Şimdi Ara

TURKNETE GEÇTİĞİMDEN BERİ PİNG SORUNU YAŞIYORUM(GEÇMEYİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 Aylık hiçbir sorun yaşamadığım sorunsuz millenicom tecrübemden sonra 40tl daha ucuz diye Turknete geçtim 100mbps fiber paketini kullanıyorum geçtiğim günden beri siteler geç yükleniyor Son 5 gündür akşamları yaşadığım soruna bakın muazzam yüksek ping değerleri akşam oyun oynayamıyorum ticket bırakıyorum online işlemlerine hattınıza baktım sorun yok diyor her gün hayır hala devam ediyor diye yeni kayıt açıyorum ama hala sorunu çözmediler son çare foruma yazıyorum belki burası sayesinde ilgilenip sorunu çözerler ilk başta size yanlış porttan hizmet veriyormuşuz düzelttik dedi ama hala sorun devam ediyor müşteri hizmetleri hattınızda problem yok diyor heralde bu test sonuçlarını ben kendim uyduruyorum Gelip bana yok ping bağlı kişi sayısına bağlantı türünüze bağlıdır falan yazıyor müşteri hizmetleri en ideal kablolu bilgisayarın arka planda hiçbir iş yapmadığı anda ben bu testleri yapıyorum o kadarda şey biliyoruz sorun türknet tarafında ama hala çözüm yok.En az ping aldığım sabah saatleride hız testinde 30ms bu arada:D


    @TurkNetDestek

    TURKNETE GEÇTİĞİMDEN BERİ PİNG SORUNU YAŞIYORUM(GEÇMEYİN)
    TURKNETE GEÇTİĞİMDEN BERİ PİNG SORUNU YAŞIYORUM(GEÇMEYİN)







  • Senin ip bloğunda bir sıkıntı var. Ben de TürkNEtteyim ve pingim hiç olmadığı kadar iyi.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    evet bi sıkıntı varda sayın türknet sıkıntı yok diyor böyle değerler mümkün olamaz yav

  • yeniforumxu Y kullanıcısına yanıt

    TurkNette hizmet sadece bağlantı alınırken verilir. Hattınız bağlanır ve Allah'a havale edilir. Sorun çıkarsa dua edip sorunun çözülmesini ümit edersiniz. Biz TurkNet kullanıcıları bu riski alarak TurkNEte geçtik. Eğer hizmet istiyorsanız TurkTelekom'a geçmelisiniz.

  • Uzun süre bende Turknet kullandım, CGN sonrası hep 100+ms pinge atıyordu. İki aydır D-Smart kullanıyorum 70-80ms ping atıyorum, ani sıçramalar veya bir kaç gün süren yüksek ping durumu hiç başıma gelmiyor.

    Gerçi oynadığım da günde 2 el CS :)
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamayan bi ikimiz kaldık herhalde :D Ortak noktamız keenetic extra dsl + turknet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 2 Kasım 2020; 22:40:39 >
  • 432 ping fazla değil, lol, dota, cs gayet güzel oynanabilir karşı taraf için. Oyuncuların çoğu memnun diye düşünebilirsiniz.

  • Evet TURKNETE GEÇTİĞİMDEN BERİ PİNG SORUNU YAŞIYORUM(GEÇMEYİN) Keenetic efsane ama TURKNETE GEÇTİĞİMDEN BERİ PİNG SORUNU YAŞIYORUM(GEÇMEYİN) 

  • Merhaba, GSM numaranızı ve yeni ping tracert sonuçlarınızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.