Şimdi Ara

Vag grubu düşmanlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüce Amerika VW'den hesap soracaktır !

    Demek hileli beyin ve emisyon öyle mi !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Giulietta sayfalarında cevabını bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil Genel Bölümü de iyice Konu Dışı'na dönmeye başladı maalesef...

    Konulardaki yorumlara bakıyorsun yarısından fazlası saçma sapan alakasız alakasız mesajlar.

    Bir de her konuya troll yazıp konuyu baltalayan işsiz bir tayfa var.10 tane konudan 1 tane troll çıkınca ben demiştim deyip gururlanıyorlar, aynı transfer sezonundaki Türk spor gazeteleri gibiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskide kaldı artık kazıkçı vw imaji. Ötekiler de 90hp korollaya 90bin istiyor sanırım Beğendiğinizi alın arkanıza yaslanın. Ama gene de hileli almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsgsi olmasa 280 beygirlik suberb isterdim.

    ama dsg olunca herseyi batiriyor. resmen bozulacagini biliyorsun ama ne zaman bozulacagini bilmediginden korkarak geziyorsun.
  • bazılarının yaptığı tamamen kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabına dönüyor

    (araç tercihi+mesaj uyumu'cular gelmeden )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 23 Ağustos 2016; 4:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAG düşmanlığı değil de sanırım bu gruba, müşterilerinin tavırlarına olan kızgınlık yansıtılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece forumda olan bir olay. 10 mesaj üstü olan konularda %90 saçma sapan yok ti di ay yok desege yok bazzat gibi abuk subuk yorumlar yaparak ve onları artılayarak kendilerini tatmin ediyolar anca . Bir de bu dsg yi dsg sahiplerinden çok bunlar düşünüyor bozulur diye saolsunlar
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Dsg sorunlu emisyon sorunlu yağ yakıyor

    Simdi bu sorunlarin olmadigi bir markayi onerdik diye mi fanatik olduk siz bunlara goz yumdugunuz ifin fanatiksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Respectformuslims

    Bazı fanboylar yüzünden markadan soğuttular adamı

    Kesinlikle katılıyorum bazı fan boylar yüzünden aracı sevsemde markadan nefret ettik babasını bile o kadar savunmaz...
  • Merhaba,

    Düşüncem nekadar mantıklı gelir bilemiyorum takdir sizlerin..

    Benim tahminim genel olarak otomatik şanzımanların arızalanması manuel şanzımanlara göre daha sık yaşanıyor olabilir..dolayısıyla ülkemizdede VW Grubuna bağlı araçların satışı üst sıralarda yer aldığından genelde forumlarda ve şikayet sitelerinde bu gruba bağlı araçların adı geçmekte.. Diğer marka ve modellerin otomatik şanzımanlarıda kuvvetle muhtemel sorun yaşatıyordur kullanıcılarına..ancak satış adetleri VW grubu araçlar kadar çok olmaması sebebiyle sosyal medya/forumlara çok sık yansımıyor diye düşünüyorum..

    Saygılarımla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Tamam dsg soeunlu vs. Ama tdi motorun neyine laf atıyorlar anlamadım. Reno motorlu mercedes mi pejo motorlu bmw mi sağlam allah aşkına 150 binde rektefiye yapılan bir sürü reno motoru var 1.5 dci olanlar.

    He vag da da salaklık var. Yeni a4 ile makyajlı a6 192 hp 400nm tork. Onu neden dsg tabanlı s tronic ile kombine ediyorlarsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil dünyasını daha yakından takip edip, objektif yorum yaptıklarında vag grubu kullanıcıları antipatik olmayı bırakırlar.
    Kedi ciğer mevzusu tam komedi, vag grubun alt markalarını kullanan kişilerin megane 4 kullanıcılarına kedi ciğer mevzusu yaptığını da gördük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araba önermeye bişey demedim farkındaysan. Madem öyle o zaman düne kadar 136 hp'lik at arabası mı öneriyordun diye sorarım yada fiat motorlu Opel marka araba mı öneriyordun acaba.

    İşte bana bu garip geliyor sanki piyasada tek sıkıntılı araçlar Vag grubunda diğerleri mükemmel arabalar gibi konuşmalarınız.

    Benim yakın çevremde B6 kasa DSG şanzımanlı Passat sahibi olan tanıdığımda var B7 kasa DSG'li olanda var. Bunların motor şanzımandan yana sıkıntı yaşadığını duymadım o zaman bende burda DSG sorunsuz siz kullanmayı bilmiyorsunuz demem lazım sanırım. Buna ek olarak bizde ve amcamda tsi motorlu leon var onlarda da yağ yakma sorunuyla karşılaşmadık ne hikmetse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle konusmalara bi tuhaf oluyorum nedense , marka fanboylugu bana garip geliyor aynı cod cuların bf cilerle ugrasması gibi yahu codda senaryo olur grafik olmaz bfde grafik olur senaryo olmaz kimi kücük kimi büyük harita sever oyundada aynı arabadada aynı fanlık var

    araba ya bu araba arkadaşlar dört teker 1 direksiyon klima bi sürü donanım

    hanginize paranız yetiyosa, hangisi sıkıntı az cıkarıyosa, hangisi tipi durusu bakısı hosunuza gidiyosa onu alırsınız

    kim neyi alıyosa alsın ya, araba eş seçmek gibi bişey benzetme biraz garip ama aklıma bu geldi tek farkı eşinizi boşamaz ama arabayı her an satabilirsiniz.

    siz iki insan evlenince aa onun şu özellikleri var ikisi birbirine yakısmıyo , şöyle konusuyo , şunları biliyo, bunları bilmiyomu diyosunuz

    tabikide hayır birbirlerini görmüşler sevmişler kafaları tutmuş evlenmişler , arabada böyle bişey hoşuna gitmiş adam almış onunla mutlu olmuş

    bakın evliliği asla aşağılamıyorum sadece baska örnek bulamadım iki insan birbirini nasıl begenip evleniyosa , bir bayan yada bir erkek arabayı ihtiyaçları tipi hosuna , gitmesi nedeniyle alıyor

    araba ya sonucta tamam paran yeterse parana göre alırsın veya elindeki paraya mesela 50000 buna senin ihtiyacın ne az yaksın ucuz parça olsun dersen yönelecegin markalar bellidir

    sportif olsun hızlı gitsin genc işi olsun diyosan yönelecegin marka modelleri farklı farklı ceşit çeşittir

    yok ben karizma saygınlık istiyorum dersen aynı paraya farklı farklı araçlar farklı ihtiyaçlara göre farklı markalar mevcut

    alın kullanın neden benim arabam iyi senin araban kötü moduna giriyoki herkes

    karşılaştırmadan anı yaşayamıyorsunuz bırakın uzun yolda veya şehiriçinde keyifli keyifli geziyosanız sizden iyisi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiat Marea 20V -- 23 Ağustos 2016; 11:34:40 >




  • Bazı arkadaşlar bmw de pejo motoru mercedes de reno motoru var demiş bir kaç aracında kullandı diye hepsini aynı çatı altına koymak
    Ben buraya taraflı yazmaya gelmedim ama vw,audi savunurken bile bir kaç markayı yere vuruyorsun ayrıca ZF 'nin şanzumanları DSG şanzumana göre çok daha sağlıklı ve kaliteli bu bi gerçek.
    Bende her köşe başında 3-5 serisi C-E serisi görüyorum ama forumda 150 binde arabam rektefiye istedi diyen görmedim ne de olsa reno pejo motoru ya ama hergün vw servis rezilliği satış rezilliği dsg problemi yok 1.0 motor alıp pişman olanlar poloya şu kadar para verdim diyipte topa tutulanlar benim 94 model 5.20i bile daha bi kere rektefiye hararet vb. ağır şeyler görmedi şanzuman olsun diğer parçalar olsun rutin bakımlar dışında masraf yok ama o kadar para veripte sıfır araba alan adamın şanzumanı bir kaç yıl içinde bozuluyor bu markanın ayıbıdır. O yüzden hiç bi markayı olduğundan yüceltmenin bi manası yok iyi olan markalar ortada ama gerçekten kalite tesadüf değildir.




  • Bir 10 yıldır aktif bir VW Grup araç sahibi olarak en sinir olduğum konu şu Vw fan boyları;

    Adama diyorsun Golf alma otomatik şanzıman sorunlu, oteden biri geliyor diyor "Anam babam ölsün Dsg benden sağlam ben biniyorum bir şey olmadı." Diyorsun ana kardeşim bak burda 10.000km bile olmamış araç patladı, milleti yanlış yönlendirme, diyor ki "Banane onun aracı sorunlu "

    Bir de artık nasıl algı oyunu yaptılarsa E serileri, 5 serileri ile kıyaslanıyor. Talisman alacak adama ısrarla "Bazat al abi yea" gibisinden mahalle ağzı tavsiye veriyor. Bizim milletimizde eziklik duygusu var gerçekten, elimizde ne varsa onunla hava atmayı seven bir milletiz, başımızdan sonumuza kadar. Adama bir şey diyorsun adam canı pahasına savunuyor markayı, babasının malı sanki .

    Araba var, sırf milletten saha fazla para koparmak için bekleten, Dsg şanzımanın sorunlu olduğunu bilmesi rağmen milleti yolmaya çalışan, millete çenesini kapatsın diye hukuki açıdan skandal bir şantaj anlaşması yapan Dieselgate skandalında şaka gibi "Araçlarımızın yol güvenliğini tehlikeye atacak bir sorunu yoktur" açıklamasını yapan distribütör, milletin yüzüne bile bakmayan satış temsilcileri, bomboş arabaları hala daha almaya devam eden, sırada beklemeye mahkum koyun milletimize acımıyorum. Başka marka yok sanki.

    Sözüm sadece Vw fanlarına değil, herhangi bir markayı canı pahasına savunup başka markaya geçince eski markayı taşlayan kişilere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Doğuş otoyu bende sevmiyorum gerek sıfır araç almak için 4-5 ay bekletmeleri gerek tavırları vs olarak banada itici geliyor. Ama gel gelelim dediğiniz gibi hiçbir markanın kendi şirketinmiş gibi savunmaya gerek yok. Aynı şekilde yerden yere vurmanında bir anlamı yok. Özellikle Vag grubu açısından konuşuyorum; tsi motor yağ yakıyor deniyor, dsg sorunlu deniyor aynı şekilde S-tronicde öyle, parasının arabası değil deniyor (golf için ki bunu bende diyorum) ama bizim ülkemizi geçtim dünya üzerinde de gayet başarılı satış rakamları var. Demek ki bu markanın iyi yaptıkları bişeyler var ki o sorunsuz şanzımanı olan Honda'dan premium sınıfta olan Alfa'dan veyahut Hyundai'den Opelden daha çok satıyor.

    Ben kesinlikle dört dörtlük arabalar on numara 5 yıldız demiyorum, kötü yanı neyse söylenir eyvallah ama bu arabaların iyi oldukları kısımlarda var ki bu kadar satıyor öyle değil mi




  • Artık herkesin kabullenmesi lazım DSG zora gelemiyor. Sen tork konvertörlü şanzıman gibi kullanırsan baskı balata falan kalmaz. Yok dururken N'ye alırsan işte durunca ilk el frenini çekersen N'ye alıp P'ye alırsan ömrü uzuyormuş. Bence DSG sahipleri hiç onları yapmasınlar da bari iyi niyet garantisi(?) şansını kullanmaya baksınlar.

    Diğer taraftan gerçekten B sınıfı için Polo, C sınıfı için Golf çok önemli araçlar. Jetta ile Passat o kadar da değil ama.
  • İmza: Bir VW fanı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.