Şimdi Ara

VDSL Hızdan ADSL'e Düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Türknet internet servis sağlayıcısında tam 3 adet aboneliğim bulunuyor ve inanır mısın bu üç aboneliği de başlatırken, kullanırken tek bir sorun bile yaşamamıştım. Ta ki birkaç saat öncesine kadar. Televizyon izlerken internet bağlantısı kesildi diye bir bildirim gördüm ekranda. Önemsemedim. Sonra internette gezinirken sitelerin ve videoların yavaş yüklendiğini farkettim ve o acı tablo ile yüzleştim. Öncesinde 81-82 mbit çıkan internet hızım 16 mbit anca çıkıyordu. Sanıyorum ki televizyonda bildirimi gördüğüm sıra internetim bana farkettirilmeden ADSL hızına geçirildi. Hemen destek talebi açtım ve Türknet'e mesaj gönderdim. Geri dönüşleri tahmin ediyorum ki burada okuduğum birçok yorum ile aynı olacak ve sorunum günlerce, haftalarca çözülmeyecek. Bir hafta içerisinde eğer sorun çözülürse sanıyorum aboneliğe devam edebilirim. Fakat sonrası için endişeli düşünceler beni bekliyor. Bu sorunu yaşayıp da çözüme kavuşturabileniniz oldu mu?


    https://ibb.co/J7XsdcZ


    NOT: Hız testi ethernet kablosu üstünden gerçekleştirilmiştir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncmttnynk -- 13 Ekim 2020; 0:35:25 >







  • Henüz bir değişiklik olmamasına rağmen her şey daha da kötüye gidiyor. Ping değerim de bir hayli yükselmekte. Modem arayüzünde ise ayarları şöyle görüntülemekteyim. Fakat speedtest sonucu hala aynı.


    https://prnt.sc/uy7dod

  • 4.3 hat zayıflaması ile kullanılmaz zaten internet hocam. Ben 35 Lik paket kullanıyorum 75 e kadar destekler diyor ancak sinyal zayıflama artacak diye gecemiyorum.
    Stabil internet için 50bit civarı uygun olur diye düşünüyorum k hat değerleriyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VDSL Hızdan ADSL'e Düşüş


    Hocam bu da daha öncesine ait yapmış olduğum bir hız testi. Bir şeyleri benden habersiz değiştirdiklerini düşünüyorum.

  • Evet Türknet, bana tüm duyguları bir arada yaşatıyorsun. Durduk yere hızımı düşürüp yükseltiyorsun. Yine de iyi birisin. Teşekkür ederim. Sorun düzelmiş kendiliğinden.


    https://ibb.co/TK4Lysn

  • Merhaba, yaşadığınız sorunu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için hız testi sonucu ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans kaydı oluşturabilir misiniz?
  • ncmttnynk N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.