Şimdi Ara

UZAKTAN KUMANDA MESAFESİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OPEL ASTRA ANAHTAR UZAKTAN KUMANDA MESAFESİ NEKADAR?



  • bi önce ki kasayı soruyorsan pili tam dolu ve önünde engel olacak birşey yoksa 10-15 metre normalde 7-8 metre napcan 2 km öteden açıp arabaya mı koşcan ?

    biraz daha açıklayıcı sor ne bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nolamaz

    bi önce ki kasayı soruyorsan pili tam dolu ve önünde engel olacak birşey yoksa 10-15 metre normalde 7-8 metre napcan 2 km öteden açıp arabaya mı koşcan ?

    biraz daha açıklayıcı sor ne bu


    sana sonuna kadar katılıorumm...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaner -- 13 Eylül 2007; 18:37:50 >
  • Ya arkadaşlar biraz daha faydalı topicler açarsak daha iyi olmazmı sadece topic açmış olmak için açılanlar yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyo !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nolamaz

    bi önce ki kasayı soruyorsan pili tam dolu ve önünde engel olacak birşey yoksa 10-15 metre normalde 7-8 metre napcan 2 km öteden açıp arabaya mı koşcan ?

    biraz daha açıklayıcı sor ne bu


    belki gökdelenin en üst katından arabanın kilidini açıp yukardan atlayıp havadayken kapıyı açıp içine girmeyi deneyecektir...


    arkadaşım denerken bizede haber verde izleyelim seni...
  • Bu forumda konu açılırken birilerine mi sorulacak kardeşim. Laf olsun msj olsun diye konuşmayın. Arkadaş bişeyi merak etmiş sormuş. isteyen bilgilendirir istemeyen bilgilendirmez. Kimseyle alay etmeye hakkınız yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egebuca

    Bu forumda konu açılırken birilerine mi sorulacak kardeşim. Laf olsun msj olsun diye konuşmayın. Arkadaş bişeyi merak etmiş sormuş. isteyen bilgilendirir istemeyen bilgilendirmez. Kimseyle alay etmeye hakkınız yok.

    hocam bende aynen sana katılıyorum mesela biz hafta en az 1 kere anneannemlere gideriz ve bir alt sokağında da pazar kurulur bazen annem pazar alışverişi yapar ve yukarı çıkartmadan arabaya koyar aldıklarını bunun içinde ben illa aşağı mı inecem çıkarım balkona (4.kat) basarım düğmeye açarım kapıyı annem koyar aldıklarını sonra ben geri yukardan kilitlerim. İşte size en basit örneği lütfen espri yapacam diye saçma sapan yazmayın




  • o senin görüşün dostum belki adam normalde kaç mt den aldığını öğrenip pilin az olduğu kanısına varacak ve öyle pil alacak yada normal uzaklıktn aldığını farkedecek ve pil almaktan vazgeçecek.herkes istediğini sorabilir sen motoru bilmezsin bu arabanın marş motoru yada bujisi nerede diye sorarsın başkasıda başka bişeyi bilmez öğrenmek ister bu kadar basit. ozaman sende git bujinin nerede olduğunu öğrenmek için tek tek sök biz sana buradan tarif edelim neye benzediğini ama söylemeyelim nerede olduğunu sökerek bul, madem o pil değiştirsin sende bunu yap yaw ne kadar dar görüşlüsünüz. sanki adam suç işledi biliyosan yaz bilmiyosan yada yorum yapmak istemiyorsan yazma herşeye cevap yazmak zorunda da değilsin.

    AYRICA ne demek bozacının şahidi şıracı diyebiliyosun.sözlerine dikkat et sen ahbabınla konuşmuyosun burada sen kim oluyosunda bana öyle hitap ediyosun.Önce seviyeli konuşmayı öğren sonra gel burada nutuk at



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 18 Eylül 2007; 22:50:54 >




  • kardeşim; kimse kimseye soru sormasın demiyo bu forumların amacı ne zaten daha çok bilgi sahibi olmak tamam ama bu soruyu topic olarak açmak yersiz bu tarz önem ihtiva etmiyen sorular zaten açılmış mevcut olan topiclerin içinde sorulmalı.Bu şekilde zaten var olan bi topicte sorusunu sorsaydı arkadaş illaki cevap bulurdu ,her merak ettiğimize topic açarsak ohooooo olmaz öyle çöplük oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.