Şimdi Ara

Twitter de açılan Atatürkü sevmiyorum TT olmuş... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
8.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevmez tabi, babası yunan olacak kendisi de avrupa birliği vatandaşı olacaktı.
    Belki dedesi ingiliz fransiz falan da olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıt görüş var da amaç ne amaç asıl o önemli. Atatürk'ü sevmiyoruz diye Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet' i hedef alan ajanların provakasyonu mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada sevmeme hakkı var derken bile arkasından tabi sevmesi lazım, niye sevmiyor vb. Dedirten cümleler linç korkusundan 1-Din, 2-Siyaset konularında var. Düşüncemizi özgürce ifade edemiyoruz toplumun baskısı altındayız.

    Bu herkes için geçerli. Ama başı Peygamberler, Atatürk ve Siyasi Kişilikler, Dini kişilikler ve inanç konuları kapsıyor.

    Bizi bizden ayrıştırmaktan başka işe yaramaz bu konular. Sevmiyormusun sevme kardeşim ama saygı duy hakaret etme güzelce fikrini dile getir gerisi önemli değil. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Kimse Kimsenin dini inancını veya sevdiği kişileri de sevmek zorunda değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Bir yunan Atatürk'ü niye sevsin? O zaman git Yunanistan'ı fethet Herkül seni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Twitter de açılan Atatürkü sevmiyorum TT olmuş...

    Adam yazmis youtube'da ne kadar dogru birsey baska birsey demiyorum....

  • Şunu artık algılamak zorundasınız. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Atatürk'ü sevmeyen de var bu ülkede. Peygamberimizi sevmeyen de. Burada esas olan saygıdır. Sevmiyorum diye bir adama hakaret etmezsin. Saygısızlık yapmazsın. Yapamazsın. Asıl mesele bu. Sevdirmeye çalışmayın. Yapamazsınız zaten. Saygı göstermesini sağlamaya çalışın. Bunu da zorlayarak yine yapamazsınız. Neden sevmesi gerektiğini göstererek yaparsınız. Zaten mantıklı bir insan milli ve dini değerlere saygısızlık etmez.

    Saygısızlık etmediği sürece de kimin kimi sevip sevmediği umurumda olmaz açıkcası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.OK

    Cem hakikaten nasıl bir kafa yapın var öyle nasıl saçma bir düşüncelere sahipsin. Evreni kuranı Ona hayat vereni tanımıyor insan kendi seçimi Ateist olarak hayatını kendi ülkesinde gayet yaşıyor. Bu adam da senin mantığa göre Evreni mi terk etsin ? Biraz geniş bakmak lazım olaylara. Bu kadar sığ bakınca çok tuhaf öneriler çıkıyor ortaya. Umarım ne demek istediğimi anlarsın da kimsenin kimseye defol git demeye hakkı olmadığını idrak etmişsindir.

    Yukarıda yazdıklarımı okuyabilseniz, ahh!! birde anlayabilseniz gül bahçesi açacak.

  • Atatürk ü sevmeyen.vatan hainidir. Allah belasını versin. Varsa delikanlı yanımda söylesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt

    Saygı duymak zorunlu ama sevmek zorunda değil. Ben Atatürk'ü sever ve sayarım. Fakat, sevmeyen insana da saygı duymamız lazım. Her insanın düşüncesi kendisine özgüdür. Atatürk'ü sevmeyenler de, Atatürk'ü sevenlere saygı duymak zorunda. Biz de istersek, Atatürk'ü seviyoruz diye TT yaparız ama gereği yok, bunu bağıra bağıra söylemek bize bir şey kazandırmaz. Biz zaten sevgimizi, kendimize özgü tutuyoruz. Onlar da bu şekilde ama duyurmak istemişler, saygı duyuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk, "Beni sevin, bana saygı duyun."demedi. Beni görün dedi. Onun yaptığı işleri neden yaptığını anladığımızda onu görmüş olacağız. Yani, yaptığım işleri sorgulayın dedi. Sorgulamak için kafada nöron olması lazım. Akılla, bilimle işi olmayanların böyle konular açması normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Burada küfür etmek mi serbest yada bu adam insan görünümlü yaratığın mı küfür etmesi serbest hala banlanmamasının sebebi nedir acaba?

  • physFx kullanıcısına yanıt

    Ya sizin gibi "politically correct" olma hastalari yuzunden buraya geldi bu memleket. Bunlara yuz vere vere memleketin geldigi nokta bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETER ARTIK YA...


    ATATÜRK'Ü SEVENDEN DE SEVMEYENDEN DE , OSMANLICI ZİHNİYETTEN DE REİSCİSİNDEN DE ÜMMETİCİSİNDEN DE ATEİSTİNDEN MÜSLÜMÜNANINDAN GINA GELDİ.


    ÇOCUKTUM AYNI KONULAR BÜYÜDÜK AYNI KONULAR....

  • Ağır işsizlerin mekanı.

    Biride çıkar der ki atatürkü seviyorum beni yaratanı sevmiyorum. Türlü türlü arızaların olduğu yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt

    Hayır, yanlış anlama ama aslında aksini düşünenler yüzünden bu hale geldik. Toplumu birbirine düşürme, toplumu bölme, ırklara ayırma, sağcı-solcu, Laz; Çerkez; Kürt; Türk diye ayıra ayıra en sonunda paramparça olacağız. Biz böyle devam edersek kaybedeceğiz.


    Ama şuan aslında en büyük sıkıntımız bu. Birisi özgürce düşünmediğimiz, düşüncelerimizi yayınlayamadığımız için hem bireysel olarak hem de toplumsal olarak suskunuz. İkincisi ise bölücülük.


    Aslında bu iki kötü huyu bırakabilsek, en azından bireysel açıdan. Çok daha yaşanılabilir bir ülkeye sahip olacağız.


    Dediğimi yanlış anlamayın, ben Atatürk'ü seven ve sayan birisiyim. Bunu açıkça söylüyorum. Bunu söyleyebildiğim gibi, aynı şekilde istediğim diğer her şeyi de söyleyebilmeliyim, söyleyebilmeliyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • physFx kullanıcısına yanıt

    Ya daha ne dedigi i bilmiyosun. Kim kimi ayiriyo? Bayrak, Dil, kültür, tarih ve kurucu deger ve degerler. Bunlar hic bi basarili devlette tartismaya acilmaz. Bisi bidlginiz yok anca bos bos konusuyosunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt

    Tartışılıp tartışılmadığının önemi mi var sence? Sen anca bu karşılaşılaştırmayı yap dostum. Asıl sorun, insanlar düşüncelerini paylaştıklarında nasıl tepki aldıkları.


    Ayırmak, evet ayırmak. Atatürk'ü seven ve sevmeyen diye ayırmak var ortada. Ayırmadıysan, neyin tartışmasını yapıyorsun veya benim dediklerimde ne senin düşüncene ters düşüyor?


    Şuan Türkiye'nin içinde bulunduğu durum tamamen yüzyıllar öncesinde antik Yunan'ın bulunduğu durumdan farksız, belki daha kötü. Antik Yunan'da da Aristoteles gibi felsefecileri sırf dinsiz diye yargılayıp zehirle idama mahkum ettikleri gibi. Bizdeki fark, düşünceler daha doğmadan ölüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi malum kişiyi sevmiyorum diye açsalar fetocu olur evden aldırılır internetin kısıtlanırdı

  • at vatandasliktan gitsin bitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açmış olduğum benzer konuyu "kural dışı" diyerek yayından kaldırmış admin. Bunu yapanlara sen "şerefsiz" demişsin ben "terörist"..


    Teröristin şereflisi mi var? sayın adminlere burdan soruyorum!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 10 Temmuz 2020; 3:27:40 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.