Şimdi Ara

Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
5.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Aldığınız hız nedir

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 15 Ekim 2020; 14:18:18 >




  • Perturbator kullanıcısına yanıt

    çok iyiymiş hızınız da, tekrardan hayırlı olsun

  • Merak ettiğim bir konu var bu Türknet beni istediği kadar bekletebilir mi? neredeyse 50 gün oldu yok mu bu ülkede kanun kitap?

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, başvurunuzu yaptığımızda türk telekom kaynaklı red verilmiştir. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçmiştir. Güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yerleşik operatöre başvuru yaptığımız zaman port kaynaklı değil kablo arızası olduğunu belirttiği için işlemlerinizi tamamlayamadık ama yerleşik operatör ile görüşmeye devam ediyoruz.

    @TurkNetDestek yüzümüze baka baka nasıl yalan söylüyor görün. Kendisinin söylediğine göre boş port varmış benim sorunum kablo arızasıymış ancak bugün gelen maile göre aslında benim adresimde boş port yokmuş. 50 günde anlayabilmişler port olmadığını. Hem yalancılar hem zekaları zayıf.


    Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER]




  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce size yerleşik operatör tarafından verilen bilgiyi paylaşmıştım. Ama İlgili ekibimizin en son yaptığı görüşmede kutunun dolu olması nedeni ile bağlantının yapılamadığını ilettiler. Konunun çözümü için Telekom ekiplerine bilgi verdik ve neler yapılabilir kontrol ediyoruz. Ancak bu konuda size süre bilgisi veremiyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    PM den yazdım lütfen işlemleri kontrol eder misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Geçeceksin bunları geçeceksin. Sonradan yutacağın laflar söylemeyeceksin yoksa böyle yutmaya devam edersin. 50 gündür sen "port sorunu yok, kablo arızası var" demiyor muydun? ne ara bu kadar döndün?

  • 54. Günde " Port sorununuz yok aslında sizin hiç altyapınız yok" diyerek gerçekten güzel şaşırttı. Bir kaç hafta sonra "İnternet diye bir şey yok kiiiii" diyebilecek bir firma


    Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER]
  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Altyapı kaynaklı sorun nedeniyle yerleşik operatör ile sürekli iletişim halindeydik. Ancak gelen bilgide hizmet verilemeyeceği bilgisi paylaşılmıştır.

    "Merhaba Berkay Bey, ben Dilan Z.
    Sizi aradım, ulaşamadım. Telekom tarafından bize ''kapasite sorunu'' olarak bilgi aktarımı yapılmış ve sorunun kontrolü için ekiplerle görüşme yapılmaktadır. Tekrar kontrol yaptığımızda ise alt yapı olmadığına dair hata aldık. Bundan dolayı işlemlerinize devam edemiyoruz. İptal işlemleri için sizlerle iletişime geçilecektir. İyi günler."
  • Acaba kurulum süresi kaç yıl sürüyor Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER] 

  • ben de aynı sürecin 5. günündeyim port var denilerek abone yaptılar ama 5 gündür türk telekom kaynaklı sorun diyerek işlem yapmıyorlar.

    bana var dedikleri portu başkalarına sattıklarına adım kadar eminim ama kanıtlayamam.

    neyse, değil 50 gün 6.günü bile beklemeyeceğim. bugün iptal ediyorum.

    TÜRKNET BAĞLATMAYI DÜŞÜNEN VARSA, düşünmesin. iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkntskpr7 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon süreci 3 ila 6 iş günü sürmektedir. Ancak bazen bizim de istemediğimiz altyapı sorunları nedeniyle gecikme yaşanmaktadır.
  • anemoia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz devam etmektedir. Arkadaşlarım güncel bilgi aldığında sizinle iletişime geçecektir.
  • 3 ekim itibariyle 2 aydır bekliyorum. @TurkNetDestek rekor bekletme süreniz nedir acaba, herhangi bir ödül verecek misiniz Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER] 

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Başvurunuzu yapmak istediğimizde hata alıyoruz ve bu sorunun çözümü için yerleşik operatör ile görüşüyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    60 gündür beklettiğin aboneye de bi ödül verirsin be Türknet TAM 132 gündür internetimi bağlamadı! ENGELLEDİLER [ÇÖZÜLMEDİ] [BAŞVURUMU İPTAL ETMİŞLER] 

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon süreci yerleşik operatörün altyapı yok uyarısı vermesi nedeniyle uzamıştır. Bu konuda arkadaşlarımdan güncel bilgi talep ettim. Yerleşik operatörden güncel bilgi alması durumunda sizinle paylaşacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.