Şimdi Ara

Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
19.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • imperial crusader kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizde yaşamış olduğunuz sorunu ve varsa destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • Bambusbonze kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ping tracert sonucunuzu ve müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • Merhaba, ping tracert sonucunuzu ve müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • mecvr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • muratdm M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güncel ping tracert sonucunuzu ve müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • Superonline dan türknete geçtim birebir aynı sorun.   Günde en az 5 kere internet kesiliyordu. Desteğe yazıyordum sıkıntı yok diyordu   Hemen kendimi superonline a attım. 10-20 daha fazla ama en azından internet var çok şükür.  

  • Anlamıyorum ya üst komşum Türk net kullanıyor Bi sorun yok 35mbit hız elde ediyor gözümle test yaptım ama cok olumsuz yorumlar var napcaz bilmiyorum yer İstanbul Avrupa yakası
  • JrDarKCzech J kullanıcısına yanıt

    Bu konuda kötü yorum yapanların %90ı diğer iss çalışanları. Hemen üst mesaja bakın anlarsınız. Ttnet altyapısı ile turknet hizmeti alıyorum, hızım 75mbps bir kere dahi sorun yaşamadım. Yaşamış olsam bile, ttnet ekipleriyle iletişime geçip onlara bildirecekler, turknet'lik bir durum olmayacak :) ee bu durumda neden 95 tl yerine çok daha fazla tutarlar ödeyeyim? Ayrıca fiziksel kablo üzerinden iletim sağlanan bir teknolojide illa ki yüzeysel sorunlar yaşanabiliyor, 2016da sokakta bulunan kutu sorununu bulmaları ve çözmeleri sebebiyle 3 ay internet alamadık, hemde fiber altyapı olmasına rağmen. Velhasıl trollere aldanmayın derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çıkmadıkça çok güzel, aynı hizmeti daha düşük fiyata alıyorsunuz. Ama sorun çıktığında Müşteri-Türknet-Türk Telekom üçgeninde sıkışıp kalıyorsunuz. Benim sorunum çözülürse Türknet'te kalmaya devam ederim ama bunun için @TurkNetDestek'in port değişikliği talebimi işleme alması gerekiyor önce.

  • aalpguzel A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik bilginize ulaşamadım ama PM üzerinden destek kaydı numaranızı paylaşır mısınız?
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    Tt nin alt yapisidir cunku gelen superonline teknisyenlerinin bazilari telekom port degistirmiyor abi biz napalim falan diyorlar ben atar yapinca. Telekoma tekrar bildirecegiz falan diyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete kayıt açıyorum hız problemi yüzünden. Onlar cevap verene kadar problem kendiliğinden çözülmüş oluyor. Sonra diyorlar ki bir sıkıntı göremedik test fotoğrafları atın. 2 gün sonra cevap yazarsan göremezsin tabi :D Türktelekomun saçma sapan fiyatları yüzünden bunlarla uğraşıyoruz.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Paylaştım.

  • zifiri34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşadığınız zaman test sonucunuz ile birlikte kayıt oluşturarak kayıt numaranızı PM üzerinden benimle paylaşır mısınız? Bende teknik ekibimize bilgi vererek yardımcı olmak isterim.
  • aalpguzel A kullanıcısına yanıt
    Talebinizi ben ilettim ama ekip için sizin kayıt üzerinden onay vermeniz bekleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, eğer bir arıza yaşarsanız ve arıza iç tesisat kaynaklı sonuçlanırsa onay vermeniz durumunda ekipleri yönlendiriyoruz ve ekipler iç tesisat kaynaklı bir sorun yok derlerse ücreti size faturalandırmıyoruz. Hizmetinizi kontrol ettiğimde ekipler geldiklerinde modemin arızalı olduğu bilgisini paylaşmış ve modem iç tesisat sorunu olduğu için ekip ücreti size faturalandırılmış.

    iç tesisat kaynaklı bir sorun yoktu. benimde evimde turknet var. kendi evimde sorunsuz kullanıyordum. babamların evine bizim modemide götürüp taktım yine internet bağlanmıyordu. gelen kisi güya babamların modem arızalı demişti. Buradan bunu söyleyince kayıt açın dediniz. açtık yine aynı cevap. modem önermekten başka bir işlem yapmayan ekibiniz 99 TL yi kesti sağolsun.





  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    TT'nin altyapısını kullanıyorsa pek bişey beklememek lazım hocam :) Biliyoruz onların ne kadar kötü altyapılar kurduğunu. Superonline'in kendi döşediği altyapıları hem stabil, hem gerçekten hızlı. Mesela bizim buraya 2018de dosediler fiber altyapısını. Şuan istesem 1000 mbit hız bile verebiliyorlar. Tabi paran varsa :) Ama TT'nin altyapısını kullandıkları yerde bildiğim kadarıyla çok yüksek hızlar da veremiyolar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    İşte turkcell in kendi kurdugu alt yapi da oldukça sınırlı. O yuzden dedim ya hocam şanslisiniz maşallah diyin :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.

    Hocam her gün kesilmeler yaşıyordum bağlattığımdan beri. Evde 3 kardeş internetten derse giriyoruz ve babam online ders anlatıyor. Ne kadar kanser ettiğini anlatamam. Sorunu desteğe bildirdim altyapı kontrolü yapıyoruz vs sallamadılar. Hız testlerini de attım kesildiği zamanları falan ss alıp attım her şeyi. Bu sırada da düzelsin parayı öyle ödeyim diye 1 hafta ödememiştim. Bu sebeple arkadaşını getir indirimini falan da kesmişler. 3 5 kuruşun peşinde koşan ufak bir firma. Bu kafayla türknetten hiç bir halt olmaz gördüğüm her yerde kötülüyorum alma niyeti olanları uzaklaştırıyorum. Hala ping sorunu kesilme sorunu ile uğraşıyorum saolsunlar. Altyapım da 100mpbs destekliyor bu arada 3-4 yıllık bina





  • mecvr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.