Şimdi Ara

USTALAR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 Model 1.2 16V albea sonradan BRC seq24 takılı aracım;

    1-Rolantide iken gaz verdiğimde önce devir düşüyor , sonradan yükseliyor.(bir an gaz gitmiyor gibi)

    2- 1.ve 2. viteste iken gaza yüklendiğim de araç kapaklanıp sonradan devirleniyor . Sanki bir an gaz gitmiyor gibi .( buda çok debriyaj kullanmama sebeb oluyor)

    3-Daha üst vitesler de boyle bır sorun oluşmuyor. çekişi gayet iyi.

    Araç benzinde hiç problemsiz çalışıyor.

    Gaz olarak hep bilinen markaları kullanıyorum.En son versiyon yüklenince bu yazdığım sorunlar kısmen azaldı, ama yinede var.. Buda beni rahatsız ediyor. Sebebi ne olabilir.

    teşekkürler...



  • Sn nex
    1.Probleminiz proğramda rolanti dönüş ayarlarından düzeltilebilir.
    2.Probleminiz gaz gitmemesinden kaynaklanmaz gaz fazla geldiği için yığılma yapıyor olabilir çözüm montajcınızdan yol ayarı yapmasını isteyiniz
    Saygılar sunarım
  • Aracımın sorunu çözüldü. Benim aracım da kullanılan turuncu rekli enjektörler mavi olanlarla degiştiril di. şu an da hiç bir sıkıntım kalma dı. Motorum küçük oldugu için turuncu enjektörlerin verdigi gaz mıktarı fazla geliyormuş. Şu anda yakıtım da önemli ölçüde azaldı. Sorunu çözmede yardımcı olan BRC 2A İZMİR AUTOGAS çalışanlarına teşekkür ederim.
  • arkadaşlar benimde araca sıralı lps taktırdıktan sonra 7000 km den sonra yağ eksiltmeye başladı.böyle sorunla karşılaşan oldumu benzili iken hiç yağ eksiltmezdi.yağda 15000 km lik yağ acaba lpg de yağın ömrü kısalıyormu böyle sorunla karşılaşan varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.özel servise gittiğimde lpg li araçlar yağ eksiltir diyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.