Şimdi Ara

TurkNet izinsiz Veri Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Turknet'e geçiş için telefonla görüştüm işlemler tamamlandı ve telefonu kapattıktan 2 dk sonra 0216 203 05 89 numara Turknet adina aradığını ve Digitürk kampanyasından bahsetti. Sizin TurkNet'ten aradığınızı nereden bileceğim sormamla " Az önce geçiş yaptınız evrakları henüz sisteme yüklemediniz, kimlik numaranız şu değil mi" diye herşeyi bildi. Tabi dolandırıcı olduklarını anlamamla görüşmeyi sonlandırdım. Aradan 5 saat sonra yine dolandirici 0850 901 06 94 numara Turknet'ten aradığını söyledi. Sabahki konudan bahsederken dolandırıcılara verilerimi paylaşıyorsunuz dememle telefonu yüzüme kapattılar..

    TurkNet'in yaptığı izinsiz veri sızdırma değil de nedir? Şimdi cevap olarak yazacaklar ki; konu hakkında yasal takipçiyiz vs.. Forumlara sikayetvar'a bakın aradan kaç yıl geçmiş yine aynı sikayetler yıllardır süren takip bitmedi mi?

    Açıkça izinsiz veri paylaştıkları aşikar.
    Cimer'e başvurdum. Pazartesi de savcılığa dilekçe ile başvuracağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahkum021 -- 2 Temmuz 2022; 16:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bizleri anladığınızı sanmıyorum. Anlamış olsaydınız gerekli önlemleri alırdınız. Sikayetvar ve ekşi sözlük'te 2 yıl önce başlayan bu konuyla ilgili şikayetlere bakın. Eğer bizleri anlamış olsaydınız koca 2 yılda konuyu çözmüş olurdunuz. Yasal süreç başlamış devam ediyor diyorsunuz da ortada dava vs birşey var mı?
    Sizdeki kişisel verilerle milleti kandırmaya çalışan Digitürk ve 2 yıl içinde Digitürkle ilgili yasal işlemleriniz varsa dava süreçlerinizi şeffaf bir şekilde bizimle paylaşın biz sizi anlayalım.
  • Bu doğruysa Turk.net benim için bitmiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı benim başıma da geldi. Böyle yaptıklarından dolayı turknet direk iptal ettim. Yok vergiye gideceğine tvye gitsin izleyin felan dediler. Bende dedim devlet kazansın siz kazanmayın kapattı yüzüme :D Herneyse demem o ki bu konuda haklısınız adamlar benimde bilgilerimi de biliyordu.

  • TurkNet izinsiz Veri Paylaşımı
  • Ben de anında iptal ettirdim ama iptali işleme almamışlar ve evrak imzalama için geleceklerdi iptal ettiğimi söyledim. Çağımızın gelir kaynağı kişisel veriler. Malesef ki sızdırılıyor.
    Bize düşen görev şikayet edelim ve forumlara paylaşalım. bişey olmaz dersek tepki görmedikleri için özgüvenle yapmaya devam edecekler !

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek bu konuya cevap verebilirmisiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samcu -- 2 Temmuz 2022; 20:31:31 >
  • İyide siz Turknet'i değil arayan numarayı savcılığa şikayet edin veri ihlali nereden çıkmış zaten belli olacaktır. Turknet'in bu konuda bir suçu olduğunu düşünmüyorum.

  • Ben zaten dilekçede numaraları belirteceğim de. Siz Turknet'in suçsuz olduğu kanısına nasıl vardınız?
    Cevabınızı merakla bekliyorum.

    Not: Bu konuda kaç yıldır şikayet var. Forumlar, ekşi sözlük ve sikayetvar'a bakabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahkum021 M kullanıcısına yanıt

    Tüm firmalarda aynı şikayet var dolayısıyla Turknet'in veri ihlali değildir. Tüm herkesin bilgisine sahip bir kaynaktan veri sızıntısı olduğunu düşünüyorum. Altyapı sahibi firma Türk Telekom'da herkesin abonelik bilgisi var oradan kaynaklandığını düşünüyorum. Örneğin siz Turknet'ten hizmet aldınız bu bilgi öncelikle Türk Telekom'a gönderiliyor port tahsisi dahil kurulum gibi işlemler yine telekoma gidiyor dolayısıyla bilgilerinizin tümü orada mevcut.

  • Bu durum başına gelenler sizin gibi düşünmüyor... Çünkü diğer iss geçişlerinde anında böyle problem yaşayanı görmedim, duymadım. Turknet'te 2 dakika sonra dolandırıcıların iletişime geçip devamı gelmesi Turknet'in suçsuz olduğu kanısına vardıramıyor.
    Diğer şikayetleri okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız belki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0850 901 06 94 geçen hafta Türknete başvurduğum gün beni de aradı, Türknet'ten arıyorum diye tanıtarak. Televizyon falan duyunca anladım ne olduklarını, siz kimsiniz dedim anında telefonu yüzüme kapattı. Bu sorun Türknette senelerdir var, Türknet veya Telekom her kim benim bilgimi dolandırıcılara satıyorsa Türknet bundan sorumlu. Gerçekten Telekomsa suçlu gidip dava açsınlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 3 Temmuz 2022; 3:30:21 >
  • Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederiz. Bu aramalarla hukuk yoluyla mücadele ediyoruz. Hukuk birimimiz ile paylaşabilmem için sizi arayan numarayı, müşteri numaranızı ve arama tarihini PM üzerinden paylaşır mısınız? Bununla beraber TurkNet olarak müşterilerimizle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyoruz. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri dikkate almamanızı önemle rica ederiz. Bir sorununuz olursa her zaman buradan, diğer sosyal medya kanallarımızdan ya da online işlem merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    TurkNet Resmi Numaraları:

    (0850) 288-80-80

    (0850) 288-10-10

    (0212) 703-45-45

    (0850) 288-80-81

    (0850) 288-80-16

    TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:

    0(850) 288 30 30

    0(850) 288 30 40

    0(850) 288 30 20

    0(212) 703 13 06



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 3 Temmuz 2022; 7:52:26 >
  • Bunu turknet yapmiyor her firma yapiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sizin bi açığınız olmasa bu durumlarla karşı karşıya kalmayız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bıkmadınız mı aynı kopyala yapıştır cevabı yazmaktan? Konu bu değil ki? Konu şirket içinde bilgi sızması. Sizin hala bu durumu durdurmamanız ya da durdurmak istememeniz.


    Bilgi sızdıranı bulup işine son vereceksiniz bu kadar basit. A ama siz istiyorsanız bunu o ayrı. Ki şu durumda siz istiyorsunuz gibi duruyor.

  • phasan P kullanıcısına yanıt

    Her firma yapmıyor ayrıca herkes yapıyor varsayalım bu bunu doğru bir şey yapmaz.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Her bu tür konuya aynı kopyala yapıştır mesajını atıyorsunuz. Müşteriyi susturmak için hukuki süreç falan diyorsunuz. Bu olayın kaçar yolu bu değil bende Türknet'e başvurana kadar kimse beni aramıyordu yok Digitürk yok bilmem ne diye. Diyorsunuz yok Türknet 3. kişilere verileri satmıyor varsayalım Türknet veri satmıyor o zaman sizde veri açığı var. Ya birileri verilerinizi sızdırıyor ya da sitenizde database'inizde orada burada şurada bir veri açığınız var. Beni arayan insanlar size verdiğim her bilgiye adresime kadar sahipti. Ya da siz veri satıyorsunuz bu olayın başka bir açıklaması yok. Ya kabul edin deyin bizim bir veri açığı sorunumuz var ya da bu olayı çözün. 1 yılı aşkın süredir durum böyle herkese aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz.

  • Are_You_Okey A kullanıcısına yanıt
    Sizi anlıyorum ancak bu konuyla ilgili bize iletilen bilgileri sizinle paylaşmaktayız. Biz kimse ile bilgileriniz paylaşmıyoruz, kendi ekiplerimiz arasında bile KVKK gereği her bilgi her birime açık değil. Biz de bu yaşanan durumdan dolayı üzgünüz, gerekli inceleme tamamlanarak müdahale sağlanacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bizleri anladığınızı sanmıyorum. Anlamış olsaydınız gerekli önlemleri alırdınız. Sikayetvar ve ekşi sözlük'te 2 yıl önce başlayan bu konuyla ilgili şikayetlere bakın. Eğer bizleri anlamış olsaydınız koca 2 yılda konuyu çözmüş olurdunuz. Yasal süreç başlamış devam ediyor diyorsunuz da ortada dava vs birşey var mı?
    Sizdeki kişisel verilerle milleti kandırmaya çalışan Digitürk ve 2 yıl içinde Digitürkle ilgili yasal işlemleriniz varsa dava süreçlerinizi şeffaf bir şekilde bizimle paylaşın biz sizi anlayalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up ∆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.