Şimdi Ara

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.251
Cevap
131
Favori
444.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uyku apnesi kronik hastalık olarak gözükmüyor maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drsirius D kullanıcısına yanıt

    ResMed bu cihaz teknolojisinin en eskisi en iyisi olduğu söylenir.? Ben kullanıyorum memnunum. Diğeri hakkında bir şey söyleyemem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt

    Tüm maddeler ok


    Çok rahatım

    Basınç 4-14 arasında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ozon cihazım geldi, gümrük dahil 210 tl ye mal oldu. Ama elektrikten kesince çalışmıyor, satıcıya mesaj attım, bakalım ne olacak. Normalde şarjlı olması lazım, 4-5 saat elektriğe takılı kaldı, bir şey değişmedi. Cihaz bu:


    CPAP ventilatör dezenfektan sterilizatör otomatik CPAP BiPAP sterilizasyon cihazı iç parçaları boru maskesi uyumlu tüm markalar modelleri|Uyku ve Horlama| - AliExpress

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Tikli Hoca

    Bugün ozon cihazım geldi, gümrük dahil 210 tl ye mal oldu. Ama elektrikten kesince çalışmıyor, satıcıya mesaj attım, bakalım ne olacak. Normalde şarjlı olması lazım, 4-5 saat elektriğe takılı kaldı, bir şey değişmedi. Cihaz bu:


    CPAP ventilatör dezenfektan sterilizatör otomatik CPAP BiPAP sterilizasyon cihazı iç parçaları boru maskesi uyumlu tüm markalar modelleri|Uyku ve Horlama| - AliExpress

    hocam aynı cihazı kullanıyorum bu model pilli değil, elektrikli, adaptörünü takıp cpap hortumunuza yada maskeye bağlayıp kullanıyorsunuz, işlem bitince kendisi otomatik duruyor. Özelliklerinde de zaten pilli olduğu yazmıyor.

    Bu arada ben pilli olmamasından da oldukça memnunum, yok performansı düştü, yok temizliğin ortasında pili bitti gibi bir derdim olmuyor, zaten çin malı cihazların pilleri de dandik olduğundan yangın riskidir, şarj tutma derdidir gibi sorunlar da olmamış oluyor.

    edit: çok özür dilerim, sizin satıcı pilli demiş ama aslında bu cihaz pilsiz. Hatalı bilgi yazmış sayfasında. Şikayetinizde haklısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 28 Ekim 2020; 23:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok dert etmedim ama özelliklerinde "Şarj edilebilir lityum-iyon pil. Şarj dahildir - Rechargeable lithium-ion battery.Charger is included"


    diye yazıyor. Ama madem kullanıyorsunuz sizi yakalamışken bir kaç soru sorayım müsadenizle:

    • Ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
    • Cihazı ayrı maskeyi ayrı steril ediyoruz sanırım. Örnek resim ve videolarda cihazı bağlıyor, çantaya koymadan temizleyip odayı havalandırıyor. Maskeyi ise ayrıca çantaya koyup bağlantı yapmadan temizliyor. Doğru mu?
  • haklısınız şimdi ikana bakınca farkettim, çok özür dilerim, sizin satıcı pilli demiş ama aslında bu cihaz pilsiz. Hatalı bilgi yazmış sayfasında. Şikayetinizde haklısınız. İsterseniz refund süreci başlatabilirsiniz.

    Ben 2 haftada bir bu cihaza maskeyi bağlayıp maskeyi de beraberinde gelen çantaya koyup fermuarını kapatıp bir tur bitene kadar çalıştırıyorum. Daha sonra da Vpap cihazımın su haznesini boşaltıp, hortumunun bir ağzı bu cihaza diğer ağzı da makineye bağlı şekilde bir tur daha çalıştırıyorum, bu esnada yatak odasında siz veya varsa ev hayvanınız filan olmasın, ozon sağlığa zararlı bir gaz çünkü. Tüm işlem bitince de en az 3-4 saat kullanmadan havalandırıp, kullanmaya başlamadan önce de 5 dakika kadar Vpap cihazımı boşta çalıştırıyorum. Bu sayede kaldıysa cihazımda, hortumda yada maskedeki ozon kalıntısını temizlemeye, ozonun zararlı etkisini minimuma indirmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmed n30i iki günlük kullanımımda 5 in altına düşmeyen ahi değerini 3.5 a düşürdü. Philips dreamwear kullanıyordum, bazen 6 bazen 8 idi ahi değerleri. Zaten bu forumda yazılan şeyde bu, maske çok önemli. Oda havasının kakitesini arttırmak için de 2 haftadır winix hava temizleyici araştırıyorum, kullanan varsa bilgi rica edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icingdeath

    Resmed n30i iki günlük kullanımımda 5 in altına düşmeyen ahi değerini 3.5 a düşürdü. Philips dreamwear kullanıyordum, bazen 6 bazen 8 idi ahi değerleri. Zaten bu forumda yazılan şeyde bu, maske çok önemli. Oda havasının kakitesini arttırmak için de 2 haftadır winix hava temizleyici araştırıyorum, kullanan varsa bilgi rica edebilirim.

    bence o ısın en ıyısı DYSON

  • Dyson iyi ama aşırı pahalı, winix fena değil gibi, plasmawave diye bir teknolojisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba

    2.kez uyku merkezinde yatış yaptıktan sonra Cpap 10 cmh2o cihaz almama karar verildi.Bir süredir araştırıyorum ama hala kafamda şu markayı almam lazım diye bir fikir oluşmadı.İzmirde bir medical le telefonda görüştüm.Respirox markayı önerdi.Kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.şimdiden tşkler

  • Ben geçen sene philips ve resmed araştırıp, Philips dreamstation cpap almıştım. Respirox hakkında bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salsakingss

    merhabalar, ben de bugün respirox g2 cpap cihazı alarak aranıza katıldım. basınç değerimin 10 olduğunu söylediler. pek anlamıyorum bu işlerden. maske olarak da BMC ivolve N2 medium maske verdiler. 900 TL (700ü SGK karşılıyor) ye geldi bana cihaz. Birkaç sorum olacak.
    1. Daha önce hastanede uyku testinde ve sonrasında 3 gün kullanmam için philips bir cihaz vermişlerdi çok sessiz çalışıyordu. Respirox kullanırken rampa aşamasında (ilk 10 dk sanırım) nefes alırken baya bir ses çıkıyor cihazdan sanki sessiz bir elektrik süpürgesi çalışıyormuş gibi. diğer cihazlar da da böylemi? sabit mi kalır yoksa değişir mi basınç?
    2. İlk kullanımlarımda çok gaz yapmıştı bende cihaz (eski philips). yutkunmadan dolayı olur demişlerdi. bu sorun sürekli devam eder mi?
    3. SGK cihazımın seri numarası ile bana zimmetledi. Bu cihazı değiştirmek istersem ne yapmam gerekir?
    teşekkürler..

    merhaba respirox cihazdan memnunmusunuz? bana da onu önerdiler özellikleri ve fiyatı uygun geldi





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berussagroup

    Merhabalar

    Cümleten geçmiş olsun...BiPAP Cihazı Respirox G II aldım 2 gün aöce 2 ayrı maskede burun ve genizde yangı var... maske konusunda bilgi bulamadım aldığım yerinde bir bilgisi olduğunu sanmıyorum , nemi yükseltmeklede sorun çözülmedi..sanırım arkadaşın dediği gibi tahliye sorunu yada biz nefes almayı bilmiyoruz..

    respirox marka nasıl memnunmusunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: icingdeath

    Ben geçen sene philips ve resmed araştırıp, Philips dreamstation cpap almıştım. Respirox hakkında bilgim yok.

    nereden aldınız ve ne kadar fiyata aldınız

  • Yanlış hatırlamıyorsam, makine ve dreamwear maske 4500_5000tl arası bir rakam verdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an philips dreamwear maske kullanıyorum airfit p30i de övüldüğü için maske değişim zamanımda geldi ona mı geçsem diyorum. İkisini de kullanan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt

    hocam ben resmed n30i ve p30i kullandım... n30i daha rahat ama kacak ımkanı daha fazla.. p30i kacak ımkanı cok az ama rahat degıl (burnunuzun ıcıne gırdıgı ıcın bazen acıtıyor )...

  • onrozc kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Philips devam edeceğim o halde n11 indirimden faydalanıp


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt

    Philips dreamwear dan resmed n30i ye geçtim, daha rahatım. Tercih sizin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.