Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.235
Cevap
57
Favori
317.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

    Son 2.5 sene yazılım olayina girmedim. Pompa başta sesli daha doğrusu şöför kapısının açınca başlıyor çalışmaya 1 dakika sonra sessize geçiyor. Marş uzaması cok soguk memlekette yaşamadıgım için görmedim. Kışın tekte alıyor ama zorluyor normale göre 1 saniyede aliyorsa 3 saniye oluyor.

    sessize gecme isi birkac sn'ye dusmus iste. siz bilirsiniz tabi. yine de 2.5 yılda hicbir sekilde sistemi taktırdıgınız vere gitmediyseniz bile yılda bir kontrole sokmanızı oneririm.
  • Yok kontrole gidiyorum usta birşey yok bakımı falan yok bunun diyor. Sadece ara sıra motorun ordaki kutunun üzerinde filtre vidası var.arasıra onu temizlet diyor. Pompa bakim falan filan yokmu diyorum .yok devam diyor. Yazılimı hiç sormadım. Acaba ankarada daha ciddi bu işi yapan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler,

    2013 model 1.4 tsi dsg skoda rapid Vialle LPDİ uyumu nasıldır, 66 bin km'de lpdi takılmış ne zaman takılmış bilmiyorum. Bana herhangi bir arıza çıkartırmı ileri de?

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizao52

    Ilk mars olayı çözülmüş mu peki? Yazılım yapinca

    mukemmel olmus.
  • Merhaba,
    bu sistemi 2010 yılında taktırmıştım. awt 1.8 t vw motora takılmıştı. yıllardır ne bakım ayar vs yaptırmadım 88 bin km kullandım. İlk zamanda bir kaç problem olmuştu onun dışında hiç sıkıntı yaşamadım. Yakın zamanda aracın çip tabir edilen işlem ile beygirini biraz artırmayı düşünüyorum. Ayar olarak lpg değerleri yeni duruma göre ayarlanması gerekecek miş bunu yaptırma imkanı var mı acaba...
  • Ben bu vialle yi cruze aracıma taktırmıştım 3 kere yolda kaldım 5 kere ayar yaptırdım. Ben tavsiye etmiyorum daha kurumsal bir firma olana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 tiguan 1.4 tsi 150hp 4x4 aracıma 2012 de vialle marka lpdi taktırdım, 60.000 km dir sorunsuz kullanıyorum.(ilk kurulumda montaj hatasından küçük problemler yaşamıştım) bandırmada ikamet ediyorum, en yakın balıkesir bayisi önbaşaran otogazda sistem kurulmuştu şimdi yaşadığım problemle ilgili kendilerini aradım ama önbaşaran artık vialle bayisi değilmiş bırakmış.Bursa bayisi tur otogazmış , onlarla telefonda görüştüğümde bir kaç gün yoğunluk olduğunu daha sonra getirmemi söylediler, ben de bu bekleme süresinde forumlarda cevap arıyorum. Aracımda rölantide hafif hoplamalar oluyor motor arıza ışığı ve epc ışığı yandı , güvendiğim bir vw özel servisine götürdüm , bilgisayardan 1.silindir arızası çıktı ve 1.bobini değiştiler sorun gitmedi diğer bobinlerle yer değiştirdiler ama arıza devam ediyor açıkcası çözemediler gaz sisteminden olduğunu 1.silindire yakıt gitmediğini söylediler, bursa vialle servisine gidene kadar acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldumu problem ne olabilir bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varmıdır merak ediyorum..bu zamana kadar ne yazılım ne bakım hiçbirşey gerekmedi yaptırmadım , arada bir ilk marşta çalışmamasına alıştım, umarım büyük bir problem yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mccerci M kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiniz ,sorununuz cozuldu mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mccerci M kullanıcısına yanıt
    Araçta arıza kaydını silip Bi süre benzinde binin. Aynı arıza meydana gelmiyorsa arızanın LPG den kaynakla dığı aşikar hale gelir. Bu durumda aracın kendi enjektörlerinin kullanıldığını düşünürsek, arızanın enjektörden kaynaklanma olasılığını elemiş olursunuz. Daha sonra da buji buji kablosu ve ateşleme bobinini test edin eğer onlarda da Bi sıkıntı yoksa Fsu, yüksek basınç pompası ve en son da LPG ecu sünün denenmesi gerekir diye düşünüyorum. Ben tamirci ya da LPG ustası değilim ancak sorunun çözümüne ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl vialle taktıralı 10 yıl olacak. Tüv için depoyu yenilemek gerekiyor. Ankara da önerebileceğiniz yer var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimde 5 yıl oldu ben çok memnunum açıkçası.
  • comanchee kullanıcısına yanıt
    İlk zaman bir problem yaşadım garantiden çözdüler. Sonra maşallah tık demedi. Ne bakım ne ayar birşey yapmadan 10 yıl. Araca uzun binmeyi planladığım için taktırmıştım ama bugünün şartlarında yapamazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de tecrübelerimi paylasayim.aracim lancer 2010 model 5 bin km vialle takıldı mitsubishi bayiinde 140 bin de söktüydüm 10 yılı dolduğu için aslında hiç aklımda yoktu ama artık gına geldi ama pişmanım.10 yıl içinde 1 kez kaza yaptım tüp e geçmedi araba adana da hiç kimseyi bulamadım anlayan usta olarak ankarayi firmayı aradım isten çıkan bi personellerini yönlendirdiler sağolsun buluştuk bağladı bilgisayara tüpce hiç bisey yok meğer sigorta atmış 20 tl ye halledildi sonra tekleme oldu gittim 3 ay önce oldu bu .adam biz anlamayız bundan dedi onu diyen eski vialli yetkili servisi e ne yapacağız peki dedim yine mi arayacağım genel merkezlerini. Adam sökelim atiler takalım dedi zaten 10 yılı dolmus dedi önce çok güzeldi benzin almayı unuttum çok az lpg yakıyordu atikerde.ta ki uzun yolda önce tup kokusu geldi sonra araç tekkesi ben de şuan benzinde kullanıyorum. Adanaya dönünce takan yere gideceğim belki basit bisey ama tüpten yana yüzüm gülmedi yine problem cikartirsa komple sokturecegim.bir daha tobe lpg ye..yani kısacası vialle taktirirsaniz hiç servise gitmezsiniz ayar mayar için bile sadece sorun olursa gidersiniz oda bulunduğunuz ilde varsa taktirin yoksa kimse anlamiyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrainman -- 13 Temmuz 2020; 19:27:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar,

    2012 model Golf 6 aracımda Vialle kit var ve eskiden 2. 3. marşta çalışıyordu. Yazılımı güncellendi. Şu an ilk marşta sorunsuz çalışıyor. Fakat aküsü bitmeye başladı. 1,5 ila 3 gün içinde akü marş basmayacak hale geliyor. Kaçak testine soktuğumda elektrikçi LPG sisteminden dedi gerçekten de ilgili sigortayı söktüğünde amper değeri 0,30'lardan 0,01 düşüyor. LPG ile ilgili ustama gittiğimde kaçağın sistemden olmadığını başka bir kaçak olduğunu söyledi. Kontrol kaleminin ışığıyla kontrol etti. Akümü şarj ettirmem gerektiğini söyledi ki bana pek mantıklı gelmedi.

    Görüş ve önerilerinize açığım. Ayrıca önereceğiniz ustaları da duymak isterim.
    Şimdiden teşekkürler
    Sigorta vs fotoğrafları var. Şimdilik eklemedim.
  • yazılıma nasıl bir güncelleme yapıldı. Normalde ber ayar yapılıyor o gidiyor . O güncelleme de bir şeyler yanlış olmasın. Belki bir güncelleme daha çıkmıştır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu viallli sıvı sisteme bakacak usta kaldımı. benim araç sabahları gazdayken 6 kere çalışıp stop ediyor. marş uzaması yok.devir tutmuyor.sadece soğukta oluyor. benzinde sorun yok hiçbirşekilde. yolda giderken 3000 devirde bazen takılıyor. bazende aniden gaz kediyor..anlık hissediyorum... pompa basıncımı gitti ne dersiniz...

  • Zamanında Fantazi yapıp 4000 TL mi çöpe attımki Euro o zaman kaç liraydı hatırlamıyorum, sene 2014 gibi, bişeyi çözüyolar diğeri cıkıyo, sorun hiç bitmiyodu, hergün LPG cideydim arabayı saattım kurtuldum 2 bin Euro çöp oldu
  • hocam görüşemiyoruz bu aralar. Alessia Teras a çay kahveye beklerim. Vialle taktırıp heralde en sıkıntısız kullanan bendim. 2 sene kadar kullanıp arabayı satmıştım ve 2 sene hiç sıkıntı çıkarmamıştı(ilk montajdakiler hariç).

  • 2012 1.6 gdi aracımda aldığımda pasif durumda olan vialle tcdi LPG sistemi var.


    Benzindeki uçurum sonrası lpg sistemini devreye almak istedim ancak sistem devreye alındığında stop ediyor. Sorunu görmek için sistemin Eskişehir'deki yetkili bayisi cihaza bağlanamadığı için İstanbula gittim. Orda cihaza bağladılar pompada sıkıntı dendi. Pompa 14 bin TL gibi bir fiyat söylenince sistemden vazgeçtim Atiker de olsa taktırıp bineriz dedim.


    Tekrar Eskişehir'deki servise geldim tank üstündeki pompadan ses geliyor çalışıyor gibi. Çıkma bir pompa denk geldi, çalışan sistemden sökülmüş. Tankı döktük onu deneyeceğiz bakalım.


    Bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Olduysa çözüm nasıl oldu paylaşabilir mi? Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.