Şimdi Ara

tyt matematikte soru bankasıyla mı yoksa denemeyle mi ilerlemek mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu an tyt mat netim 30 civarında. şimdilik en büyük sorun dikkat hataları ve bazı problem tiplerini yapamamam gibi gözüküyor. zaten kafamda denemelere ağırlık vermek vardı fakat soru bankasına hiç dokunmazsam da bir şeyler eksik kalacakmış gibi geliyor. 30 seviyesine çıktıktan sonra sadece denemelerle 37-40 bandı yakalanabilir mi?



  • Eğer konu bilginiz yeterliyse, temel soru tiplerini daha önce çözdüyseniz soru bankasına gerek yok. Problem için ayrı bir fasikül tercih edilebilir. Ben 11 sonundan sınava kadar deneme ile ilerlettim, zamanla dikkat hataları da azalınca netler artar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 net civarındaysa full deneme git. Şahsen öyle yapmıştım ve iyi ki de yapmışım. Piyasadaki yaklaşık olarak bütün tyt matematik denemelerini bitirdim sanırım. Kaynak da önerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 12 Şubat 2021; 1:10:13 >
  • İlk başlarda temel kavramlar fasikülü + apotemi problemler ile gitmek mantıklı olur mu ?
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    kaynak önerilerine her zaman açığım hocam
  • ilk olarak ben 1 soru bankası çözmüştüm ama netlerimde yeterli artışı yakalayamamıştım yerimde sayıyordum sonra full deneme gittim hız ve pratiklik de kazanınca yeterli artışı yakaladım.
  • Şöyle seni zorlayacak 1 tyt mat sb çözmeni öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru bankasi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanırım önce denemeyle başlayıp yeterince iyi olmadığım konuları tespit edip daha sonra kallavi bir soru bankasından o konuyu süpürmek en mantıklı tercih gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spinky

    kaynak önerilerine her zaman açığım hocam
    Şöyle çözdüğüm denemeleri hatırladığım kadarıyla açıklamalı bir şekilde yazayım.

    Bilgi Sarmal: Her kesime hitap eden bir kitap. Özellikle yeni tarz sorulara alışmak için güzel bir başlangıç olur bence.

    Üç dört beş: İçerisinde hem kolay hem zor denemelerin bulunduğu yine kaliteli bir kitap. Çözmeni tavsiye ederim.

    Acil Rejenerasyon: Acil ilk çıktığında gerçekten çok zordu ve benim de aklımda öyle kalmıştı. O yüzden sona bırakmıştım. Ama son çıkan kitabıyla gayet kolay sormuş. Sınavın da kolay geldiğini düşünürsek denemelerdeki birkaç anlam hatası olan soruları hariç gerçek sınavla paralel bir kitap bence.

    Orijinal: Çözdüğüm en zor yayın olabilir. Çözerken sinirden kaç defa delirdim bilmiyorum. Hem anlaması çok zor hem de gerçekten normalden zor sorular var. Bunu sonlara doğru artık kendine güvendiğinde çözmeni tavsiye ederim. İçerisinde hatalar var ama çok tatlı ve seni geliştirebilecek soruları da var.

    3d: Gayet ideal. Temiz. Pek fazla hatası yok. Acilden biraz daha zor. Gayet tadında. Tavsiye ederim.

    Sonuç derece: Zor. Orijinal kadar olmasa da zor. Ama içinde gerçekten seni geliştirebilecek soruları var. Yine sonlara doğru çözmeni şiddetle tavsiye ederim.

    Metin: Sonuç derece ve orijinal kadar olmasada normalden iki gömlek daha zor bence. İçerisinde maalesef ki bir çok hata var. Çözerken delirmiştim. Netlerim düşük geliyordu, bi bakıyodum çözümüne meğerse cevap anahtarı yanlışmış vs. Ama netlere takmadan sakince ve soruları anlayarak çözersen gayet seni geliştirebilecek bir kitap. Çünkü içinde çok tatlı çok güzel sorular var.

    Hız ve Renk: İlk denemeleri çok basit gayet gereksiz. Sonlara doğru birkaç denemesi fena değil. Pek beğenmemiştim açıkcası. Ama çok da kötü değil.

    Karaağaç: Alma bence. Karaağacın hem ayt hem de tyt mat denemelerinde gereksiz ösymnin sormayacağı tarzda bir zorluk var. Tavsiye etmem.

    Endemik: Endemik zaten matematik konusunda kendini kanıtlamış bir yayın. Birçok kişi normalden zor diyor buna. Ben pek zorlanmamıştım ama gayet tatlı ve geliştirecek sorular var içinde. Hata da pek yok içinde. Kesinlikle tavsiye ederim.

    Hatırladıklarım bunlar sormak istediğin bir kaynak varsa sorabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bişey -- 3 Temmuz 2020; 11:21:59 >




  • Hocam çok teşekkürler vallahi üşenmemişsin. Elimde bunların birçoğu halihazırda var. Açıklamalarınla paralel bir sıralama yapıp çözeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 28 ile başlamıştım keşke sb çözseydim 1 tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.