Şimdi Ara

Vücut Tipi Değiştirilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar , benim kendi bakış açımla görünüş olarak vücut tipim ektomorf ama vücut tipi testlerinde mezomorf çıkıyor ve bodybuilding resmi sitesinde %57 mezomorf çıktım .testler acaba yanlış çıkmış olabilirmi çünkü benm görünüşüm uzun ve ince yapılı .tabi mezomorf olmayı çok isterim ama mağlesef değilim sanırım .Acaba vücut tipimizi uğraşlar sonucunda değiştirebilirmiyiz .ben daha yolun başındayım 14 yaşındayım boyum 170 kilom 55.daha dün spor salonuna kaydoldum .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



  • Vücut tipi diye bir şey yok. Bodybuilding.com forumu dışında %90 lık kısmı supplement satmak için oluşturulmuştur. O siteyi kaale almayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakozcandir

    arkadaşlar , benim kendi bakış açımla görünüş olarak vücut tipim ektomorf ama vücut tipi testlerinde mezomorf çıkıyor ve bodybuilding resmi sitesinde %57 mezomorf çıktım .testler acaba yanlış çıkmış olabilirmi çünkü benm görünüşüm uzun ve ince yapılı .tabi mezomorf olmayı çok isterim ama mağlesef değilim sanırım .Acaba vücut tipimizi uğraşlar sonucunda değiştirebilirmiyiz .ben daha yolun başındayım 14 yaşındayım boyum 170 kilom 55.daha dün spor salonuna kaydoldum .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

    vücut tipi uydurulmuş birşeydir ne yersen osun örneğin arnold gençliğinde ekto daha sonra mezo oldu şimdi endo sence vücut tipi diye birşey var mı ?
  • o zaman herşey kilo almaya mı bağlı ?
  • Benim arkadaşım 4 sene önce 180 boy 65 kiloydu. Bu kış bulk döneminde 95 kiloyu gördü. Ne yani şimdi bu adam ekto mu? Sonuç olarak arkadaşında dediği gibi vücut tipi diye bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakozcandir

    o zaman herşey kilo almaya mı bağlı ?

    Çocukluktan gelen beslenme alışkanlığı. Özelliklede ergenlik dönemindeki beslenmeye bağlı bi durum. O sıralarda kalori altında beslenirsek kemikler yeterince gelişmiyo ince kemikli ve haliyle zayıf oluyosun buna ekto diyolar. Çok fazla yersen kemikler tam gelişiyo ve aynı zamanda yağlı oluyosun bunada endo diyolar.

    Omuz genişliği , kasların görüşünü , vücudun kıvrımları genetiktir. Değiştirilemez. Sadece kas ekleyerek ve yağ oranına bağlı olarak görüntüsü değişir.

    Bazırları ektoyum kilo alamıyorum sıskayım diyo. Aynı şekilde yağlığım bi türlü yağ yakamıyorum endoyum diyolar. Aslında yağ yaklamarı veya kas eklemeleri zor değil sadece küçüklükten gelen beslenme alışkanlıklarını değiştiremedikleri için yol katedemiyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 23 Ağustos 2014; 15:55:42 >




  • Ekto mezo endo kemik yapısıyla ilgili kas yapısıyla ilgisi yok. Kilo alamıyorum veya veremiyorum diye bir şey yok. Metabolizma hızı kas miktarı ve günlük aktivite önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.