Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: piri.reis Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.828
Cevap
381
Favori
643.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pozza kullanıcısına yanıt

    puanları 4 kat değerli Otel rezervasyonunda kullanmak istiyoruz .ne yapmamız gerekli hangi internet sitesinden rezarzasyon yapacağız.

  • Puanlar belirli bir süre sonra siliniyor mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memati2626 M kullanıcısına yanıt

    https://www.vakifkart.com.tr/kartlarimiz/platinum/platinum-plus-metal-326?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    sitesinde şöyle yazıyor:


    MilPlus Seyahat Hizmetleri hattının çalışma saatleri, hafta içi uçak bileti işlemleri için 09:00-18:00, otel ve tur rezervasyonları için 09:00-17:00 saatleri arasındadır. Cumartesi günü gerçekleştirilecek uçak bileti işlemleri için 09:00-14:00, otel ve tur rezervasyonları için 09:00-13:00 saatleri arasında hizmet verilmektedir. Pazar günü ve Resmi tatil günlerinde MilPlus Seyahat Hizmetleri hattı hizmet vermemektedir.


    ...08502220724 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak “Seyahat Hizmetleri” diyerek MilPlus Seyahat Hizmetleri hattı üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozza -- 23 Aralık 2022; 17:13:37 >




  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt

    Puanlar silinmez yani süresiz yazıyor sayfasında.

  • Halihazırda Platinum kartım var. Limiti de 10 bin TL civarı. Bugün Vakıfbank'tan SMS geldi. Kart limitimin 100.000 TL'ye yükseltileceği belirtilmiş. Kart limitim 100.000 TL'ye yükseltilirse Platinum Plus karta başvurmayı düşünüyorum. Ancak Platinum Plus kartım basılıp bana ulaştıktan sonra kart limitimi 20.000 TL civarına düşürmek istiyorum. Yani Platinum Plus için limit şartını sağlayıp kartı aldıktan sonra limiti düşürmek istiyorum. Bu durumda Platinum Plus kartımın avantajlarından yararlanmayı sürdürebilir miyim?


    Not: Platinum Plus kart almak için gerekli olan diğer kriterlerden herhangi birini karşılamıyorum.

  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    100 bin tl lımıtım var bende cıkarmak istiorum ama apliksyondan başvuru yok

  • kerem0133 K kullanıcısına yanıt
    Platinuma başvurun hocam, limit 100K olduğu için platinum plus olarak onaylanır. Onaylanınca zaten başvurular kısmında görürsünüz kart türünü. Eğer plus değilse de basılmadan iptal edersiniz :) metal için şubeden başvuru alıyorlar diye biliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mş hizmeterini aradım plus başvurdu digeri metal subeden dedi hemde 400 tl aidtı varmıs metalın plus aidatı yokmus başvurdum ama daha gözukmuyor basımdan sonra aplikasyonda gözukurmus

  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt

    Otel bakmak için SETUR sitesini kullanın. Oradan otelinizi tarihiniz seçin sonra Vakıfbankı arayıp seyahat hattını bağlatın istediğiniz tarih ve oteli söyleyin. Seyahat hattı ile SETUR'un fiyatı aynı olacaktır bir iki kalem giydiriyorlar sadece.

  • Platinum Plus veya Platinum Metal için telefonda usulca reddettiler :) Toplam varlığım yetersizmiş, 875 Bin SKY yetmedi. Başka da yolu yok sanırım.

  • serghat kullanıcısına yanıt

    Buraya bir not düşmek istedim, bazen web sitesinde olmayan ekstra indirimleri seyahat hattına bağlandığınızda alabiliyorsunuz. Benim tatil rezervasyonum mesela 20.900 tl’ye geliyordu, 18700’e aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun müştri hizmetlrinden platıum plus başvrdum onaylandı kuyeye verılde ertesi gun metal de teklıf ettiler aidat filan dedi kabuletmedim

  • Metal kartta, yıllık, katlı puan kullanım limiti nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne iş yapıyorsunuz, şundan soruyorum metal kart mesela devlet memuruna veriliyor mu acaba

  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açar mısınız? Örneğin ben ets ya da jolly turdan Otel tutucam diyelim 5 gün. Bunun için seyahat hattını mı arıyorum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fb-omu F kullanıcısına yanıt

    Evet memura veriliyor. Ben de memurum geçen hafta teslim aldım kartımı. Platinum plus da vardı ancak 4 kat daha iyi tabi ki. Aidat ücreti de iptal ettirmeyi deneriz olmazsa da yapacak yok. Bu ay 400 puan toplamışım 4 kat ile çarpınca çok iyi rakam.

  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

    Ben puanlarla ödeme yapacağım için mecburen seyahat hattını aradım ve bana verdikleri fiyat daha düşük çıktı. Onu söylemeye çalıştım. Eğer otel konusunu kesinleştirdiyseniz denemekten bir zarar gelmez. Belki ekstra bir indirim vs. ile daha iyi bir fiyat alabilirsiniz. Vermezlerse de neresi daha uygunsa oradan alırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinum plus icin minumum kredi karti ne kadar limitle oluyor acaba,metal için 100.000 tl gerekiyor,plus için ne kadar. Diğer kart limitlerim çok yüksek olduğundan 25000 limit tanımlandı karta,metal şu şartlar ile en iyi kart görünüyor ben de,cyrstal ve metal amerikan express olsa bile en iyi kart bence şu an için metal platinum plus

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Platinum Plus kartı olup da limitini 100.000 TL altına düşürmüş olan var mı? Aynı ayrıcalıklardan yararlanmaya devam edebiliyor musunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezginci06

    Platinum plus icin minumum kredi karti ne kadar limitle oluyor acaba,metal için 100.000 tl gerekiyor,plus için ne kadar. Diğer kart limitlerim çok yüksek olduğundan 25000 limit tanımlandı karta,metal şu şartlar ile en iyi kart görünüyor ben de,cyrstal ve metal amerikan express olsa bile en iyi kart bence şu an için metal platinum plus
    400 TL'lik kart aidatını amorti edebilecek kadar iyi mi? Eğer öyleyse başvurcam. Düşüncelerinizi merak ettim. Nasıl amorti ederiz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.