Şimdi Ara

vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
14
Favori
139.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 3'lü serum + 3 lü şampuan setini n11 sitesinin 150 tl indirim kuponu ve enparanın 80 tl indirimiyle 320 tlye aldım. Bakalım kullandıkça yazarım buraya artık.
  • bence sonuç yeterli seviyede,
  • http://www.sanalpazar.com/Vichy-Dercos-Neogenic-28-Ampul__isp12708925

    150 TL peşin Fiyatına taksitle kargo ücretsiz.
  • İyi akşamlar kullanan arkadaslardan bi ricam olacak bende bu urunden aldım kullanımı konusunda biraz kafam karıstı sizler tüpleri sürmeden önce sacınızı yıkıyormusunuz? yani ıslak sacamı uygulamak gerekiyor yoksa farketmez mi? beni bilgilendirirseniz cok sevinirim
  • Ürünü bende sipariş verdim arkadaşlar ürünü kullanalar olarak bılgı paylasımı yapalım bu sayfadan ınsanlarada bılgı sahıbı olsun pahalı bır urun gercekten ıdarelı kullanım fayda verırmı acaba gunluk 3 ml dusunuyorum ne dersınız ? 6 ml oldukca fazla kafa komple ıslnır yenıden yıkanmıs gıbı hedefım dokulmeyı kesmek sac cıkarmak degıl . bu acıdana ıdarelı kullanayım dıyorum.
  • arkadaşlar bende bu üründen geçen hafta 3 kutu birden şampuanıyla birlikte aldım ve 6 gündür kullanıyorum..bende sonuçları sizinle paylaşacağım..benim de takıldığım bir nokta var bunu uygularken saçın hep temiz mi olması gerekiyor? eczanedeki kız normalde saçını kaç günde bir yıkıyorsan (ben 2 ya da 3 günde bir yıkarım genelde) aynı şekilde devam et diyor.her gün saça uyguluyorum saçı her gün yıkamıyorum. ama saçta devamlı kalıyor..kullananlar nasıl kullandı acaba?
  • ben 3 günde bir yıkıyorum.bazen 3 günden fazla yıkamadığımda oluyor.her gün saç yıkamakla uğraşılmaz.ürün saçta kalabilir her gün yıkamak zorunda değilsiniz.her akşam 3 te birini sürüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenbuga -- 2 Aralık 2013; 2:40:57 >
  • evet her gün saç yıkamak olmaz diye düşünüyorum . zaten saçın kendi yağıyla beslenmesi lazım en az 2 gün..sonuçta 7/24 saçta kalıyor serum.değişen bir şey olmaz bencede..3 e bölmek biraz az olmuyor mu? ben tek tüp kullanıyorum..bir de bir şey sorucam arkadaşlar içinizde bayan olanlar var ise saçlarınız kısa mı?? ben saçımı uzatmaya çalışıyorum bir türlü uzamıyor gerçi.kestirmek de istemiyorum ama uzun saçta çok zorlanıyormusunuz? serum tüplerini çok kalitesiz yapmışlar çok fazla bol geliyor ve gereksiz yere saça değerek harcandığını düşünüyorm :( saçlarımı kestirsem mi kararsızım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusra_su

    evet her gün saç yıkamak olmaz diye düşünüyorum . zaten saçın kendi yağıyla beslenmesi lazım en az 2 gün..sonuçta 7/24 saçta kalıyor serum.değişen bir şey olmaz bencede..3 e bölmek biraz az olmuyor mu? ben tek tüp kullanıyorum..bir de bir şey sorucam arkadaşlar içinizde bayan olanlar var ise saçlarınız kısa mı?? ben saçımı uzatmaya çalışıyorum bir türlü uzamıyor gerçi.kestirmek de istemiyorum ama uzun saçta çok zorlanıyormusunuz? serum tüplerini çok kalitesiz yapmışlar çok fazla bol geliyor ve gereksiz yere saça değerek harcandığını düşünüyorm :( saçlarımı kestirsem mi kararsızım :)

    Bende 2 ye bolup kullaniyorum kisa sac a 6 ml cok geliyo yarisi bosa kenara akiyor genelde sac urunleri icin kisa sac tavsiye ederler uygulama kolayligi icin ama bayansaniz kisa saci yakistirmiyosaniz kestirmeyin bu sefer insan gorunumunu problem ediyo sac diplerine dikkatlice surmk gerek . Sacin urunu emmemesi lazim sifira vursak daha iyi olur bole dusununce
    :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar vichy dercos kullanıoyrum 3. ayımdayım ve gerçekten çok güzel netice aldım diğer kulladığım bütün ürünlerden daha iyi eğer kullanan warsa sıcak fırsatlarda bir arkadaş link paylaşmış bnde aldım we çok iyi fiyata geldi vichy 28 ampul +priorin şampuan 162.9 ürün n11 de sınırlı stokmuş bilginize.
  • f_davey kullanıcısına yanıt
    aslında haklısınız evet kısa saç kullanım kolaylığı sağlıyor sanırım..evet bayanım ve saçım çok zor uzuyor bunun da sebeplerinden biri saçımın zaten sağlıksız olması..bu nedenle acaba dedim bayanlar nasıl kullanıyor..ben tek tüp kullanıyorum ama saça geliyor bir kısmı boşa gidiyor gerçekten.. bir de tüpü haznesine oturttuktan sonra çok deliniyor ve çok bol geliyor bende..ve hep alnımdan akıyor bazen boşa gittiğini hissediyorum..sizin de böyle çok mu açılıyor tüp..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusra_su

    aslında haklısınız evet kısa saç kullanım kolaylığı sağlıyor sanırım..evet bayanım ve saçım çok zor uzuyor bunun da sebeplerinden biri saçımın zaten sağlıksız olması..bu nedenle acaba dedim bayanlar nasıl kullanıyor..ben tek tüp kullanıyorum ama saça geliyor bir kısmı boşa gidiyor gerçekten.. bir de tüpü haznesine oturttuktan sonra çok deliniyor ve çok bol geliyor bende..ve hep alnımdan akıyor bazen boşa gittiğini hissediyorum..sizin de böyle çok mu açılıyor tüp..

    Evet oyle bi problem oluyo yavas yavas damla damla saclari ayirarak dmlatiyorun genede enseme anlima akiyo . bazen baska bi tupe aktarark kullabiyorum gene ayni oluyo baya sabirli olup damlatarak araliklarla yaparsam saga sola akmiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 13 eylül de kullanmaya başladım 28 li bir kutu alıp saçlarım kısa olduğundan üç e böldüm.Gayet başarılı bir ürün saç olmayan derinin göründüğü kısım tüylenmeye ve siyah saçlar oluşmaya başladı 1. kutumu yarın itibari ile bitirmiş olacam bugünden tekrar 28li kutu için siparişimi verdim neogenic28li + şampuanı 187 liraya kredi kartına tek çekim yaptım...Gayet memnunum ilk vichy tecrübem değil 2006 yılında vichy dercos aminexil sp94 formüllü saç serumu kullandım gayette memnundum...
    Bu işin kralı Vichy dir.
    herkese sağlıklı günler dilerim...
  • Dikkat ettimde yine mesaj sayısı yok denecek kadar az olanlar 'kullandım, işer yarıyor' mealinde yazmışlar
  • Vichy dercos neogenic serum vichy laboratuarında geliştirilmiş stemoxydine adlı madde ile üretilmiş bir saç ürünüdür. %5 konmasının sebebi daha çok minoxidilin % 5 kullanılması bilinirliliğini kullanmışlar. Stemoxydin ile yapılmış bilimsel çalışma varmı diye araştırdığınızda vichy nin kendi yaptığı çalışma dışında hiçbir bilimsel desteği olmadığı görülüyor. Güvenilir araştırma kurumlarında herhangi bir çalışma yapılmamış olması tereddüt oluşturuyor.

    Kaynak:http://www.sacilaclari.com/vichy-neogenic




  • benim anladıgım kadarıyla bu ürünü kullanan kimse yok kullandım diyende düzenli kullananlar degil sanırım...
  • xtarix X kullanıcısına yanıt
    Ürünü ben kullanıyorum 13 eylülden bu yana ve hergün düzenli özverili bir şekilde kullanıyorum ,gelelim özveri konusuna kullananların bir kısmı 2.aydan sonra sıkılıyor, neden mi ? çünkü temiz saça ve en az 5dakika düzenli masaj yardımıyla etki seviyesini arttırıyor ama bu duruma vakit harcayacak kişi az olduğundan saç derisine sür geç oluyor belli bir süreden sonra ee buda kullanılan ürünün etki derecesini doğrudan etkiliyor., demem şu ki bu ürün hergün akşam temiz saça yani yıkanmış saç kurulandıktan sonra sürülmeli tabiki kendi şampuanı ile yıkanmalı sonrasında 5dakika masaj yapılmalı hergün tekrarlanmalıdır,ben şahsım adına konuşayım bende gözle görünen bir etki bıraktı 3ayda ve yeni sipariş verdim ona başladım ve kaldıki ben bir tüp ü 3e bölüyorum çokta yeterli bir şekilde 2ml saç derime nüfuz ediyor..1700 saç kökü oluşumuna bişey diyemem ama yanlardan seyrelmiş saçım çoğalmaya başladı.bu işin püf noktası şudur, Kararlılık ve Sabır..




  • temiz saça kullanılması gerektiğini kim söyledi acaba? eczacı bana ne kadar zamanda saçınızı yıkıyorsanız o şekilde kullanın dedi..ben 2 ya da 3 günde bir yıkıyorum..temiz saça mı sürülmesi gerekiyor?sinir oldum bak şimdi eczacı o şekilde söyledi çünkü???
  • yusra_su Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş yıllarda Vichy Dercos Aminexil serum +şampuanı nı kullandım serumların kullanma talimatında temiz saça kullanılması gerektiğini yazıyordu ordan gelme alışkanlık olacakki hergün temiz saça sürerim...
    Şöylede bir inancım var kirli saç derisinin saç köklerinde ki gözeneklerin temizlenerek serumun dahada iyi nüfuz etmesini düşünüyorum...
    Tabiki karar sizindir :)
  • rebeto doğru düşünüyorsun bencede..eczane yanlış yönlendirdi beni sanırım.eğitim almıyorlar mı bunlar ya sinir oldum şimdi .ben normalde saçımı gün aşırı yıkardım sırf bundan dolayı daha geç yıkıyorum..neyse ben de bugünden sonra gün aşırı yıkayım bari...vichy ye face den sordum hala cevap yazmadılar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.