Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
17
Favori
13.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Buluşursun umarım dostum. Bağlanma da gez toz eğlenmene bak. Tadını çıkar. Bu zamanlar bir daha gelmez.

    Aynen öyle ve eğer sansım olursa o kötü yolu deneyeceğim tabi kı rızasıyla :D Çünkü bunu yapmadım, ama o bana duygusal yoldan tecavüz etti :D seven s.kilir mantıgıyla.
  • Ne yazdınız lan öyle....quantum fiziğini açıklamışlar tövbe tövbe..

    unutamazsınız ya unutmamalısınız yaşınız kaç ise üzerinden kaç yıl geçtiyse de unutamazsınız...
    4-5 yıl çok hoşlandığım bi kız vardı ne kadar kızsam vazgeçtim desemde gördükçe tüm yelkenlere suya iniyor...

    şimdide öyle 1 yıla yakın oldu takip ettiğim birisi kısmetse yaza açılmayı planlıyorum ama her akşam vazgeçtim dedikçe, belki sövdüğüm zamanlar bile oluyor ama resmini gördüğümde hobaaaa kaset tekrar başa sarıyor...

    Birde Çaresiz derdin çaresi yeni bir derttir...
  • O da guzel bir ani efendim,nicin unutulsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esgun

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Buluşursun umarım dostum. Bağlanma da gez toz eğlenmene bak. Tadını çıkar. Bu zamanlar bir daha gelmez.

    Aynen öyle ve eğer sansım olursa o kötü yolu deneyeceğim tabi kı rızasıyla :D Çünkü bunu yapmadım, ama o bana duygusal yoldan tecavüz etti :D seven s.kilir mantıgıyla.

    Bu da görüşte Dostlara kötü örnek olmayalım tamam (Ah bu biz TÜRKLER )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMERICOS

    O da guzel bir ani efendim,nicin unutulsun.

    Anı için söylenecek birşey yok. Lakin yaşadığın belki 1 ay belki 1 sene belki 2 hafta belki hiç birlikte olmadın tek taraflı sevdin. Bellki açıldın istemedi, belki dostundu, belki de hiç açılamadan uzaktan uzağa sevdin. Onu görüp aklında oluşturduğun zaman var ya işte bunu kafanda geçirmen yıllar ya da ömrünü alıyor aslında basit birşey ama gelgelim unutamıyorsun. Tabi bu kimisine güzel bir anı kimisine (çektiklerinden dolayı) kötü bir geçmiş orası bile değişiyor dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkaya1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Evet sevgili dostlar... Eski sevgilinizi belki belli bir zaman önce gördünüz belki bugün veya hiç göremediniz resimlerle ve anılarla avunduğunuz eski sevgiliyi yada sevdiğinizi. En yakın dostunuza sürekli onu bahsediyorsunuz veya içiniz de sürekli bir yangın gibi sönmeden yaşıyor tam yüreğiniz de. Ya içiyorsunuz, ya ağlıyor yada unutmak için herşeyi yapıyorsunuz ama çıkmıyor içinizden. Artık içiniz de biriktirmeyin anlatın rahatlayın bir nebze de olsa. Onunla yaşadıklarınızı veya duygularınızı dökün içinizi. Birbirimizin ortak noktası olan bu durumu birlikte ortak olalım.. Açıkçası o unutulmayan ve içinizde sürekli biriken durumunuzu dinlemek isterim.
    İçini rahatlatmak, bu yaşananları birine anlatmak isteyenler tam konunuz

    Not: Saçma gibi görenler olabilir ama gerçekten konularda baktığımda buna ihtiyacı olan bir çok insan gördüm. Lütfen saçma gereksiz, saçma şeyler yazmayalım. Şimdiden teşekkürler...


    Ayrıyetten güvenip içini döken, yaşadıklarını, durumlarını bizimle paylaşan dostlara teşekkür ederim..

    Hocam Allahıma kitabıma okurken nerdeyse tüylerim diken oldu . İçimdeki duygu bu kaar net bi şekilde kağıda dökülebilir ancak. Netten bi kızla tanıştım öz kardeşim den öte görüyorum oda öz abiden öte görüyor ama bu yangın içimde var tam olarak bu yazdıkların bana hitap ediyor kız benden 5 yaş küçük ben 18 o 13.5 ama ona kardeşten öte gözle bakmam . Yan bakmam asla ama bu duyguyu yaşıyorum içim de çok büyük çelişkiler var unutmaya çalışıyorum bırakmıyor beni seni kaybetmekten korkuyorum abi söz ver bırakmicağına diyor canımı istesin gözüm kapalı vernezsem adam deilim kardeş gözüyle bakıyorum ama bunları hissediyorum ama yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama ona farklı duygu duyduğumu kabul edemiyorum etmemde olmaz kardeşim o bitane kardeşim hocam tam unutmaya karar verdim bunu gördüm yazdım hatırlattın bari düzelt

    Dostum öncelikle sakin ol. İnternetten tanıştın senden küçük abi kardeş olarak ama içinde ona karşı bişeyler oldu ve kendin bile kabul edemeyip utanıyorsun. İlginç bir durum öncelikle. Dostum onun o çocukça hareketlerinden veya saflığından etkilenmiş olabilirsin ama yaşı gerçekten küçük sen 22 o 17 olsa keza dicem ama yaş durumu yani çocuk o şuan. Düşünceleri safça seni yakın görmüş ki bırakmıyor abi diye . Kendine söz geçirmen gerek. Belli bir zaman geçer hala görüşüyorsundur. O belli bir olgunluğa gelir o zaman konuşursun. Zor olur biraz ama olsa böyle olur. O seni sürekli abi diyerek severse durum değişmez sende unutmaya bak. Eğer belli bir olgunluğa geldiğinde hala onunla görüşüyor olur isen onunda sana duyguları değiştiyse öyle olur. Şimdilik eğer sadece o olacak diyorsan beklemekten başka şansın yok. Bana göre bu sende ki sevme değil dostum. Kendini boşlukta hissettin yalnızdın. Kız abi abi diye peşinde olunca onun saf konuşmaları hal ve hareketleri seni etkiledi. Sevme değil etkilenme bu. Kendini sürekli suçlama sonuçta terbiyesizce bişe yapmıyorsun. Sadece etkilenmişsin ve koruyorsun. Yalnız dostum beklediğin zaman senin de ömründen zaman geçicek ve belki bu zamanları hatırlayınca güleceksin. Karşına çok fırsatlar çıkar daha yaşın ne ki dostum.

    (((( 23-30 dk bunu yazdim kusura bakma basin sistiyse ama usenmeden okurda aralrda cevap bekledigim kisimlarin cevabini da yazarak tavsiyelerinle aydinlatirsan cok sevinirim ihtiyacim var :( ))))



    Ya abi sen tam olarak kimsin ? Suana kadar icimi bu kadar iyi okuyan bi insan gormedim gecen gun 12 gunlugune konumama karari aldik benim siava kadar oyunu birakicaktim oda isyemeye istemeye kabul etti ertesibgun yemeden icmeden kesildim annem dayimi aradi bi konus dedi dayimda su guleceksin i ve etkilenme meselesini yemin ederim senin yazdiginin aynisi seklinde telde soylemisti birebir ayni tam olarak gercekten bire bir aynisini soylemisti dayima anlattim cekinmedim cunku gercekten cok mukemmel biri cok iyi anliyor ilerde guleceksin bu zamana daha cok zamanin var yasin ne ki falan dedi etkilenmissin sucun yok mantigin kabul etmiyor ama duygunla celisiyor. icerininde savas yapiyorlar falan dedi cok dogruydu bu.

    Benim ilerde ona karsi ayri bi dusuncem olmasini istemiyorum daha dogrusu bilmiyorum kabullenemiyorum olmaz yani kardesim o bana oz abimden otesin diyor hatta ufak kardesim var soz verdiriyor sev ama opme diye kiskaniyor oyunda bi kisi var onlada oyunda tanistik biz tanistiktan bi sure sonra tanistik onunla .adi burak 21 yasinda kardesim dedigim kizla samimiler buragida asiri kiskaniyorum irem benden cok onu seviyor diye halbuki yasa bakarsak burak 21 o 13.5. yani kiskanmamin nedeni abi olarak benden ote gitmesini istemememden baska ne olabilirki ? aksi imkansiz 21 cunku aksi imkansiz biliyorum ama kiskaniyorum . Nedeni su bu kizin adi irem . Irem asiri asiri fanatik gs li burak da oyle ireme gecenelrde seni maca gotururdum ama orda kavga cikar dedi(tabi bu konusmalar sakalasma gercekten goturemez uzakda cunku. Burak ankara ben ve irem istanbul) irem de olsun bem karete biliyorum diyin ce burak oda karete sokmez dedi.

    Irem olsun dayak yer otururum diyip gulucuk koydu . Burak senin dayak yeme nedenin benim katil olma sebebim diyince icime tam anlamiyla ates dustu . sonra irem iste canimi vereyim diyince o ates butun vucudumu kapladi (bu konusmalar gulucuklu vs ) gece 4 kez uyandim her uyandigimda aklima ilk gelen bu konusmaydi o gun bu gundur hic irem aklimdan cikmiyor. Bi iki gun once iremle oyunda farkli bir bolumde konustuk . Ben artik aralarinda olamicagimi soyledim. nedenini aciklamadim cok uzuldu korktu birakmadi suan elim ayagim titriyor dedi ki bu gercekti. Zorladi en son acikladim bu konusmayi falan asiri kiskaniyorum bende buragi dedim . Sen gel soz pisman olmazsin geri don yanimiza ne olur dedi ikna etti geri dondum baya konustuktan sonra. ( burakla irem arasinda olan konusmadan 2- 3 hafta oncesinde en cok kimi seviyosun diye sordugumda, irem en cok beni seviyordu bu konusmalardan yani uyutmayan konusmadan da bi hafta once gene sordum bu defa burak abimi daha cok seviyorum ama seni oz abimden fazla seviyorum yemin ederim demisti )

    Bi ara oyuna bi cocuk almistim daha bunlarin hepsinden once cocuk 14 yasindaydi esitlerdi ama bu irem cocuga oyunu zehir etti oda birakti gitti sonra kustum buna beni dinlemedin iy davranmadin niye oyle yaptin demistim abi asiri kiskandim benden cok seversen ya diye o yuzden oyle yaptim dedi uzuldu ozur diledi bende bunun uzerine bu ornegi hatirlatarak buragi kiskandigimi soylemistim. Sonuc olarak dondum oyuna dun deil onceki gun. Ama gs maci kaybettiya 2-0 o zamandan beridir gs mac kazanana kadar gelmicem oyuna totem yapiyorum dedi guldu 2 gundur yok oyunda goremiyorum konusamiyoruz benle konusmak istemedigini dusunuyorum o yuzden unutmaya calisiyordum senin konunu gordum icim bidaha yandi :( irem icin agladigimda oldu 4 kez falan agladim suana kadar konusamadigimiz zamanlarda . Ben bi kere oyunu birakmistim beni facede oyunun farkli yerlerinde buldu pesimden uyelerimi yolladi ne yapti ne etti yalvardi geri dondurdu bu da baska bi zaman diliminde olmustu ilk tanistigimiz zamanlarda. Suan girmiyor benle konusmak istemedigini dusunuyorum twit kurdum onun icin takip ettim burak la konusuyorlar ama beni takip bile etmedi halbuki onun icin actim soylemistimde .takip etmedi laf arasinda kaynadi . Suan oda girmiyor burakda girmiyor oyuna acaba burak ona ersinle konusmami dedi ne bilim iremi cok sevdigimi biliyo yani tabiki kardes olarak ireme baska bakamam . Ama yanlis anladida oylemi dedi(daha once dedim bak beser sasar olurda yanlis anlarsan soyle bana demistim buraga . Burak cok i biridir) irem ondanmi gelmiyor yoksa ben kuruntumu yapiyorum bilmiyorum burak oyle biride deil mukemmel bi insan ama napim simdi bu sekilde ikiside girmeyince aklima bu geliyor :( iremle suana kadar orta miktarda tartistin yani 5-6 kez belki daha fazla hepsi de onun veya benim kiskancligim yuzunden oldu sevmedigini dusundugumden falan oldu. Acaba biktimi benden ondan mi gelmiyor takmiyor :(

    Ama bi yandan da baktigimda irem bana duskundu hatta hic neden yokken seni kaynetmekten cok korkuyorum demisti. seni kaybetmemem icin beni oyundan at geri al dedi atip aldim adim gelen kutusunda kaldi beni takip edebilmesi icin . Oda beni atip aldi. onunda adi benim hesabimda duruyor . askim abim herseyim bitanem beni kaybetmezsin artik yazmis bide atarken :(


    kusura bakma beynini sisirdim baya uzun oldu farkindayim ozur dilerim ama ne yapayim sen vurmasan tozlu tozlu duruyordum ben kusura bakma :( yazdiklarin cok mantikli geldi bosluktayim belki farkinda deilim ama . Saflik vs cok mantikli yazmissin ama bilemiyorum ne dicegimide bilemiyorum savunma yapamiyorum da yalan olur belki ne bilim hic bisey bilmiyorum :(


    Benim durumum ne simdi? irem gozumde ney (kardesten ote bakamam kabullenemem) ilerde demissin ilerdede oyle dusunememki ben gidip suan bu durumumu da anlatamam ufak korkar bile belki ne bilim abim diyor kardesim diyorum cok sacma geliyor aksi

    Ama yanlizlik konusu dogru ailem akrabam cok ama cokluk icinde yokluktayim manevi olarak :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ersinkaya1903 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boşa konuyu açmadım. Deneyim olgunluk. Kim olarak soruyorsan da dertlerini dinleyip yardımcı olmaya çalışan biri olarak düşün. Ayrıyetten hepsini okudum. Böyle uzun ayrıntılı olunca daha net cevaplar veriyorum. Yani kötü değil tam tersi iyi benim için. Ben böyle uzunca anlatmandan rahatsız olmuyorum bunu bir kenara yaz :) tam tersi yardımcı olabilmek hoşuma gidiyor. Şimdi güzelce bir arkana yaslan biraz rahatla. Senin mantığınla düşünürsek 2 gün oyuna girmemiş bir kardeşin için ağlar mısın? Bu biraz sende kuruntu olmuş.

    Burak nasıl biridir bilemem ama seninle ilgi alakasını gördüğün de biraz aradaki abi - kardeşlik ilişkisini kıskanmış olabilir veya senden daha iyiyim der gibi konuşmuştur. Umarım Burak ta belli bir olgunluk vardır. Yani gönlünü fethetmeye çalışmıyordur. Senin durumunu bildiği için de yapıyor olabilir.
    Ayrıca şunu unutma bu yaşlardaki kızların hep idol olarak aldığı biri vardır. Bu kişi babası olabilir, öğretmeni olabilir. Liselerden büyük abi gibi gördüğü yakışıklı biri olabilir veya oluşmamıştır. Kafasındaki karakter sen veya burak oluşturmuş olabilir ki dediklerine bakılarak Burak biraz kalbini fetih etmiş gibi.
    Kafasındaki bu karakter oturduğu zaman ileri ki zamanda sevgilisi hep bu tarza yakın insanlar olsun ister. Kalbini diğer türlü kazanan da farklı bir yönünden etkilenmiştir. Burak la iyi olması seni tümden çıldırtmış. Eğer Burak gerçekten güvendiğin ve gerçekten iyi biriyse korkmana gerek yok 3 gün konuşur 4.gün sıkılır zaten. Kız yazdıklarından konuşmalarından çok saf zaten. Dediği gibi galata yenince girecektir oyuna. Çocuklarda biraz idda durumu ağır basar sinir olmuştur alınca girecektir. Belki şu sıra müsait değildir. Arkadaşında kalıyordur. Belki babası ceza vermiştir. Belki biraz ders çalışıyordur o kadar takma bir anda kesilmez gelir.

    Şimdi gelelim senin durumuna İrem kardeşimden başka bişey olamaz diyorsan peki ney sence ? İrem senin için kuruntu. İrem den belki vazgeçecektin zamanla. İrem i seviyorsun şöyle seviyorsun. Sana sevdiğini söylüyor, kıymet veriyor, seni sana aslında biri için ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Senin de ilginin eksikliğinden dolayı bu iltifat gibi durumu kabullenip söyleyen kişiye kıymet veriyorsun. Burak la durumu olduktan sonra İrem senden kopuyor gibi oluyor başkasına ilgi gösteriyor ve hoşuna gitmiyor bu. Sinirlenip üstüne iyice düşüyorsun. Çünkü sana kıymet veren, sözlerinde hiç bir yalan aranmayacak saf bir kız. Sana herhangi bir art niyet düşünmez, bir çıkarı olmaz ve küçücük şeylere sevinir (Maça gidelim demesi bile yeter). Diğer kızlar gibi ün veya erkek peşinde yada havalı biri değil. Kendi dünyasında yaşayan küçük bir kız. En önemlisi sana değer verip Seni sana kıymetli göstermesi.

    Ayrıyetten ben durumu şuan anlat demedim belli bir zaman geçince olgunlaşınca dedim. Bu kızda en çok sevdiğin yön de kendin yön verebilirsin şimdiden. Bundan da etkilenmiş olabilirsin. Şimdi ne desen yapar mesela şuraya gitme desen tamam abi deyip gitmez ve bu senin hoşuna gider, iyice bağlanırsın.

    Bazı akrabalar birbirlerine çok sıkı bağlıdır yalnız sadece büyükler için. Küçüklerde nadirdir. Herkes kendi derdini kurtarmaya bakar. Hayatta hep bazı yönlerin eksik olacak. Zaten eksik olmasa 4/4 lük insan oluruz. Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıyetten yazmaya çekinme elimden geldiğince yardımcı olurum sen yaz rahat ol. Kafam da şişmez. Sen rahatla, derdin görülsün




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Kardeşim boşa konuyu açmadım. Deneyim olgunluk. Kim olarak soruyorsan da dertlerini dinleyip yardımcı olmaya çalışan biri olarak düşün. Ayrıyetten hepsini okudum. Böyle uzun ayrıntılı olunca daha net cevaplar veriyorum. Yani kötü değil tam tersi iyi benim için. Ben böyle uzunca anlatmandan rahatsız olmuyorum bunu bir kenara yaz :) tam tersi yardımcı olabilmek hoşuma gidiyor. Şimdi güzelce bir arkana yaslan biraz rahatla. Senin mantığınla düşünürsek 2 gün oyuna girmemiş bir kardeşin için ağlar mısın? Bu biraz sende kuruntu olmuş.

    Burak nasıl biridir bilemem ama seninle ilgi alakasını gördüğün de biraz aradaki abi - kardeşlik ilişkisini kıskanmış olabilir veya senden daha iyiyim der gibi konuşmuştur. Umarım Burak ta belli bir olgunluk vardır. Yani gönlünü fethetmeye çalışmıyordur. Senin durumunu bildiği için de yapıyor olabilir.
    Ayrıca şunu unutma bu yaşlardaki kızların hep idol olarak aldığı biri vardır. Bu kişi babası olabilir, öğretmeni olabilir. Liselerden büyük abi gibi gördüğü yakışıklı biri olabilir veya oluşmamıştır. Kafasındaki karakter sen veya burak oluşturmuş olabilir ki dediklerine bakılarak Burak biraz kalbini fetih etmiş gibi.
    Kafasındaki bu karakter oturduğu zaman ileri ki zamanda sevgilisi hep bu tarza yakın insanlar olsun ister. Kalbini diğer türlü kazanan da farklı bir yönünden etkilenmiştir. Burak la iyi olması seni tümden çıldırtmış. Eğer Burak gerçekten güvendiğin ve gerçekten iyi biriyse korkmana gerek yok 3 gün konuşur 4.gün sıkılır zaten. Kız yazdıklarından konuşmalarından çok saf zaten. Dediği gibi galata yenince girecektir oyuna. Çocuklarda biraz idda durumu ağır basar sinir olmuştur alınca girecektir. Belki şu sıra müsait değildir. Arkadaşında kalıyordur. Belki babası ceza vermiştir. Belki biraz ders çalışıyordur o kadar takma bir anda kesilmez gelir.

    Şimdi gelelim senin durumuna İrem kardeşimden başka bişey olamaz diyorsan peki ney sence ? İrem senin için kuruntu. İrem den belki vazgeçecektin zamanla. İrem i seviyorsun şöyle seviyorsun. Sana sevdiğini söylüyor, kıymet veriyor, seni sana aslında biri için ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Senin de ilginin eksikliğinden dolayı bu iltifat gibi durumu kabullenip söyleyen kişiye kıymet veriyorsun. Burak la durumu olduktan sonra İrem senden kopuyor gibi oluyor başkasına ilgi gösteriyor ve hoşuna gitmiyor bu. Sinirlenip üstüne iyice düşüyorsun. Çünkü sana kıymet veren, sözlerinde hiç bir yalan aranmayacak saf bir kız. Sana herhangi bir art niyet düşünmez, bir çıkarı olmaz ve küçücük şeylere sevinir (Maça gidelim demesi bile yeter). Diğer kızlar gibi ün veya erkek peşinde yada havalı biri değil. Kendi dünyasında yaşayan küçük bir kız. En önemlisi sana değer verip Seni sana kıymetli göstermesi.

    Ayrıyetten ben durumu şuan anlat demedim belli bir zaman geçince olgunlaşınca dedim. Bu kızda en çok sevdiğin yön de kendin yön verebilirsin şimdiden. Bundan da etkilenmiş olabilirsin. Şimdi ne desen yapar mesela şuraya gitme desen tamam abi deyip gitmez ve bu senin hoşuna gider, iyice bağlanırsın.

    Bazı akrabalar birbirlerine çok sıkı bağlıdır yalnız sadece büyükler için. Küçüklerde nadirdir. Herkes kendi derdini kurtarmaya bakar. Hayatta hep bazı yönlerin eksik olacak. Zaten eksik olmasa 4/4 lük insan oluruz. Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıyetten yazmaya çekinme elimden geldiğince yardımcı olurum sen yaz rahat ol. Kafam da şişmez. Sen rahatla, derdin görülsün

    Burak iy biri gecen gun oyunu biraktigimda 10 kere ersin ersin yazmis faceden ne oldu soylemezsen birakmam dedi benle ilgili bi sorun falan varsa oyundan cikarim sorun deil rahatsiz etmek istemem dedi ama dedim yok bidaha deme boyle bisey senle sorunum olabilirmi alakasi yok dedim yani burak yeterince olgul biri . Bana senden daha iyim diyecek sekilde konusmuyor iremle . Hatta benim kadar konusmuyo iremle cok sık girmiyor ben cok giriyorum o yuzden daha cok konustuk iremle suana kadar. Burak oyle iremle 3-4 gun konusup sıkilacak bir deil oyuna girme amaci irem yoksa girmezdi . Ama burakla aralarindaki abi kardes iliskisini fazla kiskaniyorum .

    Irem tam olarak dedigin karakterde biri art niyeti imkansiz oyle biri deil cok saf cok temiz biri . Iremle cok konusuyoruz ireme olan sevgimi cok kez soyledim ireme hatta numarami verdim ölum olsa cair gelirim dedim cairirsa yemin ederim giderimde beni cok seviyor ama cok kez tartistigimiz oldu burakla hic tartismadilar acaba benden biktimi. Gecen gun su dedigim oyun icindeki farkli yerde ireme sordum boyle yapiyorum ama benden biktinmi dogru soyle dedim eger biktiysam Allah belami versin dedi(Allah korusun) birakma bizi gel dedi ben bikmam senden hic dedi tabi gittim geri soylemistim onceki yazimda irem cabuk mutlu olan biri oyunda yasitinda kiz var ersin abimle burak abime abi deme diyor kiskaniyor .

    Buraga gs li oldugu icin daha fazla bagli galiba ben malim o yuzden burak gs li oldugundan daha cok sevdim demisti biara benim yaratilisim boyle malim demisti . Tabi sonra ikinizi esit demisti bunu da onceki yazimda soylemistim.

    Ben ireme sevgimi cok belli ediyorum burak az belli ediyor ama iremden bikmaz bu kesin. Acaba burak benim kadar deger vermediginden dolayimi burak degerli oldu. Ben ireme sevgimi cok belli etmeye basladigimdan beri eskisi kadar duskun olmamaya basladi hatta oyleki suan olmasam da olur gibi hissediyorum :(

    Irem 2 gundur hic girmedi bi kez girdi oda cok kisa hemen cikti pek umrunda deilmiyim acaba :( ama sevdiginide soyluyor niye umrunda olmiyimki belki gercekten isi vardir ama olsa bi sekilde soyluyordu baska arkadasiyla falan . Bilmiyorum konusmak istemedigini dusunuyorum nedeni su yani gs maci yensin diye maca kadar girmeyerek totem yapmasini benle konusmak istememesine bagliyorum acaba boylemi baska totem mi yokda boyle yapiyor mesela maci izlemeyerek de totem yapabilir ama 3-4 gun girmemeyi niye totem olarak tercih ediyor. Isin kotusu o gittiginden beri burakda girmiyor oyuna hic.

    Burakla bu durumlar olmaya basladi irem benden kopmaya basladi yani kopmak deil kopamaz yemin ederim seni birakmicam soz sende soz ver demisti hatta. Ama ne bilim ben ilk baslarda ireme bu kadar deger vermiyodum bilerek yazmadigim oluyordu son zamanlarda cok deger verdim oda burakda oyundakilerde farkinda tabi kac defa dedim onun yaninda yanlis anlayanlara. Irem benim oz kardesim otesi olmaz dedim tabi durum bunu gerektirdiginden dedim . Ben ilklerde az deger veriyordum o cok suan ben asiri deger veriyorum o ilk gunlere gore daha az. Belki daha coktur ama girmemesi benle konusmak istememesinden kaynaklaniyor bence :( abi hic aklimdan cikmiyor 1 dk bile cikmiyor ben ne yapicam boyle dun oyunda onun hakkinda konusuyodum biri ireme fazla baglanmissin dedi gercekten oyle ben fazla baglandim ireme

    Keske su idol falan demeseydin oda baska bi derdim oldu suan aklima takildi :(

    irem hatta ilk gunlerde bana abi sana bisey diyimmi dedi soyle dedim0 suana kadar tanidigim hic bi erkege benzemiyosun demisti digerlerinden cok dusuncelisin demisti iy anlamdami dedim tabi iy anlamda demisti . Belki beni idol alir illa birini alacaksa . Yani bu kadar yazdigim sence burak mi benmi iremin gozunde . Yani ben ireme fazla deger verdim diye belki kiymetimi hissettiremiyordur eskiye gore.


    Sence bu kadar seyden sonra irem yaninda degerlimiyim burakmi benden degerli benmi buraktan degerliyim yada bos bi kuruntu icerisindemiyim ufak tasa durbunle mi bakiyorum suan neyim :(

    Uzun cevaplarin ayni sekilde benim icin cok daha iyi oluyor Allah razi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne demek dostum yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ve senin anlattığın kısımla. Kardeşin olarak görüyorsan sıkıntı yok lakin sen gitgide bağlanmaya başlamışsın. Kendini biraz uzak tutmaya çalış yoksa elinden direk uçar. Ha var ha yok gibi davran o üstüne düşer zaten. Sadece öyle davranmakla kalma kendini de öyle soyutla yoksa büsbütün bağlanacaksın ona. Daha internetten sadece konuşmayla etkilenme insanlığına olmuş, saflığına temizliğine. İçinde art niyet yok bu besbelli oluyor. Burak nadir girmesi kendini özlettirir. Şöyle örnek veriyim.

    Örneğin: Baya bir süredir bir yerde otururken taşındın uzak bir yere. Nadiren gelip görebiliyorsun arkadaşlarını. Onlar o hale alışana kadar ne kadar zor olur. Sen gittiğinde herkes toplanır sana ilgi alaka olur. Yalnız sürekli gidersen değerin olmaz veya bağlantıyı koparıp gidersen. Bu örnekten istediğimi anlamışsındır dostum

    Kızı fazla sıkma, hiç kimse ay canım cicim diye sevilip yanak sıkılmaktan hoşlanmaz. Şımarır uzaklaşmak ister. Çok üstüne düşme ve hayatını onun üzerine kurma. Bu hayat senin ve geçiyor. Bazı kuruntular için zamanı harcamak gereksiz. Zamanla daha iyi anlarsın bunu. Umarım anlatabilmişimdir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Ne demek dostum yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ve senin anlattığın kısımla. Kardeşin olarak görüyorsan sıkıntı yok lakin sen gitgide bağlanmaya başlamışsın. Kendini biraz uzak tutmaya çalış yoksa elinden direk uçar. Ha var ha yok gibi davran o üstüne düşer zaten. Sadece öyle davranmakla kalma kendini de öyle soyutla yoksa büsbütün bağlanacaksın ona. Daha internetten sadece konuşmayla etkilenme insanlığına olmuş, saflığına temizliğine. İçinde art niyet yok bu besbelli oluyor. Burak nadir girmesi kendini özlettirir. Şöyle örnek veriyim.

    Örneğin: Baya bir süredir bir yerde otururken taşındın uzak bir yere. Nadiren gelip görebiliyorsun arkadaşlarını. Onlar o hale alışana kadar ne kadar zor olur. Sen gittiğinde herkes toplanır sana ilgi alaka olur. Yalnız sürekli gidersen değerin olmaz veya bağlantıyı koparıp gidersen. Bu örnekten istediğimi anlamışsındır dostum

    Kızı fazla sıkma, hiç kimse ay canım cicim diye sevilip yanak sıkılmaktan hoşlanmaz. Şımarır uzaklaşmak ister. Çok üstüne düşme ve hayatını onun üzerine kurma. Bu hayat senin ve geçiyor. Bazı kuruntular için zamanı harcamak gereksiz. Zamanla daha iyi anlarsın bunu. Umarım anlatabilmişimdir

    Ne demek istedigini cok iyi anladim haklisin gercekten cok saol Allah razi olsun gercekten
    İrem 2 gundur girmedi hic o zamandan beri hep artarak uzuntum devam etti ama suan alistim sanki iremin girmemesine dun ku kadar uzulmemeye basladim suan dunkunkadar cok kontrol etmiyorum oyunu acaba yazdimi diye :(

    simdi bu oyunda klan diye bi bolum var . klanin amaci ek asker almak diyer uyelerden . isteyen klan kurabilir klanda sohbetye ediliyor . klani gelistirip guclu yapmak amac . bende boyle klan kurdum klanda liderim klanin gelismesi vs benim sorumlulugumda haliyle . irem burak da ve baska bi suru kiside bu klanda uyem ama burak ve irem sonradan bu hale geldi aslinda hepimiz o kurdugum klanda tanistik .

    ben klan lideriyim klanla ilgilenmek zorundayim o yuzden burak gibi nadiren giremem klan elime bakiyor o yuzden ilgi istiyor ilgilenmek gerekiyor bende ilgileniyorum liderim sorumluluk bu o yuzden ha bire giriyorum ilgileniyorum oyle burak gibi nadiren giremiyorum ha bire giriyorum

    Ben boyle girmeye devam etsem ama dedigin gibi yapsam iremle pek konusmasam ( ki o mesaj yazinca dayanamiyorum illa cavap yaziyorum kendimenhakim olmaya calisicam ) irem beni pek gormiceginden baglanir mi bana gerci baglanir eger boyle yaparsam dedigin gibi baglanir bencede de problem o yazinca ben susabilecekmiyim :(

    simdi oyle yaptim irem de bana baglandi gene o zaman ne yapicam O baglandikca bende baglaniyorum :( ya gene boyle olursa :( ireme karsi kesinlikle art niyetim yok dedigin gibi hatta yolda yuruyorum kendi kendime yemin ediyorum ben boyle olsun istemedim diye kendiliginden oldu ben istemedimki etkilenme vs olmasini yemin ederim istemedim ama napim elimde olmadan oldu ben mudahale edemedim ki o yuzden suclu hissetmiyorum kendimi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ersinkaya1903 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bence sen cevabı daha iyi biliyorsun. Eğer ona verecek yılların yoksa uğraşma, ona öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bu kendinle vereceğin bir savaş kimse bişey yapamaz. O sana bişe yazar cevap verirsin ama baktın kendini kontrol edemiyorsun hiç konuşmayacaksın. Klan dan sil onu veya oyunda başka bişe yap. Hatta için içini kemiriyor ise hala çık dışarı gez başka bişeyler yap. Zamanını sürekli oyunla öldürme. Hiç bir şekilde olmayacak bişey madem hiç olabilir mi acaba ? Aa bana ne yazdı acaba falan diye düşünürsen işin iş. Kendini dizginle. Hayatında önüne ne fırsatlar çıkar. Silkin kendine gel. Umarım anlatabilmişim dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Dostum bence sen cevabı daha iyi biliyorsun. Eğer ona verecek yılların yoksa uğraşma, ona öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bu kendinle vereceğin bir savaş kimse bişey yapamaz. O sana bişe yazar cevap verirsin ama baktın kendini kontrol edemiyorsun hiç konuşmayacaksın. Klan dan sil onu veya oyunda başka bişe yap. Hatta için içini kemiriyor ise hala çık dışarı gez başka bişeyler yap. Zamanını sürekli oyunla öldürme. Hiç bir şekilde olmayacak bişey madem hiç olabilir mi acaba ? Aa bana ne yazdı acaba falan diye düşünürsen işin iş. Kendini dizginle. Hayatında önüne ne fırsatlar çıkar. Silkin kendine gel. Umarım anlatabilmişim dir.

    Anladim hocam cok saol . oyunda oyle mukemmel kisiler varki irem 1 burak 2 onun disinda 3-4 kisi daha onlardan uzak kalmak istemiyorum her nekadar az konussakda birbirimize cok alistik o yuzden klani silemem ama sen haklisin gercekten cok dogru konusuyorsun . ben okadar uzuluyorum bu aksam bi baktim onun hesabina ben farketmicem saniyor galiba savas yapmis hic yazmadan gitmis halbuki takip ediyordum surekli acaba girdimi diye. Ben umrunda deilim en azindan abi sarjim yok cikiyorum demesi gerekirdi . artik o kadar umrumda olmiyacak biraz once girmis ben umrunda deilim galiba. Zaten sogumaya basladim gece biraz agir oluyor yastiga kafa koyunca ama dun ve onceki gunlere gore bu agirlik hafifledi en iysi unutmak . kilo verdim annem babam ha bire yemek ye suzuldun diyip duruyorlar . suan gercekten kilo verdim sacma belki ama oyle. Ben kendimi yipratiyorum ama hak ettigim degeri alamiyorum . daha fazla yipratirsam gene bi faydasi olmiyacak benden akilli cunku bana bagimli deil yazmadigina gore demekki ama ben oyle deilim baglandim . ama dedigim gibi sogudumu hissediyorum tam deil hatta cok sogumadim biraz olsun hissedecegim kadar sogudum ki tekrar isindirmasina izin vermicem elimden geldikce . cunku sadece zarar goruyorum manevi ve fiziki olarak . sen cok haklisin bu ogutler vs de cok iy oldu Allah tuttugunu altin etsim ne diyim ki baska abdestliyim de . namazda sana dua edicem Allah razi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 9.Sınıfım yaşım 15 okulda 6 ay boyunca sık sık gördüğüm ama hiç tanışmadığım bir kıza kendisinden hoşlanmaya başladığımı söyleyip çıkma teklifi ettim,tabi ki de reddetti.Tanımadığı biriyle neden birlikte olsun ki? hayatımda ilk defa birinin yüzüne çıkma teklifi etmiştim.Farklı birine benziyordu,masumdu ve gülüşü harikaydı insanlara karşı nazikti,derslerinde çok başarılı ve oldukça güzel bir sarışındı (bunlar dışarıdan gözlemlediklerim)belki onu tanıyınca öyle olmadığını anlayacağım.ama ya davranışlarından ve tavırlarından gördüğüm gibi bir kızsa elde edemediğim şeyler için çok düşünüp,üzülürüm bu kız ise elde edemediklerim arasından en büyüğüydü
    kendimi ezik ve değersiz hissediyorum.Biliyorum ergenlik döneminde olduğum için ergenliğin çok büyük bir payı var.ama sürekli attığım adımları düşünüyorum,yaptığım hataları ve bir yandan da onu düşünüyorum o gülümsemesi aklımdan çıkmıyor beni mahveden tek şey UMUT tek sorunum budur,belki diye beklediğim zihniyet yapısı.
    biliyorum onunla vakit geçirip konuşmam lazımdı.Ama ilk kez böyle birşey yaşadım tecrübesizdim kötü bir niyetim yoktu.Eğer onunla tanıştıktan sonra açılsaydım bu kadar fazla acı çekmezdim ama tanışmadan duygularımı ona söyledim dolayısıyla reddedildim.Belki bir ihtamal olurdu diye düşünüyorum.Kendimi fazlalık gibi hissediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 21 Mart 2014; 22:55:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkaya1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Dostum bence sen cevabı daha iyi biliyorsun. Eğer ona verecek yılların yoksa uğraşma, ona öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bu kendinle vereceğin bir savaş kimse bişey yapamaz. O sana bişe yazar cevap verirsin ama baktın kendini kontrol edemiyorsun hiç konuşmayacaksın. Klan dan sil onu veya oyunda başka bişe yap. Hatta için içini kemiriyor ise hala çık dışarı gez başka bişeyler yap. Zamanını sürekli oyunla öldürme. Hiç bir şekilde olmayacak bişey madem hiç olabilir mi acaba ? Aa bana ne yazdı acaba falan diye düşünürsen işin iş. Kendini dizginle. Hayatında önüne ne fırsatlar çıkar. Silkin kendine gel. Umarım anlatabilmişim dir.

    Anladim hocam cok saol . oyunda oyle mukemmel kisiler varki irem 1 burak 2 onun disinda 3-4 kisi daha onlardan uzak kalmak istemiyorum her nekadar az konussakda birbirimize cok alistik o yuzden klani silemem ama sen haklisin gercekten cok dogru konusuyorsun . ben okadar uzuluyorum bu aksam bi baktim onun hesabina ben farketmicem saniyor galiba savas yapmis hic yazmadan gitmis halbuki takip ediyordum surekli acaba girdimi diye. Ben umrunda deilim en azindan abi sarjim yok cikiyorum demesi gerekirdi . artik o kadar umrumda olmiyacak biraz once girmis ben umrunda deilim galiba. Zaten sogumaya basladim gece biraz agir oluyor yastiga kafa koyunca ama dun ve onceki gunlere gore bu agirlik hafifledi en iysi unutmak . kilo verdim annem babam ha bire yemek ye suzuldun diyip duruyorlar . suan gercekten kilo verdim sacma belki ama oyle. Ben kendimi yipratiyorum ama hak ettigim degeri alamiyorum . daha fazla yipratirsam gene bi faydasi olmiyacak benden akilli cunku bana bagimli deil yazmadigina gore demekki ama ben oyle deilim baglandim . ama dedigim gibi sogudumu hissediyorum tam deil hatta cok sogumadim biraz olsun hissedecegim kadar sogudum ki tekrar isindirmasina izin vermicem elimden geldikce . cunku sadece zarar goruyorum manevi ve fiziki olarak . sen cok haklisin bu ogutler vs de cok iy oldu Allah tuttugunu altin etsim ne diyim ki baska abdestliyim de . namazda sana dua edicem Allah razi olsun

    Allah sen den razı olsun dostum. Ben ne yaptım ki ? Cesaretlenip kendini bana açtığın ve durumunu anlattığın için ben teşekkür ederim. Bu arada dua yı pazar ygs gireceklere ve hepimize et Onun dışında kendini daha iyi çözmüş oldun doğru yoldan ilerle bazen zor gibi olacaktır ama değil yılma. Hayatına bak bir daha gelmiyor malesef bu zamanlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.victor

    9.Sınıfım yaşım 15 okulda 6 ay boyunca sık sık gördüğüm ama hiç tanışmadığım bir kıza kendisinden hoşlanmaya başladığımı söyleyip çıkma teklifi ettim,tabi ki de reddetti.Tanımadığı biriyle neden birlikte olsun ki? hayatımda ilk defa birinin yüzüne çıkma teklifi etmiştim.Farklı birine benziyordu,masumdu ve gülüşü harikaydı insanlara karşı nazikti,derslerinde çok başarılı ve oldukça güzel bir sarışındı (bunlar dışarıdan gözlemlediklerim)belki onu tanıyınca öyle olmadığını anlayacağım.ama ya davranışlarından ve tavırlarından gördüğüm gibi bir kızsa elde edemediğim şeyler için çok düşünüp,üzülürüm bu kız ise elde edemediklerim arasından en büyüğüydü
    kendimi ezik ve değersiz hissediyorum.Biliyorum ergenlik döneminde olduğum için ergenliğin çok büyük bir payı var.ama sürekli attığım adımları düşünüyorum,yaptığım hataları ve bir yandan da onu düşünüyorum o gülümsemesi aklımdan çıkmıyor beni mahveden tek şey UMUT tek sorunum budur,belki diye beklediğim zihniyet yapısı.
    biliyorum onunla vakit geçirip konuşmam lazımdı.Ama ilk kez böyle birşey yaşadım tecrübesizdim kötü bir niyetim yoktu.Eğer onunla tanıştıktan sonra açılsaydım bu kadar fazla acı çekmezdim ama tanışmadan duygularımı ona söyledim dolayısıyla reddedildim.Belki bir ihtamal olurdu diye düşünüyorum.Kendimi fazlalık gibi hissediyorum

    Dostum naptın direk kendini öldürmüşsün. Kendini o kadar değersiz hissetme ki öyle bişey yok. Şöyle bir örnek veriyim. Yoldan giderken biri seni çevirdi kız çok güzel sana direk sevgili olalım mı ? dedi. Direk kabul mu edersin ? Tabi ki reddedersin ya kim olduğunu bilmediğin tanımadığın için, aniden olduğu için ya da biri benle dalga geçiyor heralde böyle kız teklif eder mi? gibisinden. Yaklaşımın yanlış olmuş ki bunun farkındasın. Reddedilmek insanı kötü yapar ama aslında öyle değil. Zaten elinde değildi ve şansını denedin. Yine bişey olmadı. Yani kaybettiğin hiçbir şey yok. Üstelik onu elde etme şansın hala var. Belki saçma gibi gelecek ama daha 9.sınıfsın. Önce etrafı keşfet. Derslerini kurtar. 10 - 11 de hafif hafif açılırsın. Şimdilik sadece derslere yoğunlaş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efekan candan

    Eskiden içe kapanık olup da kıza düzgün teklif edemediğime mi yanıyorum? oh bee. Ama rahatlamadım. Daha beter oldum şimdi.

    Biraz daha durumu açıklarsan yardımcı olmaya çalışıyım. Reddedilmek mi üzdü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    quote:

    Orijinalden alıntı: ersinkaya1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Dostum bence sen cevabı daha iyi biliyorsun. Eğer ona verecek yılların yoksa uğraşma, ona öyle bir düşüncen yoksa hiç uğraşma bu kendinle vereceğin bir savaş kimse bişey yapamaz. O sana bişe yazar cevap verirsin ama baktın kendini kontrol edemiyorsun hiç konuşmayacaksın. Klan dan sil onu veya oyunda başka bişe yap. Hatta için içini kemiriyor ise hala çık dışarı gez başka bişeyler yap. Zamanını sürekli oyunla öldürme. Hiç bir şekilde olmayacak bişey madem hiç olabilir mi acaba ? Aa bana ne yazdı acaba falan diye düşünürsen işin iş. Kendini dizginle. Hayatında önüne ne fırsatlar çıkar. Silkin kendine gel. Umarım anlatabilmişim dir.

    Anladim hocam cok saol . oyunda oyle mukemmel kisiler varki irem 1 burak 2 onun disinda 3-4 kisi daha onlardan uzak kalmak istemiyorum her nekadar az konussakda birbirimize cok alistik o yuzden klani silemem ama sen haklisin gercekten cok dogru konusuyorsun . ben okadar uzuluyorum bu aksam bi baktim onun hesabina ben farketmicem saniyor galiba savas yapmis hic yazmadan gitmis halbuki takip ediyordum surekli acaba girdimi diye. Ben umrunda deilim en azindan abi sarjim yok cikiyorum demesi gerekirdi . artik o kadar umrumda olmiyacak biraz once girmis ben umrunda deilim galiba. Zaten sogumaya basladim gece biraz agir oluyor yastiga kafa koyunca ama dun ve onceki gunlere gore bu agirlik hafifledi en iysi unutmak . kilo verdim annem babam ha bire yemek ye suzuldun diyip duruyorlar . suan gercekten kilo verdim sacma belki ama oyle. Ben kendimi yipratiyorum ama hak ettigim degeri alamiyorum . daha fazla yipratirsam gene bi faydasi olmiyacak benden akilli cunku bana bagimli deil yazmadigina gore demekki ama ben oyle deilim baglandim . ama dedigim gibi sogudumu hissediyorum tam deil hatta cok sogumadim biraz olsun hissedecegim kadar sogudum ki tekrar isindirmasina izin vermicem elimden geldikce . cunku sadece zarar goruyorum manevi ve fiziki olarak . sen cok haklisin bu ogutler vs de cok iy oldu Allah tuttugunu altin etsim ne diyim ki baska abdestliyim de . namazda sana dua edicem Allah razi olsun

    Allah sen den razı olsun dostum. Ben ne yaptım ki ? Cesaretlenip kendini bana açtığın ve durumunu anlattığın için ben teşekkür ederim. Bu arada dua yı pazar ygs gireceklere ve hepimize et Onun dışında kendini daha iyi çözmüş oldun doğru yoldan ilerle bazen zor gibi olacaktır ama değil yılma. Hayatına bak bir daha gelmiyor malesef bu zamanlar

    Pazar yani yarin bende ygs ye giriyorum kendimede sanada dier muslumanlarada namazda dua ettim Allah razi olsun . Gerci irem i dusunuyorum diye suan sinav icin 0 stres var hic hic hic stres yok irem sayesinde onu dusunmekten ama tavsiyene uyucam ins. Kendime hakim olucam . Ben ara ara giriyorum konu disi veya ozel de takiliyorum ne zaman bana bi isin duserse pm atman yeterli elimden gelen her yardimi yaparim ne konuda olursa olsun farketmez hic farketmez ne zaman bi yardimimin dokunacagini dusunursen pm atman yeter kesinlikle donerim kesinlikle elimden gelen ne varsa yaparim senin icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında aşk unutmuyorda değildir bir nevi takındıdır , eminim elde etsek geçecek bir takıntıdır

    İnsanın içinde heves kalıyor bazı şeyler yaşadıktan sonra ve o yaşanan andan dahada güzel gelebiliyor hatırladıkça

    Ama şunu bilir şunu söylerim erkekler kızların etrafında köpek olup , istediklerini alıp ayrıldıkça bu ülkede aşk yaşanmaz

    2 kişi seviyorsa 8 kişi başka iş peşinde

    Malesef bende o 8 kişinin içinde girdim son bir kaç yıldır ama yapacak bir şey yok ortam böyle

    Samanlıkta iğne bulunmuyor
  • Hani onunla birlikteyken dünya umurun'da olmaz ya,işte o duyguyu tekrar yaşamak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efekan candan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    quote:

    Orijinalden alıntı: efekan candan

    Eskiden içe kapanık olup da kıza düzgün teklif edemediğime mi yanıyorum? oh bee. Ama rahatlamadım. Daha beter oldum şimdi.

    Biraz daha durumu açıklarsan yardımcı olmaya çalışıyım. Reddedilmek mi üzdü?

    »Biraz uzun kusura bakma
    Durum şöyle; Lise mezunu olana kadar hayatımda aşık olmadım yada bir kızdan hoşlanmadım. Asosyallik vardı. Bu durum Üniversite 1. yılının 1. dönemi sonuna kadar sürdü. Sonra girişimcilik kararı nedeniyle sosyal olmaya karar verdim. Bununla ilgili günlük yazdığım blog bulunmakta. (efekanslife.blogspot.com)
    Sosyal dünyaya açılınca kızın farkına varabilmiştim. Daha önceden sınıfta kimseyle konuşmuyordum. İletişimim yok denecek kadar azdı. Konuşmaya başladım ve konuştukça çevremi keşfetmeye başladım. Sınıfımızın %90 ı kızlardan oluşuyordu. Kızlardan biri dikkatimi çekiyordu. Konuşmasıyla, güzelliğiyle, tarzıyla.. Üniversitede o kadar kız var ve ben o kıza aşık olmuştum. Gözüm başkasını görmüyordu. İletişim yeteneğim henüz yeni oluştuğundan kıza bir türlü açılamıyordum. Bu kendimde huzursuzluk yaratmaya başladı. Asosyalliğin getirdiği çekingenlik ve güvensizlik vardı. Diğer insanlar gibi değildim. Maç, iddia, serserilik...vsvs bir erkek için boş olabilecek ne varsa işte ben onlarla uğraşmıyordum. Hayla da öyle. Farklı ilgi alanlarım vardı. Sürekli iş, ders, hayat, gelişim.. bu tür konulardan konuşurdum ve şimdi bile böyleyim.
    Üniversite 1 yılımızı bitirip 3 aylık tatile girmiştik. Kendimi o kadar çok geliştirmek istiyordum ki.. İlk fizikten başladım. Kilo vermeliyim dedim. 3 ayda 40 kilo verdim. Çok delice bir şeydi. Artık aşık olmanın yararı mı zararı mı bilemiyorum... En sonunda hastanelik olmuştum. Okula gittiğimde herkes beni tanıyamamıştı. İlk hafta böyle çok süper olmuştu. :)
    Üniversite 2. yıl başladığında kendimi fiziksel olarak düzeltmiştim. İletişim ise az seviyedeydi. Sürekli kişisel gelişim kitapları ve sürekli araştırmalar içerisindeydim. Bu arada kız hiç aklımdan çıkmıyordu. Zaten ismi de bir çiçek ismi. Öyle bir ismi var ki unutmak mümkün bile değil. Unutmaya çalışsam bile mümkün olmuyordu çünkü sürekli beynimin içinde ismi yankılanıyordu. Beynim sürekli ismini tekrarlıyor.. enteresan değil mi? Abarttığımı düşünüyordum ama öyle değil. Nasıl bir duygu ise bastıramıyordum. İsmini bile bilemediğim, anlayamadığım bir acı çektiriyordu bana. Gece uyku tutmuyordu, bazen de rüyalarımda görüyordum. Rüyalar bazen kabus şeklindeydi. Gece kalkıp biraz yurdun koridorlarında turluyordum ve sonra tekrar yatmaya çalışıyordum. Buyur uyuyabilirsen...
    Üniversite 2. yılının 1. dönemi bir şekilde bitmişti. Kendimi artık kötü hissediyordum. Bu durumdan kurtulmak istiyordum. Aptalca bir hataya düştüm. Tatil için eve geldiğimizde evde interneti açıp facebook üzerinde onun arkadaşlarından birine mesaj attım. Ben birinden hoşlanıyorum dedim. Bu kız da öyle normal birisi değil, anormal birisi. Tatil bitti son döneme girdik. (MYO okuyorum/2 yıllık) 2-3 hafta kadar geçti. Sonunda tüm enerjimi, toplayıp kıza kendim açılacağım dedim. Ama bir sorun vardı. Kız hiçbir zaman tek başına değildi. Bir türlü yakalayamıyordum. Zaten mümkün olmazdı. Sosyal olmada sorun yok ama hayla öz güven sorunum vardı. Aklımda hep "Ya kabul etmezse" diye bir düşünce vardı. Kurtulamıyordum o düşünceden. Bir hata daha yapıp kızı facebook üzerinden eklemeye çalıştım ama engelledi. Neden engellediğine birazdan değineceğim. Tabi bu bir fikir..
    Bir sabah yine güzel bir gün. Güzel bir pazartesi sabahıydı, hava güneşliydi. Sabah kahvaltısında kızın odasındaki arkadaşlarının yanına oturdum. Biraz sohbet ettik. Tabi kız yoktu çünkü diğer bir grup arkadaşlarıyla takılıyordu. Hadi hoppala bir hata daha yaptım. Arkadaşlarına durumu belirttim. Hoşlandığımı söyledim. Onların verdiği cevap beni şok etti. Oda arkadaşı durumu kendisinin bildiğini hatta kızın da bunu bildiğini söyledi. (Hatırladığım kadarıyla böyleydi.) Ama kızın nasıl haberi olabilirdi? Bunun için 2 ayrı mantık yürüttüm...
    1- Davranışlarımdan bu durumu çözmüş olabilir.
    2- Daha önceden anormal kız arkadaşına söylediğim için o da gidip ona yetiştirmiş olabilir. Hani beni facebook da engellemişti ya o da bu yüzdendir diye düşünüyorum.
    Kızın oda arkadaşlarına ben Çarşamba günü ona açılacağımı söyledim. (İşte bunu söylediğim için intihar etmek istiyorum. Tam bir mallık bu işte.) Buradan sonrası sanırsam kızın oda arkadaşları kıza durumu hemen yetiştirdi. Baktım kız pencereye çıkıyor. Ben de hazırlıksızım. Bu durum beni korkutmaya başladı. Artık neden korkuyorsam...
    Çarşamba günü geldiğinde kıza açılacaktım. Baktım kız çıkmıyor. Sabah yemeğine gelmedi. Dışarıda yakalayıp kıza bir kenarda söyleyecektim. Olmadı... Okula geç kalıyorum deyip (Kafama tüküreyim) servise binip okula gittim. Bu sefer okulda bekledim. yine gelmedi. Ya arkadaş kız, öğretmenden sonra geldi (5 saniye arayla) bu ne iştir? Sonra hoca bir şeyi unutmuş çıktı. O arada da okulun başkanı bana mesaj attı. Efekan bu mesajı ilet diye. Ben de duyuru yapmak için kürsüye çıktım. O arada kız da bana baktı. Böyle olunca ilk herhalde kız ilanı aşk edeceğimi zannetmiş olabilir. Herkes sussun diye kürsüye bir iki kez vurdum. Başkanın bana emrettiği duyuruyu yaptıktan sonra hoca tekrar geldi. Ders arasını bekledik daha doğrusu ben bekledim. Bu arada ben çaktırmadan kıza bakıyorum. Kız sağ tarafımda 3 metre ötede oturuyordu. O da bana bakıyor. Bana ağır bir ter bastı. Ders arası geldi. Artık kendimi o kadar zorluyordum ki mantık dışı kalmıştım. Beyin gitti.. Kıza güvensiz bir sesle sana bir şey söyleyeceğim gibi bir şey dedim. O anı hatırlayamıyorum. Neyse kız bana aynen şöyle dedi. "Efekan, biliyorum ama olmaz." dedi. Ben geri zekalı idim işte o zamanlar. 2 ay atlatamadım bu reddi.
    3 ay sonra kendime geldim. Hayla aşıktım. Olmadı, unutamadım. Bu sefer de abaza gibi kıza bakmaya başladım. En son yemekhanede "Ne bakıyorsun" deyince daha da bakmadım. En iyisi sen bu kızı unut dedim kendime. Artık aynı yolda karşılaşmayalım diye yollarımı bile değiştiriyordum. Sürekli kaçmaya çalışıyordum. Okul bitti, mezun olduk. Unutmaya çalıştım ama unutamadım. Hatta kendime telkin de uyguladım. Nasıl bir psikoloji ise geçmedi. Hatta 2014 Ocak ortalarında başka bir kız ile çıkmaya çalıştım (Adı Yeliz) ama davranışlarını sevmedim. Kız güzeldi ama ilgi gösteremiyorduk birbirimize. Aynı duyguyu yaşayamadım. İstanbul' da o kadar güzel kız var ama aynı duyguyu yaşayamıyorum. 2 hafta önce Yelizden ayrıldım. Çıktığı birisi olduğunu öğrendim. Bu bana koymadı.
    Ancak çok enteresan bir şey hayla da üniversitede sevdiğim kızı unutamadım. Şu an hayla seviyorum. O zamanlar yaptığım hataları yapmamış olsaydım diye kahroluyorum. Şimdi karşımda olsa rahat konuşurum. çünkü kendime güvenim var. Asosyal değilim ve çok iyi bir işimde var. O kadar iyi ki insan ilişkileri hafta sonu şirket yöneticileri ve girişimci kulübü üyeleriyle toplantılar yapıyorum, konuşmalar yapıyorum. Fuarlar ve lansmanlara katılıyorum. Şimdi hiçbir şeyden korkum yok. Karşımda olsa şimdi çok rahat konuşurum. Çünkü şimdi hiçbir korkum kalmadı.


    Dostum okudum. Girme fırsatım olmamıştı şimdi görebildim k.bakma. Dostum kendine kızman gerçekten yersiz. Şimdi eski halini veya sevgili olduğun ya da arkadaşlarınla iken yaptığın saçma şeyleri aklına getir. Sence bugün aynı şeyleri yapar mısın ? veya Ogün ki aklınla şimdi aklın bir mi ? Tabiki değil. Senin tecrübesizlik diye düşündüğün durumu aslında aşkın en saf hali. Bunu kız kaybetmişse kendisi üzülmesi lazım. Yalnız cıvık birine önce söylemen hata olmuş tabi. Bak dostum belki kız da senden hoşlanıyordu lakin arkadaşları kendi arasında seninle dalga geçmiştir. Senin ki orda falan diye. Onun da tersleyip iyice üstüne gitmen kaçma durumu olmuş olabilir. Şimdi aslında en kızdığım durumlardan birisidir. Face falan nedir dostum. Eğer bir ilişki düşünüyorsan en güzeli yüze söylemektir. Lakin sana kızmıyorum. Çünkü sen ilk defa bu duyguları yaşamıştın ne yaptığını ? kime danışacağını bilmiyordun. Bu sana tecrübe kattı. Yalnız kızı kaybettiğini düşünme. Sen onu daha kaybetmedin. Eğer yerini yurdunu biliyorsan veya öğrenebiliyorsan, kızın karşısına şu halinle çıkman lazım. Gerçekten değiştiğini eskileri silik silik hatırlar gibi. Eminim ki ne kadar değiştiğini görecektir. Tabi şuan nerdedir ? ne yapıyordur ? ve birisi var mı? bunları öğrenmen lazım. Hiçbir şey için geç değil. Herşeyin var o eksikse onu bul dostum. Kendini göster, en azından şu halini




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.