Şimdi Ara

Türknet 'VAE' den 'YAPA' ya geçiş. 5 Aydır çözülemeyen problemler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanKoz

    Ailem bize evde internet lazım, kapat aç, başka sağlayıcıya geç, fax at, belge imzala çalışan insanlarız bunlarla uğraşamayız dediler. Bırak böyle kalsın biz kullanırız dedikleri için kapattırmama izin vermiyorlar.

    Forumda ki yetkilinin ilgilenmesi üzerine sorun çözülmüştü, 3 gün kullandım kullanmadım. Tekrar elektrik kesintisinin ardından yine ADSL kullanmaya başladım.

    11.09.2019 - Altyapı çalışması olacağını gece bununla ilgili bir çalışma yapılacağına dair bir mesaj aldım.
    12.09.2019 - Gece 12 ~ Sabah 9 arasında çalışma yapıldı. Sabah 9 sularında arayıp, modemimi sordular, marka model söyledim. Şuan genel olarak Asusla alakalı ve Altayapıda sorun olduğunu söylediler, modemimi uzaktan resetlediler. Size VDSL bağlantı sağlanıyor evinize ulaşıyor fakat siz ADSL'mi kullanıyorsunuz dedi, evet dedim VDSL'de DSL bağlantısı sağlayamıyorum dedim. Tamam dedi ADSL kalsın altyapı çalışma süresince gün içinde kesilmeler koplamalar olabilir. Dediler...

    23:29 Çalışmalar bitti mi bilmiyorum, bununla ilgili bilgi bize ulaşmıyor. Şuan internet 600-700kb falan geliyor bana...
    asuslarda sıkıntı vardı. bir ayar yapıyorlardı düzeliyordu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    asuslarda sıkıntı vardı. bir ayar yapıyorlardı düzeliyordu

    Alıntıları Göster
    Hocam konuyu baştan sona okursanız, bunları defalarca kez yaptık zaten. Yapa'dan bir ayar yapıyorlar düzeliyor. Elektrik gidiyor, sistem güncellemesi yapıyorlar. Yine ADSL geliyor bana...
  • Konunun tamamını okudum TürkNet'e geçmeyi düşünüyordum vazgeçtim SüperOnline'ye geçmeye karar verdim.
  • KadirGlllR K kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın
  • Okul için şehir dışına çıkmam sebebi ile ailem evde biz kullanırız diyerek kapatmadılar. Eve geldiğim aylarda 60-70mbps hız alıyordum, 2-3 hafta sonra internet kesildi 50mbps'ye geriledi, geçtiğimiz hafta yine internet kesildi ve geldiğinde 42mbps'ye düştü, bu sabah yine internet kesildi ve geldi şuan 32mbps kullanıyorum...


    Böyle bir dalga geçen firma olamaz yemin ediyorum, bu millenicomdan nasıl bilgi alacağım bilen var mı ?
  • KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hız da buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek No: 35634574
    Konu internet / arıza performans sorunu.

    Şu konuyu bi devralın...
  • KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kaan Bey, destek kaydınız bugün oluşturulmuş. Ekiplerimiz gerekli kontrolleri tamamladıktan sonra size mutlaka bilgilendirme yapacak. Biz de takibini sağlıyor olacağız. En kısa sürede sorunu çözüp size detayları ileteceğiz.
  • En son BTK'ya ikinci şikayeti oluşturduğumda zor bela 40mbps tanımlayabilidiniz bravo.. Satın aldığım zaman 67-69 aralığında kullanmama rağmen tebrikler.
  • KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35776776 numaralı kaydınız ile ilgili çözüm süreci devam ederken online işlem merkezimiz üzerinden kaydınızı kapatmış bulunuyorsunuz. Arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için kaydınızı tekrar aktif edebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben kapatmadım sizin tarafınızca kapandı ve mesaj atma kısmı yok.
  • KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    aynı yerde oturuyoruz aynı problemi yaşıyoruz ne kadar ironik dimi benimde adsl vardı 9 mb veriyorlardı 16 veremediler bir türlü sonra vdsl gelmiş hızım 2mb düştü s onra internetim kesildi bir haftadır eleman göndermediler vae geçişi istedim yapaya aldıkları için beni benden izinsiz sonra bir haftada onu bekliyorum vae geçecekte eleman gelecekte oooo TTNETE geç dostum türknet çürük elma gibi oldu ttnete karşı zerre gücü yok ne kendi teknik adamları var nede müşteri hizmetleri forumda aynı laflar aynı şeyler sorunlar hiç çözülmüyor
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE geçişi için telefon başvurunuzu yaptık, telefon başvurusu onaylandıktan sonra internet başvurunuzu yapacağız. Şu anda süreç içinde devam ediyor. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • En iyisini yapmışsınız. Kesinlikle sorun olduğunda çözmüyorlar. 11 ağustos’ta arıza kaydı açtım, hala hergün ilgileniyoruz mesajı dışında bir aşama kaydedemedik. Sorun çıktığında çözmeleri imkansız. İptal istersin yapmazlar. Gidin üç lira fazla verin en azından sorun çıktığında çözüleceğini bilirsiniz ve muhatap bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • absorve kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Ama inanın sorunun çözümü için teknik arkadaşım network ekibi ile takibini yapıyor. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • Benzer olaylar bende başladı şimdi ben önermeme rağmen yakında çıkış yapar başka sağlayıcıya geçerim bu gidişle forumdan önerdiğim 4 arkadaşıda yanımda götürürüm iyice firmanızı yerin dibine sokmuşsunuz

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.