Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.234
Cevap
57
Favori
317.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ankara da asil oto ile bir görüşün bence, 10 yıl sonra tankı değiştirdim memnun kalmıştım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinci tankı kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok gerçekten anlatıldığı gibi kaliteli bakım istemeyen bir sistem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllar sonra sir sorun yaşamaya başladım. Lpg bitmeden bitmiş sanıyor benzine geçiyor. Dolum yapınca düzeliyor bazen de kontağı kapatıp açınca düzeliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, enjektör lazım piyasada bulamadım. Markayı Prins satın almış bazı parçalar bulunmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu enjektörden lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Renk olarak sarı veya beyaz olarak adlandırılıyor.  VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi  VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi  VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi  VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Uzuuuun yıllar sonra herkese merhaba :)


    11 yıl önce (daha dün gibi) Vialle LPdi nin Türkiyede montajlara başladığını, büyük bir sabırsızlıkla hemen araçlarımıza uyguladığımızı büyük bir heyecanla paylaşıyorduk.


    Zaman makinasına bindik ve yıl 2024e kadar geldik. Şimdi, halen eski üyelerimiz varsa aramızda güncel durumlarını paylaşabilirlerse çok sevinirim.



    Benim 10 yıllık tank değişiminden sonra ardı arkası kesilmeyen ani stop, özellikle 10km gidip ani stop veya yine 10km sonrasında inip tekrar çalıştırmaya çalıştığımda hiç çalışmama, en az 20-30 dakika bekleyip motorun dinlenmesini bekledikten sonra çalışması gibi büyük bir problemim var.


    Kim ne tavsiye eder? Bulunduğun şehirdeki servis anlamıyor, prinsciler hiç bakmıyor bile. Ya Asil Otogaza ya da Spontana gitmem lazım. Ama bu araçla uzun yola çıkmam imkansız.

  • Merhaba, ben halen kullanıyorum, 2010 yılında taktırmıştım memnunum. Enjeksiyonu değiştirdim, aygaz alıyorum devammı katkının olumsuz etkilemiş olacağını tahmin ediyor usta. Pompa ses yaptı içinden uğuldama gibi değiştirdim. Depo da zamanı gelince değişmişti. Sorunsuz çalışıyor. Keşke bu sistem hala olsa...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Siz hangi servisten destek alıyorsunuz? Bulunduğum şehirde sadece benim arabamda var bu sistem, dolayısıyla çok yalnızım Vialle konusunda.


    Tahmin ettiğim kadarıyla, oluşan yüksek basıncı tahliye edemiyor, sonra birden pırpırlayarak motor stop ediyor. ilk 10 km sorun yok ama..

  • erdemDH kullanıcısına yanıt
    Hangi ildesiniz, istanbulda gençler oto, ankarada zeki lpg bakıyor lakin sıfır parça her modele bulunamayabiliyor. Markayı Prins satın alıp üretimi bitirmiş bilgisi var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @erdemDH üstad selam, ne yazık ki sorunuza cevap için yazamıyorum.

    Benim sorularım var, likid sistemler pahalı oldukları için piyasada ustasını da, parçasını da bulmak çok zor artık.

    Benim sistemim farklı marka ama mantık aynı olduğu için tank değişiminin yaklaşık maliyetini araştırmak adına size değişimin maliyetini sormak istedim.

    Tank ile beraber içindeki pompa vs değişti mi?

  • Akineton kullanıcısına yanıt
    Tank değişince pompa değişmiyor eskisini takıyorlar. Vialle için öyle oldu başka markaya örnek olur mu bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt

    İlk bakışta fiyat avantajı gibi görünüyor, ama pompanın da bir ömrü olduğunu düşününce kısa-orta vadede ikinci bir sorun çıkarır mı bilemiyorum.

    icom marka benim aracımdaki sistem. Türkiye'nin iki ucunda iki ayrı distribütör! haricinde sistemi anlayan veya müdahale eden usta yok ne yazık ki. Depo fiyatı son baktığımda 47 bin civarıydı, o da iç takım dahil mi hariç mi bilemiyorum.

    Dün sistemin tamamen sökümünü araştırırken farklı bilgiler öğrendim. Mesela lpg iptalinin 15bin lirayı bulacağını söyledi usta, 8 bin sadece evrak-proje işlerine gidiyormuş, işçilik, ruhsat değişimi, muayene falan derken 15bin diyor.

    Bununla birlikte Cangas markasının tsi motorlar için bir ürün çıkardığını öğrendim (2 yıldır piyasadaymış) emme manifolduna 4 lpg enjektörü ilave ediliyor ve buhar fazında yakıt yollanıyor, benzin enjektörlerinden belli aralıklarla benzin püskürtülmesiyle enjektörlerin yanması engelleniyormuş.

    Bu sistem yerli ve bizimkilere göre çok çok daha basit olduğu için fiyatı da daha ucuz.

    Sıvı sistemdeki sorunlarımın olmayacağını bilmek biraz aklımı çeliyor. Neye karar vereceğimi bilemiyorum.





  • Bana usta atiker önerdi 15 bin tl. Pompaya 15 bin verdim. 5 bin enjektör 20 bine yeniledim. Sistem satılsa 82 bin civarında olacağı bilgisini aldım. Gerçekten ne bakım ne ayar istiyor. 2010 yılından 2023 yılına kadar zorunsuz kullandım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.