Şimdi Ara

Vampyr %100 Türkçe Yama v2.0[OyunÇeviri] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
7.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu yükledim yamayı yaptım fakat oyun menüsü açılmadan yükleniyor ekranında takılı kalıyor oyun.. Çözümü nedir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • Emeğinize sağlık.
  • Oyunçevirinin yenilenen güncel sitesinde bağış yollamak için hesap numaraları bulunmuyor halbuki eski sitesinde vardı yeni sitelerinde eklemeyi unutmuş olabilirler. Fakat ben sitenin baş yöneticisi Adem Akdoğan'a mail atarak ulaştım ve bağış yapmak için gerekli bilgileri kendisinden aldım ve sitelerine eklemelerini de tavsiye ettim.

    Evet arkadaşlar oyunçeviriye geçmişten bugüne yapmış oldukları birbirinden büyük ve başarılı hizmetlerinden ötürü bağışta, yardımda, fedakarlıkta ve bağlılıkta bulunmak isteyenlerin aşağıdaki banka bilgilerini kullanması yeterlidir.

    Adem Akdoğan
    Finansbank enpara
    TR42 0011 1000 0000 0048 5434 02

    Bağış için hesap numarasının, konu sahibi tarafından ana konu başlığına sabitlenmesi ileride bilgilerin kaybolmaması adına iyi olur aslında.
  • Oyunu yarım saattir oynadım şimdilik bir sorun gözükmüyor. Çeviri çok güzel, oyun iyi başladı. Tam bir Bayram hediyesi oldu oyun çeviriye çok teşekkürler.

    Oyunu gamepad ile oynuyorum mouse klavye zor geldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Korsan içerikli mesajlar yasak olduğu için bu tarz mesajları ve korsan gruplarının isimlerinin geçtiği mesajları sildim. Forumda korsana destek vermek ve sürüm muhabbeti yasaktır ki bazı üyeler link paylaşımı bile yapmış. Gerekli bildirimler yapıldı. Lütfen konunun devamında dikkat ediniz.

    İyi forumlar.
  • Mübarek kurban bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum. Bütün islam aleminin Kurban bayramı şimdiden mübarek olsun
  • Yama çok güzel olmuş. Tekrardan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    Bir ara bağış yapmak istiyorum 20TL bari oyun alamıyoruz, çevirilere destek olalım en azından şöyle güzel ekibin daha fazla oyun çevirmesini isterim. Oyunçeviri ücretsiz paylaşıyor bizimle. Paralı satmıyor açıkcası oynarken bir yandan da adamların böyle harika çevirilerini oynadıktan sonra destek çıkmak istiyorum. Bu zamana kadar hep oynadığım çevirilerin oyunçeviri grubuna ait gerçekten Türkçe oynamanın keyfi ayrı başka bu zevki yaşattıkları için adamların hakkı ödenmez.

    Oyun ilerledikçe, daha çok sarmaya başladı. Kesinlikle oynayın. Giriş kısmı çok hoşuma gitti, zaten oradan sonra oynama isteği artıyor hemen.

    1050Ti performansı baya iyiymiş ya bu kadar optimizesi sorunsuz sıkıntısız bilmiyordum gerçekten çok iyi akıyor yağ gibi maşallah.

    Tek sıkıntısı maalesef ki combat sistemini hiç beğenmedim. Sanki 10 yıl öncesinin combatı gibi hatta belki daha fazla.

    Atmosfer, grafikler, hikaye gidişatı ve diyaloglar, anlatış iyi. Oyunun arkasında Life is Strange ekibi var zaten bu adamlar hikaye işlerinde baya iyiler.




  • Çok teşekkürler harika olmuş
  • Beklediğim oyunlardandı teşekkürler oyun çeviri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Oyun Çeviri ekibi ve Şahsım adına iyi niyet dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

    Bu şekilde olumlu mesajlar bizim için çok önemli.

    Severek yaptığımız bu işte bizi desteklemeniz onur verici bir durum.

    Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

    Saygılarımla

    Adem AKDOĞAN

    Oyun Çeviri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama ve emekleriniz için teşekkürler.
  • Oyun çok iyiymiş gerçekten müthiş bir atmosfer var başından kalkamadım 3 gündür. Özellikle hikaye ve soruşturmalar harika olmuş. Yamada çok iyi herhangi bir eksiklik göremedim emeği geçenlerin eline sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasakLi kullanıcısına yanıt
    dostum bir ara 20TL bağış yapmak istiyorum aklımda ne zamandır araya bayram girdi hesap numaranızı özelden atarsınız bende kağıda yazarım unutmayım

    Ayrıca böyle güzel çevirileri bizlere sunduğunuz için tekrardan teşekkür ederim. Umarım gelecek oyunlarıda çevirirsiniz.

    Metro Exodus, Resident Evil 2 Remake gibi oyunları çok bekliyorum, siz çevirin benden her seferinde 20TL bağış gelir. Oyunlar pahalı, oyunları alamıyoruz bari sizin gibi değerli çeviri arkadaşlara destek çıkalım.

    Oyun gerçekten çok iyi AAA kaliteye yakın kesinlikle. Oynanış harici kusur bulamadım :)

    Türkçe olmasa çok zor oynardık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.