Şimdi Ara

Ülkenin yüzde %90'ı sigara içiyor. (bedelli tecrübesi içerir) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
1
Favori
24.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya bi git şurdan Allahını seversen. Ne yaparsan yap yazma bana daha. Sigara içenin kendisine saygısı yoktur çevresine de saygısı yoktur dedim diye geri zekalılık, akıl problemi teşhisi mi koyuyorsun? Ne sanıyorsun sen kendini? Gerçekler batınca hakaret etmek sigarayı temize mi çıkarıyor veya seni daha iyi mi ediyor? Klasik bağımlı tepkisi veriyorsun haberin yok. Bağımlı olduğun maddeyi sonuna kadar savunmak istiyorsun bu doğal bir şey. Bu yüzden hakaret ediyorsun zaten. Seni daha fazla ciddiye almayacağım. İç arkadaşım, ölüp nefesin tükenene kadar iç. Beni bağlamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 arkadaşımdan 8 i içiyor benimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala algılamamakta ısrar ediyorsun. gerçek dediğin kavram senin hayal gücünde düşündüklerinden ibaret. ben hakaret etmedim senin mesajında yazdığın şeyleri sana çevirdim sadece, hakaret olduğunu anlamana sevindim. sadece kendimi çevreye en azından senden daha fazla yararlı bir birey olarak görüyorum evet. bilip bilmeden yorum yazıyorsun, ucu nereye gidiyor umrunda değil. burada ben sigarayı değil kendimi savunuyorum sadece. kendi dünya görüşünüz herkes için geçerli olacak diye bir durum yok. ben senin yaşadığın hayata karışmıyorsam sen de benim yaptığım şeylere yorum yapıp yok saygısı yok bilmemne diye bahsedemezsin. bir iki toplum içerisinde yaşamayı bilmeyen adam yüzünüze sigara dumanı üfledi diye gelmişsiniz burada saçmasapan yorumlar yapıyorsunuz. insanların yoruma cevap vermemesini istiyorsan özel mesajla arkadaş çevrene gönderebilirsin mesajları, burası forum ben 2006’dan beri istediğim mesaj içeriğine kurallar çerçevesinde istediğimi yazıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Evet.

    Alıntıları Göster
    Kaçıncı bölükt0n ben 2/4. Hacı baki geliyomu hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlancpaiN

    Benim kimin sigara içip içmediği umurumda değil, geberene kadar içsinler umurumda değil.

    Beni alakadar eden kısmı şu; olur olmaz her yerde avradı ölmüş gibi sigara içmeyin, içtikten sonra etrafınızdaki insanların ağzına ağzına nefesinizi vermeyin. Ben de 10 sene içtim, ilaçla bıraktım çok şükür. İlaçla bırakmamdan ötürü muhtemelen sigaradan ve kokusundan tamamen tiksindim, Allah bin belasını versin o sigaranın.

    Yok merdiven çıkamama yok koşamama yok öksürme falan onlara takılmıyorum, herkes sağlıklı olmak zorunda değil ama bunun leş kokusunu çekmek iğğğrenç.

    Starbucks gibi mekanlarda içeride adam bulamazsınız, cafelerde herkes dışarıda, şu soğukta sigara içiyorlar pislik gibi...

    Allahtan şehir değiştirdim de yeni ortamıma yanıma sigara içenleri almıyorum, rahatsız olduğumu belirtip mesafeyi koruyorum. O pis kokuyu çekmek istemiyorum.
    Şu yazdıklarını hayatında ağzına sigara değmemiş insan yazsa anlayabilirim de, 10 sene içip bu kadar aşağılamakta... İnsanlar 10 sene senin o iğrenç kokunu niye çektiler o zaman ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: labidu

    Kaçıncı bölükt0n ben 2/4. Hacı baki geliyomu hala

    Alıntıları Göster
    Ben de 2-4-2 idim hocam. Seyyar satici geliyo arada onu diyorsan onun disinda haci bakiler duruyor yerinde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içenlerin 2. sınıf insan olduğu doğrudur arkadaşlar kimse kusura bakmasın. Bunu bir sigara müptezeli olarak söylüyorum herkesi aynı oranda etkilemediğini biliyorum kendi adıma konuşucam o yüzden. Şehirler arası otobüs yolculuğunda 4 saat mola vermemişti geçirdiğim krizi anlatmanın imkanı yok gözüm felan seğiriyordu artık. 1 saatlik metrobüs yolculuğu yapıcam ve binmeden önce muhakkak içmem gerekiyo yağmur yağmıyosa çok sorun değil 5-10 dk boyunca sığır gibi dikilip sigarayı zıkkımlanıyor ve yoluma bakıyorum ama yağmur yağıyorsa s.ki tutuyorum işte durağa giremiyorum insanlar rahatsız olmasın diye doğal olarak sırılsıklam oluyorum vs vs örnekler saymakla bitmez. Benim gibi sigara müptezeli olan adam kusura bakmasın 2. sınıftır hatta dahada alttadır. Ben 22 yaşındayım 4 yıllık bir maceram oldu bu zehir ile lakin 1 haftadır içmiyorum. 1 aylık süreçte kendimi hazırladım, finaller biter bitmez sigaraya dair her şeyi attım kurtuldum. Kesinlikle insanlığa hiçbir yararının olmadığını düşünüyorum. İnş tamamen yasaklanır:)




  • AmA ALkoL HaRaM YuA! derler bir de.
  • Belli oranlarda o söylediklerin de doğru zaten. Bu tür yasalar yazılı değildir insanlar kırılmasın diye ama doğrudur. Düşünsene bunların hiçbirini yapmayan insanla yapan insan bir olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 19 Ocak 2019; 2:53:31 >
  • Gelmiş yine özgürlük düşmanı pasifler. Dışarı çıkma o zaman egzoz dumanı var. Sigara keyif verici bir maddedir ve bir bağımlılıktır bunun saygıyla falan alakası yok, vücut benim o sigara kokusunu da çekeceksin dumanı da yiyeceksin bu hayatın gerçeği. Sanki suratına üflüyoruz. Bilgisayar başında oturmaktan duş almayı unutan leş gibi adamlar gelmiş sigara kokusu rahatsız ediyor üzerine sinmiş diye ağlıyor. Ben yasak olmayan yerde sigaramı içer otobüse binerim sen de ya seve seve binersin ya da seke seke binmezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa sigara içtim asker de başka da içmedim hiç iyi bir şey değildir.
  • Kışın Avm'lerin önünde titreyerek içmeye çalışanları görünce tuhafıma gidiyor. Bağımlıyız vesselam.
  • Kafede muhabbet ederken , uzun işin ardından mola verildiğinde , oyun oynarken yada görüntülü sohbet yaparken içerim . Dumanı milletin yüzüne üflememeye çalışsamda o duman yine ciğerine giriyor.Devlette yasaklayamaz sigaradan milyar dolar vergi alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bumbada

    Gelmiş yine özgürlük düşmanı pasifler. Dışarı çıkma o zaman egzoz dumanı var. Sigara keyif verici bir maddedir ve bir bağımlılıktır bunun saygıyla falan alakası yok, vücut benim o sigara kokusunu da çekeceksin dumanı da yiyeceksin bu hayatın gerçeği. Sanki suratına üflüyoruz. Bilgisayar başında oturmaktan duş almayı unutan leş gibi adamlar gelmiş sigara kokusu rahatsız ediyor üzerine sinmiş diye ağlıyor. Ben yasak olmayan yerde sigaramı içer otobüse binerim sen de ya seve seve binersin ya da seke seke binmezsin.
    Dedi, Tiryaki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

    Bırak içsinler. Bu kadar bağımlı olmasa devlet nasıl vergi alacak?



    Bu arada o insanlara sigara içici denmez, sigara bağımlısı denir
    Aldığı vergiden fazlasını sağlık harcaması olarak geri veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 12 sene içtim bu illeti. Sağlık tarafından bahsetmiyorum bunu herkes biliyor. 2 sene oldu bırakalı. Şimdi bazı şeyleri anlayabiliyorum çünkü hem fiziksel hemde psikolojik olarak kurtuldum sigaradan. Bir kere hiçbirşeyin yanına yakışmıyor. Ne kahve ne tatlı nede başka bişey... Yanına yakıştırdığınız şeyin tadını alamıyorsunuz. Evet yemekten sonra iştahla içilmesinin sebebide ağız tadının değişmesi. Yemekten sonra içince tekrar o leş hale geliyor ağız ve boğaz.

    Şimdi içeni 5 metreden tanıyorum çünkü kokusu ondan önce geliyor. Karşılıklı konuşamıyorum miğdem bulanıyor...Hele o yasak olan kafelerdeki aymazlık dahada feci... Eşim ve cocuğumla oturamıyorum bir yere heryer duman altı. Yolda yürürken önümdeki yakıyor bir tane bütün duman bize geliyor. Kaldırımda slalom yapıyoruz dumandan kaçmak için.... Evet açık alanda da yasaklanmalı bu illet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman gecirmek icin sigara icen birisi kusura bakmayin en agir elestiriyi hakeder.sigara bagimlilik yapici bir maddedir.zaman gecirmek icin kullanmak nedir.15 20 gun sigarayi zaman gecirmek icin kullanan birisi emin olun sigaraya baslamistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçen içer,içmeyen içmez size ne?
    Sigara içmiyorum diye kendini bir nimet gören kafalara gel!
    Sigara içmiyorum diye,içene laf atma hakkını size veren kim?
    Zırt pırt bu konu ve benzerleri açılıp boş boş konuşuyorsunuz.
    Gidin kendinizi yükselticek başka konular bulun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içen insan ne kendisine ne başkasına saygısı olan insandır 2.sınıftır varoştur insanoğluna çevreye her türlü zararıda vardır.SİGARA İÇEN İNSAN ZAVALLIDIR.
  • arada sigara içerim. Geçen eşim nadiren giydiğim montumun cebinde sigara paketini bulmuş. 1 dal da o içmiş.



    Yani 2 3 haftada 1 2 dal içmenin zararı yok. Hatta gayet zevkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.