Şimdi Ara

Vodafone - Durup dururken 'Servis Yok'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
38.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Vodafone'a numaramı taşıdım. iPhone 3G ile kullanıyordum (6.15 unlock) ancak arada bir hat kopuyordu uçak modunu açıp kapatınca bazen düzeliyordu olmazsa yeniden başlatınca hat geliyordu. Herhalde cihazdan dedim unlock olduğu için arada sorun çıkarıyor diye.
    Simfree 3GS aldım. Bu hatla aktive ettim hatta. Yine aynı sıkıntıyı yapıyor. Yer değiştirmeyle de alakalı değil odada duruyor bi bakmışım hat gidiyor. Eski operatörümde olmuyordu. Bu sorunu çeken bazı arkadaşlar gördüm hepsi Vodafone mu acaba?
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 1 Ağustos 2011; 0:40:47 >



  • bende hattımı turkcell'den taşıdım ve aynı sorunu yaşıyorum (kontratlı sim free iphone 4). vodafone red ekibi ile defalarca konuyu konuştuk ettik. hattım detaylı olarak incelendi ve hattımda hiç bir sorun olmadığını söylediler. iphone cihazıma turkcell hat taktığımda haftalarca servis yok uyarısını almadan kullanıyorum.
  • bendede oluyor.hatta sim kartı gormuyo daha sonra.ucak moduna alıp geri düzeltiyorum.son zamanlarda olmaya basladı
  • bu sorun sadece edge şebekesindeyken oluyor. şu bölgede oluyor, bu bölgede olmuyor diye bir şey yok..

    @xhellfirex
    sizin hattınızda turkcell operatöründen vodafone'a mı taşındı?
  • İşin garibi hattı N95 8gb'a taktığım zaman sıkıntı çekmemem (uzun süreli kullanmadım ama sorun yoktu).
    Vodafone iPhone sevmiyor heralde..
  • Benim de Vodafone hattimda boyle bir problem var. En son ornegini gecen hafta yasadim. 155' i aramam gerekti. Aradim, 2-3 defa caldiktan sonra hat koptu. Once sadece Vodafone yazisi ve Edge varken cekim gucu hic yoktu, daha sonra "servis yok" yazisi belirdi ve 45 dk kadar telefonu kullanamadim. Eger ciddi bir olay olsaydi bilmiyorum ne yapardim. Bu ay bir yurtdisi gezim var ve Vodafone yurtdisi kullaniminda cok avantajli. Dondugum ilk gun Turkcell' e gececegim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsch

    bu sorun sadece edge şebekesindeyken oluyor. şu bölgede oluyor, bu bölgede olmuyor diye bir şey yok..

    @xhellfirex
    sizin hattınızda turkcell operatöründen vodafone'a mı taşındı?


    evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvthsgm

    Benim de Vodafone hattimda boyle bir problem var. En son ornegini gecen hafta yasadim. 155' i aramam gerekti. Aradim, 2-3 defa caldiktan sonra hat koptu. Once sadece Vodafone yazisi ve Edge varken cekim gucu hic yoktu, daha sonra "servis yok" yazisi belirdi ve 45 dk kadar telefonu kullanamadim. Eger ciddi bir olay olsaydi bilmiyorum ne yapardim. Bu ay bir yurtdisi gezim var ve Vodafone yurtdisi kullaniminda cok avantajli. Dondugum ilk gun Turkcell' e gececegim.


    Antalyanin en luks muhitlerinden gursuda 1 haftadir Turkcell cekmiyor insanlar cebi birakmis normal telefon kullaniyor, yada numarasini tasiyor ne yapalim AveA' yami tasiyalim hattimizi




  • Farklı birşey diyeceğim... Bende dün blacberrymde faketmiştim... Diğer bütün telefonlar çekiyordu benim bb şebeke arıyordu sonradan farkettimki şebeke modu sadece 3g olarak seçiliymiş... hem edge hem 3g yapınca çekmeye başladı belki sizin telefonunuzdada öyle bir ayar vardır.
  • blackberry de üç seçenek var. 2g, 3g, 2g & 3g.. 3g seçerseniz sadece 3g şebekelerini yakaladığında hattınız kullanımda olur, 3g & 2g seçili olduğunda öncelik 3g'de olur. eğer 3g şebekesi bulamazsa 2g şebekesine geçiş yapar.
    iphone'da böyle değil. 2g veya 2g & 3g seçeneği var.
    zaten 3g şebekesi aktifken hiç bir sorun olmuyor fakat şarj probleminden dolayı 2g seçildiği zaman sapıtabiliyor.

    belliki hattını turkcell'den vodafone'a taşıyanlarda sorun var. kontratımın bitmesine 8 ay kadar daha var ama cayma bedelini ödeyip hattımı taşıyacağım..
  • Eğer cihazınız jailbreak yapılmışsa snowbreeze ile restore yapın düzelecektir.Tecrübeyle sabittir.
  • Bende de İphone 4 ve vodafone var abimlerin evinde ağ kayboldu yazıp servis yok yazıyor ama abimlerin evinde ne abimin iphone 4 çekiyor ne de başka bir telefon yani vodafne ile alakalı bir durum.
  • Bende yurtdisi ip4 4.3.3 / 01.59.00 / ultrasn0w kullaniyorum. Vodafone ve sim kartim kesme.

    Bende de bazen yapiyor bu sorunu ve ayrica bir sorun daha var. Telefonu yeni acinca, ucak modunu kapatip acinca, 3g kapatip acinca veya bi arama gelince internet gidiyor ve bazen 5 dk bazen de yarim saat gelmiyor. Hucresel veri etkinlestirilemedi uyarisi veriyor.

    3g surekli acik ama bu durumlar olunca gidiyor ve gelmiyor. Var mi bu sorun hakkinda da fikri olan
  • arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyordum fakat şuan ondan kurtuldum gibi bişey

    ayarlar-operatöre gelin otomatik'i 0 yapın biraz bekleyin ve ardından vodafone tr ve turkcell gelicek vodafoneyi seçin 2 çubuk çekicek sonra menüye geçin mesajlara gelin
    hücresel veri ağı problemi diyicek ayarlar diyin sonra şebeke gidicek otomatik'i 1 yapın ve kullanın :) jailbreaklede düzeltebilirsiniz ipad baseband'ı yükleyin sadece cydia yüklemeyin yine çalışır
  • Ben dahil 2-3 kiside bu sorun mevcut. Ve sadece iphone ve vodafone kombinasyonunda oluyor. Turkcellde veya baska telefonda sorun yok. Bazen sabahlari hat cekiyor gozuksede arayanlar bana ulasamamis oluyor. Ben birisini arayinca yada internete girince bildirimler gelmeye basliyor. Kisaca, vodafone dandik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir kere oldu. Nano Sim'den oluyor olmuş olabillir. No Service yazısını alınca Telefonu restart yapın o zaman düzeliyor.
  • bende de oldu . HİZMET YOK uyarısı verdi.sim kart ve bataryayı akşam ayırdım. sabah taktım .ok.

    444 bile imei vb .takıntısı var dedi ya ...

    edit : vodafone ile yine sorun yaşadım. oraya attığım mesaj aşağıda .. çözüm bulursam yazarım buraya da.

    servis yok -hizmet yok mesajını ben de galaxy s5 cihazımda alıyorum . cihaza turkcell sim kart taktığımda hat kullanılabiliyor. sim kart şu an başka bir telefonda ve normal çalışmakta.

    galaxy s5 cihazım sim kilitli değil. imei kayıt sorunu yok. aslında benzer bir sorunu geçen ay yaşadım . mobil ağlar vs. yaparak, sim kart ve bataryayı çıkararak 1 gece bekledim. ertesi sabah kendiliğinden sorun çözülmüştü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 24 Aralık 2014; 21:16:09 >
  • Bendede çok ilginç evde konuşma yaptıktan sonra şebeke sinyali gidiyor 30-45 sn ye sonra geliyor fakat iş yerimde bu sorunla karşılaşmadım. İphone 6 8.1.1 kullanıyorum . 8.0.2 kullanırken bu sorun yoktu. Operatörüm vodafone bu arada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki sorunun çözmüş bulunuyorum. Sorun sim kart kaynaklı. Yeni sim kart alınca cihaz ağa girdi. yalnız ödediğimiz toplam 30 tl sim kart bedeli ne olacak ? Orası duruyor.
  • durup dururken hizmet yok uyarısı da sanırım çözüldü. ayarlar-diğer ayarlar yapılarak GSM seçilerek sorun çözülmüş. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.