Şimdi Ara

Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Irade baska birsey suc islemek baska birsey. Senin yaptigin ise suna benziyor, bir adamin elleri var ise kisi o elini yumruk haline getirip birine zarar verebilir, bu sebeple herkesin eli kesilmeli ve sende ne güzel bundan böyle kimse kimseye yumuk atamayacak diye seviniyorsun Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin! 


    Insanlar tam kontrol ve gözetleme atlinda olsalar bile siddet ve üzerlerindeki korku baski ortadan kalkmaz, tek kalkan sey kisitli olan özgürlükleridir.

    Irade insanin hicbir baski altinda kalmadan hayat yolunda yaptigi secimlerdir, baska bir insana zarar vermek irade disi ve duygusal kontrolun kaybiyla yasanan durumlardir. Sokaklarda halihazirda bircok yerde kameralar mevcut oldugu halde insanlar suc islemekten geri durmuyorlar. Insanlar dürtü ve güdülerini kontrol altina almakta zorlanirlar bunu yapamayan bircok insan 24 saat Polis gözetimi altinda olsa bile suc isler. Hapishanelerdeki suclular suc islemekten geri durmaz, hapishanede dahi suc islemeye devam ederler. Islamdaki yaraticinin insani gözetlemesiyle yaptigin karsilastirma tam bir facia. Bahsi gecen senin hayatina direkt etki edecek bir güc, Islamda yaratici senin hayatina karismaz, sana belirli bir yasam süresi vermistir ve o süre icinde yaptiklarina göre muamele göreceksin der. Ama zaten insani ve iradesini kontrolü altina almak isteyen güc bir bakima Yaratici rolünü üstlenmeye calisir, bu yüzden bilincaltinin seni bu örnegi vermeni saglamasi beni sasirtmadi.


    Yapay zeka insan zekasinin ürünüdür. cokca abartildigi görüsündeyim, ona ne bilgi yüklersen o derece hareket eder. Insan iradesinin ve beyninin yerini hicbir makina alamaz.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    bilinçaltımdan çıkan bir şey yok. açık konuşmak gerekirse sizin iddia ettiğiniz bir düzen kurulursa iddia edilen tanrının kurmuş olduğu bu düzenden daha mükemmel olacağı açık.


    elini yumruk yapanın elini keselim demek değil. bu senin görüşün. burada böyle bir örnek vereceksen olsa olsa elini yumruk yapıp birinin yüzünde vuran kişiyi toptan yok etmek gibi bir hal bence. önce suç sonra ceza. 24 saat polis gözetiminde olduğu halde suç işleyen biri varsa bunun yeri mezar olmalı değil mi? herhalde kurduğumuz ütopyada buna da yer var

    sen ısrarla iradenin elden alınacağını söylüyorsun oysa yine senin iddia ettiğin gibi bir düzen kurulacaksa burada iradenin alınmasından çok tıpkı bir bir karınca kolonisi gibi çalışmak ve ahenk içinde olma durumunu görüyorum.


    {{{hayır yok ben illa insanların "iradeli" (bu ne demekse ve iradesizlik nasıl olacaksa bilmiyorum ancak buna rağmen anlamak için yazıyorum) kalması gerektiğini düşünüyorum diyorsan binlerce yıldır var olan şeylerden farklı bir şey olmasını bekleme. insan=kan;gözyaşı;katliam;savaş bir insanı kendi haline bırakırsa her zaman kötülüğe meyleder bununlar ilgili yapılan sayısız psikolojik deneyler var.

    anlayacağın şekilde ifade etmem gerekirse şeytan iddiasında en baştan beri haklıydı insan kötülükten başka bir şey getirmiyor.(ifade edeyim satanist değilim zira bir inancım yok) tüm bunlara rağmen şu anda senin iddia ettiğin gibi bir plan varsa emin ol bu planı yürürlüğe koyanlar tanrının adamlarından başkası değildir. görünen köy kılavuz istemez (varsa)tanrı insanı hatalı yaratmış.}}}


    baştan dediğim gibi çok açık konuşmuyor sadece komplo teorilerinden konuşuyorsun bu yüzden sana karşı argüman geliştirmek ya da cevap vermekte zorlanıyorum. elitler maske takın dediler biz de taktı işte irademiz elimizden alındı gibi bir iddiayı savunuyor gibi görünüyorsun burdan bakınca. bu yüzden bir tutarlılığın ve ciddiyetin yok bunu açmaya çalışıyorum ki iddiaların gerçekçi ise biz de deyim yerinde ise uyanalım ancak sen devamlı olarak konuyu çıkmaza sokuyorsun.





  • Konuyu cikmaza sürdügüm yok, gayet acik bir sekilde ifade ediyorum, ezber kaliba sokamadigin icin zorlaniyorsun belkide. Insanlarin huylari degistirilmek istendiginde önce korkutulurlar, sonra davranis olarak uymalari gereken birsey dayatilir. Sonra ise ölümü gösterip sitmaya razi edilirler. Yasadigimiz zaman algi ve kavramlarin tam ziddi oldugu bir zamandir, insanlarin dogru ve gercege ulasmasi giderek zorlasiyor. Konforlari üzerinden özgürlükleri kisitlaniyor, su yapildigi yol boyunca aktigi icin, bircok insan aklina gelen ve kabul ettigi dusunceleri kendi zihninin ürünü saniyor, oysa o bile yönlendiriliyor.


    Evet insan psikolojisi hakkinda bircok dügüm cözüldü, insanlari nasil manipüle edebilirler bunu cok iyi biliyorlar, bu konuda epey bir bilgiye sahip oldugumdan bunu amaclari dogrultusunda kullanan önde gelenleri gördükce midemi bulandiriyor, bircok insan bunlarin farkinda bile degiller. Insan iradesi bana göre kutsal bir seydir, insani insan yapan seydir. >Eger tüm secimlerini sistemin belirledigi bir dünyada yasamak istiyorsan buyur Komunist Cindeki sosyal Kredi sistemine gir ve orda yasa. Anneanneni ne zaman ziyarete gidecegine sistem karar versin ve anneannen onun ziyaretine onu sevdigin icin degilde sosyal kredi puanin dusmesin korkusuyla bunu yaptigini bilmeyecekmi? Bu gibi aptal uygulamalara sevinmek ahmakliktan baska birsey olamaz. Insan secimlerini kendi yapmaliki insan olabilsin, sosyal kredi puani icin karisina cicek alan bir adam olmak yerine icimden geldi diye 10 yilda bir bunu yapan birinin aldigi cicegin cok daha degerli oldugu kanisindayim.


    Insanin kontrol ettigi hicbirsey Yaraticininkine uygun olamaz, insani sahip oldugu güc herzaman zehirler. Insan sadece fiziksel bedenden olusan bir canli degildir. Önce salgin (temel korku ölüm korkusu) sonra (Kilit, insan davranislarinda mesafe birbirinden koparma), Maske (davranissal degisiklik, boyun egdirme ve ikna etme, davranissal degisiklik), Asi olun (baskiyla ikna, ölümü gösterip sitmaya razi etme). Bu siralamanin psikolojik altyapisi bilimsel olarak hazirlanmis bu acik. Davranis herzaman duygudan önce gelir ve duyguyu yaratir.


    Uyanalim diyorsan, uyumak kolaydir, hicbir efor istemez sadece gözünü kapa denileni yap ve uyusmus beyninle uyu der. Uyanmak ise büyük br caba ister, hep uyanik kalmak icin konforundan gerektiginde dusunmeden ödün vereceksin ama özgürlügünden asla.


    Iklim isiniyor dunya felakete sürükleniyor diye topkanan Dünyanin önde gelen Politikacilari sence yillardir durduk yere birden neden Cevreci oldular? Cokmu cevreci bunlar? Cevrede insanin yaratisilindan önem verdigi birseydir, insan cevresine yaratilisindangelen organizmasindan ötürü duyarlidir, kücücük cocuklarda bile bunu gözleyebilirsiniz. Insanlarin temel yapilarinda olan seylerden biride ölüm korkusu hayatta kalma icgüdüsünün yaninda cevresidir. Bu adamlarin cevre ve dunya zerre umrunda degil, yillarca Petrokimya ürünleriyle dünyayi zehirlediler, simdi ise bunu yine insanlari birbirine ksikritmak ayristirmak ve kontrol etmek hatta yok edilmelerine razi etmek icin bir arac olarak kullanacaklar. Büyük sirektlerin verdigi cevreye zararin faturasi yine insanlara kesilecek, fakir üleklerin üretim yapip büyümesi bu bahane ile engellenecek vs. Cevreyi kurtarmak icin yakit motorlular zamanla yasaklanip akülp arabalar yollarda olacak, Elektrikli arabalarin akülerinin sadece üretiminde ortaya cikan cevre kirliligi bir yakit motorlunun ömrü boyunca ortaya cikmiyor belkide.


    Iste yukardaki örnekteki uygulamalarda yapilan samimiyetlerine bakarak, yaptiklari herseyin insan sagligi ve yararina olduguna düsünmeye devam edebilirsin, benim yapilan uygulamalari görerek böyle düsünebilmem mümkün degil. Cevreyi kirletmek sadece zenginlerin hakki oldugu birsey olacak burdada insan özgürlügü kisitlanacak veya özgürlügü paralari kadar olacak.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    seni temin ederim ki dediklerini bir yere oturtamıyorum. muhtemelen sorun bende ancak ne kadar anlamak istesem seni anlamakta güçlük çekiyorum.


    insanların manüpüle edildiği tek tipleştirilmeye çalışıldığı ya da bir yerlere kanalize edilmeye çalışıldıkları doğru bir tespit. ancak bunun mega güçlerle elitlerle ilgisi yok. insan gördüğüne inanır. sen sabahtan akşama a haber izlersen akparti; halk tv izlersen chp ideolojisinden yoluna devam edersin.

    sen sabahtan akşama ekşisözlük okursan onlar gibi düşünür onlar gibi yazarsın. sonra konuşurken bilmem ne sorunsalı dersin.

    sen devamlı kahvehanede oturursan oranın kültürünü oranın algısını kaparsın.

    devamlı youtube izlersen orada senin tüketmen için yapılan reklamlara maruz kalır tüketici olursun.

    devamlı amerikan sineması izlerken amerikanın kültürünü benimsersin vs vs bunlar uzar gider.


    Ancak senin dediğin çok daha farklı. sen bunların hepsi tek merkezden kontrol ediliyor diyorsun. amerika devleti; ingiltere ; rusya; pakistan; hindistan iran türkiye bangladeş papua yeni gine .....hepsindeki hükümetlere hükmeden bir güç, tekrar soruyorum kim bu güç toplanak Allah diyek. azıcık mantıklı düşün bu sence mümkün mü?


    kendi kendine; olmayan bir düşman yaratıyorsun adı ne (rotşild, rokfeller, illuminati, reptiyanlar, fda, tapınakçılar, gülhaççılar, evanjelistler, anglikanlar .....) ismi önemli değil. bunlara olağan üstü güç veriyorsun. öyle ki her hükümete hükmediyor her devleti kandırıyorlar. bu kadar devlet ve devletlerde çalışan personel o kadar "ahmak" ki hemen koşa koşa aşı olalım diyorlar. çünkü bunlar "beyinsiz". neyse bu gücün gizli bir planı olduğunu ve bunu yürürlüğe koyduğunu ancak bir avuç uyanık? insanın bunlardan haberdar olduğunu ifade ediyorsun. sonra irademizin elimizden alınacağını söylüyor; sosyal puanlar verileceğini öne sürüyor böyle bir hayattansa on yılda bir çiçek almayı daha değerli görüyorsun.


    dostum bu delilik. türkiyede insanlar açlık ve fakirlik sınırında. fakir ve aç olmayanlar ise sevgisiz ve saygısız bir ortamda yetişiyor bu dediğin şeyler bana kalırsa bir şeylerden kaçmak için üretilmiş olan şeylere sarılmaktan fazlası değil. yada ben böyle algıladım.


    ortada bir salgın var sen bunu kabul etsen de etmesen de her tıp otoritesi bunu kabul etmiş ve ortaya koymuş. sonunda çalışkan birileri aşıyı bulmuş ve sayelerinde rahat bir nefes almışız. bunun tam olarak neresi kötü ben anlayamıyor ve kavrayamıyorum. başın ağrıdığında içtiğin gripin, aspirin, parol neyse; bunu kim ürettiyse bu aşılar da aynı mantık ve gerçeklik süzgecinden geçerek elimize gelmiş. yeniliğe kapalı olmanı ve muhafazakar olmanı anlıyorum ancak bu türk komplolar kurmak sence de aşırılık değil mi?


    çevre konusunda bir bilgim yok bu konuda yorum yapamayacağım. fakat piyasadaki hamzaların, abdullahların,erkanlar; halukların, berkanların gazına gelme onlar video çeker cebini doldurur işleri bu.





  • Öyle safiyane yaklaşıyorsun ki sanki dünyada bürokratlar şirketler tarafından hiç satınalınmamış gibi " aaa öyle şey mi olur" tarzında gerçekten aşırı masumane yazıyorsun ki bu artık beni rahatsız etmeye başladı.


    Herkese laf anlatmak aynı kolaylıkta değil ve kusura bakma ama artık bu sana son cevabım çünkü bir insanın bu kadar safça FDA'ı kim kandırıyor? ABD'yi kim kandırıyor tarzı sorular bence normal değil.


    FDA yöneticilerinin ilaç firmaları ile ne kadar içli dışlı olduğunu umarım resimler anlatır.

    ABD için ise daha önce ilaç endüstirisinin en büyük lobi olduğunu yazmıştım. Rakamlarla tablo paylaşmıştım.


    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!


    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!




  • Kim bunlar ilaç sektörünün sahipleri.
    Peki engellemişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    SFDSFHSDRHKYSFADRFG

  • Her tasin altindan hep ayni kisi ve kurumlar cikiyor. Denetleme organi diye birsey kalmiyor. Örnegin Bill Gates Vakfi bir agac gibi bu alandaki tüm kurumlari sarmis. Ayni Vakif Küresel Asilama ittifaki kisa adi GAVI olan kurumunda kurucusu, Dünya Saglik Örgütünün suan en cok bagis yapan kurumu (tüm ülkelerden daha fazla bagis yapiyor), ayni kurum Dünya Bankasininda sahibi. Düsün DSÖ UNICEF, Dünya Bankasi, GAVI, Bill Gates Melinda Vakfi birbirine zincirleme baglidir.


    Simdi bir düsün Salgini ilan eden DSÖ, asilama ve GAVI, asi ve ilac firmalarina en cokta BionTech ve Pfizerin Covid asisina yapilan Bill Gates Vakfi bagislari ve hisseleri, Dünya Bankasinin salgini ülkelere verecegi kredi ile finanse etmesi, yine Bill Gates Vakfinin BBC ve diger ülkelerdeki yazili sözlü ve görsel medyaya yaptigi bagislar. Birbirinden kopuk gibi görünen tüm kurumlar hepsi icice ve birbirine bagli. Covid yalandir demiyoruz salgin var ama problem salgin degil gercek problem salgin politikasidir. Dikkat ettiysen suan salgina odaklanilmiyor sadece asilamaya odaklaniliyor ve asiyla bu salgin bitmeyecek! Hatta dahada ileri gideyim bundan sonra salginlar hic bitmeyecek, bu bahane ile istenilen düzene cok daha cabuk ulasacaklar.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerinin ne kadarı doğru bilmiyorum. Bu konuda araştırma yapacak kapasitem yok. Dediklerinin doğruluğuna da hemen inanmamı bekleme. Amerika gibi kapitalist bir ülkede tekellesmek hem zor hem kolaydır. Burada dediklerinde haklıysan bile bir sürü soru işareti var. Bill Gates dediğin adam dünyanın en zengini. Kağıt üzerinde belki ilk sırada olmasa bile gerçek anlamda dünyanın en zengini sayılabilir. Hadi en zengin olmasın ilk 10a rahat girer. Yani bu adamın artık para kazanmak gibi amacı olduğunu düşünmek bana doğru gelmiyor. Yanılıyor olabilirim. Belki bu kadar zengin olmasına rağmen daha fazla kazanmak istiyor olabilir.

    Yani şunu soruyorum. Bize Microsoft gibi muhteşem bir şirketi bahşeden bu zeki adam neden bu kadar aptalca işler yapsın. Bill Gates para kazanmak için böyle saçma bir oyuna girer mi. Bir virüs üretelim sonra aşı üretelim aşı başı 10 dolar kalsa oh mis gibi para. Böyle mi düşünüyor bu ihtiyar adam.

    Bir de neden Bill Gates hedef tahtası. Bu adamın tasarladığı sistemler olmasa muhtemelen şu andaki teknolojik seviyemiz çok daha sonra ulaşacaktır. Belki de bu adamın dünyaya kazandırdıkları 7 milyar insan nufusunun yarısının dünyaya kattığı toplam değerden daha fazladır. Nedir bu kin ve nefret.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bill Gates sadece bir figürdür secilmis bir figür fazlasi degildir babasida bir Filantroptu. Bakma Microsoft kurucusu vs olduguna programlama yapmayi bile bilmez. Bill Gatesi hedef tahtasi yapmadik, her tasin altindan cikan kurumlarin hep ayni kisi ve kuruluslara bagli olmasini hedef tahtasina koyduk. Bu bilgiler gizli sakli degil, gir internete GAVI, UNICEF, Bill gates ve Melinda Vakfi, DSÖ, Dünya Bankasi, Egitim ve Universite baglantilarini, Medya baglantilarini bir arastir, kolayca tüm bilgilere resmi kaynaklardan ulasabilirsin. Isin para kazanma boyutu coktan asildi, artik sadece parayi degil bütünüyle insani kontrol etmek istiyorlar! Yoksa para dedigin sey üzerinde birtakim sayilar yazan bir spekülasyondan ibarettir, gercekte karsiligi bile yoktur. Yapilan bilimsel ve arastirmalar ve asi üretiminin finasmani devlet fonundan saglanmasi sarti kaldirildigindan beri Bilimsel arastirmalar ve Bilimadamlari bu zengin kaynaklara sahip kisi ve kurumlarin amaclari dogrultusunda fonlanan bilimsel arastirmalari yapabiliyorlar.


    Tekrar ediyorum Bill Gates hicbirsey tasarlamadi. Insana hizmet etmeyen ve insani esir alan bir Teknoloji insana hicbirsey katmaz. Teknoloji insan yararina hizmet etmelidir. Microsoft Acik kaynak yazilimlara savas acmasi nedeniyle bircok insanin nefret ettigi bir sirket haline geldi. Gelistirilen bircok seyi calip üstüne oturdular. Kin ve nefret yok, bunlar bazi gercekler sadece, bunlari dile getirince kin ve nefret besledigimizi saniyorsun, bu nefret bizde olmadigina göre sana hizmet ettigini sandigin o kurumlarin insana olan kin ve nefreti gözler önüne serilmis oluyor. Bill Gates insan yararina dunyaya ne katti? O olmasa bilisim cok farkli yollarla dahada iyi isleyen ve insanligin yararina hizmet eden bir arac olacakti. Microsoft ve Windows yokkende isletim sistmeleri ve ofis yazilimari vardi, gözünüzde cok fazla buyutmeyin bunlari. DOS Microsofttan öncede vardi Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Kasım 2021; 13:42:53 >




  • Olum suratına evrimsel biyoloji kitabı, teorilerin ne olduğunu anlatan zibiliyon tane kaynak, viroloji ile ilgili yüzbin tane makale atacam he.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.