Şimdi Ara

Turknet numara tasima problemi ve musteri hizmetlerine ulasamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her seyden once sunu belirteyim, uzun yillar Turk.net kullandim ve genel olarak internet hizmetinden memnundum. Gecen aylarda yasanan genel internetnet sorunundan sonra bir turlu duzelmeyen internet baglantisi sebebiyle internet servis saglayicimi degistirmeye karar verdim. Diger servis saglayici'dan fiber internet hizmeti aldigim icin turk.net'in iptalini beklemedim fakat yillardir kullandigim sabit numaram da turk.netteydi ve bunun 'tasima' yapilmasi gerekiyordu. diger servis saglayiciya basvuruda bulundugum halde bir turlu tlefon ile . ilgili gelisme olmadi, neredeyse bir ay gecti. ABone iptali icin turk.nete faks cekmem gerekiyormus, belki abonelik iptalini bekletmek icin normal olabilir ama numara tasima icin gerekli islemlerin bir turlu yapilmamis olmasi bana garip geldi, ustelik diger servis saglayici da bana neden belirtmedi, neyse daha sonra bunun turk.net kaynakli oldugunu soylediler. ben faksi "internet aboneligim iptalini, numarami da tasima icin gerekli islemlerin yapilmasini talep ediyorum" seklinde yazdim. turknet bana iptal islemini gerceklestiridgini bildirdi ama numara tasima yine olmadi. yine birkac hafta bekledim, ve diger servis saglayiciyi aradim. numaranin tasimaya uygun olmadigini soylediler, yani turk.net yillardir kullandigim telefon numarami da toptan iptal etmis. turkneti ariyorum fakat karsima bir turlu insan cikmiyor ki derdimi anlatabileyim. surekli bunu istiyorsaniz su tusa basiniz muhabbeti ama benim durumumu anlatan bir sey yok. ben de btk sikayet sitesi uzerinden sikayet kaydi actim. sikayet kaydinin altina hemen "sikayet cozulmustur" yazip geciyorlar. uc asamada da turknet sadece 'cozulmustur' yazip gecti fakat ne beni arayan var ve de sorunun cozulmesi icin yapilan bir degisiklik. sosyal medyadan yazmya calistim topu turktelekoma atiyorlar, turk telekom benim musterim degilsin, bana turk.netin basvurmasi gerekiyor diyor. buraya kadar isim vermemek icin servis saglayici yazdim ama neyse bundan sonra acik yazayim; yeni gecmeye calistigim superonline zaten numarayi tasiyamadigini soyluyor. kisaca beni kisir dongu icinde birakan turk.net e bir turlu ulasamiyorum. btk uc asamadan sonra duruma el attigini yazmis ama iki haftadir ondan da bir ses yok. sabit telefon da cok onemli degil de neredeyse 25 yillik kullandigimiz sabit numarayi bunlarin yuzunden kaybedecegiz, ona yaniyorum.

    Her turknet konusunun altina yazan turk.net kullanicisi yoluyla belki su ise cozum bulunur.







  • Merhabalar, yazdığınız yorumu okudum. Bu konuda sizin için neler yapabilirim? Bunu ilgili ekip arkadaşlarımla görüşüp bakacağım. Bana hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası veya müşteri numarası PM üzerinden iletir misiniz?
  • Numaranızı nereye taşımaya çalışıyorsunuz ? Eğer TT ye taşımıyor iseniz gidip öncelikle TT ye taşıyın ardından istediğiniz firmaya geçiş sağlayın (bir 30 TL TT ye ücret çıkacaktır)

    Edit : Superonline imiş, sol o numarayı turknet den alamayabilir siz en garanti önce TT ye taşıyın ardından sol e geçiş yaparsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 23 Temmuz 2019; 16:5:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu konuda kimin ne yapmasi gerektigini bilmiyorum fakat digerleri en azidnan insani olarak karsima anlamli seyler soyleyen musteri temsilcileriyle cikiyorlar. ben onlara ulasabiliyorum ama turk.nete ulasamiyorum. turk telekom musterisi degilim o yuzden bana soyledikleri anlamli, sueronline isini yapiyor mu yapamiyor mu onu da bilmiyorum, ama soyledigi en azindan tutarli gorunuyor. turknete ise hic bir sey soramiyor, hicbir anlamli ve tutarli cevap alamiyorum. numarami iptal ederek hatali bir is yaptiysaniz usulu ne ise ilgili yerlerle gorusmeleri yaparak numarami superonline a tasimam icin gerekli yazismayi yapmanizi bekliyorum.

    pm attim.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    bosu bosuna 30 tl ucreti neden odemem gerekiyor? odedikten sonra nasil ve kimden alacagim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 23 Temmuz 2019; 16:11:16 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Siz hizmetinizi iptal ettirdikten sonra numaranız otomatik olarak iptal ediliyor. Bizden iptal ettirdiğiniz hizmetinizin numarası havuzda üç ay boyunca boşta kalıyor. Siz yerel operatör tarafına başvurarak kullandığınız numaranızı tekrar alabiliyorsunuz.
  • simdi superonline ile tekrara gorustum, numara deaktif oldugu icin numara tasinmaya uygun olmadigini soylediler, yani kisaca turk.net faksimda acikca tasima icin gerekli islemlerin yapilmasini talep ettigim halde tumuyle iptal islemi gerceklestirmis. su anda superonline islem yapmiyor, turk.net zaten bir sey yapmiyor, siz normal bir durum oldugunu soyluyorsunuz ama onlar numara tasima icin numaranin aktif olmasi gerektigini soyluyorlar.

    ozel mesajda da benim turk telekoma basvuru yapabilecegimi belirtmissiniz ama bu sizin hataniz, ben neden sizin hataniz ustunden islem yapmam gerekiyor bunu anlamis degilim. turk.net'in bu yaptigi hatasini duzeltmesi icin gerekli yazismalari kendi yapsin lutfen.
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    boşu boşuna değil, tt nin işlem ücreti + seçmeniz gereken paketin tutarı. geri almayacaksınız. ben de sol den turknet e geçer iken o şekilde yapmıştım.
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    thk hatlar (turknet e geçmiş hatlar) tt ye uğramadan başka operatöre geçemez.süreç böyle. o yüzden tt ye başvurup 30 tl 1 aylık (yaklaşık) ücret vermeniz gerekiyor diyorum.

    emin ol ben 2 ay bunun analizini canlı canlı yaptım - sol bayi tt müdürlük turknet çağrı merkezi vs vs
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    cozum icin bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim.

    bu sistem bundan farkli calismiyorsa; yalnizca bu sekilde yapanlara en kotu dileklerimi iletiyorum.
  • Ben 13 senelik hattımı turknet yüzünden kapattım

    Diyeceğim tek şey

    Siz siz olun Turknette sabit hat tasimayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim başka yol yok

    ben sol den turknet e taşır iken (voip to pstn) once tt ye uğradım çünkü voip to pstn sadece tt yapıyor

    siz de en kötü turknet sol e veremiyor madem, tt ye alın tt den sol e numara gayet sağlıklı taşınıyor (ki zaten turknet hattı iptal etmişsiniz arama yaptığınız zaman anons veriyor tt den alabilirisiniz diye - ki numara asıl sahibi tt dir) tt de akifleyip sağlıklı şekilde sol e alabilirsiniz

    tek dikkat etmeniz gereken tt ye taahhüt vermeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.