Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Rezaleti / Öne çıkarırsanız sevinirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
9.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon harici yapilan alisverisler bile bile lades. Uzulmedim

    Bir urun Amazon’da (tr, de, us farketmez) varsa alirim yoksa o urun yoktur benim icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl mağazasından laptop alacaktım. Görevliye "aldığım laptopta ışık sızması, ölü piksel hiçbir bir olay olursa ne yapıyorsunuz" diye sordum. Görevli bana "ürünü aldıktan sonra deneme odasında beraber acıyor, kontrol ediyoruz. Dediğiniz gibi bir sorun olursa teknik servise gönderiyoruz" dedi. "Nasıl yani? Yeni alınmış bir şey kusurlu ise anında değiştirmek gerekmez mi?" dedim. "Prosedür böyle" dedi ve anında vazgeçtim :)) çok sonradan da internette öğrendim ki teknik servis para iadesi veya değişim raporu yazmalıymış, ürün ellerinde yoksa para iadesi oluyormuş, para iadesi olana kadar da 20bine aldığın şey 22bin oluyormuş :)) Komple bozuk bir işleyiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle arkadaşa çok geçmiş olsun. Umarim zararını geri alır.

    Vatan dan monitör alinacaksa kesinlik subeye gidip elden alınması lazım. Bizzat açarak çalıştırarak gostererek veriyorlar. 1 tane ölü pixel çıksa bile bunu almıyorum diyebiliyorsun. 3 sifir kutu actirdim bu şekilde.

    Oncelik tabiki Amazon, gönder gitsin garanti paran hesabında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman anlatırım yine anlatayım.


    6 ay kullanıp bir sabah kalktığımda durup durmadık yerde yanan tenda modemin servisi ortalıkta yok diye amazon tüm paramı iade etti, normal şartlarda amazonu bağlayan hiç bir şey yok ortada tüm süreç tenda ile alakalı ama adamlar müşteri memnuniyeti için 6 aylık bozulan ürünü bile geri alıp paramı geri verdiler.


    Yine ayrı bir adamlıklarını da 2017 de amazon almanyadan anakart, ram ve işlemci aldığımda gördüm. İlk çıkan ryzen serisi olduğu için bir ton sorunları vardı sistemi çalıştıramamıştım ve tüm firmalar güncel bios yayınlayıp sorunları giderirken MSI hiç bir şey yapmıyordu ben de beklemek yerine iade etmek istedim ve iade ederken de durumu anlattım ''Türkiye den başka markalar alacam ama şuan başka param yok siz iadeyi yaptığınızda anca alabilecem o yüzden elinize ulaştığında direkt iade yaparsanız sevinirim'' diye sonra beni bir bayan aradı ve sizi mağdur etmek istemiyoruz kargoya verin ve takip numarasını bana mail olarak atın aynı gün iadenizi yapıcam diye ve harbiden de aynı gün iademi yaptılar. Düşünün almanyadan ürün alıyorsunuz sonra ide etmek istediğinizde adamlar siz mağdur olmayın diye iade ürün ellerine bile ulaşmadan paranızı geri gönderiyorlar, ulan baba oğula yapmaz bu kıyağı Vatan Bilgisayar Rezaleti / Öne çıkarırsanız sevinirim 


    He bu arada hemen ellerini ovuşturup amazonu bu yöntemle nasıl tokatlarım diyen çakallar olacaktır fakat bu dediğim 5 sene önceydi yani her önüne gelen çakalın amazonu bilmediği ve art niyetlilerin çok çok az olduğu zamanlar işte o zamanlar amazon fazlasıyla kıyağını yapıyordu özellikle amerika amazon ama şuan bizim milletin nasıl üçkağıtçı ve dolandırıcı olduğunu anladıkları için prosedür ne ise onun ötesine geçmiyorlar. Zamanında adamlara illallah ettirdik, sağlam gelen ürünlerde bile bozuk geldi diyerek para koparanlar olmuştu hatta sırf bu yüzden warehouse gibi muazzam bir hizmeti bile Türkiye'ye kapattı adamlar çünkü oradan aldıkları ürünler üzüerinden amazonu çok ciddi zararlara uğrattı bizim millet.



    Aslında ben amazonun yerinde olsam böyle bir orta doğu çöplüğüne hizmet vermem. Bize vatan, teknobiyotik gibi firmalar layık.





  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

    Şuan kullanmakta olduğum monitör için Ben Muğla-Bodrum dan Kalkıp İzmire gittim. Bodrum şubesinden ASUS 31,5" XG32VQR almak istedim gittim bayide var gözüküyor telefonda ettim var dendi gittim teşhir ürünü çıktı.Tamam diyorum kabul bunu verin ama tam para vermem indirim yapmanız lazım yok yapmadılar.Muğla Vatana gittim monitörün 0 kutudan açtırdım yok her yerinde ışık sızması var .Başka bir kutu açtık onda da ölü piksel çıktı. Atladım kafaya da taktım ya o gün 650 klm yol git gel İzmir Gaziemir şubesinden satın aldım.Saolsun oradaki arkadaş ile 6 tane monitör açtık ve sorunsuz ürünü buldum aldım.İnternetten yapmış olsam bunu imkanı yok sağlam ürüne denk gelemezdim.

  • Maalesef firmadan bağımsız olarak ve dünyanın her noktasında işin içinde insan faktörü varsa bu gibi durumlar her saniye yaşanıyor, firmalar kendi içinde ağır yaptırımlar yapıyorsa bu oran düşüyor, yani bugün vatan olur yarın Amazon, zira şikayetvar sitesinde hepsinin klasör klasör dosyası var. Tahmin etmeyeceğiniz yerden iyi hizmet alırken bilemeyeceğiniz yerden de kötü hizmet alabilirsiniz, örneğin hambur menülerinin boyutları ve iletim süreleri bile ilçeden ilçeye değişiyor, insan faktörü varsa hata da olur ve maalesef hayatı boyunca herkes bu gibi sınav durumlarla defalarca karşılaşıyor, sabırlı olun hakkınızı ararken.. Vatandan hiç alışveriş yapmadım bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar benim için 5 yıl önce bitti ekran kartı iadesi hediye çeki mağduriyeti müdürlerini çağırtıp bizzat yüzüne söyledim birdaha sizden alış veriş yaparsam Allah belamı versin dedim öyle demeyin Allah korusun dedi müdürleri.

    Geçmiş olsun yapışın yakalarına ve çevrenizdeki insanlarada aldırtmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Okadar nokta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam vatandan pahalı elektronik eşya almıyorum ben de. Umarım mağduriyetiniz çözülür


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +destek
    Şu konuya da destek verirseniz sevinirim
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152762108

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rkx kullanıcısına yanıt

    ekran kartları hariç yılda 50 60 bin liralık elektronik ürün alışverişim oluyor. hiç sorun yaşamadım internetten alışverişte. biraz abartıyorsunuz bence

  • Hobar kullanıcısına yanıt

    Denetleme yok ki çiftliğe çevirdiler ülkeyi..

  • samgoli82 S kullanıcısına yanıt

    Abartmıyor benim gözümün önünde oldu kargo veriyordum adam yazıcıyı kaldırdı attı yere kesin dedim kırılmıştır yazık günah bu ülke bu kadar zengin mi? insanlar neler çekiyor o ürünü almak için burda en büyük sorun kargo şirketinden kaynaklanıyor zarar veriyor ürüne sorumluluk kabül etmiyor durduk yere alıcıyı zarara uğratıyor satıcıda malı almamak için elinden geleni yapıyor denetleme olmadığıı için böyle oluyor kafalarına göre iş yapıyorlar kargo şirketleri denetlenmiyor bir sürü hırsızlık olayı oldu kimin umrunda?

  • DHTech D kullanıcısına yanıt

    hoparlör seti, direksiyon setleri, ekranlar, ekran kartları vesaire çok aldım ama başıma kötü bir olay gelmedi, kargo şirketlerinin bu şekilde davrananlarının oldugunu bende düşünüyorum fakat, kutulamayı iyi yaptıklarından belki de sorunla karşılaşmadım. denetleme ve ceza süreçlerinin biraz daha etkili olması konusunda katılıyorum

  • Geçen sene Nisan'da vatan sitesinden series s aldım kutunun yarısı ezilmişti neyseki sorun yoktu hala sorunsun çalışıyor

    İçimdeki ses ; Bak görüyormusun ucundan yırtmışız :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmen rezillik.

  • internet alışverişin METRO'sudur vatan...

  • Ne yapalım yahu bir sen mi kazık yedin mağazalardan?

  • Dün başıma gelen olaydır. 15 Mayıs gün içinde kullanmak istememe rağmen 2000tllik çeki hiç eden firmadır vatanbilgisayar. Birdaha alışveriş mi? ASLA

    Vatan Bilgisayar Rezaleti / Öne çıkarırsanız sevinirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.

    Bende ufak bi bilgi vermek isterim.

    Vatan webden aldığınız ürün adres olarak yakın mağazadan adresinize gönderilir. Vatan da Teknosa Media gibi bir depo yönetimi yoktur. Ürünü satın alırsın mağazadan gönderir ürünü iade edersin yine iade ürün mağazaya gelir. Böylece açık kutulu ürünü de tekrar araya sıkıştırıp satabilirler aman dikkat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.