Şimdi Ara

TurkNet VDSL-ADSL Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sabah Turknet'in fatura muhabbetine aradım. Bana VDSL diyip ADSL olarak bağladıkları için ve ön ödemeli oldukları için 85 TL fatura yollamışlar. Bu fatura 18'inde kesilmiş ve 23'ünde ödensin demişler ki sorsunlar bakalım param var mı.


    Neyse aradım ben baya bağıra bağıra anlatıyorum -çünkü robot gibi cevapladıkları için mecbur böyle bağırırsan kafaları basar belki- bana diyor ki VDSL olarak bağlanmışsınz ama port olmadığı için ADSL'e geçmişsiniz. Eee dedim, sonra 12'sinde talep yapmışsınız VDSL'e geçişiniz sağlanmış diyor. Durum da şu :



    TurkNet VDSL-ADSL Karmaşası



    Tüketiciyi kandırmaktan, dalga geçmekten başka hiçbir işe yaramıyorsun @TurkNetDestek. Faturamı ya uzatırsınız ve şu VDSL-ADSL karmaşası için benden özür dilersiniz yada bizzat memleketimden kalkar ana binanızda bir güzel çay içer neden böyle dolandırıcı olduğunuzu anlatırsınız.








  • Merhaba, faturanız 1 aylık dönemi kapsıyor. 19.20.2020' de ilgili birimimiz yapmış olduğunuz görüşmede faturanız ile ilgili bilgi vermiş. Boş port olmadığı için VDSL geçişinizi yapamadık. Ara ara paket değişikliği için destek kaydı oluşturur musunuz? Boş port kontrolü yaparak işlem sağlarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.