Şimdi Ara

VW ALTURDAN Sıfır araç aldım başıma gelenler.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
9
Favori
11.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hilaltecirli


    quote:

    Orijinalden alıntı: CAD34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hilaltecirli

    Arkadaşlar konu dışına çıkmadan fikir birliğine varalım bir bakıma konuyu kapatmanın peşinde olan insanlar var peki sizce bu darbeleri nerde boyasız düzeltirebilirim.

    Bir fotoğraf var ve yakın çekim. Bir de uzaktan fotoğraf çeker misiniz nasıl duruyor merak ettim çünkü. Boya yapılmadan düzelir gibi.

    Uzaktan belli bile olmuyor hat üstünde işte şerit cizgisi sol arka tekerlek yakından bilerek çektin uzaktan belli olmuyor ama çekerim

    Teşekkürler. Bunu sadece arabanızın uzaktan nasıl göründüğünü merak ettiğim için sordum. Evet, yakından belli, birde göçük olan yeri tam olarak arabanın neresine denk geldiğini canlandıramadığım için kafamda istedim. Birde konu ile ilgisi yok ama Ağustos ayında sokak arasında bir yerden dönüş yaparken "haydi şimdi geri gitmeyeyim, kurtarırım" deyip kendi aptallığımdan arabamın tamponunun sol alt tarafını kaldırıma vurdum. Ve eve gelip baktım ki tamponun sol alt tarafı resmen içeri göçmüş ve boya da çizikler var. Ah be dedim tamam kesin tamponu değiştiririz. Hemen gittim servise. Servisin anlaşmalı çalıştığı kaportacısı var Yenisahra'da. Ona götürdüm tabi. Daha önce arabama biri arkadan vurmuştu ve çamurluğumu boyamışlardı. Neyse, gittim ve adam o tamponu sökmeden, 15 dk. içinde tamponu eski haline getirdi. Bir şeyi ısıtıp oraya uyguladı ve tampon düzeldi. Ve ilginçtir çiziklere de bir şey sürdü ve kayboldu. Derin çizikleri de rötuş boyası ile giderdi. Ve ben bu iş için 20 lira verdim. Size özelden fotoğraf yollayacağım. Buradan yollamıyorum ki konu dağılmasın. Sizin arabanızın da bu şekilde düzeleceğinden eminim. Burada ki mevzu ALTUR'un inkar tavrı.




  • bence ellemeyin. zaten başına pek çok olay gelecek türkiye'de yaşıyoruz arabanızı sokağa park ediyorsunuz sabah geldiğinizde ayyaşın biri vurup kaçmış arabaya.
  • "Zilleri taktı, bıdı bıdı yaptı" diye bir şarkı vardı. O geldi aklıma nedense
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_ari

    "Zilleri taktı, bıdı bıdı yaptı" diye bir şarkı vardı. O geldi aklıma nedense


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu takipteyim. İnşallah küçük bir müdahale ile halledilir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.