Şimdi Ara

VOLVO OZEL SERVIS (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
20
Favori
110.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar volvo-küçükyılmazın en eski ve en tecrübeli 3 ustası ayrılarak (mekanik-elektrik-kaporta) kendi özel servislerini ankarada açtılar, ben oraya gidiyorum zaten küçükyılmaza garantiden gitmişliğiniz varsa hemen hatırlarsınız ustaları , tavsiye ederim.. adamlara servisden bakması için araba geliyor daha ötesi varmı ? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 5 Mayıs 2012; 11:14:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan

    arkadaşlar volvo-küçükyılmazın en eski ve en tecrübeli 3 ustası ayrılarak (mekanik-elektrik-kaporta) kendi özel servislerini ankarada açtılar, ben oraya gidiyorum zaten küçükyılmaza garantiden gitmişliğiniz varsa hemen hatırlarsınız ustaları , tavsiye ederim.. adamlara servisden bakması için araba geliyor daha ötesi varmı ? :)

    neresi? bilgi verirseniz. İsim vs.
  • Özel servis olarak kesinlikle acibadem pamtasi tavsiye etmem araca uygun olmayan fren balatalari taktilar ve ses gecer diye gecistirdiler 4 gun boyunca sonra orjinalleri ile degistim iyi bir tecrube oldu yapi itlbari ile tekrar muhattap olmadim Tecrube ile sabittir. Maddi problem yoksa yetkili
    Servis en iyisi. Ben maslak gencler volvo da yaptiriyorum tum bakimlari bulent usta. Gayet guvenilir durust bir usta kendisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosi -- 4 Ekim 2012; 22:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis

    Aman diyim [size=4]DEMTAŞ VOLVODAN UZAK DURUN Ben yandım sizde yanmayın.

    Arabanın bir yerini yaparken başka bir yerini bozuyorlar ve tabiki kabulde etmeyip kaypak davranışlar sergiliyorlar. Müşteri memnuniyeti diye bişey yok. Üfleseler para istiyorlar. Yoluncak kaz olarak bakıyorlar. Birde yukarda bir sürü atıp tutmuşlar. Onlarla daha çok uğraşıcam. O yüzden buradan attıkları kazıkla ilgili detaylı bilgi vermek istemiyorum. Gidecem ve bozdukları yerlerini yaptıracam. Arabadan soğuttular beni.

    Orjinal servisten şaşmayın derim. Bunların attıkları kazıktan daha ucuza gelir en azından orjinal ve garantili olur. Bunlarda garanti fln yok. Nerden düştüm çok pişmanım...

    Gerçekten bu kadar kötüler mi bu Acibadem Demtaş Cardem servisi


    Arabayı daha b.k etmesinler inşallah.


    Biraz sanki ilgisizlermiş gibi bana'da geldi ama daha araçı bırakmadan birşey söylemekte istemedim.








    (titanikte calan arkadaşlar )




  • maslak evo bosch serviste iyi hizmet veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baskan1111

    quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis

    Aman diyim [size=4]DEMTAŞ VOLVODAN UZAK DURUN Ben yandım sizde yanmayın.

    Arabanın bir yerini yaparken başka bir yerini bozuyorlar ve tabiki kabulde etmeyip kaypak davranışlar sergiliyorlar. Müşteri memnuniyeti diye bişey yok. Üfleseler para istiyorlar. Yoluncak kaz olarak bakıyorlar. Birde yukarda bir sürü atıp tutmuşlar. Onlarla daha çok uğraşıcam. O yüzden buradan attıkları kazıkla ilgili detaylı bilgi vermek istemiyorum. Gidecem ve bozdukları yerlerini yaptıracam. Arabadan soğuttular beni.

    Orjinal servisten şaşmayın derim. Bunların attıkları kazıktan daha ucuza gelir en azından orjinal ve garantili olur. Bunlarda garanti fln yok. Nerden düştüm çok pişmanım...

    Gerçekten bu kadar kötüler mi bu Acibadem Demtaş Cardem servisi


    Arabayı daha b.k etmesinler inşallah.


    Biraz sanki ilgisizlermiş gibi bana'da geldi ama daha araçı bırakmadan birşey söylemekte istemedim.








    (titanikte calan arkadaşlar )

    Hocam kusura bakma da ...

    Servise götürmeden neden foruma bi bakıp fikir almadınız ... Bu Demtas denen adamlar , benim orjinal T4 volvo turbomun yerine cıkma turbo takan adamlar !!!!!

    Sana , tavsiye edecegim yer Maslak ta Gencler Volvo olur , tertemiz 2 usta Bülent ve Rasim .. Eger dilersen , benim ismini de PM'den verebilirsin ..

    Hatta artık olan olmus ! servise bırakmışşın arabanı .... Servisten cıktıktan sonra bir de bu ustalara götür sanki ilk defa götürüyormus gibi .... bir de onlar baksınlar .. 50 lira versen söyle bir göz bakım parası ... en azından icin rahatlamıs olur ..

    Demtas servis , agzı bol laf yapan ancak icraatta ve işçilikte son derece kötü , esnaf anlayısı da sıfır ...

    Hak eden , dürüst çalışan insanlarin burada isimlerini vermekten de hic çekincem olmaz ..

    Selamlar .




  • walla şunu söylüyeyim Adamlar benim yarım depo benzini çalmışlar , araçım içi pis kalmış !!! bide çıkarken efendim boyadık siz söylediniz die esktra 100 lira aldılar... walla haklısın ama acemilik ettim , bir daha mı asla asla gitmem !!
  • İstanbul'daki özel servislerin hemen hemen hepsini en az bir tur ziyaret etmişliğim vardır. Burada beğendiklerimizi yazıyoruz. Beğenmediklerimizi o tarifi güç tiplerle uğraşmamak için en azından ben belirtmiyorum. E bu durumda sizler de bir zahmet tavsiye edilenleri seçip, edilmeyenleri es geçebilirsiniz. Ek olarak, kaliteli hizmet istiyorsanız mutlaka evinize en yakın olan servisi seçmenin peşine düşmeyiniz.
  • arkadaşlar bakımlarınızı herhangi bir özel serviste yaptırabilirsiniz, bakım yaptırdığınız km ye ait faturanızı da alırsanız ve bakımda değişmesi gerekenleri yaptırdığınızı bu faturada belgelerseniz ( aracın kitapçığında, bakımda nelerin yapıması gerektiği yazıyo sanırım) garantiyi de bozmaz. ben 2009 s40 a özel bi citroen servisinde 200 tl ye rutin 10000 km bakımlarımı yaptırıyorum, bakım dediğiniz 3 filtre ve 4 lt yağdan ibaret zaten....

    2 sene önce yetkili serviste 20000 bakımı 450 tl tutmuştu ( ki kampayalı fiyatıydı), sonrasında özel emrecan florya da 400 tl ye 3 bakım yaptırdım. citroen sahibi bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim son serviste 200 tl rutin bakım ve 4 fren balatalarım 250 tl ye değişti, hepsi orjinal parçalar...

    tamam bakım önemli, 10000 km her ne kadar çok sık olsada... bu kadar sık bakım gerekmi değilmi diye tartışsak da, kimsenin içine sinmiyo 15000 de gitmek, madem bu kadar sık bakım yaptırıyosunuz rutin bakımlarınıza bu kadar para dökmeyin bence...




  • Yorumlardan gördüğüm kadarı ile en iyi özel servis Gençler Otomotiv görünüyor. Bunun yanında Maslaktaki Viking Oto ya bakıma giden var mı? Olumlu veya olumsuz yorum yapacak arkadaşlar buraya yazarlarsa sevinirim. Hem de Gençler otomotivin yanında güvenilir bir alternatif olur.
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Selam,

    hatalı bilgilendirme olmasın diye düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Bakımların özel servislerde yapılması ancak aşağıdaki koşulların yerine getirilmesiyle geçerli olur.

    1- Kullanılan yedekparça, orjinal veya orjinale eşdeğer olduğu belgelenmiş yedekparça olmalı. Diğer markalar için bilmiyorum ancak Volvo için piyasad eşdeğer onayı alabilmiş tek bir üretici yok. Yani orjinal parçanın üzerinde yazan üretici firmaaya ait markadan dahi alsanız, otomatikmen onaylı sayılmaz, zira aynı üretici, OEM için farklı ve piyasa için farklı kalitede parça üretmektedir. Bu sebeple orjinal ambalajından çıkmayan ve eşdeğer kalite sertifikası bulunmayan yedekparça kullanılması halinde aracın o parça ile ile ilgili tüm aksamların garantisinin red edilmesi hakkı doğmaktadır. kabul edip etmemek üreticinin kefiyetine kalmıştır.

    2- Orjinal yedekparça kullanılmış olsa dahi, işi yapan teknisyenin Volvo tarafından eğitimleri almış olması gerekmektedir. Eğitimsiz teksnisyenlerin yapmış oldukları işlemler garanti kapsamı dışında kalmasına yeterli bir sebeptir. garntiyi kabul edip etmemek yine üreticinin keyfiyetindedir.

    Bununla birlikte, tüm Volvolar 2 yılı sınırsız fabrika Garantisi ve 3.yılı uzatılmış ve 100.000 km ile sınırlandırılmış bir garanti olmak üzere 3 yıl veya 100.000 km garanti kapsamındadır. 2 yıl yasal garanti süresi sonunda 3. yıl uzatılmış garantinin geçerli olabilmesi için aracın yasal garanti süresi dahil tüm garanti süresi boyunca tüm bakımların belilenen Km ve/veya zaman diliminde Yetkili Servislerce yapılmış olmalıdır. Aksi taktirde ilgili araç, bir sigorta poliçesi ürünü olan bu garanti kapsamında faydalanamaz.

    Maüğduriyetler yaşanmaması için uyarma gereyi hissettim

    Sevgiler




  • Volvo parçada Ankara da yeni açılan Ankpar Otomotivi tavsiye ederim her istediğiniz paçayı hem uygun fiyata bulabiliyosunuz hemde heryere kargo gönderiyorlar



    İrtibat
    0312 278 21 53

    Şaşmaz oto sanayi sitesi Bahçekapı mah. 2531.sok no:3
  • mağduriyetler yetkili servise gidince de yaşanıyor
    kendi başıma gelenlerden bir çıkarımla bunu söylüyorum
    (88 bin km 2010 volvo c30 1.6d r design aracım, ilk sahibiyim)
    insaflı ilgili bilgili usta olsun yeterli bence

    mecbur kalmadıkça bir daha yetkili servis kapısından da girmem sanırım
  • Kişisel tecrübelerime dayanarak;

    İstanbul için

    Yetkili serviste Evo,

    Özel serviste hele kesinlikle Maslak - Gençler Bülent Usta..
  • hesheit kullanıcısına yanıt
    VOLVO S70 T5 kullanıyorum. Uzun süredir gittiğim Asya yakasındaki bi özel servisten özensizlikleri ve suistimal nedeniyle sıtkım sıyrıldı.
    Bu forumu, özellikle sizin bilgilerinizi takiben GENÇLER OTO BÜLENT USTA'ya ulaştım.
    Bütün arkadaşlara özellikle öneriyorum.
    Hem 'geleneksel' bir usta ...Bir önceki generasyon Volvo'ların tüm hastalıklarını biliyor...
    Hem nadir bir insan, iş olsun diye iş yapmıyor! Yeni tip usta değil ! Köşe dönme peşinde değil.
    Tam bir mekanik adam, işini iyi biliyor, durumu saptıyor ve problemi çözüyor.

    Yukarıda adı geçenlerin çoğunu denemiş 10 yıllık bir Volvocu olarak paylaşmayı istedim ki,
    müşterilerinden kazandığı (haksız !) bedellerle kısa zamanda köşe dönen, dükkan alan, yüzmilyarlar kazanan servislere değil,
    Bülent Usta gibi hakkıyla, bilgisi ve tecrübesiyle çalışana gidin..
    Saygılarımla,
    Gökgücü




  • EMRECAN oto ile ilgili ayrıntı:

    Emrecan iki ortakmış.
    ASIL EMRECAN, şu anda Florya'da hizmet veriyor.
    SAnayi sitesindeki ise gerçek Emrecan sayılmıyor eski müşteriler tarafından.
    Çünkü size doğru bilgi vermediği gibi , yanlışlıkla ona gittiğinizde 'Ben o Emrecan değilim, eski ortağıyım' filan diye bilgi de vermiyor
  • İyi günler arkadaşlar bende İstanbul'a bir Volvo s40 bakmak için gelmeyi düşünüyorum aracı Gençler Oto Bülent Ustaya götürsem bakar mı? Ve İstanbullu olmadığım için nasıl ulaşabilirim esenler otogarından? Bu arada 2004 Volvo s40 39000 km'de.
  • Esenler Otogarı'ndan Aksaray yönüne metroya biniyorsunuz. Aksaray son durak. Burada inip Yusufpaşa durağından Taksim otobüslerine binin. Taksim meydanından yine metroya, Hacıosman yönüne, binin. Atatürk Oto Sanayi durağında inin. Yolu solunuza aldığınızda sanayinin girişi sağda olacak. Girişten girin yol hafif sağa dönüyor, sonra da dik aşağıya. Solda cami var. Dik aşağı inerken ilk sola dönün (caminin alt sokağı) ileride sağda Gençler Volvo.
  • Caminin alt sokagindan girdikten sonra ilerde solda demek istediniz galiba :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, doğru. Benim mesajdaki son "sağ", "sol" olacak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.