Şimdi Ara

vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
14
Favori
139.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yusra_su Y kullanıcısına yanıt
    Ben tecrübemi anlattım uygulamak size kalmış :)
  • Arkadaşlar ben 15 tüpü bitirdim günde yarım tüp kullanıyorum kısacası kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ama ben daha önceden vıchy dercosta kullandım ondada bana pek iyi gelmedi neogenictede aynı sonucu aldım saçlarımın dökülmesini son 2 senedir durdurmuştum ha hafi şimdi durdu arttıralım dedik ama şimdi bunu kullanmaya başladıktan sonra tekrar açılmalar başladı acaba aynı etkileri gören arkadaşlar varmı ? Sanırım bana yaramıyor bu vıchynin içindeki maddeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaslar simdi bu urunu 3 ay kullanımdan sonrasi benm icin onemli.3 ay kullandik iiyi guzel hos ondn sonra genemi alcaz yoksa senede 3 ay mi kullancaz bu konu hakkinda bana biri yardmci olurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyata vichy ürünleri pm lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar bende Vichy neogenic aldim. Eczacı ve Vichy nin musteri temsilcisi bana 3 ayda 1700 saç teli çıkacak dediler. Inandım. 550 tl verip aldim. Eve gelince kutu üzerindeki o minicik yazıları okudum şok oldum. Yazilari okuduğumda gördüm ki saçın hacmini yani yoğunluğunu artırıyormus. Buda 1700 saç teli çıkmış gibi saç derisini kaplıyormus. Yani saç teli çıkarmiyor saçları kalinlastiriyor kalinlasan saç telleri saç derisinin görünmesini azaltıyor. Buda 1700 saç teline denk geliyor. Anlicaniz ince bir Sahtekarlık var. Kutu üzerini iyice okuyun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAHTEKARLIK. Sevgili arkadaşlar bende Vichy neogenic aldim. Eczacı ve Vichy nin musteri temsilcisi bana 3 ayda 1700 saç teli çıkacak dediler. Inandım. 550 tl verip aldim. Eve gelince kutu üzerindeki o minicik yazıları okudum şok oldum. Yazilari okuduğumda gördüm ki saçın hacmini yani yoğunluğunu artırıyormus. Buda 1700 saç teli çıkmış gibi saç derisini kaplıyormus. Yani saç teli çıkarmiyor saçları kalinlastiriyor kalinlasan saç telleri saç derisinin görünmesini azaltıyor. Buda 1700 saç teline denk geliyor. Anlicaniz ince bir Sahtekarlık var. Kutu üzerini iyice okuyun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım sen İngilizce olan yazıları diyorsun dimi..ben bir aydır kullanıyorum geçen saç analizi yaptırdım eczanede henüz çıkan bir saç yok ama kız 2 kutu sonra etkisini görürsün diyor..ben de kıza hatta dedimki sanki saçlarım sıklaşmış gibi geldi.. bakalım ben de 3 kutu aldım ve düzenli kullanıyorum..İngilizce bilenler o küçük yazılarda cidden ne yazıyor bilenler çevirebilir mi? inşallah bu işte bir kazıklık yoktur..onca emek veriyoruz ve en önemlisi de umutlanıyoruz..
  • Merhaba arkadaşlar.. Bu ürün ile ilgili kim kullanmış ne olmuş gibi şeyler ararken siteyi gördüm, okudum ve sırf yorumlar için gidip kutudaki yazıyı çevirdim, buraya yazmak için de üye oldum. Ayrıca ürünü de kullanıyorum, 2 kürüm bitti yarın 3. küre başlıyacağım. Bilmek isteyen için şu aşamaya kadar gözler görülür hiçbir gelişme, değişim, artış veya olumlu birşey olmadı. Bunun yanında olumsuz birşey de yok. Yani kaşıntı, saç derisinin dökülmesi veya benzeri.. 3. kür bittikten sonra ne olacağını göreceğim. Başlamadan önceki halinin resmini çekmiştim. 3. kürün bitiminden yaklaşık 1 ay kadar sonra son halini de fotoğraflayıp yine bu sitede paylaşacağım. Kutudaki açıklamaya gelince aynen şöyle yazıyor;

    Her saçın yaşam döngüsü 3 anahtar aşama içerir: Saç büyür, stabil hale gelir ve dışarı çıkar. 2 döngü arasında saç ampülü (saç kökü gibi birşey sanırım bu) uyuyan bir aşamaya girebilir. Kış uykusu gibi, aktivite beklemede kalır ve ampül boş durur. Bu aşamada ampüller bu uyku dönemine giderek artan sayıda girmeye devam eder. Saç ince görünür ve kafa derisi daha görünür hale gelir.

    YENİ SAÇ OLUŞUMU BAŞLANGICI: KÖK HÜCRELER

    L'Oreal (vichy loreal ürünü mü ?) araştırma saç yenileme sırrını keşfetti, kök hücreleri ve yeni saç oluşturmak amacıyla atıl ampullerin uyanık kalması üzerine çalıştı.

    %5 STEMOXYDINE İLE DÜNYA PATENTLİ YENİLİK

    NEOGENIC, stemoxydine ile ilk yenileme tedavisidir: Bir biomimetic (bu neyse artık) eylemi olan bu molekül, kök hücreleri için gerekli optimal ortamı simule eder. Uyuyan ampuller uyanır. Saç teli sayısı arttıkça, saç yeniden yoğunlaşır.

    PLASEBOYA KARŞI DERMATOLOJİK KONTROL ALTINDA ETKİNLİĞİ KANITLANMIŞ

    NEOGENIC etkinlik 101 denek üzerinde dermatolojik kontrol altında bir hastane ortamında denendi. 3 ayda yapılan ölçümler 1700 yeni saç lifi ve saç yoğunluğunda %4 artış gösterdi (Bu açıklamalara yıldız koyulmuş ve şöyle diyor : 101 denek üzerinde 3 ay süren günlük uygulama, dökülen saçlar için ortalama değer). Saç gözle görülür derecede yoğunlaşır: saç derisini daha çok kapsar ve saç derisinin daha az görünür hale gelmesini sağlar. (yani yukarıdaki arkadaşın dediği gibi saçı kalınlaştırır ve bu sayede kafa derisi gözükmez diye birşey demiyor)

    Bu yenilik ve bilimsel yayınların konusu EHRS (Avrupa Saç Araştırma Kuruluşu, nası bir kuruluşsa artık..) kongresinde sunulmuştur.

    Kolay ve keyifli bir uygulama için masaj ucu mevcut, hassas saç derisi için uygun, hypoallergenic (normal değerin altında, biraz alerjik gibi bir anlamı var sanırım bu kelimenin tam çözemedim)

    Kullanım talimatları: 3 ay boyunca günde 1 doz
    Harici kullanım. Yutmayın. Gözlerle temas halinde, derhal yıkayın.




  • Sabırla ve özveriyle 4.ay girmiş bulunmaktayım ben kendimde gözle görünen bir etkiye rastlıyorum "3günde bir tüp bitirdiğim halde,, 2şer ml halide kullanıyorum ve şampuanı ile "...
    sanırım inanmakla doğru orantılı..
  • silvermane arkadaşım çok sağolasın..aktardığın kadarıyla yeni saç lifi oluşumunu destekliyor..yani sadece saç yoğunluğundan bahsetmiyor.bakalım kullanıp göreceğiz.benim yaklaşık 40 günüm bitti saç tellerimde belirgin bir kalınlık görüyorum o kadar inceydi ki..bir de yeni saç çıktığını düşünen arkadaşlar eczaneden gidip baktırıyorlar dimi?? yani biz öyle hissediyor olabiliriz de ordan baktırmak daha sağlıklı..ben bir defa baktırdım merak ettim..ama çıkan bir şey yoktu sonuçta benim daha çok az oldu..inşallah olumlu sonuç alırız bekliyorum heyecanla...
  • Ben ilk iki kutuyu bitirdim 3.ye yarın başlayacağım. Aradaki farkı kuru-ıslak saçta şöyle resimledim, üsttekiler başlamadan evvel ki hâli.

     vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye?
     vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • errgin sen çok iyi sonuç almış görünüyorsun iki kutu bitirmiş olmana rağmen..bence fark çok net bir şekilde belli..
  • arkadaş saç çıkmış sende gayet başarılı fotoğraflarda görünüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebeto -- 20 Ocak 2014; 9:53:26 >
  • abicim minoxil kullaniyrum birakinca nasl bi etki yapar bunu kullandkdan sonra onu merak edyrm iyce kel kalmylm:) bide 3 ay kullandik bitti bida kullancazmi yani oda ayri bi merak konusu ise yaramis iyi guzelde ;) g.olsun bu arada:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar, ben bu ürünü bir siteden 3 paket olarak 400küsür tl vererek aldım, baştan çok iyi geldi ilk kutuyu bitirdiğimde çok umutluydum ama 2.kutudan sonra saçlarımda dökülmeler sıklıkla devam etti, 1 haftadır kullanmıyorum. 3. ye bir umut devam edip durumuma göre değerlendiricem. Bende hiç etki yapmadı. Arkadaşa mükemmel etki yapmış, acaba sıkıntı bende mi diyorum şu an
  • errgin kullanıcısına yanıt
    ergin kardeş kutlarım gayet başarılı bir sonuç almışsın kıskanmadım sanma:)
    Benim sana bir sorum olacak, kullanım şeklin nasıldı? Ben yaklaşık 1 dk ufak aparatıyla saçımda gezdiriyordum, daha sonra da minoxilde olduğu gibi friksiyon yapıyordum yaklaşık 2 dakika. Kullanma kılavuzunda friksiyondan bahsetmemişler, ama ben o şekilde yaptım ilk aylarda saçlarım kuvvetlendi, kalınlaştı. 2. aydan sonra dökülmeler devam etti yeni saç oluşumuda göremedim aksine açılmalar gerçekleşti. Ayrıca ben losyonu gece sürerdim bir sonraki gece de yıkamayıp tekrar yeni kapsülle friksiyon yapıp ertesi sabah işe gitmeden yıkardım kafayı acaba burada da mı bir yanlışlık yaptım? Cevapların benim için önemli çünkü 3.kutuyu talimatların doğrultusunda yapacağım inşallah.
  • ikinoktas İ kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkürler, kullanmaya devam ediyorum. Gerçekten çevremden de olumlu geri dönüşler aldım.

    Kullanım şeklim aslında tam da senin bahsettiğin gibi. Önce kendi başlığıyla saçıma bastıraraktan sürüyorum. Daha sonra da 2 dk civarı ellerimle masaj yaparak yediriyorum. Sabahları duştan sonra temiz saça uyguluyorum durulamıyorum. Hafif sayılan dökülmeler bende de oluyor, bence devam et almışken 3. kutuya da. Faydasını göreceksindir.
  • Arkadaşım nereye çıkmış saç ışık oyunu onlar insanları kandırmaya utanmıyor musunuz
  • Ürünü almadan önce bu konu başlığını okumuştum, internette pek bir bilgi yok Vichy'nin bu ürünüyle ilgili. Ancak Vichy olduğu için güvenip aldım, şu 3 kutu alın 3.sü indirimli kampanyasından, yanında şampuanlarını da aldım. İnternette bir iki fotoğraf var sadece, onun dışında yine mesaj sayısı 1 - 2 olan insanların attığı mesajlar. Gerçi bende bu forumun bir kullanıcısı değilim, sadece okuyorum ama fotoğrafım var. :) kanıtlayacağım yani durumu.

    Henüz ikinci ayımdayım ve daha 10 tüp var yani 10 gün. Bildiğiniz üzere her gün kullanılıyor bu ilaç. Saçlarım çok uzun, omzundan aşağı.. O yüzden ayırt edebiliyorum çıkan saçları ve hangi ürün kullanımında çıkıp, sıklaştığını. Daha önce Foltene kullanmıştım, şampuanıyla birlikte onu da.. Dökülmeyi azalttı, sürdüğüm gün tamamen engelliyordu ama ikinci gün yine devam ediyordu ve her gün kullanılmıyordu. Zaten kokusu da kötüydü, sürüp dışarı çıkamazdım. Kimyasal madde kokuyordu resmen.

    Vichy Neogenic'in kokusu çok güzel, şampuanında öyle. Saçlarınız yumuşacık oluyor. Saçları inanılmaz kalınlaştırıyor. Uzun olduğunu söylemiştim, dökülen bir tel olursa kopartmaya çalışıyorum kopmuyor, düşünün. -Elbette sımsıkı çekince kopartabiliyorum-

    Şimdi gözlemlerim için erken mi bilmiyorum ama şakaklarımda bir iki hareketlenme gördüm. Fotoğrafım var benim de diyordum ya buyrun;

     vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye?


    Tepeyi falan çekip göstermek isterdim ama saçım uzun olduğu için hiç belirli olmuyor dökülme olduğu, çıktığı da anlaşılmaz oralardan zaten. Kaldı ki tepede çıkan saç var mı bilmiyorum ve açıkçası sanmıyorum, zor o bölge. Şakaklarda var ama gözlemlerim. Ön tarafta da öyle. Bir de eskiden flaşla fotoğraf çektiğimde dibini görebiliyordum, şimdi görmüyorum. Kesinlikle kalınlaştırıyor.

    Hemde daha ikinci ayımdayım.. Her gün bir tüp muhakkak bitiriyorum. Yalnız bazı arkadaşların kullanım hakkında soruları olmuş ve bazıları bence ürünü yanlış kullanıyorlar!

    Bir kere her gün saçınızı yıkamaları, temizlemelisiniz. Bu Vichy'nin uzmanları ve eczacılarla'da konuştum. Foltene kullanırken de öyleydi. Eski bir rivayete göre her gün saç mı yıkanır, beslenmez yağ besler saçı.. Hayır değil. Derinizin kir tutmaması gerekiyor, benim gibi İstanbul'da leş bir kentte yaşıyorsanız emin olun kirlenecektir dışarı çıktığınızda. Hem yıkayın her gün canım, temizlik iyidir. :)

    Anladığım kadarıyla gözenekleri açıyor yıkanmak. Çünkü yıkayıp sürdüğümde yakıyor, ki ben yakması için uğraşıyorum, yanmıyorsa olmamıştır o gün diye düşünüyorum. -Bazen evden hemen çıkmam gerekiyor ve kafam yanmıyor, anlatacağım nasıl sürdüğümü-

    Hafif kafamda kızarıklıkta oluyor ilk sürdüğümde, sonra geçiyor.

    Şimdi gelelim kullanıma; her gün muhakkak yıkamanız gerekiyor saçınızı. Yıkadık, kuruladık.. Sonra bu özel masaj aletine taktık tüpü, şöyle hafiften bir çalkalıyorum da ben, nedenini bilmeksizin :) Foltene'de öyleydi yukarı basıp çalkalardık içine karışan bir şeyle birlikte oradan alışkanlık kalmış. Sonra saçımı açarak -uzun olduğu için- yavaş yavaş sol şakaktan başlayıp, geriye doğru tepeye doğru hemen bir yanı önden başlayıp geriye doğru gidiyorum sağ şakağa kadar. Bitti mi? Tüpün yarısını da neredeyse kullanıyorum. İlacı kenara koyuyorum ve başlıyorum yoğurmaya! Friksiyon. Parmak uçlarımla hafif hafif sürüyorum. İyice yediğini hafif yanınca kafam anlıyorum ve tekrar tüpü alıyorum, tüpün masaj başlığıyla başlıyorum tekrar sürmeye ufak ufak, masaj yapa yapa. Yani sıktınız o şeye bastınız ya o bölgede biraz gezdirin masaj ucunu. Yesin iyice. Son damlaları şakaklarımdaki boş yerlere önlere ve tepeme saklıyorum. Bu bölgeleri daha ıslak bırakıyorum.

    Değerli bu dertten muzdarip dostlar, umarım hepinize iyi gelecek ilacı bulursunuz. Herhangi soracağınız soru olursa kontrol edeceğim bu sayfayı. Bol şans!

    Not; fotoğrafı hemde duştan çıkıp Vichy sürdükten sorna sürdüm, biraz ıslaktı da saçım. Çok çok çıkmadığının farkındayım ama öndeki kıvrılan ufaklar sonradan Vichy'den sonra geldiler. :) Durun bakalım 3. ayda etkisini daha iyi gözlemleriz. Bence bekleyin ben yine şakakları çeker yollarım 1 ay sonra.




  • Beyler ürün saç cıkarıyor 3. kutuyu kullanıyorum henüz bitmedi ama gerçekten saç cıkartıyor tek sorun %4 çıkartır demeleri saç miktarımız 100000 ise bunun %4 kadarı siz düşünün çıkanları en iyi siz fark ediyorsunuz tabi ilerde nasıl olacak şuan söyleyemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.