Şimdi Ara

Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Avustralyalı bilim insanları parazit öldürücü tablet Ivermectin' in laboratuvar ortamında Covid 19 virüsünü 48 saat içerisinde öldürdüğünü açıkladı.


    Corona virüsü tek öldüren ilaç olan Ivermectin'in insanlara uygulanan formu Türkiye de satılmıyormuş.



    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!international pressyoutube
    Virüsü, 1 dolara tedavi edebilirsin! | Aşı, mRNA, covid değil, bizi kutuplaşma bitirecek! Avustralyalı bilim insanları parazit öldürücü tablet Ivermectin'in laboratuvar ortamında Covid 19 virüsünü 48 saat içerisinde öldürdüğünü açıkladı. Monoklonal antikor tedavisi, bazı ülkelerde şu ana kadar uygulanan, Covid geçirip iyileşmiş hastalardan elde edilen plazma hücresi tedavisinin Emel Özuğur 'un programına konuk olan Türk bilim kadını Doç.Dr. Neva Çiftçioğlu Banes #aşı #emelozugur #internationalpress #EkonomikKriz @emelozugur #ipn #HayataDairÖneriler #YeniDünyaDüzeni @NevaCiftcioglu #NevaCiftcioglu #ivermektin emel özuğur gündem haber canli #NevaÇiftçioğluBanes #NevaÇiftçioğlu canlı Covid-19 Coronavirüs koronavirüs ABD #sondakika Biyolojik tehdit Çin aşı aşı tübitak haber gündem İvermektin
    https://www.youtube.com/watch?v=Gw2EnUBbYVs&ab_channel=internationalpress


    Prof. Serhat FINDIK Covid19 tedavisi için çeşitli ilaçlarla tedavilere değiniyor. "Tek çözüm aşı değil"


    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!Fatihzadeyoutube
    YENİDEN REFAH PARTİSİ BASIN TOPLANTISI PROF DR SERHAT FINDIK HOCAMIZIN KONUŞMASI .. İyi seyirler dileriz . PROF DR SERHAT FINDIK YENİDEN REFAH PARTİSİ BASIN TOPLANTISI KONUŞMASI - SERHAT FINDIK PANDEMİ AŞI #serhatfındıkaşı #serhatfındıkbasınkonuşma #serhatfındıkfatiherbakan
    https://www.youtube.com/watch?v=Gf14TFIGMv4&ab_channel=Fatihzade



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 25 Ekim 2021; 23:28:59 >



  • Çıkarmazlar :(

  • Ilac Avrupada bazi ülkelerde kullanilmakta, bazi doktorlar revers imzaatarak ilaci hastalarina yaziyor. Cek Cumhuriyeti ve Slovakya hukumetleri Covid tedavisinde resmi olarak Ivermectin kullanan ülkeler. Ilac Hayvanlar icin parazit ilacidir ve virüse karsi salgin baslangicindan beri bazi ulkelerde kullanilmistir. Ilacin iceriginde bazi maddelerin onay verilenden yüksek olmasi sebebiyle ilaca Covid tedavisi icin EMA izin vermiyor.

  • Virüs ile aldatılmayın. Hastalıkların virüslerden kaynaklandığı bir teoridir, Germ Theory of Disease diye geçer. Hastalıklar gövdemizce içimizde başlar, hastalık için dışarda aval aval dolaşan, kütlesiz bir virüsün gövdemize girmesine gerek yoktur.

    Hergün çay kahve kek bisküvi kola pizza makarna bira patcips hamburger yiyin bir de hiç spor yapmayın birkaç ay sonra gövdeniz sinyal verir örneğin derin bir başağrısı, burun kuruluğu, öksürük, halsizlik, mide bulantısı.. ardından eklem ağrıları, fiziksel enerjisizlik, tipik grip belirtileri... Medyanın zırvaları ile dolmuş zihniniz "Corona virüs geldi" diye düşüne dursun, kök hücreleriniz (= Mikrozima teorisine göre yaşamın en temel birimi) toksik atıkları gövdenizden atmak üzere organize olarak virüs üretmeye başlamıştır. PCR testinde virüs cıkmasının nedeni odur. Gövdeniz virüs üretmiştir. Bu üretilen virüs, sağlıklı başka kişilerde hastalık yapmaz. Hastalık kişinin kendi gövdesinin durumu ile yakından ilgilidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    bu kadının videosunu çok daha önce izlemiştim

    İtalya'da ölümlerin neden diğer ülkelere göre fazla olduğundan falan bahsediyordu ama İtalya'nın yaşlı nüfusunun diğer ülkelere oranından bahsetmiyordu. Özellikle ben doktor falan değilim ama doc olduğunu idda eden biridinin bu kadar açık bir şeyi değerlendirmeye almaması ona olan güvenimi sıfırladı.


    Sonuç: Attığın resim doru khardesm.

  • Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!
    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!bbc news türkçe
    Ivermectin: Sahte bilim, 'mucize Covid ilacı efsanesini' nasıl yarattı? - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-58831413
  • Aşıyı üreten insanlarla ilacı üreten insanlar aynı mantıkla kurgulanmış bilimsel verileri kullanıyor. Aşının içinde ne var bilmiyoruz diyen üstün zekalılar ilacın içinde ne olduğunu kolaylıkla biliyor. Çünkü üstün zekalı olmak bunu gerektirir

  • Ivermectin adli ilac halen daha Çek ve Slovakya tarafindan hukumet onayi ile Covid tedavisinde resmi olarak kullanilmaktadir.

    Diyelim ki gercektende Covide karsi etkili ve maliyeti ucuz olan bir ilac cikti. Sence Asi ve ilac arastirmalarina Milyarlarca Dolar yatirim yapmis birtakim zenginler, kendi kontrolleri disinda, ilaci bulan bir firmayi ve onlarin ucuz maliyetli ilacini yasatirlarmi?

    Oyle yada boyle, bu ilac dedigin gibi bir ise yaramiyor olsada, gercekten ise yariyor oldugu bir durumda, yine ayni itibarsizlastirilmaya maruz kalirdi. Bu salginda sadece virus yok , dunyanin en buyuk ticareti ve onun sermayesi var, politika var hersey var. Dolayisiyla bu salginin tadini alanlar artik bunu oyle kolay bitirmezler, bitse bile pesine bir yenisi cikar. 2019 yili Insan sagliginin 11 Eylulu oldu, bundan sonra hicbirsey artik eskisi gibi olmayacak.

    Insanlarin davranislari degistirildi, insan huyu degistirilmek istendiginde ilk once davranislari degistirilir,.Duygular davranisi takip eder cunku ve insan algisi o yonde sekillenir. Ne oldu? Maskeler ve mesafe girdi hayatimiza, daha fazla dijitalizm daha az insan iliskisi var. Korku girdi, sorgulamadan Inanmamiz istenen Dogmatik Bilim dini ve onun rahipleri Uzmanlar girdi hayatimiza. Basin yoluyla Asi ol ozgur kal denildi. Ozgurlugumuz adini bilmedigimiz hastanelerin yogun bakim doluluk oranlarina baglandi. Asi terorizmi, dayatmalar ve kisitlamalar girdi hayatimiza . Asilar ciktigindan beri dogacak hasarin sorumlulugundan kacan uretici firma ve devlet, guvenmedikleri bu siviyi insanlara dolayli yoldan ozgurluklerini kisitlama ile tehdit ederek davranisci psikolojik baski ile insanlari asi olmaya mecbur etti.

    Nazi soykirimi ile 11 Eylul harmanlanarak yeni bir metod uygulandi. Insanligin bu salginda cok kaybi oldu bu kayiplardan en azi belkide insan hayati idi. Secilen ve atanan birtakim bilimadamlarindan baskasina soz hakki verilmedi. Aykiri konusanlar dislandilar aforoz edildiler. Mantikli sorgulayanlar komplo teorisyeni fasist ilan edilerek itibarsizlastirilmaya calisildi. Maskelerle kapadiklari agzimizi hic acmamamiz istendi. Telkinlerle soylenenlere uymamiz dediklerini yerine getirmiz istendi.

    Dolayisiyla bu hastaligi en etkili ilac bile 1 Dolara tedavi edemez, cunku buna izin vermezler. Bu hastaligi bedava tedavi edecek dogada bulunan bitkiyi bile yok edecek kadar ileri giderler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 1 Kasım 2021; 1:47:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Olaya tam olarak hangi açıdan bakıyorsun anlamıyorum gerçekten.

    Bir kere ivermectin denilen ilacın da en az covid aşıları kadar yan etkileri var. Bunu görmezden gelip sadece covid aşılarının zararlı olduğunu iddia etmek tutarlı değil. Farmakolojide temel bir kural vardır. "Her madde zehirdir, yeterki yeterli dozda verilsin" yani basit bir örnek vereyim. Su bildiğimiz su bunu dozunda içersen sana sağlık olur ama günde 10 litre su içersen önce komaya girer sonra da ölürsün. Bundan şu sonuç çıkar üretilen hiçbir ilaç hiçbir aşı %100 zararsız ya da %100 tam etkili olamaz. Olay böyle iken bu kadar cesurca bir ilacı savunmak mantıklı değil.


    Dünyada Covidten daha çok uzun süren ve daha çok gelir elde edilebiliecek hastalıklarlar. Covid ilacı ya da aşısı yaparak zengin olanlara bak bir de covid yüzünden bozun devlet ekonomilerine bak hangisi daha ağır basıyor. Amerika'nın bir aylık zararı Phizer-biontecin tüm sülalesini almaya yetebilir. ya da çin'in bu süreçte kaybettiği ekonomik kazançlar tüm şirketlerin covidten kazandığını katlar. yani sen sanıyorsun ki covid için ilaç üretmek para kazandırır. hayır kolesterol kalp hast. diyabet kanser aids gibi bir çok kronik hastalık var. asıl para buralarda arıyorsan orada pislik ara.


    İnsanların davranışları değişti mi bilmiyorum emin değilim ama ancak bu mümkünse lütfen değiştirsinler. görüyoruz açalım 3. sayfa haberlerini görelim bakalım insan davranışları covidten önce nasılmış. ya da insanı bu kadar yüceltiyorsun ya covidten dijitalizmden önce insanların nasıl ahlaksızlık yaptıklarına bakalım. dijitalizm dediğimiz şey taş çatlasa 50 senelik mevzudur. hadi biraz zorlasan 100 seneyi bulmaz. Dijitalizm yokken internet yokken teknoloji yokken insanlar birbirine yabani iken senede onlarca savaş olup insanlar birbirini kesiyordu.


    II.dünya savaşından sonra tek egemen güç amerika olduktan sonra dünya kayda değer büyük savaşlar yaşanmadı ve dünya nüfüsu arttı. böyle bir şey yaptıkları için bu insanlara şükran sunacağımıza kalkıp bunların bize karşı olduklarını söylüyorsun. ne olacak ne olabilir amaç nedir? şu mu?


    bizi kontrol edecekler.

    her taraf kameralarla izlenecek

    deyim yerinde ise bizi kontrol edecekler.

    sonuç?

    hırsızlık olmayacak, cinayet olmayacak, savaş olmayacak, torpil olmayacak. herkes çalışacak çalıştığının karşılığını alacak. e bunlara neden karşı çıkıyorsun. taş devrine dönüp kılıç kalkanla savaş mı edelim bu mu anti dijitalizm

  • Ana akım medyayı takip ettiğiniz sürece bu saçmalıkları sorgulayamaz ve birilerinin ajandası dahilindeki haberleri okumaya devam edersiniz.


    bbc ve ana akım medya, Çin'de sokak ortasında adam öldüren virüsün diğer ülkelerde aynısını yapmamasını sorguladı mı?


    1.4 milyarlık Çin'in, Mart 2020'de, pandemi hastanelerini kaldırmasını sorguladı mı?


    Kapanma ve maske şartı yapmayan ülke ve eyaletlerin yapanlar ile arasında hasta-ölüm farkı olmamasını sorguladı mı?


    %95 etkili diye pazarlanan biontek'in hesaplamasının aslında mutlak azalma olmadığını sorguladı mı?


    0-19 yaş arasındakiler için kovid, gripten daha az ölümcül olduğu halde, üreticilerin sorumluluk almadığı aşıları şimdi FDA'in 5 yaşa kadar onaylamasını sorguladı mı?


    ivermectin ile ilgili gerçeği bilimsel yayınlarda okursun ancak. basın, Peru'nun ivermectin kullandığı ve kullanmadığı zaman ne olduğunu yazabilir mi?


    İsteyen okusun araştırsın buradan: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8383101//


    isteyen de ana akım medyadaki ilaç lobisi haberlerini takip etmeye devam etsin.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    Çinde sokak ortasında ölen adamlar mı.

    İnterneti trolleri bu haberleri yaydı ana akım medya bunlar eski görüntüler dedi. Pes yani nasıl çeviriyorsun.


    Hadi dediklerinin hepsi doğru olsun bu adamlar neyi amaçlıyor onu yaz da görelim. Sana bir kaç sentlik maske takınca yahut sana 3 5 dolarlık aşı satınca zengin olacaklarını falan mı düşünüyorsun. Senin komplona göre zaten bu adamlar paranın sahibi. Amac ne onu açıkla da ona göre önlem alalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı yapıyorsun?


    2 dakikada eski haberlere bakıp onlarca sokak ortasında öldüren korona haberi bulmak mümkün : dakika 40:48


    Bu haberleri bütün millet izledi mi izledi, şimdi sen diyorsun ki bunlar yalan, kaç kişi yalan olduğunu biliyor? Milleti korkuttular mı, hem de nasıl. Millet aylarca evden çıkmadı.


    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!Show Ana Haberyoutube
    Abone Olmak için Tıklayınız → http://showtv.tv/ANcO8B İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/showanahaber/ Facebook Hesabı: https://facebook.com/showanahaber Twitter Hesabı: https://twitter.com/showanahaber #ShowAnaHaber #ShowHaber #ShowTV
    https://www.youtube.com/watch?v=QQTLIH6whfQ



    Çocukları aşılamaya geçmişler. FDA, aşıyı 5 yaşa indirmiş hala komplo diyor ....


    Bu forumda defalarca yazdım, niyet çok net : nüfusu düşürmek.


    Adamların popülasyon ile zorunları var. Açık açık söylemişler. Şimdi videoyu izle ve sonra bana


    "elitler sağlığımızı düşünüyor, dünya nüfusunu kurtarmaya çalışıyor"


    de lütfen..


    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!Orcun Gunyoutube
    Bu video aşağıda linkini verdiğim Harbi Haber sitesindeki videonun kısaltılmış halidir. Bu videoda zengin elitlerin dünya nüfusunun fazla bulduklarını ve nüfusun azaltılması gerektiğini kendi ağızlarından dinleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/c/HARB%C4%B0HABER/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=NO-_hhGHPaI&feature=youtu.be
  • nucro kullanıcısına yanıt

    ana akım medya deyince ben bbc'yi kastettiğini düşündüm. show tv yi örnek göstermeni anlamadım. türkiyedeki haber kanalları "............................................................. iddia edildi" haberciliği yapıyor verdiğin videoda da bu var. kimse iddia edilmek nedir diye araştırmadığı için haber sanki doğruymuş gibi yayılıyor bunu bu yüzde es geçiyorum.


    nasıl bir popülasyon düşürme şekli bu ben anlayamadım?

    kim düşürmeye çalışıyor. işin içinde fda varsa eğer bu geniş kapsamlı bir şey öyle ise bu kadar tatavaya gerek yok piyasadaki antibiyotikleri insülin ilaçlarını kalp ilaçlarını ameliyat gereçlerini üretmeseler. üretmemek için bahane bulsalar zaten nüfüs 20 sene sonra yarıya düşer.


    bunu anlamak çok kolay ilaç sektörü sayesinde dünya nüfusu bu kadar artmışken ilaç sektörüne hakim güçler bunları üretmekten vazgeçtikleri anda zaten nüfus kırılmaya başlar.


    ayrıca yok etmeye çalıştıkları nüfus kim? bugün israil dahil tüm gelişmiş ülkeler aşı oluyor ancak fakir ülkeler geriye kalıyor senin mantığınla bu işin başında afrika fakirler konseyi ya da ortadoğu savaş elçileri grubu gibi bir kurum olmalı


    yok böyle değil adamlar virüs üretti sonra ürettikleri virüse aşı üretti bu sayede aşı ile nüfusu azaltacaklar demekte ısrarcıysan ispatın nedir ve bu adamlar bu kadar maharetli ise bu virüsle beraber piyasaya 3-5 tane virüs salıp işi kolayca halledecek kadar akıllı değiller mi?

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Bizi kontrol edecekler ne guzel hirsizlik cinayet olmayacak adamlar sagligimiz icin ugrasiyor yeahh diye dusunen birine ne anlatiyorsun .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Kasım 2021; 9:14:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ana akım demek, ulusal yayın yapan kitlelere ulaşan demek. TR'deki kanallar da bbc de haberlerini belli başlı ajanslardan alır. Kovid haberlerinda bbc'de farklı TR'de farklı haberler görmezsin.


    Şekli konuşmadan önce şunda anlaşalım : elitler dünya kaynaklarının kendilerine kalmasını istiyor ve nüfusu fazla buluyor. Bunu açık açık söylemişler. Umarım videoda duyduklarımızı farklı yorumlamıyoruz?



    Yok edilecek nüfus biraz ağır bir tabir. Onlar olaya "kontrol altına alınacak nüfus" olarak bakıyor. Bu sebeple Kanada - Avustralya gibi ülkelerde bile Çin'inkine benzer sert yaptırımlar görülmeye başlandı.



    Dünya nüfusu ilaç sektörü ile arttı demek, ilaç lobisinin basit propagandasına alet olmaktır. Dünya üzerinde batı ülkelerinden çok daha uzun yaşayan yerel halklar var. Önemli olan temiz su kaynağı ve gıdaya ulaşmak.


    Hatırladığım kadarıyla hem İsrail'de hem de ABD'de doktorlar bir kaç hafta iş bırakıyor. İşin komiği o iş bırakılan haftalarda haftalık ölümler daha az oluyor.


    Zaten ABD'de en fazla ölüme yol açan 3. durum yanlış yapılan medikal müdahalelerdir. Yapılan yanlış/aşırı müdehaleler, kanser ve kalpten sonra 3. ölüm nedeni!



    Ana akım medyada duymayacağın bir bilgi daha!

    ABD'de kovid ölümleri yazılan ölümler neden sence diğer ülkelerden çok daha fazla oldu? ABD'de onaylanan ilaç olan Remdesevir'in önceki çalışmalarda öldürme oranını biliyor musun? Ya da hayat kurtarıyoruz diye entübe edilen ABD'lilerin ölüm oranlarını biliyor musun? Bunlar da ana akım da yazmaz.



    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27143499/



    Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin!
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    ne olacak şöyle bir yazın da görelim.

    yandan yandan bir şey biliyor gibi yapıp bir şey söylememekteki amaç nedir

  • nucro kullanıcısına yanıt

    gerçekten tam olarak ne demek istiyorsun neyi açıklamaya çalışıyorsun anlamıyorum o kadar sığ sulardan konuşuyoruz ki ne diyeceğimi bilemiyorum. öncelikle senden ricam bana şu sorunun cevabını vermen.

    KİM BUNLAR?

    bu kadar plan yapan bu kadar düzenek kuran bbc'yi amerikayı fda'yı show tv'yi hükümetleri sağlık bakanlığını doktorları KANDIRAN uyutan kim. gerçekten merak ediyorum. varsa böyle bir güç toplanak Allah diyek.

  • Insan iradesi ve kisitli özgürlügü elinden alinmis bir köleye dönüstürülecek kisaca ve tüm bunlar adim adim yasanirken, insanlarin cogu yapilanlarin kendi yararina oldugunu düsünüp ne güzel cinayet olmayacak deyip sevinecek Virüsü, 1 Dolara Tedavi Edebilirsin! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 3 Kasım 2021; 18:2:2 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    bu dediğin şey ne oluyor anlatabilir misin?

    hani irade diyorsun ya?

    mesela insanları öldürme iradesi; katil olma özgürlüğü; hırzılık yapma temel hakkı; tecavüz etme özgürlüğü; insanın kendi iradesiyle karısını dövme hakkı bunlar mı elinden alınacak diye bu kadar yaygara yapıyorsunuz.


    bir projeksiyon. ne yapılabilir. her sokağa kamera koyarsan ve her sokağı izlersen sokaklarda suç işlenme oranı düşer. üstelik suçlulara daha çok ceza verirsen böylece tamamen bu sorun ortadan kalkar. üstelik insanlar izlendiklerini bilirlerse buna uygun davranırlar. buna islamda takva deniyor. yani biraz kayıyor gibi her an seni izleyen bir tanrı varmış gibi olmak yerine gerçekten seni izleyen bir yapay zeka ya da başka bir şeyin olması neden seni bu kadar üzüyor.


    yok ben başka bir şey diyorum diyorsan buyur dinlemeye açığım. ancak baştan dediğim gibi biliyormuş gibi yapıp yarım cevap vermesen ben de kendim sorup kendim cevaplamak zorunda kalmam. malum kendim cevaplayınca sana haksızlık yapmış gibi hissediyorum

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.