Şimdi Ara

TürkNet yalan mı yoksa iş bilmezlik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta önce türknet aboneliği başlatmıştım, arayıp sordum sorgulamalarda port yok gözükmesine rağmen kendilerinde port olduğunu iddaa ettiler ben de okey dedim abonelik başlattım. 2-6 iş günü dediler, aboneliğin ertesi sabahı işlemler uzayacak vs diye yazı gönderdiler ve ardına 10 gün boyunca türk telekom kaynaklı sorundan dolayı hattımı bağlayamadılar. BEN DE İPTAL ETTİM.


    Bugün durup dururken telefon çaldı yine TürkNet aradı ve yine boş portları olduğunu söyledi ve YİNE NE HİKMETSE PORT SORGULADIĞIMDA BEN O BOŞ PORTU GÖREMEDİM. neyse dedim bir şans daha vereyim öyle böyle başlattık, 1 saat geçmedi daha sistem yine işlemler uzayacak özür dileriz vs mesajına geçiş yaptı.


    Sanırım insanlarla dalga geçiyorlar ya da çözemedikleri bir sorun var ama bu sefer 10 gün beklemeye niyetim yok, aldığım ilk cevapta eğer olumsuzsa/otomatik mesaj falan dönerseler direkt iptal edicem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ettiğimde altyapı kaynaklı sorunla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Aktivasyon işlemlerinizin takibini yapan ekibimiz süreçle ilgili gelişmeleri sizinle paylaşacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.