Şimdi Ara

Ultimate Ears Triple.Fi 10 kulakiçi adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaklaşık 1 ay önce triple fi 10 satın aldım. Her şey iyi güzel kullanıyorum ama bir sorun var. Bu kulaklıkla beraber gelen silikon adaptörlerin hiçbirini rahat kullanamıyorum ben. En küçüğü ve bir boy büyüğü biraz oluyor ama onlar da tam değil. Comply Foam Tips kullanıyorum.Onlara da kıyamıyorum aslında , zaten 2 çift var. Onlarla tek kelimeyle mükemmel oluyor.Ama onlardan burda bulabilir miyim bilmiyorum. Çeşitli sitelerde köpük kulakiçi kulaklık ucu var shure lar için.( siyah olanlar var mesela, shure se530 için) Bunlardan alsam acaba nasıl olur , comply foam tips gibi olur mu? ya da triple fi 10 ile verdikleri hangi boy onu bilmiyorum ama sanırım orta ya da küçük olmalı çünkü silikon uçlardan en küçük ve onun bir büyüğü anca oluyor bana. comply foam tips bulsam 2-3 çift alırım ama benim gördüğüm kadarıyla etrafta satan yok. kendi sitesinden mi alsam diye düşünüyorum aslında da burda varsa çok rahat olur. Ya da Ankara'da bunu satan yerler varsa oradan da alabilirim.Kulaklığı da götürürüm deneme imkanı falan varsa güzel olur.


    şimdiden teşekkürler.







  • Türkiyede satan biryer yok.. iheadphones.co.uk veya ebayden alabilirsin..
  • arkadaşım forumda comply uç satan bir arkadaş vardı sanırsam.ikinci el bölümüne bi göz at istersen.satıcının başlığı kulaklık dükkanıydı herhalde.
  • O arkadaşınkiler Triple.fi ile uymuyor bildiğim kadarı ile..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33187151/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33187151

    başlığından Comply T400'lerin uyumluluk listesine bakılabilir. MuttFTS.'nin dediği gibi, Ultimate Ears markalı kulaklıklar uyumluluk listesinde değiller.
  • Flip-flop mod denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.