Şimdi Ara

TurkNet’ten aktif altyapıdaki tüm kullanıcılara alabildikleri kadar upload hızı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
7
Favori
44.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evde kurulum hizmetini zorunlu hale getirdik çünkü aktivasyon sürecinden hizmet açılışına kadar tüm süreci takip edip hizmet açıldığında ekstra sorunlarla karşılaşılsın istemiyoruz. Daha iyi hizmet verebilmek adına bu süreci aktif hale getirdik. Tüm işlemler bizim kontrollerimizde yapılıyor.

    Buradan tüm kullanıcılarımıza bir hatırlatma yapmak istiyorum;

    Eğer hizmetinizde sorun yaşıyorsanız bize açmış olduğumuz TurkNet Destek Burada (https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-321#129746005 ) konusundan ulaşın. Genel oalrak sorunları oradan takip ediyoruz.
  • Merhaba, YAPA santrallerini genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçişler sistematik ve planlı bir şekilde ielrlediği için sizin bulunduğunuz bölgeye ne zaman gelir tam olarak kestiremiyoruz. En kısa zamanda diyelim
  • Teşekkür ederiz. Müşterilerimiz istiyor, onların isteklerini kırmamaya çalışıyoruz
  • Merhaba, sanırım sorununuzun biraz canınızı sıkmış. Arkadaşlarım yaşamış olduğunuz sorunu çözmüş. Bende buradan takip ediyordum. Forum tarafında son zamanda yaşanılan yoğunluk fazla olmasından dolayı geri dönüp yazamadım. Bunun için kusura bkamayın. Bir sorun yaşamanız durumunda bana PM üzerinden ulaşırsanız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Şuan bir sorun yaşamadan kullanım gerçekleştrdiğinizi görüyorum. İyi kullanımlar dilerim.
  • cmlrylmz C kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 mbps upload destekleyen hat sahipleri santrale yakin olduğu ve direk santralden gelen kabloyla yapa sistemine bağlı olduğu için mi bu hızları alıyor?



    Diyelim ki santralden çok uzakta sokaktaki FTTC kabinden hizmet alanlar da bu upload hızlarını görebiliyor mu?



    Benim internetim malesef adsl saha dolabim eski direk santralden gelen telefon bağlantısı ile hizmet alıyorum. Yapa gözükürken bağlı olduğum santralde yapa var gözüküyordu muhtemelen hala öyledir ama mesafe çok uzak olduğu için vdsl bağlantısı vermiyorlar diye biliyorum (santralden eve gelen kablo boyu yaklaşık 1700 metre). Vdsl yada beni 10 mbps hızdan daha fazlasını vererek kurtarabileceklerini bilsem dakika durmam Turknet e geçerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 24 Mayıs 2018; 15:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTC kabinden YAPA verilemez. YAPA'da ana santral binasından kullanıcının modemine kadar bakır kablo gider (arada FTTC kabin varsa bunu pas geçer) dolayısıyla santral ile aranızda FTTC kabin varsa VAE sisteminde daha yüksek hız alabilirsiniz ama burada şöyle bir olay devreye giriyor, FTTC kabinlerde portlar TT'ye ait dolayısıyla onun kuralları geçerli. TT 35 mbit download için 3 mbit, 50-75-100 mbit download için 4 mbit upload olacak şekilde portları kilitliyor, fazlasını vermiyor. ROYTEPT denilen bir sistem var, burada İSS'ler YAPA'ya benzer şekilde FTTC kabinlere kendi fiberini çekip kendi cihazını koyuyor, bildiğim kadarıyla Turknet'in böyle bir anlaşması yok.
  • ScRaFt S kullanıcısına yanıt
    paket adınız nedir ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    turk telekomda tandıklarım var bu gun kargo turknet ulaştır bilgi bile vermediler ADSL sinyal geldi fakat internet için gerekli kullanıcı adı şifre verilmedi tukrnet müşter hizmetleri bile geri dönüş saglamdı demek kiher yeri tahhütsüz olsa ne yazar

    TurkNet’ten aktif altyapıdaki tüm kullanıcılara alabildikleri kadar upload hızıTurkNet’ten aktif altyapıdaki tüm kullanıcılara alabildikleri kadar upload hızı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 24 Mayıs 2018; 21:2:48 >




  • Hocam bu sizin sss yi okumamanızdan sanırım. Çünkü evraklar Türknet e gitmiyor. Evrak depolama merkezine gidiyor ve orada taranıp saklanıyor ondan sonra işlemler başlıyor. Teslim alındıktan sonra 36 saat içinde sisteme yüklenir sizde oim de görürsünüz işlemler başlar.

    turk.net den sol üst Türknet liyim e tıklayıp destek kısmına bakınız bir çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    hocam ben denedim olmadı Turk Telekom ile veya superonline ile devam turknetde bu neyin kafası ise çok müşter kayıp etmeye eder kendi bilir turknet başka ısplerde var kendi tek gorup böyle yapıyorsa akk'sız verdi upload sınırsız hız vs sayar ançak böyle geçen sefer en azın karşında muhatap buluyordum bu sefer oda yok
  • Valla MH siz benim için ve işi bilenler için daha iyi. Karşımdaki hep arıza notlarını eksik alıyordu veya yanlış anlıyordu. Çok basit arızalar için anlık çözümlerde hız düşürme yükseltme gibi için mh gerekli olabilir hızlı olması için yoksa onun dışında gerek yok bence (müşterinin dsl i yanmıyor bu da anlık çözülecek bir şey olmaz genelde gibi gibi gibi)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    müşter hizmetleri şart benim kolay kolay internet kesintisi olmadı 22/05/2018 gece başvurdum 23/05/2018 sabah turk telekom aradı telefon numrası verdiler öglen kablo çektiler gitdiler bende sözleşmeyi kargoya verdim 2 gun sürmeden ulaştı ve sonra 24/05/2018 sabah veya gece adsl sinyal geldi kullanıcı adı olmadan şifre olmadan olsa ne işe yarar sözleşme ellerine ulaşmadan adsl niye veriyorlar burada yakın sayılırız illermiz komşu oluyor artık
    TurkNet’ten aktif altyapıdaki tüm kullanıcılara alabildikleri kadar upload hızı




  • siz böyle düşünüyorsunuz başkası da abone olacağım tt ye talep açmak için niye sözleşmeyi bekliyor hemen niye açmıyor sanki evrakları göndermeeceğiz diye soruyor ne yapsın bu firma daha. Sizin bölge iyi imiş TT hemen gelip hat açmış. Sizin sadece sözleşme kontrol kalmış yarın gün içinde hallolur bence
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    100mbit’e kadar yapa akk’siz olan paket aradi turknet sagolsun halledicez sistemsel bir sorun dediler umarim duzelir de 50-60mbit arasi alirim uploadin downloaddan yuksek olmasi cok komik turkiyede :D
  • ScRaFt S kullanıcısına yanıt
    upload şu ankinden fazla olmazda download hız profiliniz arkada takılı kalmış sanırım 68/29 max hattınız olacak gibi (teknik sinyaller böyle onun üstünde olmaz)
  • Ah bir YAPA'mız olsa sayın seyirciler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, en kısa zamanda sizin bulunmuş olduğunuz bölgeye de YAPA santrallerimizi getireceğiz Tüm bölgelerimizde sistematik ve planlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Aksaray iline YAPA altyapısını getirme önceliğiniz nedir acaba biliyorum net bir bilgi veremiyorsunuz bu konuda ama en azından yakın gelecekte planlarınızda Aksaray ili varmıdır bunu öğrenebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.