Şimdi Ara

Vestel 55ca9550 curved NETFLiX 2023 ANAKONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
25
Favori
95.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bkm ile alınca world puan yükleniyormu?
  • Camperz C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • teşekkürler
  • Oncelikle herkeze mrb. Uzun bir araştırma yaptım bu tv ile ilgili P/F olarak gercekten alternatifi yok diyebiliriz. 9500 merak edenler için soyluyorum hatalı bir üretim sayılır 4k olupta Trt 4K yı gostermeyen bir dahili uydu alıcısına sahipti :) tabiki satıldı ama elde kalan ürünler oldu 9500 piyasadan toplandı 9550 adında tekrar piyasaya 4k uyumlu bir dahili alıcı ile sunuldu .. Elde kalan 9500 ler hali hazırda fiyatı belli bir şekilde alıcı bekliyor tabii insanlar vermiş parayı almış 2-3 bin tl zararına nasıl satsınlar ?? 9550 riskli gozuksede almayı uygun gordum .. panel Lg yapımı bunuda belirtiyim .. Bakalım gelsin gorelım ozaman daha net bilgiler sunabilirim ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toygar1023

    Oncelikle herkeze mrb. Uzun bir araştırma yaptım bu tv ile ilgili P/F olarak gercekten alternatifi yok diyebiliriz. 9500 merak edenler için soyluyorum hatalı bir üretim sayılır 4k olupta Trt 4K yı gostermeyen bir dahili uydu alıcısına sahipti :) tabiki satıldı ama elde kalan ürünler oldu 9500 piyasadan toplandı 9550 adında tekrar piyasaya 4k uyumlu bir dahili alıcı ile sunuldu .. Elde kalan 9500 ler hali hazırda fiyatı belli bir şekilde alıcı bekliyor tabii insanlar vermiş parayı almış 2-3 bin tl zararına nasıl satsınlar ?? 9550 riskli gozuksede almayı uygun gordum .. panel Lg yapımı bunuda belirtiyim .. Bakalım gelsin gorelım ozaman daha net bilgiler sunabilirim ..

    Verdiğiniz bu bilgiler için Kaynak belirtebilir misiniz?
  • Beyler cihazi biraz inceledim hd goruntulerle soft mat goruntusu yani cap canli bisey beklemeyin bence. Bkm indirimi falan nedir nasil alinabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersinkilci E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Foto ekleyebilir misiniz ?

    Görüntü kalitesi samsung gibi canlı canlı mı lg gibi hafif mat mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .THaNaToS

    Beyler cihazi biraz inceledim hd goruntulerle soft mat goruntusu yani cap canli bisey beklemeyin bence. Bkm indirimi falan nedir nasil alinabilir



    İzlediğiniz televizyonun ayarları neydi ya da sizin canlılık anlayışınız nedir bilemiyorum ama tv yi 2 gündür kullanıyorum, hd görüntüler özellikle 4k görüntüler inanılmaz derecede canlı. Daha canlı nasıl olur bilemiyorum? Kaldı ki ben dinamik modu değil sinema ve doğal modda seyreden birisiyim.
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Bugün eklemeye çalışacağım.

    Selamlar.
  • ersinkilci E kullanıcısına yanıt
    kardeşim youtubeden ındırdım 780p 1080 p goruntuler usb attım full hd goruntuler magaza az da olsa gun ısıgı vardı . cihaz tek basına gayet guzel goruntu verıyor ama soft yumusak keskın degıl goruntu ayrıca bır kac ayarda yaptım gurultu azaltma kapalı enerjı ekonomısı kapallı sekılde denedım
  • .THaNaToS . kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renler diyelim o zaman
  • N11 2850 şuan kampanya 2750 olsa hemen alcaz inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav noktayı koyun artık kılı kırk yarmayın . ben guzel goruntu almak ıstıyorum fılm ızlıcem guzel akıcı olur mu oyun fılm mac ıcın kullanıcam baska beklentım yok sıkıntı yaratmaz ıse almayı dusunuyorum artık kullanan arkadaslarda resım felan atsın yorumlasınlarda ıcımız rahat etsın
  • 58uf830 ve bu cihazı gören deneyimleyen arkadaşlar varsa kıyaslayabilirler mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü vestelkozanmobilya dan alıp da kargosu yapılan var mi? Dün sipariş verdim hala kargolanmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkilci

    Bugün eklemeye çalışacağım.

    Selamlar.

    Kardeş fotoları bekliyoruz
  • Arkadaşlar benim ürüne nazar değdi. Dün mükemmel gösteren ve ışık süzmesi neredeyse hiç olmayan televizyon bugünkü FB maçından sonra resmen sapıttı. Renkler kendi kendine soluklaştı ve ekranda anormal ışık sızmaları oluştu. Biraz kurcaladım ama bir şey değişmedi tabi ki. n11 i arayıp durumu anlatıp cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Servisten rapor almamı ve satıcı ile temasa geçmemi söylediler. Yarın servisi çağıracağım.

    Yahu ne kadar da güzel gösteriyordu, durduk yere nasıl oldu hiç anlamadım.
  • bugün aldım, bugün yapıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkilci

    Arkadaşlar benim ürüne nazar değdi. Dün mükemmel gösteren ve ışık süzmesi neredeyse hiç olmayan televizyon bugünkü FB maçından sonra resmen sapıttı. Renkler kendi kendine soluklaştı ve ekranda anormal ışık sızmaları oluştu. Biraz kurcaladım ama bir şey değişmedi tabi ki. n11 i arayıp durumu anlatıp cayma hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Servisten rapor almamı ve satıcı ile temasa geçmemi söylediler. Yarın servisi çağıracağım.

    Yahu ne kadar da güzel gösteriyordu, durduk yere nasıl oldu hiç anlamadım.

    Hiç servis çağırmayla uğraşma senin o cihazı 14 gün boyunca hiç bir gerekçe göstermeden iade etme hakkın var. Maalesef burda n11 satıcıları daha çok kolluyor. Sen aldığın yere cayma hakkımı kullanarak iade edeceğim diye bildirimde bulun. sonra iade işlemlerini başlat kargoya ver gönder. Satıcı mecbur almak zorunda. Mevcut sipariş bölümünde Ön mesafeli satış sözleşmesine bak orda herşey yazıyor. Servisi 15 gün ve 6 ay arasındaki iadelerde çağırıyorsun ve iade yada değişim kararı vermesini bekliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi ki beklemisiz herhalde tvnin omru bir gunluk sanki birinde anakart yandi birinde ekran sorunu. Simdi 2500e satmaya calissinlar. Bu kadar dusuk fiyatli olmasinin ve belli yerlerde satılmasının sebebi acaba bunlar mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.