Şimdi Ara

Türknet / Saglam bina içi şebekeye yalan yere arıza var diyip maddi zarar vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aha önceki internet yavaşlığı şikayetlerimden sonra internetim tamamen kesildi ve her defasında bina içi hatta arıza var denildi. 2 sefer elektrikçiye 30 +,30 TL ödeyerek kontrol.ettirdim.ve problem olmadığını söyledi.ancak.teknik ekip her defasında bina icinde arıza var dedi. Bende en sonunda turk net müşteri hizmetlerine guvenerek bina içi tesisatı komple değiştirdim ve modemimi de değiştirdim. Ancak teknik ekibin yalanları sonucunda yine internet erişimi elde edemedim teknik ekibin yalanları ve yetkinsizlikleri yüzünden topla 360 TL ücret ödedim. Maddi manevi zarar a uğramış bulunmaktayim ve hâlâ bir çözüme ulaşamadim. Türk net çalışanları da arıza kaydı almak dışında herhangi bir çözüm önermiyorlar. Zararımın tazmin edilmesini rica ediyorum ve eski haline döndürülmesini rica ediyorum. Aynı zamanda yalan beyanda bulunan teknik ekibin yerine daha yetkin işini bilen ve görevini hakkıyla yerine getiren bir ekibin konu ile ilgilenmesini ve bana gerekli açıklamayı yapmasını rica ediyorum.

    Btk ya şikayet te bulundum bunların Allah belasını versin. Övgü dolu sözlerle bahşettiğim turknet ten de türk Telekom dan da lanet gelsin diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bunları yapan Türk Telekom santral personelleri sorunun çözümü musterihizmetleri@turk.net mail atmak veya Bimer , Cimer , BTK'ya şikayet kaydı oluşturmak hemen çözüm sunuyorlar.

    BTK şikayet ettiyseniz kısa sürede çözülür zatende musterihizmetleri@turk.net'e detaylı bir mail atmanız durumunda anında kayıt açıyorlar.

    Türknet'i arayıp hattınızda modeminizin , bina içi kablonuzun değiştiğini söyleyip Türknet personelinden ve Türk Telekom santral çalışanlarından şikayetçi olduğunuzu söyleyin 3-5 kuruş kazanacaklar diye Türk Telekom çalışanları neler yapıyor BTK'nın ve Rekabet Kurumunun bu durumlara el atması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 2 Temmuz 2017; 17:53:47 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Böyle rezillikler insanın canını sıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgünüz. Sistem üzerinden hizmet kontrollerinizi sağlamamız için GSM numaranızı rica edebilir miyiz?
  • Attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.