Şimdi Ara

ultrAslan protesto........! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TT arena ile ayakta taraftarlık dönemi yavaş yavaş biter

    çok az bir kısımda tezahürat olur diğer taraftarlarımız ingiltere'deki gibi oturduğu yerden izler arada tezahüratlara katılırlar
    rerere rarara galatasaray galatasaray cimbom tarzında

     ultrAslan protesto........!




  • Deplasman yolunda elimde sigara ? Ulan pavyon mu orası. En rezil taraftar bizimkisi. Bursa tribünleri , Göztepe tribünleri 5 çeker bizim tribünlere !
  • şu günleri özledim
  • Cedric hocam biz o günlere yetişemedik maalesef. Ama artık yeni bi oluşum gerek tribünlerde.
  • Uefayı kazandığımız dönemin 1-2 yıl öncesi ve sonrası çok harika bir taraftarımız var dı ama sonra o kadar bozuldular ki. Bu bozulma da taraftar kitlesinin değişmesi de etkili tabi. Arabesk kişiler olursa söylenenlerde arabesk olur haliyle. Nevizade filan bir de gurur duyuyoruz bununla, ben Türkçe bildiğim halde coşmuyorum Jo ne anlasın o laftan. Hele Hıncal`ın söylediği o Saldır Galaaatasaray kadar berbat birşey yok. Hani sopayla dövmek lazım onu diyenleri.

    Adam gibi bir tezahürat bulamayan tek taraftar grubu bizimkiler sanırım.
  • Tabii burdan böyle atıp tutması oldukça kolay, her maça gidiyor musunuz Ali Sami Yen'de ki? Bu olayı düzeltmek için birşeyler yapıyor musunuz oturduğunuz yerde mail atmak dışında?

    Denilenler tabii ki doğru, evet bestelerin çoğu arabesk.Maça biletsiz giren çok kişi var, bağırıyorlar işte abilerinin gazlamalarıyla.

    Aslantepe'de herşey düzelecektir ama önce şu bedava bilet olayının tamamen bitmesi lazım.Ve organize bir taraftar grubu kale arkalarında her zaman olur.Onun dışında maç izlemek isteyen adamda top rakipteyken ıslıklar, ataktayken güzel hareketlerde alkışlar vs. böyle destek olur takımına, tiyatro izler gibi maç izlenmez..Seneye herşey düzelir.

    Ama bu sene böyle, o köhne o afedersiniz ama hakkaten gecekondu gibi stadı doldurmaya çalışan, bağıran adamlara da birşey demeye kimsenin hakkı yok, bu kadar oluyor.
  • Rulaz ,ben kombine kart sahibiyim eski açıkta bu sene hiç maç kaçırmadım.Arkadaşlara tamamen katılıyorum saldır galatasarayım saldıırrr başka bişey yok inanın benim uykum geliyor adamlar bi takılıyo 25-30 dk aynı tezahürat.Resmen kendilerini tatmin ediyorlar birkaç tip arkaları sağaya dönük ona buna bağırın demekten başka bişey yok.İyi bağıralımda saldır galatasarayım da bi yere kadar.Adamlar resie tezarühat yapıyolar sebo reis bize 3 lü çektir yok bilmem ne sanki sebo oynuyor sahada.Ben bundan 10-15 sen öncede maçlara giderdim inanın 1 hafta sesim kısık gezerdim bu sene tam bir fiyasko.Amigo dediğimiz bu kültürsüz kendilerini tatmin eden bence en ufak bir futbol bilgisine sahip olmayan adamlar ordan inmedikçe hiç birşey değişmez.Ben arkası maça dönğk bağıran amigo istemiyorum dön bi maça bak rakipler atakta bizimkiler saldır galatasaray ,maça baksa ıslık çalacak rakibe baskı kuracak ama nerde.Ben nerdeyse 1 senedir re re re ra ra ra yı duymadım da söylemedimde.Başka söze gerek yok sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: I.Cadde

    Hele son bombanız, Saldır cimbom okey let's go. da cimbomluları kalbinden vurmuştur.




    bu ne lan




  • Bakın bence ultrAslanı protesto etmek istiyorsak bu maçtakı marşlar değil , ultrAslanın remen kendı içine kapanması bunun en büyük örneğide ultrAslan sitesinin üyeliğinin acık olmaması . Bu sorun kesin olarak çözülmeli eğer acık olursa herkez girip sorununu orda anlata bilir ve güzel şeyler ortaya cıkabilir ... Bu sorunu hep birlik olup mail atabilirsek bence çözebiliriz ...
  • arap şükrüden parça yaparlar yakında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black jack

    Bakın bence ultrAslanı protesto etmek istiyorsak bu maçtakı marşlar değil , ultrAslanın remen kendı içine kapanması bunun en büyük örneğide ultrAslan sitesinin üyeliğinin acık olmaması . Bu sorun kesin olarak çözülmeli eğer acık olursa herkez girip sorununu orda anlata bilir ve güzel şeyler ortaya cıkabilir ... Bu sorunu hep birlik olup mail atabilirsek bence çözebiliriz ...

    Arkadaşlar dediğim gibi maile bunuda eklememız lazım ben Eskişehirde oturuyorum burdakıi ultrAslan grubunu bulmam için resmem bir yerlerımı yırttım ve 1 hafta önce anca bulabildim bu ankaragücü macında tanısacaz . Eğer siteleri üyeliğe acık olsaydı bulmam cok kolay olurdu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Socíéťă

    işte her maç böyle olup millete kafayı yedirtmek lazım



    Yüreyedur videosu koymuşsun. Ultraslan farklı Yürüyedur farklı.

  • Ultraslan' ın karşısına daha iyi bir taraftar grubu çıkartmak lazım. Üniversitelilerin kurduğu bir topluluk amele pazarından kamyonla alınmış adamlara terkedildi sanki.
  • Arkadaşlar sessiz kalmayalım bu olaya artık bagıran tayfa azalmaya basladı oturan çekirdekci tayfanında sayısıda yavastan artıyor . Bunun için birşeyler yapmalı ultrAslan çalısmalara girip sayısını arttırmalı o stadı tekrardan Cehenneme cevirmelıyız .
  • Arkadaşlar bence sorun samiyendeki maçlarda oluyor yoksa deplasman tayfası bence sağlam

    Birde benim anlamadığım şey şu uA nın en iyi dönemlerinde de Alpaslan Dikmen dışında aynı liderler var hatta daha eskilerde bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellmarch!

    Ultraslan' ın karşısına daha iyi bir taraftar grubu çıkartmak lazım. Üniversitelilerin kurduğu bir topluluk amele pazarından kamyonla alınmış adamlara terkedildi sanki.


    Affedersin de ultrAslan ismi değişip yerine gelecek bir isim altında kimler olacak ?

    ultrAslan, siz kendinizi ne kadar küçük görürseniz görün dünya üzerindeki en organize ve örgütlü taraftar grubudur, aksi iddia edilemez.

    Bu isim altındaki binlerce insanı bir gün bahsettiğiniz kamyon ile bırakmadılar tribün semalarına, ki o kamyon geri gelip tekrar toplasın.

    Varmı başka söylenilecek tezahürat ?

    Eskiler fazla dillendirilmiyor doğru ama söylenilenlerde maça göre söyleniyor.İnsan televizyon başında maç seyrederse bir maçta aklınca yüzlerce tezahürat gelir takıma ait olan, ama stadda oyuna göre tepki vermeye çalışıyoruz, gelmeyen adamların bilmemesi normal tabii.

    Senede gittiğiniz birkaç maç ile burada ahkam keseceğinize buyrun kalkın maça gelin, eve zincirleyen yok sizi.

    Değişen tezahürat falan değil, sizin gibi her şeye bok atmayı, kendini küçük görmeyi taraftarlık zanneden güruhun onlarca kişiden, bölünerek üreme ile binlerce kişilik bir kitle haline gelmesidir.

    Buradan yazacağınıza kalkıp gitseniz deplasmanlara, o çapulcular gibi takım uğruna yesenize biber gazını, yaşasanıza baştan sona haksız hareketleri...

    Ama olurmu, internet diye birşey bulunmuş, içinde olmak yerine yazmaktan daha kolay ne var.

    Bu arada "Kupalara layıksın sen" tezahüratını bu sene ortaya çıkan bir tezahürat zannedip yazan adamlar, "Saldır Cimbom Okay Let's go" ya da yeni göndermesi yapıyorlar.

    Geçen sene sadece Avrupa maçlarının bir kısmında söylendi ve bir daha ağıza alınmadı.

    Birde bağımsız taraftar oluşumu ultrAslan ile ilgili kulübün sitesine mail atacak kadar bilgili bir insanın konuyu açması en manidar kısmı.

    Bakarsın belki Adnan Polat, Reis'e iletir bunları da buradaki bir arkadaşın mail'i ile yeni bir çehreye kavuşuruz her alanda.




  • Yürüyedur.
  • Hayatında bir kez stada gitmemiş adam burda atıp tutuyor ya bitiyorum ona. Adam 90 dakika nevizade geceleri söylediğimizi zannediyor. Kaldı ki bu tezahürat maç koptuktan sonra ve bitime yakın söyleniyor sadece. Diğerleri gayet takımı ateşleyici tezahüratlar bence. TV'den izleyerek böyle bir kanıya varmanız çok saçma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaMpAgE

    Hayatında bir kez stada gitmemiş adam burda atıp tutuyor ya bitiyorum ona. Adam 90 dakika nevizade geceleri söylediğimizi zannediyor. Kaldı ki bu tezahürat maç koptuktan sonra ve bitime yakın söyleniyor sadece. Diğerleri gayet takımı ateşleyici tezahüratlar bence. TV'den izleyerek böyle bir kanıya varmanız çok saçma.


    Niye ? Stadtaki sesler TV ye farklı mı geliyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.