Merhaba, 2015 model 1.2 motor i20 aracim var. 90bin km de ve neredeyse sifir alindigindan beri LPG mevcut.
1 haftadır lpg ile kullandığımda 2000 devire kadar silkeleme yapiyor, sonrasinda duzeliyor. Benzinde ise hic bir problem yok. Lpg ustasina goturdugumde buji ile ilgili oldugunu soyledi, zaten 90bin bakimi yaklastigi ve servise gidecegim icin benzinde kullandim. Dun yetkili serviste 90bin bakimi yapildi yag ve filtreler degisti, bujide sorun olmadigi soylendi. Servis sonrasi iyi gibiydi ancak bugun yeniden ayni sorunu yapmaya basladi.
Bu arada servis oncesi ve sonrasi da anlik olarak yağ lambasi yandi söndü. Ilk yandiginda 1lt yag ekledim. Servis yag kacagi olmadigini soyledi.
Tekrar servise goturecegim ancak sorun ne olabilir, servis ve lpgci arasinda mekik dokumak hic istemiyorum
Sistemim aşağıdaki gibi, Phenom II X4 B50 (3 çekirdekli cpudan 4. çekirdek açıldı) Asus M4A785TD-V EVO AM3 anakart 12gb ddr3 1GB Sapphire HD6800 GDDR5
Fifa 16'da full hd çözünürlükte sorun yaşamıyordum, Fifa 17'de ise HD6800 için yeni driver olmadığından dolayı sorun yaşıyorum. Çok para harcamadan sadece ekran kartı upgrade ederek sorun çözülecek gibi, orta karar ve sistemde sırıtmayacak bir ekran kartı önerebilir misiniz?
Teşekkürler.
SkiNNy (Onur Gökçınar) LPG Dönüşümü altına konu açtı.
Yeni i20'de LPG'yi işletip muayeneden geçmiş olan var mı? Getz'lerde olan ağırlık problemi bu araçta da mevcut sanırım.
Bende elite pan modeli var, Ruhsatta Net ağırlık 1233kg, azami yüklü ağırlık ise 1580kg olarak geçiyor.
1233 + 4*75 (yolcu ağırlığı) + 65 (tuvtürk standart simit tankları bu ağırlıkta kabul ediliyormuş galiba) = 1598
Henüz işletmedim ama işletip muayeneye girsem geçemeyeceğim. Tankı küçültmekten ya da yüklü ağırlığı bir şekilde artırmaktan başka da çaresi yok gibi görünüyor.
SkiNNy (Onur Gökçınar) LPG Dönüşümü altına konu açtı.
Merhaba, Geçen hafta 1.2 i20 manuel 0km araç satın aldım. Yakıt tüketiminden memnunum ancak tahminimden daha çok yol yapacak gibiyim. O yüzden acil olmasa da LPG düşünmeye başladım. LPG uyumlu olup olmadığını bilmiyorum, bazı forumlarda sübap sorunu olabileceğini gördüm. i20 forumunda da taktırmış olan çok yok, fikir sahibi olamadım. Görüş ve önerilere açığım.
İyi forumlar.
Edit : 2 gün önce Faruk Sevgili tarafından BRC sistem takıldı. Şimdilik memnunum, tavsiye ederim.
Merhaba, Elimde bahsettigim uydu alicidan var. Ayrica salonda tuplu tv ve 30tl lik kucuk uydu alicilardan takili. Tuplu tvde hicbir sikinti olmamasina ragmen iki televizyon acik oldugu esnada tuplu tvde kanal degisirse nextstarda sinyal kayboluyor. Sorun ne olabilir?
Merhaba, Başlıktaki uydu alıcıyla bir haftadır uğraşıyorum. Uydu kanalları aratıyorum buluyor. Ancak ATV-ShowTV-KanalD gibi kanallar görünürken Star-NTV-NTVSpor gibi kanallar sinyal yok diyor. Bu durumda mesela ATV izlerken 15-20dk sonra sinyal yok diyor ve Star-NTV-NTVSpor grubundan bir kanal açınca bu sefer bu kanallar açılıyor ATV-ShowTV-KanalD sinyal yok demeye başlıyor. Böyle devam ederken de belli bir süre sonra uydu alıcı tamamen sinyal yok diyor ve tekrar arama yapmazsam TV izleyemiyorum. Yazılım güncelledim ama yine aynı. Acaba bir ayar mı yapmak gerekiyor.
Uydu işlerine yeni bulaştım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Elimde DVI girişli full hd monitor ve Next MiniX marka full hd reciever var. DVI girişi hdmi'a dönüştürüp görüntü alabiliyorum ancak haliyle ses mevcut değil. Ben HDMI çıkıştan sesi nasıl hoparlore verebilirim (standart 3.5mm giriş)? Mümkün müdür?
Teşekkürler.
SkiNNy (Onur Gökçınar) Bisikletler altına konu açtı.
Merhaba, Önceden Bianchi Aspid SF kullanıyordum. 24 vitesliydi ve 1. vitesi çok rahattı harika bir bisikletti ama çalındı. Malum sitede aynısından buldum 250TL'ye acaba almalı mıyım yoksa eski model diyerek yeni modellere mi bakmalıyım? Çünkü yaklaşık 15 yaşında olacak yakında bu model O rahatlığı verebilecek başka model önerebilir misiniz? Önden amortisörlü ya da amortisörsüz bakıyorum sadece.
SkiNNy (Onur Gökçınar) Accent / Era altına konu açtı.
Merhaba, 2001 Accent sahibiyim milenyum kasalardan. Tek sevmediğim özelliği iki kollu direksiyonu Admire'ların 3 kollu direksiyon simitleri benim arabama uyar mı? Bilgisi olan var mı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.