Şimdi Ara

VE BABEL RESMEN DUYURDU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VE BABEL RESMEN DUYURDU..


    Beşiktaş'tan Premier Lig ekibi Fulham'a giden fakat burada takımın küme düşmesini engelleyemeyen Ryan Babel'den veda mesajı geldi.

    Hollandalı yıldız futbolcu, Instagram hesabından Fulham'a teşekkür ederek kulübe veda etti.

    Galatasaray ile anlaştı

    Sarı kırmızılılar, mart ayından bu yana kadrosuna katmak istediği Hollandalı futbolcu ile kesin anlaşmaya vardı. Hürriyet’in 2 Mart 2019 tarihinde “Fulham kümeye, Babel, Galatasaray’a” manşeti ile duyurduğu transfer olumlu sonuçlandı. Galatasaray’a, Beşiktaş galibiyeti ve liderlik hasretinin sona ermesinin ardından bir iyi haber de Babel’den geldi. Galatasaray, Fulham Kulübü ile sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan Babel ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

    Bonservis ücreti yok

    Hollandalı yıldız, F.Bahçe, Katar ve Çin’den gelen teklifleri reddederken İngilizlerin önerilerini de düşük buldu ve G.Saray ile 2 yıllığına anlaştı. Ryan Babel, Galatasaray’dan yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alacak. Hollandalı futbolcu, sarı kırmızılı kulübe bedelsiz olarak geleceği için ayrıca 2.2 milyon Euro da imza parası alacak. Böylece Galatasaray’ın önümüzdeki sezon için kadrosuna resmen katacağı ilk oyuncu da Ryan Babel olacak.

    Donk da İstanbul’a çağırdı

    Sarı kırmızılı kulüp kesin anlaşmaya vardığı Babel’i şampiyonluğa ulaşılması halinde kutlamalara da davet edecek. Ryan Donk’un da yakın dostu olan ve önümüzdeki yıl aynı takımda forma giyeceği Babel’i, sezon bitmeden önce İstanbul’a çağırdığı öğrenildi. Öte yandan, Galatasaray’ın, Rize deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde Ryan Babel’in Başakşehir maçını izlemek adına İstanbul’a gelebileceği de belirtildi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Sizce takıma faydalı olur mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaliteli oyuncu fakat yaşı artık 33'e geldi ,yıllık ücret ve imza parası da yüksek gibi geldi
  • İllaki olur Feghouli-Babel kanatları gayet güzel olur eğer Feghouli bütçe açmak için satılmazsa. Yaşına göre fiyat bence de yüksek ve en fazla 2 yıl katkı verebilir diye dşünüyorum hatta 1 yıl adam akıllı katkı versin öpüp başımıza koyalım. Bir kaç genç oyuncu alınır umarım Marcao gibi isimleri bulmak ve daha uygun fiyatlara kapmak lazım.
  • 33 yaşındaki bir adama bu kadar yüksek maaş verilmemeli. Futbol oynamaya gelirse yararlı olabilir. Ama buraya emekli modunda gelirse bu kadar para boşa gidecek.
  • versinler sonra tvye çıkıp fener gibi para toplarlar. bileklik satalım, telefonla uefa galibiyetini dinletelim diye yardım kampanyası yaparlar. gram acımamak lazım, 1 kuruş harcamamak lazım takımlar için.
  • Bu taransfere karşıyım, gelmesini istemiyorum, umarım yalan haberdir.
  • Beşiktaştayken severdim ama yıllık ücreti çok fazla vermişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 3.6 güzel para.
  • Galatasaray'a faydalı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne abicim kulüp emekliler diyarı oldu. 33 yaşındaki adama verilecek yıllık tutar bu ise yazık bu taraftara. Kulüp resmen soyuluyor, euro/dolar kuru malumunuz uçtu gitti. Gelilerimizin %70'i TL, giderlerin %70'i euro/dolar. Böyle nasıl kalkınacak bu kulüp?
  • Bu paralar doğru olamaz. Oyuncu iyi ama yıllık imza+maaş 2'den fazlası zarar.

    Onyekuru 15e yakın gol attı. 3 5 de asisti var. Toplam maliyeti ne? 2 milyon euro. Üstelik henüz 21 yaşında ileride değeri 30 milyonları kesin bulacak. Bizim oyuncumuz olmasa bile bir gönül bağı olacak arada.. belki bir gün tekrar gelecek, belki gelmek isteyene kesin git diyecek. Bknz drogba --> gomis gomis --> diagne gibi.

    Fatih hocanın bu şartları kabul edeceğini sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VE BABEL RESMEN DUYURDU..
  • Maas yuksek ama Babel her turlu en az 2 sezon faydali olur. Adam her seviyede oynamis biri. Premier ligde oynadiktan sonra 3 ayda yaslanip tr liginde oynamayacak degil sonucta.
  • Ben sahada performansını görmeden yorum yapmak istemiyorum.Ama bizi mahcup edeceğini sanmıyorum.Özellikle lig maçlarında iş yapacaktır.
  • babel çok kaliteli futbolcu 2 sene üst düzey oynar. hem de zeka katar takıma onyekurudan sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 15 Mayıs 2019; 14:21:3 >
  • O paranın yarısına genç bir oyuncu rahatlıkla alınabilir.Ayrıca Onyekuru nun tekrar kiralanması söz konusu.Bence gereksiz bir transfer.
  • Bu kadar paraya gelmesin mümkünse. Ben anlamıyorum arkadaş. Çok mu zor itibarı düşük liglerde futbolcu gözlemlemek bu kadar mı zor? Bizde 200 300 bin eurolara genç, dinamik, hızlı, teknik futbolcu bulup getirmek neden yok arkadaş ? 2m euro buna maaş verileceğine, adam gibi scout ekibi görevlendirip itibarı düşük liglerden futbolcu bulsalar günaha mı girmiş oluyorlar? Ya da suç mu işlenmiş oluyor? Nedir arkadaş bu kariyeri bitmiş futbolcuları getirip 1 yıl oynatıp gönderme hevesi?
  • babel 30 31 yaşında çok iyiydide şuan düşmüştür. beşiktaştaki performansını vereceğini sanmıyorum :/

    Ve çok pahalı 2 m yıllık 2m de imza parası yıllık sözleşme imzalanması lazımdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 yaşındaki Babel'e o kadar para verecek başka bir enayi varsa oda KatarLı'lardır. İnşallah bu haber doğru değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.