Şimdi Ara

TURKNET TARAFINDAN 2 KURULUM ÜCRETİ KESİLDİ!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TürkNet 2 sefer kurulum ücreti kesti!!!!


    Evet dostlar size başıma gelen ÇİFT kurulum ücreti faturası kesilmesini anlatacağım. Çok değil 3 ay önce TürkNet abonesi oldum, profilime bakarsınız başımdan geçen olayları tek tek anlattığım bir konum var. Neyse kısa keserek anlatıyorum.

    7.ayda TürkNet abonesi olmak için başvurdum, kurulum ücreti 99 Türk Lirası olduğunu biliyordum lakin ben 33TLx3ay şeklinde ödenecek sanıyordum lakin ilk ay 3 fatura geldi. Normalde 2 Fatura gelmesi lazımdı, bende 99 TL olduğunu görünce galiba tek seferde alacaklar diye üstelemedim ödedim lakin 7. ayda gelen internet faturasında ek 33 TL taksit vardı o 33 Türk Lirasını fazla önemsemedim açıkcası. (7. AYIN FATURASI EKTEDİR)

    8. ayın Faturasında ise sadece 87 TL olan İnternet Faturamı ödemiştim tabi 9. aya kadar Türknet sitesine girmediğim için 2. Kurulum taksitinden bi haberdim taa ki TurkNet'in benim 33 TL lik 2. kurulum taksitini yatırmadığım için internetimi kısıtlayacağını yazdığı SMS'i görene kadar. Hemen 33TL olan 2.Kurulum taksitini de ödedim.(dün) Tabi bunu görünce olayı daha iyi anlayıp TurkNet'e bu gün sabah destek talebi açtım ve resimlerde dahil her şeyi yollayarak durumu izah ettim ama ne yazan oldu nede cevap veren. TürkNetten kesinlikle memnunum gerek altyapım olsun gerek internet hızım kesinlikle bir sorunum yok lakin 99 TL az bir ücret değil özellikle benim gibi bir öğrenci için. Bende en son hakkımı burada arama kararı aldım, eğer burada da çözüm bulamazsam faturamı öder TürkNetten aboneliğimi çekeceğim ve en son çare Cimer ve Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım.

    9. Ayın Faturasında da kurulum ücreti gelmiş toplam 121 TL!!!! 87 TL İnternet + 33 TL 3. kurulum ücreti.



    Yani ben kurulum ücreti diye 99+(3x33) olmak üzere 198 TL ücret ödedim!!!



    TURKNET TARAFINDAN 2 KURULUM ÜCRETİ KESİLDİ!!!!!!


    TURKNET TARAFINDAN 2 KURULUM ÜCRETİ KESİLDİ!!!!!!


    TURKNET TARAFINDAN 2 KURULUM ÜCRETİ KESİLDİ!!!!!!

    TURKNET TARAFINDAN 2 KURULUM ÜCRETİ KESİLDİ!!!!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birseylereksikmoruk -- 13 Eylül 2020; 9:24:52 >







  • Merhaba, arkadaşlarımın faturanızı inceleyerek bilgi verebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Sonuç ne oldu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.