Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
33
Favori
90.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hastanedeydim yeni girdim eve bugün yok gibiydi resmen neyse dediğim gibi SK Hynix A-die çıkabilir demiştim ne mutlu ki size çıkmış o ramin yolu 8000 ve üstü ama destekli anakart lazım onun içinde MEG Unify-X, MAXIMUS HERO, DARK K|NGP|N, Tachyon vb. üst uç anakartlar gerekiyor alt segment anakartlarda hedefiniz çıkabileceğiniz maksimum hızı bulmak sonra düşük hızlarda sıkı zamanlamalarla en stabil ve düşük gecikmeli hale getirmek şimdiden bol şans.

  • Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    MSI PRO Z690-A Intel Z690 1700 Soket DDR4 5200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-z690-a-intel-z690-1700-soket-ddr4-5200mhz-oc-m-2-anakart.html

    Ucuz yollu bir Z690 anakart almak isteyenler buna bakabilir fiyatı bence güzel geçen Hepsiburada indiriminde bu anakart vade farksız 3 taksitle 4499 TL 'den satılmıştı Vatan aynı anakartı vade farksız 6 taksitle 4466,75 TL 'ye satıyor güzel fiyat taksit avantajı da cabası ayrıca Buildzoid bu anakartı ilk çıktığında değerlendirmişti ve üst seviye anakartlarda olan hemen hemen tüm önemli özellikleri barındırdığını söylemişti videoyu izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan izleyebilir bir de bu anakart DDR4 olduğu için bazı kişileri cezbetmeyebilir ama DDR5 hız limitleri gibi karın ağrıları çekmeden eski sisteminizdeki ramlerinizi takıp ek masraf yapmadan kullanabilirsiniz wifi özelliğinin olması da özellikle bu fiyata harika benden bu kadar yorum yeter değerlendirmesi size kalmış.


    Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU]Actually Hardcore Overclockingyoutube
    My Patreon: https://www.patreon.com/buildzoid Teespring: https://teespring.com/stores/actually-hardcore-overclocking The Twitch:https://www.twitch.tv/buildzoid The Facebook: https://www.facebook.com/actuallyhardcoreoverclocking #Z690 #motherboard #intel
    https://www.youtube.com/watch?v=ys6D2528yUs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 25 Şubat 2023; 2:30:57 >




  • şubat kullanıcısına yanıt

    1600 > 2600X > 5600X geçiş yaptım ve kesinlikle tavsiye ederim. Hele ki bu fiyata 5700X çok çok iyi.


    Soğutucu olarak Dark markasının oldukça güzel ve ekonomik ürünleri var. Paraya kıyarım diyorsan 1400TL civarında satılan Arctic 34 esports duo lu yeni sistem kurdum arkadaşa çok güzel oldu.

  • HWS kullanıcısına yanıt
    Hocam valla elimde z790-e var çok da alt segment değil gibi. Sitesinde bile 7800 diyor ama hikaye diyorlar genelde. 7200 de falan kullanırım gibi geliyor bana en çok. Zamanla stabilite sağlanır belki diye aldım. Özellikle apex gibi 2 slotlu ram destekli anakartlar çalıştırıyor yüksel hızlarda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünkü indirim aynı oranlarda tekrar başladı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 25 Şubat 2023; 22:2:13 >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Apex çok güzel bir anakart ama fiyatı da öyle benim MEG Z690I Unify mini ITX da öyle çift slot anakartlar ramleri uçuruyor resmen benim anakart ve ram ikilisine sahip yabancı forumlardan birinde 6000 cl40 kingston rami 6950 cl30 yapmış adam mesela elimde şuan işlemci yok 12400F alıp BCLK OC ile aynı ayarları deneyeceğim senin ram bende olsa kim bilir kaça kadar çıkacak :)


    Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU]




  • HWS kullanıcısına yanıt
    Bakalım nasıl kullanacağız hocam. İnşallah çok uğraştırmaz. Ben zamanla xmp default olarak kullanabileceğimizi düşünüyorum bu hızları.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    Z790 anakartlar daha yeni çıktı zamanla bios update 'lerle toparlayacaklarını düşünüyorum çünkü artık yüksek hızlı ramlere geçilmeye başlanıyor yüksek ramlerden kastım 8000 ve üstü millet (yabancı forumlarda özellikle) Çin'den özel siparişlerle yeşil PCB'li SK Hynix A-die bellek kitlerini garantisiz olmasına rağmen 400 dolara getirtip test edip paylaşıyor bu ramler çıplak PCB yani üzerinde soğutucu alüminyum bile yok ama inanılmaz hızlara çıkıyor 9000 küsüre çıkartanlar var tabii ramleri sıvı soğutma ile kullanıyorlar veya üstüne 8-9cm fan koyup öyle soğutuyorlar ki en mantıklısı da o bekleyip göreceğiz bu arada ben şu adamı tahtından indireyim bana yeter :)


    Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU]

    Link: https://hwbot.org/submission/5023898_itstricky_cinebench___r23_multi_core_with_benchmate_core_i5_12400f_16780_cb





  • Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    ZOTAC GeForce RTX4070TI TRINITY 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx4070ti-trinity-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html

    19 615 TL

  • Çok güzel fiyat ama yine de yüksek bu kartı Hepsiburada hala 20.999 TL 'ye satmaya çalışıyor şaka gibi geçen de onu da sıcak fırsat diye paylaşmıştım sonra pişman oldum gerçi en uygun fiyat o diye paylaşmıştım ama kardeşim yapın işte 18-19 bin arası millet alsın.


    Edit: İmla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 25 Şubat 2023; 23:15:32 >
  • 17den 1 lira fazla çalışmaz 4070ti a :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturduğumuz yerde metro inşaatları devam ediyor ondan kaynaklı diye düşünüyorum, gece 5 dakika elektrik kesip geri veriyorlar. Bununla ilgili alacağım psu'nun bir katkısı olur mu oluyorsa neye bakıp almalıyım? Ya da kasama,donanıma zarar gelmemesi adına ne almalıyım?

  • Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Tuncmatık LıteLite II 1000 VA Line Interactive fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lite II 1000 VA Line Interactive en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tuncmatik-lite-ii-1000va-line-interactive-ups.html


    Bu tarz bir şey almalısın.

  • HWS kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size. Benimki varsayılanda çalışsın yeter :) Ben hemen de sistemi takamayacağım deprem bölgesinde olduğum için evlere öyle giremiyoruz henüz. Girmek nasip olursa yaparsam paylaşırım ne olduğunu burada da. Yapamazsam yardım isterim :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt

    Mini ITX anakart işini görürse sana benim anakartı verebilirim sadece 4 gün kullandım biosu güncelledim o kadar 13900KS 'yi de taksan bana mısın demez MEG Unify-X 'in kardeşi Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim [ANA KONU] 

  • HWS kullanıcısına yanıt
    450d kasaya ,o anakart olmaz sanki :)
    işlemci fiyatları, anakart fiyatları yanında ucuz kaldı.
    ya da anakart fiyatları gereksiz pahalı oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt

    Ucuz anakart istiyorsan ilk mesaja da eklediğim MSI PRO Z690-A modeli veya onun wifi 'lisi ama fiyat artıyor alabilirsin muhtemelen 13600KF 'den üste çıkmayacaksın çıkmak istersen de zaten 14. nesil o zamana kadar çıkmış olur 13600KF zaten 12900K ile eşdeğer oyun performansına sahip hatta bir tık geçiyor yani o anakart sana her türlü yetecektir aslında 12900K 'yı da besler ki daha eski nesil işlemci daha fazla güç çekiyor ama modelin tipi göz zevkine uymuyorsa o zaman daha üst modellere bakman gerekecek Z790 serileri bence gereksiz pahalı aynı işi Z690 'lar zaten yapıyor ama işte pazarlama taktikleri hep bunlar ASUS gereksiz pahalı ama gösterişli anakartlar özellikle oyuncuları cezbetmek için yapılan güzel dizaynları var ama illa alacaksan da APEX veya HERO modellerinden birini alacaksın ki en az 2-3 yıl kafan rahat olsun, MSI nispeten daha uygun MEG serileri en tepe modeller APEX ve HERO ile yarışır alt seri olarak MAG serileri de güzel CARBON modelleri vs. güzel hoş janjanlı ama gereksiz ledler ve süslemelerle kasayı pavyona çeviriyor şahsen tercih etmiyorum diğer taraftan EVGA KINGPIN serilerine hiç bakma fiyatı dudak uçuklatır onu ancak pro OC işi ile ilgilenenler alıyor zaten ülkemizde de kullanan sayısı çok çok azdır satışı da keza öyle diğer anakart markaları ile ben ilgilenmiyorum GIGABYTE AORUS serileri hadi bir nebze iyi gibi ama GIGABYTE ile marka olarak fazla aram yok o yüzden kullanmadığım markaları da tavsiye olarak vermiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 27 Şubat 2023; 11:37:1 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.