Şimdi Ara

Vag grubu düşmanlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • acr kullanıcısına yanıt
    Kullanınca fan mı olunuyor
  • bu forumda hangi marka olursa olsun kimin aldığı arabaya hayırlı olsun dendi ki
    kim ne aldıysa hep eleştirildi, o fiyata o mu alınır şunu alsaydın ya falan filan diyerek yeni araba alan herkesin canını sıktılar
    amaç yapıcı eleştiri de değil, x model araç aldım diye konu açan birine niye onu aldın y alsaydın diyen adam ertesi gün y model alana niye onu aldın x alsaydın ya diyor
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Mesela şuanda Tsi'lerde sıkıntı yok, yağ yakma problemi 1.4 Tsi performanslı araçlarda vardı. Dsg şanzıman problemli ama bu hala gerçek fakat bu sıkıntı neredeyse tüm yarı otomatik şanzımanlar için geçerli. 7 ileri kuru kavramalarda, ki daha çok binek araçlarda kullanılan, Dsg sıkıntısı devam ediyor hala ne kadar bitti deseler de. Şu da bir gerçek ki, VW bazı ülkelerde garantiyi 10 yıla kadar çıkardı. Satış rakamı benim için bir şey ifade etmiyor, isterse bir tane satsın isterse 40 tane satsın, o zaman zamanında neredeyse 3-5 yıl üstüste en çok satılan araç Linea, yerini alacak Egea, Sümbül, Doblo, bunların da bir bildiği vardır o zaman. Ama koskoca markanın yerden yere vurulmasına da karşıyım, sıradan bir halk arabasını premiumlarla kıyaslanmasına da.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Dediğin araçlar ucuz araçlar çok satmasının en büyük nedeni bu ama tabi ki başka etmenlerde oluyor. Şu 1.4 tsi performanslı araçlardı vardı sözünüzü takıldım ben. Şuan bizde 1.4 fr var ek olarak soft yazılım var 170 hp şuan. Gerçi km az şuan 36binde ama bi sıkıntıyla karşılaşmadık şuana kadar
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Mevzubahis araçlar, eski kasa Fabia vRS ve Polo Gti'lerde kullanılan motorlar hocam. Sanıyorum ki düzeltildi onlar. Çünkü çevremden hiç bir sıkıntı duyumu almadım.

    Allah kaza bela vermesin hocam, çok can yakar aracınız.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ben seviyorum arabamızı ne zaman direksiyona binsem zevk alarak kullanıyorum (birde benzin ucuz olsa daha çok zevk alıcam ama ). Bence bütün olayda bu zaten arabanın markası ne olursa olsum BMW, Mercedes, Fiat, Renault vs. kullanırken o araba sana huzur veriyorsa keyifle kullanıyorsan en iyi araba odur.
  • Moda gibi bir şey bu.
    Sorsan mantıklı bir cevapları yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Soylu

    Kullanınca fan mı olunuyor

    neden olunsun ki?
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, ben de kendim 1.4 İbizaya sahibim çokş şükür yerden kesiyor bizi , yıl sonu Ateca ile değiştirmeyi düşünüyorum. X markasıymış Y markasıymış alakadar etmez. Benim için Skoda iyidir, sizin için Seat güzeldir, bir başkası Volvo'dan başkasına binmez veya da öbürü Fiat'a hastadır. Sonuçta kul yapısı bir şey, malı ile övünenler veya da malını yüceltenler zavallıdan başka bir şey değildir. Allah hepimizin gönlüne göre versin hocam.
  • Sürü psikolojisi, popüler olma veya artı toplama çabaları. Forumdaki AntiVW Trolleri bu yüzden türüyor.

    Seat Skodaya binenlerinde AntiVW Trollüğü yapması ayrı bir enteresan, kazanan her türlü VW.
  • Bu forumda bazı arkadaşların hobisi olmuş durumda, adam bakıyor vag grubuna sallayınca bi kitle artı veriyor yada destek veriyor.

    Bu ilgi ona kendini bir halt hissettiriyor ve sallamak adına konu konu geziyorlar.

    Her zaman söylüyorum yine söyleyeyim, bi aracı beğenmeyebilirsiniz fakat haddinden fazla hakaret ve tahrik edici konuşuyorsanız hastalıklı bir ruh haliniz vardır.
  • Fanatiği olan her şeyin düşmanı da olur.Çünkü fanatik adamın kafası bazı gerçekleri kabul etmez, kabul edenlerde inada bindirir diyelim kısaca.(Ülkemizde çoğu zaman onlarda fanatiğe dönüşür.)
  • Adamın imzasında İ20 var Golfü kötülüyor gif]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.