Şimdi Ara

Vogue Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vogue Türkiye, ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen çocuklar için kayıtsız kalmayıp nazının geçtiği moda dünyasını harekete geçirerek ince düşünülmüş bir kampanya başlatmış.


    Unicef ile ortaklaşa hayata geçirdikleri “Fashion Unites for Türkiye” kampanyası kapsamında yerel ve küresel moda endüstrisini güçlerini birleştirmeye davet ediyor. 

    Bu yardım kampanyası ile takipçilerini depremzede çocuklar için Unicef'e yardım yapmaya davet ediyor. Dünyanın dört bir yanından fotoğrafçıların, modellerin, makyaj artistlerinin, ünlülerin ve fenomenlerin “Fashion Unites for Türkiye” tişörtleriyle çekimlerini 6 Mart itibariyle sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlandı. Mart ayı boyunca moda endüstrisindeki herkes, bu kampanyanın görsellerini bağış bağlantısıyla paylaşarak, ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik küresel çağrıya katılabilecek.


    Ayrıca dünyaca ünlü tasarımcılardan kampanya için tişörtler tasarlanmaları istendi ve bu tişörtler Amazon Türkiye'de satışa çıkacak. Böylelikle buradan elde eilcek olan gelirde depremzede çocuklar için harcanacak.


    Kampanya geniş kapsamlı ve moda dünyasında ses getirecek bir kampanya. Sonuna kadar takdir ettim.


    Vogue Türkiye







  • Vogue Türkiye diğer afet olaylarında olduğu gibi bu son yaşanan afetimize sessiz kalmıyor ve güzel bir olaya imza atıyor. Ben görünce ve duyunca çok sevindim.




    Depremden etkilenen çocuklarımız için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalarından da biri olan “Fashion Unites for Türkiye” için onlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Mart ayı boyunca devam edicek olan bu kampanyaya, moda dünyasında bulunan herkes, bu kampanyanın görsellerini bağış bağlantısıyla paylaşarak katılabilecek. Amazon Türkiye'de bu kampanya için tasarlanan tişörtler satışa sunuluyor. Unicef'le de kampanyayı sürdüren Vogue Türkiye'nin bağış linki:   https://bagis.unicefturk.org/fashionunitesforturkiyeen





    Bu kampanyaya herkesin katılması için elimden geleni yapacağım. Depremzede çocuklarımıza oldukça çok üzülüyorum. Allah onlara yardım etsin..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.