Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
34
Favori
90.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Konuyu açtığım günden beri OEM ürünlerinde sepette %15 indirim kampanyası her gece saat 22.00 'da başlayıp sabah 06.00 gibi sona eriyor ve takip eden günlerde de bu şekilde devam etti bugün de devam eder mi açıkçası bilmiyorum ama konuyu açtığım tarihten önce indirimler gün aşırı %10 olarak seyrediyordu inşallah %15 indirimler devam ederler çünkü şuan bir çok üründe piyasanın en uygun fiyatlarını Vatan veriyor ben de kredi kartımın hesap kesim tarihini bekliyorum kesilsin işlemci almayı planlıyorum.

  • HWS kullanıcısına yanıt

    Evet hocam aynen öyle. Bende Haf 700 EVO alasım var bir de. karar veremedim daha. Onun önerilerini de alayım sizden :))


    Ama her gün olduğunu bilmiyordum ne yazıkki üzüldüm bak şuan. Bugün takip edeyim.


    Haf 700 EVO - Asus ROG Helios - Asus Hyperion ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 27 Şubat 2023; 14:52:25 >
  • 7 - 8 yıllık sistemi sonunda güncelledim vatan sağolsun  

  • burada "litepower" diye aratırsanız sınıfını görürsünüz, tier F diye geçmiş yani tavsiye edilmez, siteme çok para verdiyseniz sağlam bişey alın :)


    evga 80+gold sertifikası var evga güzel duruyor fiyatıda uygunmuş dedim ama o bile tier C de geçiyor (750W olanı)

    ocak ayı başında xpg core reactor aldım 650w Tier A ve sarı yazılmış yani sınıfında tavsiye edilenlerde :) ve 1600e aldıyıdm ama TR de yok artık sanırsam:/

    https://www.n11.com/urun/xpg-core-reactor-650g-bkceu-650w-80-gold-moduler-guc-kaynagi-1708754?magaza=adeksstore bulabilirseniz bu baya kaliteli, 750w olanı da pahalı :/


    80+gold d vs de verimlikif ifade eder, bronze silver gold vs ... verimlilik artıyor demek, mesela sistem 500w harcıyorsa psu nun harcadığı elektirikte bronze da 650w, silver da 600w, goldda ise 550wtır örnek olarak tabi :) yani daha verimli demek daha az elektirik harcar demek, bugünkü elektirk fiyatlarında hesap kolay hesaplamanız için söyliyeyim 50Wlık ile çalışan bi cihaz 7x24 çalışırsa ayda 50tl gibi bi fatura çıkartır, günde 24 değilde 12 saat kullansanız 25tl fatura çıkartır ....


    cultists network
    [psucultists] PSU Tier List rev. 15.0a - Cultists Network
    https://cultists.network/140/psu-tier-list/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 27 Şubat 2023; 15:11:45 >




  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Bu ürünler üst uç tepe modeller ve hepsi çok güzeller ben alıcı olsam en işlevsel ve yakışıklı olanı tercih ederdim açıkçası aslında şahsen büyük kasaları sevmiyorum ben mini ITX'ciyim benim kullandığım kasa sadece 9.5 lt hesap edin masada ne kadar az yer kapladığını hatta mümkünse monitör arkasında kasa kaybolsun tercih sebebim elbette zevkler ve renkler meselesi diyeyim lafı daha fazla uzatmadan ben alacak bütçe konusunda da bir kısıtım olmasa sanırım Cooler Master HAF 700 EVO modelini tercih ederdim çok yakışıklı ilk gördüğümde etkilendiğim bir kasa modeli olduğunu söyleyebilirim.

  • HWS kullanıcısına yanıt

    Ben de helios düşünüyordum. indirimde bu haf 700 evo helios ile neredeyse aynı fiyata düşünce dedim almışken bunu alayım. Bir de helios eskidi diye.


    Yoksa bende çok büyük kasa sevmiyorum. Bir de bu Haf700evo aşırı büyük. Alışabilir miyim emin de değilim. Ama orjinal bir kasa yapmışlar.


    Aslında alırdım da; ben afet bölgesindeyim hatayda. gönderim yapmadı sistem buraya. işlemciyi ssdyi rami falan alıp gönderdik giresuna hanıma da. Kasayı gönderemedim nasıl getirsin dedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 27 Şubat 2023; 15:20:8 >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Sana benim kasayı anlatmak isterdim ama görmen gerek o yüzden linke tıklayıp incele bakalım ne düşüneceksin?


    sff.network
    FormD T1 - 9.5L with UNLIMITED space!! - 3950X+64GB Ram+2GPUs - TITAN V FULL watercooled+TITAN RTX!! Fill the void 2.0
    https://smallformfactor.net/forum/threads/formd-t1-9-5l-with-unlimited-space-3950x-64gb-ram-2gpus-titan-v-full-watercooled-titan-rtx-fill-the-void-2-0.12869/
  • HWS kullanıcısına yanıt

    Taşınabilir masaüstü gibi bunlar hocam. Bunlarda güzel sadece doğru paçaları yerleştirmek bazen bu kasalar için zor olabiliyor bulmak.

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Custom sıvı soğutma yapacaksan doğru parçaları bulmak çok önemli yoksa sistemi kurmak işkenceye dönüşebilir ama çok zevkli lego gibi parçaları birleştirmek kasanın yer kaplamaması da ayrı bir güzellik ama AIO ile de kullanım mümkün alternatifler daha çok hatta ve montajı daha kolay bir örneğini aşağıya ekledim bakarsın aynı sıvı soğutmaya sahibim ve çok memnunum kasa zaten full mesh her tarafından püfür püfür hava alıyor ekran kartı hiç ısınmıyor kasa içi ekstra fana da gerek kalmıyor ve aşırı sessiz bir sistem ben de bundan hoşlanıyorum mesela :)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 27 Şubat 2023; 16:3:29 >




  • HWS kullanıcısına yanıt

    Zaten çok güzel duruyor hocam. Bir gün bende düşünebilirim sanırım böyle bir şey. Ama el atar mıyım emin de değilim. Olurda yakın zamanda el atarsam size danışırım mutlaka :)


    Şimdi rahat rahat istediğimi sığdırma telaşım oluyor :) Belki becerebilirsem custom soğutma sistemi de yapabilirim. Hiç yapmadım tecrübem yok ama bir gün istiyorum yapmak.

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Custom sıvı soğutmayı bir kere kurup o sistemi en az 2-3 yıl unutacaksan o zaman çok güzel akvaryum gibi baka baka doyamazsın kasaya ışıl ışıl olur odan ama aşırı dikkat dağıtır söyleyeyim şimdiden özellikle oyun oynarken kasa masanın üstünde duracaksa ben özellikle full karanlık ortam ararım o yüzden en küçük bir led bile dikkatimi dağıtır film dizi izlerken de aynı şekilde bir de şayet 6 ayda bir anakart, işlemci veya ekran kartı değiştireceksen sürekli o sistem aşırı uğraştırıcı olur senin için yani her seferinde sistemi sök tak yapmak bir noktadan sonra keyiften çok strese dönüşüyor ve eğer akrilik hortum kullanacaksan yani full şeffaf olanlardan tercih edeceksen onu da sök tak yapınca sürekli hortumun uç rakor yerleri yalama oluyor bir süreden sonra ve yeniden hortum yapmak gerekebiliyor yani tüm bunları kabul ederek gireceksen bu maceraya o zaman sorun yok.

  • HWS kullanıcısına yanıt

    Hocam çok sık sök tak yapan biri hiç değilim. Alırım 4 5 yıl kullanırım sonra değişim yaparım bütçem elveriyorsa. Ama ne zaman nasıl yaparım bu maceraya ne zaman girerim hiç bilmiyorum.

  • HWS kullanıcısına yanıt

    Hocam bu yapmak cidden çok sabır gerektiren bir iş.Şahsen bazen atx kasalarda bile sövüyorum neden burayı biraz daha geniş yapmadınız şöyle rahatlıkla takalım diye.

    Büyük kasalar belli bir yerden sonra bayıyor, neden bu kadar yer kaplıyor diye sorguluyorum.


    Şuan Mac Mini'den yazıyorum, bilgisayar beşli prizden daha küçük.

    Sıfır ses, düşük elektrik tüketimi ve ter sorunu yok.


    Linkteki gibi küçük ve güzel bilgisayarları çok seviyorum.

  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

    Ben ATX kasa kullanmayı bırakalı 3 sene oldu bu kasayı da aşağı yukarı o kadar olmuştur alalı belki 2.5 sene tam hatırlamıyorum minik ama güçlü sistemleri seviyorum az yer kaplıyor ve işini fazlasıyla iyi yapıyor tam da aradığım şey ayrıca kasada led ışık, rgb vs olmaması da ayrı bir güzellik ve sıfır ses yani bunlar benim kriterlerim kişiden kişiye değişir ama tabii ki oyun oynarken ekran kartı fanı ve sıvı soğutmanın fanları dönecek ona diyecek lafım yok ama kulaklığı taktığın için de o sesler duyulmuyor. Uzun yıllar işim gereği laptop kullandığımdan ve mobiliteye aşırı alıştığım için bir nevi mini itx sistemlere geçtim diyebilirim ama laptopların da ayrı bir fan gürültüsü olayı var ve beni illallah dedirtti artık laptop yüzü görmek dahi istemiyorum 12 sene kullandım her modelini artık gına geldi isterse en son model ve en hızlısı olsun yok istemem ben sistemimi seviyorum mutlu mesudum i5-12400F işlemcimi alayım da ona şöyle güzel bir BCLK OC ile 5.3Ghz OC'layım ramlerimi de 7Ghz'e alayım ve oyunlara akayım istiyorum artık sıkıldım cidden fiyat peşinde koşmaktan şu kredi kartı ekstresi kesilsin inşallah Vatan %15 indirimi devam eder de 6 taksitle alabilirim işlemciyi sonrasında artık 14.nesil çıkana kadar sistemi yenilemem hatta çıksın yine yenilemem büyük ihtimalle bu fiyatlarla sistem falan kurulmaz 13600KF uyguna bulursam 2.elde belki ona geçirir devam ederim belli olmaz duruma göre bakacağım artık.





  • Vatan eski vatan değil galiba, 2 haftadır havale ile aldığım ama kargo çıkmadan iptal ettğim ürünün iadesini alamadım hala. Firmada sıkıntı var gibi ,nakit iade yapamayan firmalar soru işareti oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli kablosuz klavye mouse bakıyorum. pilli olmayandan ve hem de kablo takılabilen cinsten. uçuk bir şey olmamak kaydıyla gözünüze çarpan bir ürün var mı acaba?

  • maverick72 M kullanıcısına yanıt
    Çoğu firma nakit iadeyi talimat ile yaptırıyor bu da hem iade süresini aksatıyor hem de gecikmeye neden oluyor.Firmanın belli bir ödeme günü var ve onu bekliyorsunuz.Anlamadığım neden çağ dışı sistem kullanırlar sanırım parayı biraz daha bekletmek için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında isteseler hemen öderler de yapmıyorlar ya da işlerine gelmiyor nakit sıkıntısı veya haftanın belirli bir günü ödeme yaptıklarından bekletiyorlar genelde bu yüzden de geri ödemenin 10 iş günü kadar sürebileceğini söyleyip topu bankaya atıyorlar kredi kartlarında ise süreç nispeten daha hızlı ilerliyor.

  • Firma iade ettim dediyse iade kodunu alıp bankaya ödeme itirazı yapmak süreci hızlandırıyor. Özellikle enpara, papara vs kullanıyorsanız. Tecrübeyle sabit.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.