Şimdi Ara

Vodafone'nin yaptığı dolandırıcılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba başıma gelen bir vodafone rezilliğini anlatmak isterim sizlere. Görenler bu firmadan uzak durur belki.

    Yaklaşık 5 6 ay önce vodafone faturalıya geçiş yaptım. Taahhütlü paketlerden birini seçtim Yaklaşık 48 lira tutuyordu. Bana bir yıl boyunca değişmeden bu fiyatla paketi kullanabileceğim söylendi. Seçtiğim paket 1 yıl Taahhütlü olmasına rağmen ilkin 15 lira zam yaptılar. Aradığımda Vodafone'nin böyle bir hakkı olduğu zam yapabildiğini ama bunun 1 kereliğine mahsus olduğu söylendi. Yeni döneme girildiği içinmiş. Neyse dedim 15 liradan bir sey olmaz. Bugün gelen faturama baktığımda 15 lira daha zam yapıldığı ve 83.7 lira olduğunu gördüm.

    Aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olmadılar ve tek söyledikleri sey fırsat paket kovalamamı uygulama üzerinden daha düzgün bi paket bulunca geçebileceğimi söylediler. Bir şikayet formu oluşturmak istediğimi söylediğimde böyle bir şey yapamayacağımı söylediler. Yani bi müşteri şikayet dilekçesi bile oluşturmadılar.

    Şimdi 30 lira icin mi bu kadar yazdın demeyin. Konu 30 lira değil. Taahhütlü fiyat değişmeyecek denilen bi pakete kafalarına göre 2 defa zam yapabilmeleri ve bu çok normalmiş gibi davranmaları.

    Ben kac yıl faturalı türkcell de kullandım. Yılı dolmadan hiçbir pakete zam yapıldığını görmedim.

    Ben bu konuyu nasıl şikayet edebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan1562 -- 26 Mayıs 2022; 17:13:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 15 liraya ses çıkmayınca 30 yapmışlar, şikayet sitelerine yazın. Bir kurum vardı bunlarla ilgilenen BTK diyesim var ama yanılıyor olabilirim. Ayrıyetten cimer'e de yazın ses çıkmadıkça böyle şeyler yapabiliyorlar.

  • vodafone bildiğin nitelikli dolandırıcı olarak iş arama sitelerıne ılan veren bir firma. Yanı sırf onu meslek olarak gorup meslegı ıcra eden tecrubelı takım arkadasları arıyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.