Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
17
Favori
13.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence helallik istemesi samimi değil. İyi biri olduğunu göstermek gibi bişe olabilir. Üstelik hocam kıza saf diyorsun da senin de düşündüğün şey saflık değil mi veya safa yatmak diyelim. Kız numarasını sildi diyorsun. Sence o kız onun numarasını silse de aklında yok mudur ? Sen çok sevdiğin birinin numarasını ezberlemez miydin? Hem dediğin gibi olsun diyelim sildi kaybetti. Bulması ne kadar zor olabilir hocam ? Bence hiç başlamamışken bitir daha rahat olursun. Hiç konuşma lakin üzüldüğüm durum şu, ben sana affetme desem de affedeceksin malesef ki. Çünkü kalbin böyle istiyor. Malesef ki yaşıyorum hep bunu. Niye böyle yaptın diye sorduğumda da bana şöyle şöyle dedi kardeş etkilendim falan. Ben senin iyiliğin için söylüyorum kardeşim. Tabi sana kalmış.




  • Konu tam benlikmis mesajim varmi acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur kullanıcısına yanıt
    Bende tam olarak bunun için girdim. Sayfalara da baktım ama yazmamışım. Hayret Yazacak bişey kalmadı nasılsa ,çok da önemli değil . Darısı diğer arkadaşlara
  • potur kullanıcısına yanıt
    Yok diye biliyorum ama anlatmak istersen konu açık
  • Zamanla çivi çiviyi söker,yeterki sosyal hayattan uzaklaşmayın, önyargılı yaklaşmayın, herkesi aynı zannetmeyin,çevrenize yeni insanların girmesine fırsat tanıyın ve onların sizi tanımalarını sağlayın.

    Acı çekerek hayatınızdsn çalmayın, mutlu olmaya odaklanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutulmuyor,zamanla yokluğuna alışılıyor sadece ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin beyler 1.5 yıllık hatundan ayrıldık dun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj kaldırılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumurta34 -- 16 Mayıs 2020; 16:6:3 >
  • Ben de 1-2 hafta önce bitirdim ilişkimi son zamanlarda onun sevgisini hissetmemeye başladım sanki benimle zorla konusuyormus gibiydi bunu kendisine söylüyodum kendi kendine tribe giriyosun seni seviyorum vs.diyodu ama benim için yaptığı hiçbirşey yoktu ilişkinin ilk zamanlarından çook çok farklıydı böyle beni takmıyor gibiydi en son bana 2 gün arka arkaya yalan söyledi şiddetli bi kavga ettik,biz artık anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sevgili olmadan önce daha mutlu olduğumuzu anladım dedi bana ayrıldık şu an bana bi süre böyle kalalım kırmayalım birbirimizi dedi iletişimi koparmak zorunda değiliz istersen başlardaki gibi mesaj atabilirsin vs.dedi ama bunları sırf ben üzülmeyeyim diye söylediğini düşünüyorum sizce geri dönmeye niyeti var mıdır?Olsa kendi de beni sorar diyorum yok.Instagramda resmimiz,attığım yorumlar vs duruyor her seferinde bir 'acaba' diyorum ama sonra tamamen ümitsizliğe kapılıyorum ne olacak bu halim.Telefon mesaj sesinden soğur oldum her mesajda bir beklenti..bi de tüm gün kızın net.teki hesaplarına bakıyorum whatsappta ne zaman online olmuş falan ters bişey göreyim telefonu kırasım geliyo bundan nasıl kurtulcam acaba bir yolu var mıdır?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonics093

    Ben de 1-2 hafta önce bitirdim ilişkimi son zamanlarda onun sevgisini hissetmemeye başladım sanki benimle zorla konusuyormus gibiydi bunu kendisine söylüyodum kendi kendine tribe giriyosun seni seviyorum vs.diyodu ama benim için yaptığı hiçbirşey yoktu ilişkinin ilk zamanlarından çook çok farklıydı böyle beni takmıyor gibiydi en son bana 2 gün arka arkaya yalan söyledi şiddetli bi kavga ettik,biz artık anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz sevgili olmadan önce daha mutlu olduğumuzu anladım dedi bana ayrıldık şu an bana bi süre böyle kalalım kırmayalım birbirimizi dedi iletişimi koparmak zorunda değiliz istersen başlardaki gibi mesaj atabilirsin vs.dedi ama bunları sırf ben üzülmeyeyim diye söylediğini düşünüyorum sizce geri dönmeye niyeti var mıdır?Olsa kendi de beni sorar diyorum yok.Instagramda resmimiz,attığım yorumlar vs duruyor her seferinde bir 'acaba' diyorum ama sonra tamamen ümitsizliğe kapılıyorum ne olacak bu halim.Telefon mesaj sesinden soğur oldum her mesajda bir beklenti..bi de tüm gün kızın net.teki hesaplarına bakıyorum whatsappta ne zaman online olmuş falan ters bişey göreyim telefonu kırasım geliyo bundan nasıl kurtulcam acaba bir yolu var mıdır?

    Adam akıllı davranmayan kızdan uzaklaşın,mümkünse de barışma yani onun için de uğraşma.

    Son görülme,sozyal ağ kontrol etme falan basit şeyler.Sosyal ağlardan silme ama kendin iradeli ol bakmıcam de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1- Niye demesin? Belki bir anda gelirsin aklına belki de yeni birisiyle kötü bişe yaşadığında (tartışma gibi)

    2-(Her noktaya kadar bir soru cevabı) İlkisin diye olabilir belki de sevdiğini zannetti. Kadınlar ağlayarak rahatlar ve yaraları çabuk kapanır. (Kapatacak insan çok çıkar karşısına). Neleri unutamadığına, karakterine bağlı.
    Belki ama büyük ihtimal belli bir zaman sonra aklına gelince acaba o naptı deyip araştırabilir.

    3-Deneyim (Herkese güvenememe, bazı şeylere inanama gibi özellik). Çivi çiviyi söker mantığı yada acısını yaşayarak. Gerekmiyor tabi ama hayat neler çıkarır bilinmez. Emin ol herkes birlikte olduğu kişiyi sevmiyor (sadece saygı üzerine giden ilişkiler var veya başka bişey). Zamanla. Büyük ihtimal ilişki yaşamayan sen olacaksın (Üzgünüm ama bu böyle).
    Kadınlar başarır dostum. Onlar çok iyi tiyatrocudur. Hayatına bakıp bir şeylere değer verip peşinden giderek ( Yapacağın iş gibi).

    Kış ortasında kaç kere doğar güneş ?




  • sonics093 kullanıcısına yanıt
    Dostum kızma ama yeni birinden etkilenmiş olabilir. Seni biraz yedekte bırakır gibi olmuş (sen bekle belki gelirim gibi) kapı hala açık yani yada hep kötü düşünmeyeyim dersen ilişki monotonlaşmış olabilir. Rahat ayrılmak için sen den ayrılmayı beklemişte olabilir. (Tabi ilk ihtimal çok yüksek)
  • okumadım ama nikahsız flört İSLAMa ters

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

    okumadım ama nikahsız flört İSLAMa ters

    Kimse görüşünüzü veya dini açıdan herhangibir şeyi sormadı. Bilginizi kendinize saklayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Dostum kızma ama yeni birinden etkilenmiş olabilir. Seni biraz yedekte bırakır gibi olmuş (sen bekle belki gelirim gibi) kapı hala açık yani yada hep kötü düşünmeyeyim dersen ilişki monotonlaşmış olabilir. Rahat ayrılmak için sen den ayrılmayı beklemişte olabilir. (Tabi ilk ihtimal çok yüksek)

    Yok hocam başka biri olacağını hiç sanmıyorum çünkü benden ayrılmasının ikinci bir nedeni olarak da sınavlarını bahane etti çok stresli oldugunu artık kaldıramadıgını vs. evet kendisi de diyodu sürekli kavga ediyoruz anlaşamıyoruz mutlu olamıyoruz ben bu durumdan sıkıldım,yoruldum kavga etmekten falan..ama inan ki bu kavgaların %90ında ben haklıyım ona rağmen alttan aldım hep çok sevdiğim için şu an bir yandan nefret ediyorum ondan bi yandan geri barışmak istiyorum ben de anlamadım.




  • sonics093 kullanıcısına yanıt
    Dostum üzülürsün. Çünkü ortada bir emek var, paylaşım var, geçen zaman var. Bunlar basit şeyler gibi görünse de önemli şeylerdir ki herkesle paylaşamazsın. Bence senin yapman gereken biraz nefes almasını sağla. Bakalım rahatlasın kendine gelsin. Sınavlarından kurtulsun. Bu süre zarfında rahatsız etme pek. Sonra bakalım dönecek mi? Yoksa başka bişe mi düşünüyormuş ?
  • Mesajım bulunsun bende olanları okuduktan sonra içimi dökmeye karar verdim.
  • Mesafeler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.