Şimdi Ara

1 AY ARA VERMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar

    ben 10 aydır düzenli olarak bb yapıyorum fakat tatil nedeniyle 1 ay ara verecegim sizce çok bir kaybım olurmu hacimde ?

    teşşekürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrueDamage * -- 15 Eylül 2015; 18:04:40 >



  • Beslenmene dikkat edersen o verdiğin ara iyi bile gelir. Tabi performans düşüşü biraz can sıkıcı oluyor tekrar başladığında. Evde şınav, plank vb. yaparsan güzel olur. Ama en önemli nokta yediklerin.
  • hiç kafanı takma 10 ay düzenden sonra 1 ayın birşey kaybettirmez belki gücünden azıcık götürür ama zaten 1 haftada çok rahat toplsrsın, eğer çok kafana yatmıyosa 3-4. hafta evde çeşitli şekilde şınav varyasyonları home workoutlar yapabilirsin, guzel beslen gerisi kolay :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalfederer

    hiç kafanı takma 10 ay düzenden sonra 1 ayın birşey kaybettirmez belki gücünden azıcık götürür ama zaten 1 haftada çok rahat toplsrsın, eğer çok kafana yatmıyosa 3-4. hafta evde çeşitli şekilde şınav varyasyonları home workoutlar yapabilirsin, guzel beslen gerisi kolay :)

    1 ayı 1 haftada falan toparlayamazsın
  • eğer 10 aydır düzenli yapıyorsan 1 ay ara vermenin eğer abur cubura abanmayacaksan hiçbir sıkıntısı yok aksine daha iyi olur vücudun dinlenir. ara başladıktan sonraki 2. hafta vücudun daha önce hiç olmadığı kadar estetik duracak sen bile şaşıracaksın. 10 aydır zedelediğin kaslar dinlenecek nefes alacak iyileşecek dokuların onarılmış olacak. ve 1 ayın sonunda tekrar idmana başladığın zaman vücudun patlama yapacak. senede bir hastalık olur seyahat olur böyle araların getirisi oluyor. ama 1 ay ara ver sonra 3 ay idman yap sonra 1 ay daha ara ver bu seni bayağı geri götürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.