Şimdi Ara

TürkNet'in Kelime Oyunu - Sık Sık İnternet Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ........................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3rminator -- 31 Temmuz 2019; 20:49:14 >



  • "Türknet pişmanlıktır" klübümüze hoşgeldiniz.
  • Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Kopma sorunlarının birden fazla sebebi olabilir. Arkadaşlarım bu konuyu takip ederek size zaten yardımcı olmuşlar.

    Kopma sorunu, alt yapı kaynaklı olduğu kadar iç tesisat kaynaklı olabiliyor. Eğer ankastre kutunuzdan iç tesisatınıza kadar gelen kablolarınıza bir müdahale yapıldıysa, ek varsa, oksitlenme yapmışsa, hatta splitter varsa bile kopma sorunu yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarım sizi donanımsal yardım almaya yönlendirmiş çünkü ankastrenize kadar gelen hızlarınızda her hangi bir sorun yok. Sıkıntısız bir şekilde ankastrenizde hat buluşuyor. Sorun varsa diğer bağlantılarınızdadır. Bu yüzden ara ara kopma yaşıyorsunuz.

    Şu an hizmetinizi kontrol ettim ve yaklaşık 14 saattir onlıne olarak bağlı olduğunuzu görüyorum. Tabii bu kopmayacağınız anlamına gelmiyor. Bu durumu kontrol edin. Tekrar kopma sorunu yaşarsanız bize kayıt oluşturun. Ben buradan tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.