Şimdi Ara

VOLVO OZEL SERVIS (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
110.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    ben de 2000 model S80 sahibiyim,aracımı 130 binde bundan 3 sene once almıstım suan 192 binde,
    ilk aldığımda bende özel servis aradım ve burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle ÜÇLER ÖZEL SERVİSİ
    Mehmet Onsekiz ile tanıştım.
    İlk triger kayışımı değiştirdim (132 binde) ve ogün bugündür Üçler Özel servis Mehmet Bey ile çalışmaktayım. Kendisinden ve işçiliğinden çok memnunum ,volvo kullanıcısı arkadaşlarıma tavsiye ederim.
    Not:Servisim orjinal parçalar kullanmaktadır.

    hepinize kazasız bol keyifli sürüşler diliyorum
  • Aman diyim DEMTAŞ VOLVODAN UZAK DURUN Ben yandım sizde yanmayın.

    Arabanın bir yerini yaparken başka bir yerini bozuyorlar ve tabiki kabulde etmeyip kaypak davranışlar sergiliyorlar. Müşteri memnuniyeti diye bişey yok. Üfleseler para istiyorlar. Yoluncak kaz olarak bakıyorlar. Birde yukarda bir sürü atıp tutmuşlar. Onlarla daha çok uğraşıcam. O yüzden buradan attıkları kazıkla ilgili detaylı bilgi vermek istemiyorum. Gidecem ve bozdukları yerlerini yaptıracam. Arabadan soğuttular beni.

    Orjinal servisten şaşmayın derim. Bunların attıkları kazıktan daha ucuza gelir en azından orjinal ve garantili olur. Bunlarda garanti fln yok. Nerden düştüm çok pişmanım...
  • oncelıkle herkese ıyı gunler dılıyorum.

    1997 model 2.0 850se t5 volvo almak uzereyım fakat bu arac hakkında hıc bılgım yok bana yardımcı olursanız cok sevınırm.

    model 1997
    km: 100000(ılk sahıbınden.
    abs
    klıma
    aırbag (kac edet var bılmıyorum.)
    lpg (zavollı)
    koltuk ısıtma vs. vs.

    fıyat 13000tl

    1.fıyatı uygunmudur?
    2.parca fıyatları nasıldır?
    3.sık arıza yaparmı?
    4.lpg ıle sehır ıcı ve sehır dısı ne yakar?
    5.tavsıye edermısınız.?

    lutfen yardımcı olun cok kafam karıstı.

    bırde yıne ılk sahıbınden 106000km de 1991 model 2.0 940 gle var.ılk sahıbınde oda 11000tl. bırı 97 bırı 91 ama arasında kı fıyat farkı cok az neden sız ne onerırsınız.
  • SEAWOLF,

    İst'da oturduğunuza göre aracı alıp yukarıda telefon nosu ve adresi olan Maslak Gençler Servis'e gidin, Bülent ustaya gösterin. Bu araç alınır derse hemen alın. Fiyat konusunda da, ikinci el alım satım yaptığı için, fikir verir.

    Ben olsam 850'yi tercih ederdim.
  • Bursa da var mı bildiğiniz bi servis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis
    Aman diyim DEMTAŞ VOLVODAN UZAK DURUN Ben yandım sizde yanmayın.

    Arabanın bir yerini yaparken başka bir yerini bozuyorlar ve tabiki kabulde etmeyip kaypak davranışlar sergiliyorlar. Müşteri memnuniyeti diye bişey yok. Üfleseler para istiyorlar. Yoluncak kaz olarak bakıyorlar. Birde yukarda bir sürü atıp tutmuşlar. Onlarla daha çok uğraşıcam. O yüzden buradan attıkları kazıkla ilgili detaylı bilgi vermek istemiyorum. Gidecem ve bozdukları yerlerini yaptıracam. Arabadan soğuttular beni.

    Orjinal servisten şaşmayın derim. Bunların attıkları kazıktan daha ucuza gelir en azından orjinal ve garantili olur. Bunlarda garanti fln yok. Nerden düştüm çok pişmanım...

    DEĞERLİ NEMESİS MERHABA,BU SÜTUNLARDA SİZLERİ TAKİB ETME ŞANSIM MALESEF BELİRLİ PERYOT VE ZAMANLARDA SÖZ KONUSU OLABİLDİĞİ İÇİN DEMTAŞ VOLVO'DAN UZAK DURUN YAZINIZI YENİ FARKETTİM VE ÜZÜLEREK OKUDUM BUNUNDA SEBEBİ İSİM BENZERLİĞİNİN YANLIŞ ALGILAMAYA YOL AÇMA ENDİŞEM! BU KONUDA ŞAHSINIZDAN RİCAM EMİNİMKİ KARŞILAŞMA VE TANIŞMAMIZ OLMAMAKLA BERABER BAHSİ GEÇEN DEMTAŞ'IN CARDEM/DEMTAŞ VOLVO VE CARDEM VOLVO/DEMTAŞ İLE İSİM BENZERLİĞİ DIŞINDA İLGİSİ OLMADIĞINI İFADE ETMENİZ OLABİLİR.MALESEF CARDEM/DEMTAŞ OTOMOTİV 1985 KURULUŞ TARİHİNDEN BERİ KOŞUYOLU,TEPE NATILUS KARŞISI İBRAHİMAĞA MAH.ÇİÇEKLİ SOK.NO:17 ACIBADEM -KADIKÖY ADRESİNDE HİZMETİNE DEVAM ETMEKTE İKEN 1 YIL YANIMIZDA ÇALIŞAN CEM TAŞANER VE HÜSEYİN PAMUK ADLI ŞAHISLAR RIZAMIZ DIŞINDA VE HABERİMİZ VE BİLGİMİZ OLMADAN SAĞDA SOLDA ORTAĞIMIZ OLDUKLARINI VE MÜŞTERİLERİMİZE ÖRTÜLÜ VE GİZLİ ŞEKİLDE BURAYI KAPATIYORUZ DEDİKLERİNİ VE YENİ ADRESLERİNE YÖNLENDİRDİKLERİNİ BİR PAZAR GÜNÜ DÜKKANIMIZI BOŞALTMALARI İLE ÖĞRENDİK AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ,BUDA YETMEZMİŞ GİBİ İLGİ VE ALAKALARI OLMADIĞI HALDE FİRMAMIZIN İSMİNİDE YENİ KURDUKLARI ŞİRKETLERİNE VERDİKLERİNİ ÖĞRENDİK VE BU DEMTAŞ ŞU ANDADA (DEMTAŞ VOLVO&PAMTAŞ VOLVO) OLARAK YENİ BİR İSİM VE SERVİSMİŞ GİBİ O KÖTÜ REFERANSI UNUTTURMAYA ÇALIŞIYOR.BU MARKA VE İSİM İLE(DMTAŞ VOLVO&PAMTAŞ VOLVO) VE YUKARIDA İSMİNİ ZİKRETTİĞİM C.T VE H.P ADLI ŞAHISLARLA RIZAMIZ DIŞINDA KULLANDIKLARI İSİM BENZERLİĞİMİZ DIŞINDA HİŞ BİR HUKUĞUMUZ OLMADIĞINI DEĞERLİ ŞAHSINIZ NEZDİNDE İFADE ETMEK VE KONUYA AÇIKLIK GETİRMEK İSTERİM.BURDA BUNU YAZMAMIN SEBEBİ BU FİRMA SAHİPLERİ(PAMTAŞ VOLVO) İLETİŞİM ARAÇLARINI İYİ KULLANDIKLARI İÇİN BİR ŞEKİLDE KENDİLERİNE ULAŞAN DOST,MÜŞTERİ VE ARKADAŞLARIMIZA,BİZLERİ ŞAHSEN SORAN İNSANLARA ORAYI KAPATTIK YENİ YERİMİZ BURASI YADA MEHMET BEY ORTAĞIMIZ ORASI ŞUBEMİZ VEYA MEHMET AYRILDI BİZ DEVAM EDİYORUZ TÜRÜ CEVAPLARLA ETİK DIŞI DAVRANIŞLARINI SÜRDÜRMEYE DEVAM ETMELERİDİR.ALDIĞINIZ HİZMET VE KARŞILAŞTIĞINIZ MUAMELE BENİM YAŞADIKLARIMLA ÖRTÜŞMÜYORMU SİZCE!!BELKİ BU KADAR ÖZELE GİRME İHTİYACIM DOSTLARIMIN BAŞLIĞINIZI DİKKATE ALIP BENİ UYARMALARININ BİZDE YARATTIĞI HASSASİYETİN SONUCU OLDUĞUNDAN SİZ VE DEĞERLİ OKUYUCULARINIZIN ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMUYOR VE SAYGILAR SUNUYORUM..inş.yük.müh.mehmet DEMİRTAŞ. CARDEM /DEMTAŞ OTOMOTİV SAN.TİC.LTD.ŞTİ.-DEMTAŞ VOLVO/CARDEM-DEMTAŞ SİGORTA Gn.Md




  • CARDEM/DEMTAŞ OTOMOTİV(216 339 59 59)VOLVO-SAAB VE MAZDA-HONDA-TOYOTA-NİSSAN GİBİ ARAÇLARA 30 YILLIK BİR DENEYİM VE BİRİKİMİN OLUŞTURDUĞU TECRÜBE İLE,UZMAN KADRO EŞLİĞİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.HİZMETİMİZ BİLGİSAYARLI(DİAGNOSTİK) TEST CİHAZI EŞLİĞİNDE ARIZA TESPİT VE TESTİ,MOTOR-MEKANİK-ELEKTRİK TAMİR-BAKIM-ONARIM VE GENEL VE PERİYODİK BAKIM,ŞASİ ÇEKME-KAPORTA VE FIRIN BOYA UYGULAMALARINI-FENNİ MUAYYENE-RUHSAT TESCİL-EGZOST EMİSYON ÖLÇÜMÜNÜ VE DAHİ OTOMOBİLE DAİR TÜM İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYACAK DÜZEYDEDİR.ARACINIZIN ORJİNALLİĞİNİ BOZMAYACAK KAPORTA İŞÇİLİĞİ VE ZORUNLU HALLERDE KAPORTADA PARÇA DEĞİŞİMİ,FIRIN BOYA UYGULAMALARINDA SPEKTROFOTOMETRE İLE BOYA ANALİZİ İLE ESKİTİLMİŞ BOYA UYGULAMAMIZ VE ÇIKAN SONUÇ İLE BU KEZ BİZ SİZ ARAÇ SAHİPLERİNE SORUYORUZ ARACINIZIN HANGİ PARÇASININ BOYANDIĞINI ANLAYABİLİRMİSİNİZ GİBİ DAHA NİCE MÜKEMMELE YAKIN HİZMET,GARANTİLİ MEKANİK PARÇA DEĞİŞİMİ VE EKONOMİK MALİYETİ VE ÖDEME KOLAYLIĞI OLAN ÇÖZÜMLER..CARDEM/DEMTAŞ..ITs SERVİCE PARTNERS..216 339 59 59....532 321 00 25...530 252 13 98..SERVİS 24...7/24 SERVİS HİZMETİ..KOŞUYOLU,TEPE NAUTİLUS AVM(ACIBADEM CARREFOUR)KARŞISI,İBRAHİMAĞA MAH.NO:17 ACIBADEM-KADIKÖY-İSTANBUL/CARDEM/DEMTAŞ-İnş.yük.müh.mehmetDEMİRTAŞ




  • İşyerinde alışveriş yaptığımız bir abi, Florya'da bir Volvo özel servisinden bahsetti. Bugün kartını almış getirmiş.

    Emrecan Otomobilcilik

    Adres : Beşyol Sanayi Sitesi, Beşyol Mahallesi İnönü Caddesi 4.Blok No:4-5 Florya, Küçükçekmece-İstanbul
    Telefon : 0 212 579 13 50 / 0 212 579 98 71
    Acil Telefon : 0 530 404 19 39
    Fax : 0 212 579 98 71
    E-Posta : info@emrecanotomobilcilik.com
    web:http://www.emrecanotomobilcilik.com/Default.aspx

    Henüz gitmişliğim yok. Dolayısıyla memnuniyet veya memnuniyetsilik belirtemeyeceğim. Yine de listede bulunsa iyi olur diye düşünüyorum.




  • arkadaşlar viking volvo özel servisi, İstanbul Avrupa yakasında maslak atatürk sanayide hizmet veriyor. Yeni açtığı web sitesinden randevu alarak gelenlere ise, bakım ve yedek parçalarda %20 indirim sağlıyor. Mutlaka bir bakın derim.

    Volvo Özel Servis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvotr -- 21 Temmuz 2010; 16:18:34 >
  • @HiGHWAYMOUSE

    eğer bahsedilen emrecan otomobilciliğin emrecan volvo ile alakası varsa iyi bir firmadır.
  • ......216 339 59 59...VOLVO ÖZEL SERVİSİ ...CARDEM DEMTAŞ ...KOŞUYOLU ,TEPE NAUTİLUS AVM KARŞISI,İBRAHİMAĞA MAH. ÇİÇEKLİ SOKAK.NO:17..KADIKÖY.(lada servisi GÜNDÜZ oto-ÇAĞDAŞ oto galeri sokağındayız--- ...cardemdemtaşotomotiv

     VOLVO OZEL SERVIS




  • Arkadaşlar Anadolu yakasında yukardaki servislere ek olarak Altunizade'de bulunan EVO Bosch Car Service'den de hizmet alabilirsiniz. Çoğunuz EVO markasını tanır, Maslakta Volvo Yetkili Servisi ve Mazda Yetkili Satış ve Servisi olan firmanın yan firması Altunizade Capitol'un yanında aracınızla ilgili her türlü mekanik, elektrik-elektronik, periyodik bakım, detaylı temizlik, kaporta boya, rot balans vb. gibi hizmeti verebilmektedir. Serviste Bosch'un orjinal eşdeğeri olan yedek parçaları ile aracınızın markasının orijinal parçaları da bulunmaktadır. Yetkili servis tecrübesi bulunan ve Bosch'un teknik eğitimlerine katılmış olan personeli ile arıza çözüm konusunda da iddalı bir servis olan EVO Bosch Car Service'te Servis Müdürlüğü görevimi yürütmekteyim. Kendim Elektrik Mühendisiyim ve Otomotiv Mühendisliği Yüksek lisansım bulunmakta. Sizlere servisimizde sahip olduğumuz kurumsal ve teknik alt yapı ile en uygun koşullarda hizmet vermeyi bir görev biliriz.

    İletişim ve ulaşım bilgileri için:www.evo-boschcarservice.com veya 0216 4742425'ten servis danışmanımız Doğan Bey'e ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpenstudent -- 13 Ağustos 2010; 9:41:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpergalip

    Selamlar... Forumda görüdügüm kadarı ile İzmirde 3 ay önce açılan VOLMAR servisin bilgileri yok. İzmirdeki kullanıcılar için benim gidipte memnun kaldığım VOLMAR Özel Volvo servisinin irtibat numaraları aşağıdaki gibidir. Gerekli bilgisayar ve ekipman donanımları mevcut ve oldukça bilgililer.

    Kemal Usta * Serdar Usta
    0554.5458198
    0535.2444767

    Bugün oradaydım ilk kez gittim, gayet ilgililer.60.000 bakımını yaptırdım.Ekstra hiç bir şey değişmesine gerek görmediler.Fiyatlar zaten yetkili servise göre nerdeyse yarıyarıya uygun
  • S40 triger setiinin değişimi kaç yeni türk liralık bir hasara yol açar cebimizde tecrübesi olan var mı?
    Bir de bu triger setinin de orjinali yan sanayisi vs gibi dümenleri var mı bildiğimiz?

    İstanbul Pamtaş mıdır nedir bir özel servis var eskiden Demtaş mıymış onun adını mı çalmış ne haltsa tam anlayamadım artık şu ana kadar.
    İyi-kötü tecrübesi olan var mı?
  • evt benimkininde triger seti değişim vaktı geldi. Orjinal servis 1000tl gibi bi fiyat çıkarır. Çakma servislerdede 500-600a fln yaparlar diye tahmin ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan_15
    S40 triger setiinin değişimi kaç yeni türk liralık bir hasara yol açar cebimizde tecrübesi olan var mı?
    Bir de bu triger setinin de orjinali yan sanayisi vs gibi dümenleri var mı bildiğimiz?
    İstanbul Pamtaş mıdır nedir bir özel servis var eskiden Demtaş mıymış onun adını mı çalmış ne haltsa tam anlayamadım artık şu ana kadar.
    İyi-kötü tecrübesi olan var mı?


    Gençler Volvo'da Ekim 2010 idi sanırım değiştim. Tümü orijinal parçalarla sanırım 450tl gibi bir rakam çıkıyor.
  • ZNT VOLVO ÖZEL SERVİSİ
    MERKEZ SANAYİ SİTESİ 21.CADDE 539.SOKAK NO: 12 İVOGSAN / ANKARA TÜRKİYE

    TEL : 0312 394 67 20 (Pbx )

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lumpenstudent

    Arkadaşlar Anadolu yakasında yukardaki servislere ek olarak Altunizade'de bulunan EVO Bosch Car Service'den de hizmet alabilirsiniz. Çoğunuz EVO markasını tanır, Maslakta Volvo Yetkili Servisi ve Mazda Yetkili Satış ve Servisi olan firmanın yan firması Altunizade Capitol'un yanında aracınızla ilgili her türlü mekanik, elektrik-elektronik, periyodik bakım, detaylı temizlik, kaporta boya, rot balans vb. gibi hizmeti verebilmektedir. Serviste Bosch'un orjinal eşdeğeri olan yedek parçaları ile aracınızın markasının orijinal parçaları da bulunmaktadır. Yetkili servis tecrübesi bulunan ve Bosch'un teknik eğitimlerine katılmış olan personeli ile arıza çözüm konusunda da iddalı bir servis olan EVO Bosch Car Service'te Servis Müdürlüğü görevimi yürütmekteyim. Kendim Elektrik Mühendisiyim ve Otomotiv Mühendisliği Yüksek lisansım bulunmakta. Sizlere servisimizde sahip olduğumuz kurumsal ve teknik alt yapı ile en uygun koşullarda hizmet vermeyi bir görev biliriz.

    İletişim ve ulaşım bilgileri için:www.evo-boschcarservice.com veya 0216 4742425'ten servis danışmanımız Doğan Bey'e ulaşabilirsiniz.



    arıza tesbiti için ne kadar ücret alıyorsunuz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutqx
    quote:

    Orijinalden alıntı: lumpenstudent
    Arkadaşlar Anadolu yakasında yukardaki servislere ek olarak Altunizade'de bulunan EVO Bosch Car Service'den de hizmet alabilirsiniz. Çoğunuz EVO markasını tanır, Maslakta Volvo Yetkili Servisi ve Mazda Yetkili Satış ve Servisi olan firmanın yan firması Altunizade Capitol'un yanında aracınızla ilgili her türlü mekanik, elektrik-elektronik, periyodik bakım, detaylı temizlik, kaporta boya, rot balans vb. gibi hizmeti verebilmektedir. Serviste Bosch'un orjinal eşdeğeri olan yedek parçaları ile aracınızın markasının orijinal parçaları da bulunmaktadır. Yetkili servis tecrübesi bulunan ve Bosch'un teknik eğitimlerine katılmış olan personeli ile arıza çözüm konusunda da iddalı bir servis olan EVO Bosch Car Service'te Servis Müdürlüğü görevimi yürütmekteyim. Kendim Elektrik Mühendisiyim ve Otomotiv Mühendisliği Yüksek lisansım bulunmakta. Sizlere servisimizde sahip olduğumuz kurumsal ve teknik alt yapı ile en uygun koşullarda hizmet vermeyi bir görev biliriz.
    İletişim ve ulaşım bilgileri için:www.evo-boschcarservice.com veya 0216 4742425'ten servis danışmanımız Doğan Bey'e ulaşabilirsiniz.

    arıza tesbiti için ne kadar ücret alıyorsunuz?


    Bu ara, Evo-Bosch Maslak'a, Evo Volvo'nun yakınına bir yere taşındı.




  • EMRECAN volvo serviste yaşadıklarım..

    2001 model s40 aracımın gösterge paneli ampullerini değiştirmek için emrecan a gittik.. Sadece yapacağı şey sökmekti. Çünkü ğösterge paneli ampullerinden bulmak zor. volvo yetkili servis tanesini 20 tl ye satıyor ki gösterge panelinde 4 tane sütte ve altta da en az 15 tane var. fiyatı siz tahmin edin. Maslakta Far Tuning de led yaptıralım dedik.. Neyse Emrecan göstergeyi söktü. Far tning e gittik, panel açıldı temizlendi ama gösterge panelinin içinde paneldeki yeşil rengin ampullerdeki şapkalardan değil de panelin üzerindeki filmden olduğunu anlayınca led işi yattı. Ney gere geldik Emrecan a tekrar taktılar. Tabi gösterge panelini sökmek için direksiyonu söküyorsunuz.. Zahmetli iş.. neyse taktılar. Bu olaylar gündüz oluyor tabi. neyse işe döndüm vs akşam oldu bi baktım akşam bir ampül yanmıyor.. Hararet işiği.. Dedim heralde yerine oturmadı takarken ampul. gittik geri emrecana tekrar direksiyon sök tak işi..Halloldu.. Bu arada ordaki elemana dedim ki ya benim korna sağda çalışıyor soldan çalmıyor.. ayarlarmısın.. tamam dedi. aldı eline tornavida pense kanırtarak direksiyon içindeki o hassas parçayı çekiştiriyo..
    takıyo airbag i basıyoruz bu sefer sağ tamam sol yok. tekrar sök tekrar kanırt bu sefer iki taraf ta da tık yok.. ya dedim bu böle olmayacak.. ortadaki zamazingonun ayarı iyice bozuldu falan.. neyse aldım Formen e gittim servis.. Emrecanın ayarının içine ettiği ortadaki parçayı değiştirdiler. allahtan ellearinde çıkma direksiyor varmış da halloldu yoksa direksiyon ile geliomuş o parça ama bana 150 ye kakaladı saolsun..

    yorum sizin..




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.