Şimdi Ara

türknet rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene yazlığımızda hiç sorun yaşamadan türk telekom yazlık interneti kullanıyorduk.

    Fakat babamlar 3 aydan fazla kaldığı için telekomun sattığı tarife 3 aylık paket olduğu için fazla para ödüyorduk..

    bende bu sene Türknet alayım dedim.. Almaz olaydım..

    Abonelik başladı babam bir rahatsızlığı yüzünden yazlığa 1 ay geç gitti. bu süre zarfında 2 fatura çıktı ve ödedik.

    Eve gitti babamlar ve modemi bağlayınca ADSL ışığı yanmıyordu. Aradık türkneti ekip yollattılar ertesi gün.. Türk Telekom ekipleri arızayı giderdi ADSL ışığı yanmaya başladı...

    Fakat bu seferde modeme gelen hız 2mbit.. Aradım tekrar hızı müşteri hizmetlerini... 12mbite sabitlediler modeme gelen hızı fakat ne bilgisayar ne telefonlar internete bağlanmıyor..

    Evde 2 adet modem bulunduğu için 2.modemi kurdum.. Sonuç yine aynı.. Forumu bile açamıyorum.. Fakat modeme 12mbit hız geliyor gözüküyor.

    Türknete durumu açıkladığımda arıza kaydı açıp bana döndükleri sonuç: Donanım arızanız var

    Heriflere bakın 2 farklı modem ile denedim evde 5den fazla cihaz var hepsinde mi arıza var diyorum.. Yapacak bişeyimiz yok diyorlar

    Yarın itibariyle Türk Telekom'a başvuruyorum! Fazla öderim ama en azından hizmet alırız..

    Lanet olsun böyle firmaya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 20 Haziran 2017; 20:54:54 >







  • Nakil neden yapmadınız suç sizde Nakil yapsanız aynı interneti ve aynı hattı alırdınız.

    Yeni aboneliklerde yeni port tahsis edilir.

    Türknet kimin altyapısını kullanıyor Türk Telekom sorun Türknettemi yoksa Türk Telekom'damı ilk önce buradan bir yola çıkın.

    Türk Telekom geçtiğinizde hat değerlerinizi merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Nakil neden yapmadınız suç sizde Nakil yapsanız aynı interneti ve aynı hattı alırdınız.

    Yeni aboneliklerde yeni port tahsis edilir.

    Türknet kimin altyapısını kullanıyor Türk Telekom sorun Türknettemi yoksa Türk Telekom'damı ilk önce buradan bir yola çıkın.

    Türk Telekom geçtiğinizde hat değerlerinizi merak ediyorum.

    suç bende mi

    telefon hattım aynı zaten.türknet rezaleti

    müşteri hizmetleri çalışanlarının eline vermişler scripti kalkmış bana Donanımsal arıza biz bişey yapamayız diyor.. kaldıki donanımsal olmadığını açıklıyorum..

    2 senedir Telekom ile fazla ödeme yapmak dışında hiç sorun yaşamadım..

    Sorun türknette yarın tekrar telekom'a geçirince paylaşırım.

    şu an mevcut hat değerleri aşağıdaki gibi.




  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Türk telekom pahalı falan ama bir yerde altyapı kiminse Sorunsuz kullanmak isteyen kişi parasını verip o firmadan kullanacak ki kafası rahat etsin yoksa hiçbir şekilde kiralama yapan firmalarda adam akıllı hizmet almak mümkün değil sorun çıkana kadar ucuz ve güzel Türk telekom da neymiş Yaaa kafasında geziyorsunuz ama sorun çıkınca hiçbiri Tt kadar yetkin ve hızlı değil zor yoldan anlıyorsunuz sonuçta
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum.. işin kötüsü veremedikleri hizmete para ödemiş oldum ama yapacak bişey yok.
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Hat değerleriniz güzel Türk Telekom'da aynısını verecektir.
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Bu yoruma üzüldüm gerçekten. Onlarca kanaldan hatta buradan bile destek olmaya çalışan bir firma var. TürkTelekom tam tersi başka ıspler hizmet satsın diye teşfik primleri dahi veriyor. Kendisi satarsa kat ve kat çok kazanıyor orası ayrı ancak, diğer firmalar satarsa TurkTelekom'da kazanıyor. Biraz araştırarak yorum yapalım, dunning kruger etkisi ile heryere mesajlar girmeyelim derim.

    TurkTelekomda her 1 sn de 15 arıza kaydı açılır sistemlerine hergün binlerceside iptal eder destek alamadığı için. memnun yada memnun olmayan müşteriler oranı her firmada aynı. Çünkü hizmet aynı. altyapı bakır, cihazlar eski. teknoloji eski.

    Regülasyon, rekabet kurulu gibi kurumlar dengeyi sağlarlar. Kimse işi bilerek sabote edemez ederse de cezasını öder. turkTelekom'da aslında diğer firmların çalışma partneri olduğundan dolayı aslında business olarak bir sorunları yoktur. maalesef yukarıdaki açıkladığım nedenle olayı çok yanlış anlayan ve çalışıtığı kurumu milletçi duygularla savunan çalışanlar olabilir turktelekomda bunlarıda tespit ettiğinde gerekli işlemi yaparlar.




  • Kötü olmuş. Bence cabuk çözülmesi gereken teknik bir problem. Sinyal geliyor IP alıyor sistem internete girmemesi için bir neden yok. Teknik olarak arıza kaydı bırakıldığında önce fiziksel bağlantı kontrol ediliyor(senin modeme gelen hızı gördüğün ekran benzeri bir ekran var) hat açık mı vs müşteri IP almış mı? hepsi ok ise müşteri internete çıkıyor olmalı. Tüm bunlar ok olduğu için donanımsal konfigirasyonlarda sorun olduğu yorumu gayet normal olabilir. Burada iç tesisattan kasıt bu.

    @TurkNetdestek'e iletirsem müşteri bilgilerini iletebilir misin?
  • ben 7 ay dayanabıldım defalarca ıc tesısatı modemı her bır haltı değiştirdim hatta Turk telekom 4 defa portu değiştirdi yıne değişen olmadı 20 den fazla Turknet arıza kaydı bıraktım hatta 4 defa btk şikayet ettım ama yıne cozum yok en son kapattım artık evde internette yok kafam daha rahat eski sisteme dondum işim olunca cafeden ordan burdan takılıyorum :D
  • Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Hizmet kontrollerinizi sağlamak için sistemde bulunan GSM numaranızı PM üzerinden rica edebilir miyim?
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    İp aldığı halde internete bağlanmıyorsa DNS sorunu olabilir. Arıza kaydını kapatmadan önce bunun da kontrol edilmesi lazım bence
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Hocam hesap ortada burda yazılan sorunlar ortada kimsenin Türknet'e kastı yok size yemin edebilirim ki benim Türknet'e bir kastım yok ama bazı şeyleri beceremiyorsunuz. Bakın otomatik ödeme talimatı vermişim ilk bağlattığım gün dün son ödeme günü para çekilmemiş şurda bayram falan araya girse yarın geç ödeme diye bi de üstüne para eklenir. Her gün ayrı sorun sıkıntı çıkıyor ve bunun sebebi kim olursa olsun sıkıntıyı çeken kullanıcı. Az önce canlı destekten Tuna adlı çalışanınıza sorunu bildiriyorum 15 dk anca bir kayıt açabildi orda ne yapıyor diye düşünüyorum bir şey yazıyorum 5 dk dan çnce cevap vermiyor cümle aralarında. Tekrar yazayım diye giriyorum 8 kişi sıra var online işlemlerde bile. Yani kimse sabote edemiyorsa da beceremiyorsunuz bazı şeyleri sabote etmek gibi bir şey olamaz yetersizlik olur bu kadar şikayet boşa olamaz tamam altyapı eski tamam sistem eski ama teknik ekibiniz zayıf. Burda adam akıllı yardımcı olmak isteyen 2 kişi dışında muhattap bulamıyoruz destekten. Sizce bu iş ek kota ile mi çözülür? Sorun var teknik ekipte çözümler hızlı olmuyor bu forumda insanları uyarmak görevimiz olmayan hayal olan şeylerden bahsetmiyoruz sayfalarca konu bu bulunduğumuz konu her yeri şikayet sorun. Biz sürekli kayıt açarak sürekli sorun düzeltmeye çalışarak hizmet almak zorunda bırakılıyoruz. Kimse Süperonline Türk Telelkom şu bu çok iyidir demiyor. Ama bu denklemde hangisi soruna sıkıntıya daha hızlı üdahale ediyor hangisi daha çok müşteriyi önemsiyor bakmak lazım. Müşteri hizmetleriniz bilgileneceğine her gün daha agresif oluyor sizce müşteri kaybı sadece müşterinin sizi anlamamasından mı yoksa rahatsız olduğu Türknet'in yapamadığı şeyler mi bunu düşünmenizi öneririm. Her zaman sorun kullanıcıda değildir kesinlikle Türknet desteklediğimiz sevdiğimiz firmalardan ama bazı şeylerin düzelmesi şartı ile. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Haziran 2017; 11:42:50 >




  • Dandik firma dandik hizmet normal bunlar
  • DNS denedim malasef düzelmedi.

    Turk.net donanım sorunu bizden kaynaklanmıyor diyip kestirip atıyor. İç tesisat ile ilgili olabilir teknik servis yönlendirelim vs gibi bir seçenek sunmadı bile..

    İç tesisatta ne gibi sorun olabilir? Sorun olsa modeme kadar internet gelir mi? Bilmediğim için soruyorum...

    Bu arada iptal faxı çektim... Bir daha yanaşmam herhalde bu firmaya..

    Türk Telekom Yazlık yalın internete başvurdum.

    2 ay boş yere fatura ödediğim ile kaldım.
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik servis yok çünkü Türk telekom is a u gönderip duruyorlar onlar da kendi müşterilerinden zaman bulursa geliyorlar ve zaten sallamıyorlar sorunu eğer ankastreye kadar sorun yoksa sonrası sizin işiniz bir şey yapamayız bizim müşterimiz değilsiniz diyorlar bu işler böyle yani ekip de gelse bir şey yapmaz emin olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvana08

    Hocam teknik servis yok çünkü Türk telekom is a u gönderip duruyorlar onlar da kendi müşterilerinden zaman bulursa geliyorlar ve zaten sallamıyorlar sorunu eğer ankastreye kadar sorun yoksa sonrası sizin işiniz bir şey yapamayız bizim müşterimiz değilsiniz diyorlar bu işler böyle yani ekip de gelse bir şey yapmaz emin olun

    teşekkürler.

    ama anlayamadığım nokta ankastreden sonra sorun olsa modeme internet gelir mi?

    Görünüşte hiç sorun yok ama forumu bile açamıyor internet.. daha önce Telekom'da benzeri olmuştu Telekom arızayı gidermişti.

    Bu firma ise donanımsal arıza var bizi ilgilendirmez diyip sorun çözülmüştür diye çağrıyı kapatıyor..

    neyse iptal faxı çektim sms geldi firmadan.. Bakalım Türk Telekom bağlanınca ne olacak




  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    :) niye beceremeyelim yahu. Otomatik ödeme talimatı bankadan verildi ve ödenmedi ise, banka ile görüşmek lazım. TurkNet'e kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verirsen istisnasız çekilir. Mesela e-devlet'e gidersen fatura düzenlendikten sonra faturanı görebilirsin. Sistem hergün o fatura ID si ile tüm bankalara oto bilgi geçer.

    O zaman TurkNet'in son iki senedir neden En iyi internet firması seçildiğine de bakmanı tavsiye ederim. bkz, ALfa ödülleri link

    Bu konular için sürekli geliştirmeler yapılıyor. Ancak hersey dikkatle yapılıyor. Sorunlar görülüyor emin ol :)

    Kısaca, Hala TurkNet müşterisiyseniz TurkNet birşeyleri iyi yapıyordur diye düşnüyorum. Çünkü Markaya ile hiçbir taahhütünüz yok. Bu bence tüketicinin elindeki en büyük güç. Onuda müşteriye vermekten çekinmiyor TurkNet.

    Müşteri hizmetlerinin agresifleşme gibi bir lüksü yok. Eğer müşteri kötü bir deneyi yaşarsa ve anket puanı çok kötü gelirse inanılmaz kesintiler oluyor.

    Ufak serzenişim neden olduğunu iletebildiğimi düşünüyorum nacizane




  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    :) niye beceremeyelim yahu. Otomatik ödeme talimatı bankadan verildi ve ödenmedi ise, banka ile görüşmek lazım. TurkNet'e kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verirsen istisnasız çekilir. Mesela e-devlet'e gidersen fatura düzenlendikten sonra faturanı görebilirsin. Sistem hergün o fatura ID si ile tüm bankalara oto bilgi geçer.

    O zaman TurkNet'in son iki senedir neden En iyi internet firması seçildiğine de bakmanı tavsiye ederim. bkz, ALfa ödülleri link

    Bu konular için sürekli geliştirmeler yapılıyor. Ancak hersey dikkatle yapılıyor. Sorunlar görülüyor emin ol :)

    Kısaca, Hala TurkNet müşterisiyseniz TurkNet birşeyleri iyi yapıyordur diye düşnüyorum. Çünkü Markaya ile hiçbir taahhütünüz yok. Bu bence tüketicinin elindeki en büyük güç. Onuda müşteriye vermekten çekinmiyor TurkNet.

    Müşteri hizmetlerinin agresifleşme gibi bir lüksü yok. Eğer müşteri kötü bir deneyi yaşarsa ve anket puanı çok kötü gelirse inanılmaz kesintiler oluyor.

    Ufak serzenişim neden olduğunu iletebildiğimi düşünüyorum nacizane



    Müşteri hizmetleriniz ve özellikle canlı destek ekibiniz gerçekten kötü. Agresifleşme lüksü yok demekle olmuyor.




  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın da sorunları gördüğünüzü sanmıyorum kim en iyi firma seçmişse bilemiyorum da kullanıcının seçmediği kesin. Hala gece indirmelerim gündüze yazılıyor öncekilere anlık sorun demiştiniz bu da mı anlık sorun 1 aydır anlık sorunlardan kotam gidiyor? Artık cılkı çıktı işin 8 gb indirme yapıyorum orda gecede gözüken 18 mb. Burda yazıp ediyorsunuz yardımcı da oluyorsunuz tamam ama hoacam sorunu yaşayan benim uğraşan eden yine benim. Her gün ödül de verseler Türk Telekom u size de bağlasalar benim için bu sorunlar ve çözümleri önemli. Çoğu kişi agresifleşmeden bahsediyor öyle bir şans yoksa biz başka çağrı merkezi ile görüşüyoruz sanırım. Hele canlı destek ten bahsetmiyorum gece taksicilik yapıyorlar heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 22 Haziran 2017; 12:28:21 >
  • strategeist S kullanıcısına yanıt
    Agresifleşme lüksünün neden olmadığını cümlenin devamında açıklıyorum diye düşünmüştüm oysa ki :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.