Şimdi Ara

Ülkenin yüzde %90'ı sigara içiyor. (bedelli tecrübesi içerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
1
Favori
24.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar sigara içerek ülkeyi kalkındırıyor bi de laf ediyorsunuz yollar köprüler memur maaşları nasıl veriliyor sanıyorsunuz.30 yıl devlete sigara içerek hizmet ettim artık kendimi emekli ettim 6 yıldır artık yol köprü yapmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanst -- 18 Ocak 2019; 15:7:8 >
  • ben bunu toplumsal yaşayışa bağlıyotum. kime bakarsanız hep bir endişe, kaygı, telaş içinde yaşam savaşı verdiğini görüyorsunuz. bunun için en ucuz stres atma yöntemide sigara. lisede sınavdan çıkıp tüttürmeye başlayanlar büyüdü anlayacağınız ve sayıları git gide arttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 16:59:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o.sahin kullanıcısına yanıt
    Sivaslı olduğun belli.

    nüfüsun %70 inin sigara içildiği bir yerde sigara içmeyen kimse yoktur. Buna biz pasif içicilik diyoruz. Yolda yürürken bile içiyorsun.

    Hamile kadınların yanında bile sigara içiliyor. Ondan sonra böyle ahmak ve yobaz insanlar niye bu kadar çok diyoruz..
  • Kokusu gerçekten iğrenç. Kimsenin içmesine karışacak halimiz yok ama bir insan kendine bunu yapmamalı. Kış günü ankarada bir de o atkılara, paltolara iyice siniyor. Otobüste minibüste denk geldi mi yandınız, geçen midem kalktığı için minibüsten erken inip yürüdüm biraz. Ben sabah deodorant kullanmadıysam ya da aynı kıyafeti bir kaç gün giydiysem tedirgin oluyorum, bir insan kendini nasıl küllük haline sokar anlamıyorum.
  • İşte de molada sigara içilmeyen kapalı alanda içenler var. Sağolsunlar ordan geçerken nefesimi tutuyorum ama temiz alana çıktığımda üstümün leş gibi kokması delirtiyor beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revoir

    Açıkcası sigaraya daha 14 yaşlarında başladım 11 yıldır içiyorum.Başlama sebebim tamamen özentiydi fakat günden güne bağımlısı oldum uzun süre tiryaki olduktan sonra bırakmak kolay değil 30 dk içmeyeyim stresleniyorum gün 1 paket içiyorum şuan her sabah yataktan çıkmadan bu gün içmicem bırakıcam diyorum 20 dk telkin ediyorum kendimi ama gene yok bi bakmışım daha kahvaltı etmeden sigarayı yakmış içiyorum farkında değilim yaktığımın refleks olmuş artık bırakmak gerçekten çok zor uyuşturucu kullandım 8 yıl ağır maddeler onları bıraktım sorunsuz ama bu sigara illeti yok imkansız bu ülkede çok stresli bi hayatımın olmasıda buna bir etken yaşam tarzım biraz daha iyimser ve huzurlu olsa bırakabilirim ama bu şartlarda zor askerde 1 paketle basladım günde 4 pakete kadar çıakrdım 3 ay sonra kars kağızmanda yapmıştım.Tedavisi felan olan birşey değil emin olun kliniklerle olmuyor bu iş denedim biliyorum gerçekten bırakmak zor içmeyen kullanmayan birinin anlaması imkansıza yakın bu durumu samimilikle belirteyim.Bırakmak çok istiyorum aylık 300 lira sigaraya gidiyor büyük para benim için bu ama el mahkum stresli hayatla bas etmek için gerekli bir ilaç bu benim için şuan.
    Aniden birdenbire bırakmak yerine, azaltarak bırakmak olmuyor mu? Mesela ilk başlayacağın zaman günde 1 paket içmemişsindir herhalde, paket kaçtane var bilmiyorum mesela 20 tane olsun,15 gün boyunca hergun19 tene içeceksin, sonraki 15 gün 18 tane , sonraki20 günde 17 tane, vs.. Birden bırakmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.

    Vücut neye olursa olsun zamanla alıştığı için zamanla bırakılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de sevgilinin sigara içmesi durumu var ki bıraktırmak için her şeyi yaparsınız yani. O denli rahatsız eden bir şey bu zıkkım.
  • nasıl kan aldılar dimi arkadan 4. celp ordaydım allahım şaştı 2 aydır hastalıktan kurtulamadım
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat et. Bu üslupla senden ala yobaz olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Özellikle istenilen bir bayan var mı yoksa herhangi bir brezilyalı olabilir mi?

    Alıntıları Göster
    Geçmişinde VS mankenliği yapmış, birkaç ABD filminde ufaktan rol de almış biri olabilir mesela.
  • Benim arkadaş çevremin de % 90'ı içiyordur. Onların yanında bulunduğumda, duman altı kalıyorum. Eve döndüğümde kendimden tiksiniyorum. Hemen duşa giriyorum. Saçım, kıyafetlerim hepsi kokuyor. Sigara içenlerin, dillerine bakın, leş gibidir, kahverengimsi, sarımsı bir renkte tabaka vardır. Dişleri sararmış, diş etleri falan çekilmiştir. Sigara tiryakisi olup da dişleri düzgün olan yoktur. Alkolik ve sigara tiryakisi dayımın son sözü: Alkolü bilemem ama şu sigarayı sakın ha içmeyin derdi.
  • konuya aynen katılıyorum... manisa ekim grubunda izinsiz zamansız sigara içenler yüzünden yüzbaşından asteğmenine kadar papaz olduk gereksiz tavırlara cezalara maruz kaldık. içmediğim halde aynı cezaya tabi oldum
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Vatanı kurtardı amenna ama bu olay sigara içmeyi doğru mu kılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içenlerin bu yaptıkları eylemin seksi bir şey sanmaları beni hep eğlendirmiştir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuduktan sonra sigara içmeme kararı aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namaste1968

    10 kişiden dokuzu diyor sonra bunu yüzde95 olarak ülkenin geneli için kullanıyor. Kardeşim sen istatistik yapma.




    Ulkenin yonetim bicimi gibi hesaplamis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iskenderun 4.celp te idim. Hiç unutmuyorum yemin töreni provalarında yağmur yağdı da 3bin kişi tribünlere geçtik sigara serbest dediler ve öyle bir sigara bulutu oluştu ki göz gözü görmüyordu. Biz içmeyenler de arada kaynadık tabi. %90 doğru bir oran.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    yediği şeylerle alakalıdır. 2x50 cl'lik bira içince söylemesi ayıp küçük abdestimi minimum 2 dakikada yapıyorum. böbrekleri fazla çalıştırıyor namussuzlar.



    anjiyö genelde sigara içenlerde olur. bkz babam. lisedeyken bu yana sigara içe içe damar tıkanıklığı oluştu kendisinde, 2006'da anjiyö tedavisi oldu. 30 senelik subaylık kariyerinde ise çok fazla içermiş. 2003'te bıraktı ve yeni yeni nefes almaya başlıyor.



    alkol her gün değil de, haftada 1-2 kez içilir. fazla olmamak şartıyla mesela ben; şarabı çok severim ve haftada 1 kez içerim. oldukça da rahatlatıyor beni...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.