Şimdi Ara

Vestel 70U9600 70'' 178 Ekran Smart 4K Ultra HD TV 13950 TL - ING VE AKBANK PEŞİN KREDİ 10 TAKSİT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
6
Favori
11.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • koray06tr K kullanıcısına yanıt

    Boş laf üretmek için sen yazıyosun.


    Burada konu Vestel 70U9600 70'' 178 Ekran Smart 4K 13950 TL den satılması ve bazı bankalara 10 taksit avantajı.


    Vestele ön yargıyla yaklaşanlar için bir yorum yazdım. seni ilgilendirmeyen bişeye toshibayı yok çok beğendiğiniz vestel üretiyor diye bilmişlik ve ukalalıkla cevap veren sensin. Bu arada özel bir görsel daha ileteyim. vestel personeline bile neredeyse bu fiyattan satıyor. yıllık personelin 1 adet cihaz alma hakkı var TV beyaz eşya vs vs. bencede avantajlı bu fiyata bu taksit imkanlarıyla neredeyse personel satış fiyatı.


    Vestel alın vestel mükemmel vs. demiyorum. vesteli toshibayı jvc yi tercih eden kişide salak değildir heralde samsung sony kalitesi alamayacağını kendiside biliyodur. ya da ön bir araştırma yapar. ki zaten 70 vestel alacağınıza 55 samsung alın diyenlerde "HAKLI OLARAK" bunu söylüyorlar. ama adamın beklentisi çok kalite değil büyük bir tv.


    (Misal benim çatı katım var ailenin haftasonları ortak toplandığı bir alan, yüksek kalite beklemiyorum f/p arıyorum büyük dev ekran istiyorum işte bu tv tam bu örneğe beklentime uygun ve bütçe dostu)


    ama sunny - axen falan almaktansa vestel alabilirsiniz diyorum bende vestele ön yargıyla yaklaşanlardan biriydim. almam demiyorum aldım çünkü bir çok ürün fakat çamaşır bulaşık kurutma hala almam diyorum hala tereddütlerim var. buzdolabıda almam diyordum aldım bakalım 6 aydır memnunum neler olacak göreceğiz.


    Vestel 70U9600 70'' 178 Ekran Smart 4K Ultra HD TV 13950 TL - ING VE AKBANK PEŞİN KREDİ 10 TAKSİT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 29 Ocak 2023; 12:25:42 >




  • hocam televizyonunuzun paneli VA panel sanırım. ben de 2 ay önce vestel üretimi 55 inç daewoo marka televizyon aldım. aynı şekilde yan açılarda cilt renkleri solgun oluyor. ıps panel olsa daha iyi olurdu.cehpeden bakış ve yakın açıda güzel.kanal geçişleri ilk başta yavaş geldi ancak alıştım. çok kaliteli bir tv değildir belki ama 6000 TL ye benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.



    @snl_




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarki24 -- 28 Ocak 2023; 20:11:33 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Aynen yazdığınız gibi tavaya atıp kızartıyor insanı, halen öyleyse gerçekten üzüntü vericiymiş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt

    Maşallah vestel hakkında bilmediğiniz yok ... personele bu kadar fiyattan veriyor falan... bu kadar vestel bilgisi ve savunma ilginç geliyor haliyle


    "Boş laf üretmek için sen yazıyosun." sizin kadar başarılı olamam bu konuda ama sizin takdirinizi alabilmek elbette beni çok mutlu etti . Vestel 70U9600 70'' 178 Ekran Smart 4K Ultra HD TV 13950 TL - ING VE AKBANK PEŞİN KREDİ 10 TAKSİT 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray06tr -- 28 Ocak 2023; 21:9:28 >
  • Vestelten 2 tv aldık tövbe ettik. 10 yıllık philipsin bile görüntü kalitesi vestelden iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 28 Ocak 2023; 21:36:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Veyselden uzak durun aman diyim bizim ağzımız yandı üzerine 3-5 az bişe daha koyun düzgün bişe alın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vestel alınabilecek bir marka değil. 50 inç alın kaliteli marka alın.

  • Vestel alacağıma telefondan izlerim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 55tec9001 model Techwood aldım anakart arızalı çıktı 2 katı fiyata olan regal 55r755ua11 android gönderdiler. Bi sorun da yaşamadım. Ama ben almadan önce ne ile karşılaşacağımı en ufak detayına kadar araştırdım bu sebeple gelen ürün benim beklentimin üzerindeydi. Verdiğim para 5400liraydı aralık ayında. Bu ürüne gelince fiyat bence yüksek hala. 65dm54u daewoo alınabilir. Mb180e anakart, LG panel vs. 10 bin civarındaydı. En azından. Verilecek para için alınacak hizmet fiyat performans sayılabilir. Tabi ki aralarında farklar var ama 4bin lira kadar da bir farkın olduğunu düşününce ben vestel almazdım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi markasının arkasında durmayıp bi sürü marka adı altında satış yapan bir firmadan ne beklenir.3-4 ay önce tv leri araştırırken bu düşünceyle Next aldım, iyi ki almışım.


    Next 58" android 4k tv yi 6.500 liraya 3-4 ay önce aldım.tanıdıklarım da 20 bin liralık samsung lg tv ler var.Ben benim tv yi daha çok beğeniyorum.

  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    2014 yılında aldığım Samsung televizyonu optik çıkıştan soundbara bağladığımda televizyondan ses gelmiyor. Hatta televizyon kumandasından ses seviyesiyle oynamaya kalkınca tv ekranında harici ses kaynağına bağlantı olduğu, harici cihazın kendi kumandasının kullanılmasının gerektiğiyle ilgili uyarı çıkıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • techaddict T kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama bu standart bir uygulama değil. Hem TV hem de soundbar Samsung marka ise aralarında standart dışı markaya özel bir haberleşme protokolü olabilir ya da optik çıkış konnektörüne yerleştirilen mekanik bir switch ile sadece kablo bağlandığını algılayan bir sistem olabilir. Sizdeki durumun hangisi olduğunu bilemiyorum. Mesela sadece kablo takılı ve soundbar kapalıyken de aynı şekilde uyarı veriyorsa ikinci çözüm uygulanmıştır. Eğer soundbar kapalıyken sesi TV hoparlöründen veriyorsa birinci çözüm uygulanmıştır.

    Her iki durumda da bu çözüm markaya özel olup optik çıkış standartlarında yoktur. Yani normal şartlarda optik çıkışı olan bir cihaz, çıkışına bağlanan cihazı algılayamaz ya da çift yönlü iletişim kuramaz. Sadece ses çıkış sinyalini ayarlandığı şekilde dijital olarak bağlanan cihaza iletir. Bağlı cihazın bu sinyali alıp almadığını; çözüp çözemediğini bilemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan birisi vestel olmuştur. Uzak durunuz.

  • 2010 senesinde Vestelin eski tip tüplü televizyonunu almıştık aldıktan 2-3 ay sonra tv bozuldu, açılmıyordu bile, garanti belgesiyle beraber servise verdik, tamir olmayacağını ve değişim yapılacağını söylediler. Tüplü tv yerine bu sefer aynı boyutta LCD televizyon verdiler ama onunda daha ilk günden çıt çıt sürekli içinden sesler geliyordu uzun yıllar kullandık ama kesinlikle memnun kalmadık. O günden beri Vestel in hiç bir ürününü almıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 31 Ocak 2023; 13:30:5 >
  • 2016 yılında, düğünden 3 ay önce 55" Vestel TV almıştım. 2 ay sonra (düğüne 1 ay kala) eve geldim TV'yi açıp bir deneyim dedim TV çalışmıyor. Hiç kullanılmadan bozulmayı başarmış.


    Servisi aradım, gelip TV'yi aldılar gittiler, tamir ettiler, TV geri geldiğinde bütün kenarları çizik ve sıyrık içindeydi. Sonra düğün iptal oldu. TV'de kendi hatamızdan bozuldu. Hayrını göremedim.


    Bu da böyle bir anımdır:)


    İyidir, kötüdür demiyorum bana denk gelmiş olabilir. Yukarıda paylaşılan TV'yi ben de almayı düşünmedim değil. Çalıştığı zamanlarda TV'den gayet memnundum.

  • techaddict T kullanıcısına yanıt

    bende de 2014'te samsung Ue55H6270 tv aldım. optik çıkışına soundbar bağlı ve tvden de ses geliyor, tv sesini kısıp öyle kullanıyorum soundbarı.

  • ben de vestel almam diyordum. daewoo 65" aldim. fazla da izlemiyorum ama. ins sıkıntı çıkmaz. 2 sıkıntısi var. biri disney yok. digeri ufak usb klavyeleri ekran klavyesi acikken calistirmiyor.
    baska da sıkıntı yok simdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt

    Bende de 3 adet vestel 4k tv(55 ve 43) var. Sorun çıkarmadılar halen. Garantileri yeni bitti. Biri bozulsa yedekte diğerleri var.

    Vestel 70U9600 70'' 178 Ekran Smart 4K Ultra HD TV 13950 TL - ING VE AKBANK PEŞİN KREDİ 10 TAKSİT Elektrik şans işi .Vestle de ucuz biraz .Şimdi çok memnunum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 4 Şubat 2023; 11:25:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.